17 Kasım 2025 Pazartesi

16:06   YENIŞEHIR ULUSLARARASı ÖYKÜ GÜNLERI SONA ERDI   16:04   MEZITLI BELEDIYE BAŞKANı TUNCER’DEN AŞEVINE ZIYARET   16:02   BEŞIKTAŞ JK: SERGEN YALÇıN, BU SABAH ANJIYO OPERASYONU GEÇIRDI   16:01   MUAZZEZ ABACı, ANKARA’DA SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDı   15:59   EGE ÜNIVERSITESI ÖĞRENCI KÖYÜ’NDE, DEPREMZEDE ÖĞRENCILERDEN GERIYE DÖNÜK KIRA ISTENDI   15:57   36 GÜNDÜR TUTUKLU BULUNAN AKADEMISYEN EMRAH GÜLSUNAR HAKKıNDA ILK DURUŞMADA TAHLIYE KARARı VERILDI   15:56   VELI AĞBABA: BELEDIYE BAŞKANLARıMıZıN 70 YıLLıK MALLARıNA EL KONULDU VE BU ORGANIZE KÖTÜLÜĞÜ AKP YAPıYOR   13:35   ARA TATILDE ZUMBA KIDS COŞKUSU: ÇOCUKLAR VE AILELERI ENERJI DEPOLADı   11:40   MUAZZEZ ABACı’NıN SON ŞARKıSı: ANKARA’DA SESSIZ VEDA   11:25   BAŞKAN VAHAP SEÇER’IN ACı GÜNÜ: KARDEŞI ARZU SEÇER’I KAYBETTI   10:18   MERSIN’DE KADıNLARA GÜÇLÜ BIR SES: ‘HAYıR DEME SANATı’ ATÖLYESI BAŞLADı   01:02   MERSIN’DE KADıNLAR BISIKLETLE HAYATA KATıLıYOR   19:35   ÖZGÜR ÖZEL’DEN KILIS’TE SERT ÇıKıŞ: “BU KUMPASA TESLIM OLMAYACAĞıZ, BIR DEVRI KAPATıP YENISINI AÇACAĞıZ!”   17:19    MERSIN’IN GIZLI HAZINESI: TARIHI KILIKYA YOLU DOĞASEVERLERI BULUŞTURUYOR   17:17   “GÜNEŞ BALÇıKLA SıVANMAZ” – MANSUR YAVAŞ’TAN KILIS’TE SERT MESAJLAR   16:59   “HATIMOĞULLARı: MUHALEFETE BASKı BARıŞı SABOTE EDIYOR   15:43   “MECLIS’TE TARIHI AN: GÜLCAN KıŞ’TAN MERSIN İSYANı”   10:08   MERSIN’DE SATRANÇ FıRTıNASı: 9. ULUSLARARASı TURNUVA REKOR KATıLıMLA TAMAMLANDı   23:31   “VAHAP SEÇER’DEN MEZITLI’YE GÜÇLÜ MESAJ: ‘HIZMET BIZIM, DESTEK HALKıN’”   23:09   “VAHAP SEÇER: ‘MERSIN 2019’DA DEVRIM YAPTı, TOROSLAR YENI DÖNEME GIRIYOR’”  
 
     
   

MERSİN BÜYÜKŞEHİR, ABDİ İPEKÇİ VE KÖPRÜLER CADDELERİNDEKİ ÇALIŞMALARINI TAMAMLADI


Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü, Akdeniz ilçesine bağlı Çay, Çilek ve Dikilitaş mahallelerinin bağlantı yolu olan Abdi İpekçi Caddesi ve Köprüler Caddesi`nde altyapı ve yol çalışmalarını tamamladı.

 

Tarih : 8 Ocak 2023 Pazar 11:53   Okunma : 476

Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü, Akdeniz ilçesine bağlı Çay, Çilek ve Dikilitaş mahallelerinin bağlantı yolu olan Abdi İpekçi Caddesi ve Köprüler Caddesi`nde altyapı ve yol çalışmalarını tamamladı.

Büyükşehir Belediyesi ve bağlı kuruluşu MESKİ`nin Akdeniz ilçesi sınırlarında bulunan Abdi İpekçi Caddesi ve Köprüler Caddesi`nde yürüttüğü çalışmalar sona erdi. Tamamlanan yol çalışmalarını değerlendiren Mersin Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi`nde kalite kontrol şefi olarak görev yapan jeoloji mühendisi Serkan Bayazıt, şunları söyledi:

“Abdi İpekçi Caddemizde altyapı çalışmasının akabinde, gerekli asfalt ve kaldırım çalışmalarını tamamlayarak yolu trafiğe açtık. Diğer ilçelerimizde olduğu gibi bu caddelerimizi de aynı kalitede yaptık. Her daim vatandaşlarımız için görev almaktayız, hizmet vermeye devam ediyoruz.”

Mahalle muhtarları da çalışmalara ilişkin düşüncelerini şu sözlerle dile getirdi: 

Dikilitaş Mahallesi Muhtarı Mahmut Yaman: Yağmur her yağdığında buralar su altında kalıyordu. Yağmur suyu giderleri için iyi çalıştılar. Yolumuz da gerçekten çok güzel oldu. Abdi İpekçi Caddesi ve 138. Cadde, ikisi de süper oldu. Ben bugüne kadar böyle güzel bir asfalt görmedim. Daha önce yağmur yağdığı zaman vatandaşlar yukarıdaki camiye, çocuklar da okula giderken çizmelerini çekmeden gidemiyordu. Şu anda yağmur yağdığı zaman su, giderlerden akıp gidiyor.

Çay Mahallesi Muhtarı Ahmet Akyol: Üç dönemdir muhtarlık yapıyorum. 30 senedir Mersin`deyim, böyle güzel bir çalışma görmedim. Vahap Başkan`ıma teşekkür ederim. Vatandaşlarımızın ne istekleri olduysa yerine getirdi.

Çilek Mahallesi Muhtarı Selim Tomak: Pozcu`daki çalışmanın aynısını burada da gördük. Nüfus olarak ortalama 40 bin kişiye hitap eden bir yer. Sağ olsun Büyükşehir Belediye Başkanı`mız buraya el attı. Burası bizim için daha önce, içinden çıkılmaz bir yoldu. Belediye Başkanı`mız, burayı ötekileştirmeden yaptı. Çok adil, harika bir iş yaptılar. Pozcu`da, Mezitli`de yapılan çalışmanın aynısını, biz burada da gördük. Aynı kalitede asfaltımız döküldü. Yollarımız ve kaldırımlarımız da harika oldu. Büyükşehir Belediye Başkanı`mız, hiç kimseyi ve hiçbir yeri ötekileştirmeden çalışan, sosyal belediyecilik anlayışı geniş bir insan. Çilek Mahallesi halkının, bu konuda kendisiyle ilgili çok olumlu düşünceleri var.”

35 yıl önce Adıyaman`dan Mersin`e göç edip Çilek Mahallesi`ne yerleştiklerini söyleyen esnaf Cihan Özer de “Çok belediye gördüm, ama Büyükşehir Belediye Başkanı`mız Vahap Seçer, gerçekten mahalleye çok değer veriyor. Otobanda olmayan yolları Çilek Mahallesi`ne yaptı. Hayal bile edemezdik. Bize değer veriyor. İnsan, değer veren bir belediye başkanı görünce mutlu oluyor” diye konuştu.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA