5 Mayıs 2026 Salı

11:06   ÇEŞMELI-KıZKALESI ARASı 18 DAKIKAYA DÜŞÜYOR! DR. LEVENT UYSAL MÜJDEYI VERDI   10:52   TÜRK BASKETBOLUNDA ‘ALTYAPı’ ALARMı! MSK KOORDINATÖRÜ NAMıK YAZLAR’DAN AVRUPA ÖRNEĞI: ’KENDIMIZI YENILEMELIYIZ’   10:50   MEHMET ŞIMŞEK’TEN ‘VARLıK BARıŞı’ VE ‘LÜKS YAŞAM’ ÇıKıŞı: 16 BIN KIŞI RADARDA!   10:28   MILYONLARCA ÇALıŞAN VE EMEKLI BU ÇAĞRıYı BEKLIYOR: ASGARI ÜCRET VE EMEKLI MAAŞLARıNA GÜNCELLEME TALEBI!   09:32   MERSIN’DE YENI KAZANÇ KAPıSı: SILIFKE’DE İLK HASAT BAŞLADı, ÜRETICIYE ALTERNATIF GELIR MÜJDESI!   01:23   AVRUPA’DA TÜRK AMBARGOSU! ÖZGÜR ÖZEL’DEN ŞAMPIYON VAKıFBANK VE ECZACıBAŞı’NA GURUR DOLU MESAJ   01:17   AVRUPA’DA TÜRK FINALI GURURU: ŞAMPIYON VAKıFBANK’A CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN’DAN TEBRIK MESAJı!   23:59   İSTANBUL’DA TÜRK FINALI GURURU: DEV KUPAYı VAKıFBANK MÜZESINE GÖTÜRDÜ!   16:38   CHP’DE ‘ÖZKAN YALıM’ KARARı: YÜKSEK DISIPLIN KURULU OLAĞANÜSTÜ TOPLANDı, İHRAÇ KARARı ÇıKTı!   13:52   DÜNYA BASıN ÖZGÜRLÜĞÜ GÜNÜ’NDE TÜRKIYE ÇıKıŞı: ULUSLARARASı AF ÖRGÜTÜ’NDEN SERT ELEŞTIRI!   12:45   ÖZGÜR ÖZEL’DEN BARıŞ VE DEMOKRASI VURGUSU: ’MÜCADELESINE ŞAHIDIZ’   19:38   MERSIN’DE MUSIKI RÜZGARı: SOLI TSM TOPLULUĞU GÖNÜLLERE DOKUNDU!   16:35   TÜRKIYE BELEDIYELER BIRLIĞI’NDE VAHAP SEÇER DÖNEMI!   16:25   BAŞKAN SEÇER’DEN ANKARA’DA ‘DEMOKRASI’ VE ‘ADALET’ MUHTıRASı: ‘HUKUK İKTIDARDAN ÜSTÜNDÜR!’   14:26   ALANYA’DA ÇIFTÇININ YÜZÜ GÜLDÜ: 100 ÜRETICIYE DEV DESTEK!   14:09   DERYA GRUP’TA 1 MAYıS COŞKUSU!   09:55   1 MAYıS’TA TAKSIM’DEN SERT MESAJ: ’BU YASAK SADECE BIR MEYDAN YASAĞı DEĞILDIR!’   09:25   ÖZGÜR ÖZEL’DEN 1 MAYıS MESAJı: ’YA ONURLU BIR YAŞAM YA BU KARA DÜZEN!’   02:58   İBB DAVASıNDA FLAŞ TAHLIYE KARARLARı! İNAN GÜNEY’DEN CEZAEVINDEN İLK MESAJ: ’TEK KIŞILIK ÖRGÜT ÜNVANı BANA KALDı’   01:01   İBB DAVASıNDA KRITIK TAHLIYE KARARı: 15 İSIM SERBEST BıRAKıLDı! CEZAEVI ÖNÜNDE DUYGUSAL ANLAR  
 
     
   

HAPİS VE SİYASİ YASAK CEZASINA ÇARPTIRILAN İMAMOĞLU`NA YURT İÇİNDEN VE YURT DIŞINDAN DESTEK MESAJLARI SÜRÜYOR


İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu`na, eski Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Başkan ve üyelerine hakaret ettiği iddiasıyla 2 yıl 7 ay 15 gün hapis cezası ve siyaset yasağı verilmesine tepkiler artarak devam ediyor. İmamoğlu`nun danışmanı Murat Ongun, destek mesajlarını sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı.

 

Tarih : 17 Aralık 2022 Cumartesi 16:29   Okunma : 571

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu`na, eski Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Başkan ve üyelerine hakaret ettiği iddiasıyla 2 yıl 7 ay 15 gün hapis cezası ve siyaset yasağı verilmesine tepkiler artarak devam ediyor. İmamoğlu`nun danışmanı Murat Ongun, destek mesajlarını sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu`na eski YSK) Başkan ve üyelerine hakaret ettiği iddiasıyla 2 yıl 7 ay 15 gün hapis cezası ve siyaset yasağı verilmesine tepkiler sürüyor. İmamoğlu`nun danışmanı Murat Ongun da destek mesajlarını sosyal medya hesabından paylaştı ve teşekkür mesajı yayınladı.

Ongun`un paylaşımlarına göre; Samsun CHP il ve ilçe örgütleri İmamoğlu`na destek verdi. CHP Samsun İl Başkanlığı İmamoğlu`na destek için İlkadım ilçesinde bulunan Onur Anıtı`nda eylem düzenledi ve burada bir basın açıklaması yaptı.

İmamoğlu`na bir destek de Rize`nin Fındıklı ilçesinden geldi. Karar, ilçede birçok yurttaş ve siyasi parti temsilcisi tarafından protesto edildi. Fındıklı Belediye Başkanı Ercüment Şahin Çervatoğlu, “Ekrem İmamoğlu; Karadeniz`in evladı olması değil, evet bizi o da ilgilendirir ama, Ekrem İmamoğlu halkın iradesidir, halkın iradesine uzanan eller her zaman mahkûm edilecektir” dedi.

CHP Hopa İlçe Örgütü, köprülere “Ekrem İmamoğlu yalnız değildir” pankartları asarken, Hopa Belediyesi önünde toplanan il ve ilçe örgütleri ile vatandaşlar Ekrem İmamoğlu`na destek verdi.

İmamoğlu`na bir destek de Almanya`nın Münih kentinde yaşayan vatandaşlardan geldi. Türk ve CHP bayrakları ile toplanan vatandaşlar, “Ekrem İmamoğlu yalnız değildir”, “Hak, Hukuk, Adalet”, “Yanındayız İmamoğlu” pankartları açtı.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA