6 Mayıs 2026 Çarşamba

23:55   KADIR ÖZCAN’DAN 6 MAYıS MESAJı: “ÜÇ FIDAN’ıN İDEALLERI YOLUMUZU AYDıNLATıYOR!”   23:48   ERCAN MUTLUAY’DAN 6 MAYıS MESAJı: “DENIZLERIN RUHU TAM BAĞıMSıZ TÜRKIYE İDEALIYLE YAŞıYOR”   23:45   6 MAYıS’ıN SÖNMEYEN ATEŞI: MUSTAFA KEKLIK’TEN "ÜÇ FIDAN" MESAJı!   23:22   HASAN TÜZÜN: DOĞANŞEHIR’DEKI KAZA HEPIMIZI DERINDEN ÜZDÜ   22:22   AKDENIZ’DEN DÜNYA PAZARıNA ÇıKARTMA: AKİB NISAN’DA REKOR KıRDı!   22:20   TARSUS’TA DEV ORGANIZASYON: ER MEYDANı TITREDI! 455 PEHLIVAN ARASıNDAN O İSIM ŞAMPIYON OLDU   20:01   ADANA’DA ÇOCUKLARıN GÖZÜNDEN ŞEHIR SANATA DÖNÜŞTÜ: MIMARLAR ODASı YARıŞMASı SONUÇLANDı!   09:30   MERSIN’DE MINIK ELLERIN DEV SANATı: ÇOCUK KAMPÜSLERI GELECEĞIN SANATÇıLARıNı YETIŞTIRIYOR!   06:56   SEMIH PALAMUT’TAN SERT ENFLASYON ÇıKıŞı: ’LIMAN ŞEHRINDE REFAH DEĞIL, GEÇIM DERDI VAR!’   01:03   TARSUS’TA BÜYÜK DEĞIŞIM BAŞLADı: BAŞKAN ALI BOLTAÇ’TAN 5 BIN KIŞILIK MÜJDE VE DEV DESTEK PAKETI!   01:01   BAŞKAN YıLDıZ’DAN EZBER BOZAN AÇıKLAMALAR: ‘BIR KURUŞ USULSÜZLÜK YOK!’   11:06   ÇEŞMELI-KıZKALESI ARASı 18 DAKIKAYA DÜŞÜYOR! DR. LEVENT UYSAL MÜJDEYI VERDI   10:52   TÜRK BASKETBOLUNDA ‘ALTYAPı’ ALARMı! MSK KOORDINATÖRÜ NAMıK YAZLAR’DAN AVRUPA ÖRNEĞI: ’KENDIMIZI YENILEMELIYIZ’   10:50   MEHMET ŞIMŞEK’TEN ‘VARLıK BARıŞı’ VE ‘LÜKS YAŞAM’ ÇıKıŞı: 16 BIN KIŞI RADARDA!   10:28   MILYONLARCA ÇALıŞAN VE EMEKLI BU ÇAĞRıYı BEKLIYOR: ASGARI ÜCRET VE EMEKLI MAAŞLARıNA GÜNCELLEME TALEBI!   09:32   MERSIN’DE YENI KAZANÇ KAPıSı: SILIFKE’DE İLK HASAT BAŞLADı, ÜRETICIYE ALTERNATIF GELIR MÜJDESI!   01:23   AVRUPA’DA TÜRK AMBARGOSU! ÖZGÜR ÖZEL’DEN ŞAMPIYON VAKıFBANK VE ECZACıBAŞı’NA GURUR DOLU MESAJ   01:17   AVRUPA’DA TÜRK FINALI GURURU: ŞAMPIYON VAKıFBANK’A CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN’DAN TEBRIK MESAJı!   23:59   İSTANBUL’DA TÜRK FINALI GURURU: DEV KUPAYı VAKıFBANK MÜZESINE GÖTÜRDÜ!   16:38   CHP’DE ‘ÖZKAN YALıM’ KARARı: YÜKSEK DISIPLIN KURULU OLAĞANÜSTÜ TOPLANDı, İHRAÇ KARARı ÇıKTı!  
 
     
   

YÜKSEL MANSUR KILINÇ, TÜRK-İŞ İSTANBUL BÖLGE BAŞKANLIĞI`NI ZİYARET ETTİ: “SARAY İKTİDARI DÖNEMİ, EMEĞİN HAKKINA ÇÖKÜLDÜĞÜ DÖNEMDİR”


CHP İstanbul Milletvekili Yüksel Mansur Kılınç, Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu (TÜRK- İŞ) İstanbul Bölge Başkanlığı`nı ziyaret etti. Kılınç, “Özellikle Saray iktidarı dönemi, emeğin hakkına çöküldüğü bir dönemdir” dedi. TÜRK- İŞ İstanbul Bölge Başkanı Adnan Uyar da 18 milyon çalışanı ilgilendiren kümülatif vergi sorunun çok önemli olduğunu belirterek, çözüm beklediklerini dile getirdi.

 

Tarih : 21 Aralık 2022 Çarşamba 10:07   Okunma : 411

CHP İstanbul Milletvekili Yüksel Mansur Kılınç, Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu (TÜRK- İŞ) İstanbul Bölge Başkanlığı`nı ziyaret etti. Kılınç, “Özellikle Saray iktidarı dönemi, emeğin hakkına çöküldüğü bir dönemdir” dedi. TÜRK- İŞ İstanbul Bölge Başkanı Adnan Uyar da 18 milyon çalışanı ilgilendiren kümülatif vergi sorunun çok önemli olduğunu belirterek, çözüm beklediklerini dile getirdi.

Geçen hafta Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu (DİSK) İstanbul Bölge Temsilciliği`ni ziyaret eden CHP İstanbul Milletvekili Yüksel Mansur Kılınç, dün de TÜRK- İŞ İstanbul Bölge Başkanlığı`nı ziyaret ederek konfederasyonun temsilcileriyle buluştu.

“EMEK DÜNYASI İLE DAHA YÜKSEK DAYANIŞMAYA İHTİYAÇ VAR”

Sorunları ve talepleri dinleyen Kılınç, “CHP, iktidara hazırlanan bir parti. Emeğin temel sorunlarını ve güncel sorunlarını, taleplerini sizden dinlememiz, öğrenmemiz lazım. CHP`nin emek dünyası ile daha yüksek dayanışmasına ihtiyaç var. Türkiye`nin önemli eksikliklerinden biri de emek dünyasının kendi içindeki dayanışmasının eksikliğidir. Bunu da Genel Başkanımız dönem dönem dile getiriyor” dedi.

“EMEĞİN HAKKINA ÇÖKÜLDÜ”

AKP iktidarında emeğe verilen değerin azaldığına da vurgu yapan Kılınç, sözlerini şöyle sürdürdü: 

“Özellikle saray iktidarı dönemi emeğe verilen değerin azaldığı bir dönem. Neredeyse emeğin hakkına çöküldüğü bir dönem. Bunu ortadan kaldırmamız lazım. Türkiye`nin önünüzdeki süreçte büyümesinin en önemli unsurlarından birinin emek olduğunu ve emek örgütleri olduğunun bilinci ile hareket etmemiz lazım.”

“VERGİLERLE İLGİLİ KANUN TEKLİFİ MECLİS`E SUNULDU”

Çalışanların maaşlarından kesilen vergilerle ilgili CHP`nin çalışmalarını anlatan Kılınç, “Haksız vergi düzenlemesine ilişkin Grup Başkanvekillerimiz TBMM`ye kanun teklifi verdi. Emeği korumak kollamak değil emekle yan yana olmak, emeğin hakkını teslim etmek devletin en önemli görevidir. Bu görevin CHP iktidarında en doğru şekilde yerine geleceğine inanıyoruz. 2023 yılı emek için de emek dünyası için de daha güzel bir yıl olacak diye düşünüyorum” diye konuştu.

“VERGİ MESELESİ ÇOK ÖNEMLİ”

Türk-İş İstanbul Bölge Başkanı Adnan Uyar ise şu anda Türkiye`de 18 milyonu ilgilendiren vergi meselesinin çok önemli olduğunu belirterek, “Örgütlenmenin önündeki engeller de ortadan kalkarsa asgari ücret de bu ülkenin gündeminden düşer diye değerlendiriyorum” dedi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA