29 Nisan 2026 Çarşamba

09:20   MERSIN’DE BELEDIYE DEĞIL ‘DÜNYA STANDARTLARı’ KONUŞUYOR: BAŞKAN SEÇER’DEN 6 ALTıN İMZA!   08:51   ÖZGÜR ÖZEL’DEN 1 MAYıS ÇıKARTMASı: SENDIKA KONFEDERASYONLARıNA KRITIK ZIYARET!   20:20   MADENCILERIN DIRENIŞI ZAFERLE SONUÇLANDı! BAKANLıKTAN SON DAKIKA ÖDEMESI AÇıKLAMASı   18:58   MADEN İŞÇISININ ANKARA DIRENIŞI ZAFERLE TAÇLANDı: 3 BAKANLıK DEVREYE GIRDI, İMZALAR ATıLDı!   18:52   AYM BAŞKANı’NDAN YARGıDA ’YAPAY ZEKA’ VE ’KUL HAKKı’ ÇıKıŞı: ’HARAMLA ABAT OLANıN SONU BERBAT OLUR!’   17:41   ÖZGÜR ÖZEL’DEN TARIHI ‘SANDıK’ ÇAĞRıSı: ’YOLUN SONU İKTIDAR!’   16:24   KARS-GÜMRÜ DEMIRYOLUNUN FAALIYET GEÇIRILMESI AMACıYLA OLUŞTURULAN TÜRKIYE-ERMENISTAN ORTAK ÇALıŞMA GRUBU TOPLANTıSı YAPıLDı   16:23   ERKAN BAŞ: MADENCILERIN EKMEĞI VE ÜLKEMIZIN ONURU IÇIN HAFTALARDıR SÜRDÜRDÜĞÜ BU MÜCADELE, TÜM TÜRKIYE’NIN MESELESI OLDU   16:22   CHP KEÇIÖREN İLÇE BAŞKANLıĞı’NA YAPıLAN TAŞLı SALDıRı... İL BAŞKAN VEKILI YÜKSEL IŞıK: "BÜTÜN BU ABLUKALARıN, OPERASYONLARıN HEPSINE GERI ADıM ATTıRACAĞıZ"   16:21   CHP GRUP TOPLANTıSı... ÖZGÜR ÖZEL: "CUMHURIYETI CUMHURIYET YAPAN BÜTÜN BU KURUMLARı SATTıLAR VE O PARAYı BU YıL FAIZE ÖDÜYORLAR"   16:20   CHP GRUP TOPLANTıSı... ÖZGÜR ÖZEL: "TÜRKIYE IŞÇI SıNıFıNıN ÖNÜNDE AND IÇIYORUZ KI CHP GELECEK, TÜM IŞÇILER SENDIKAL HAKLARıNA KAVUŞACAK"   16:18   İBB DAVASı’NDA 28. GÜN... İTIRAFÇı ADEM SOYTEKIN: “BEN VERDIĞIM IFADENIN HIÇBIR AŞAMASıNDA BASKıYLA YA DA ‘ŞUNU IMZALA, EVINE GIT’ GIBI BIR SÖYLEMLE KARŞıLAŞMADıM”   14:49   BM’DEN TÜRKIYE’YE UYARı: “AVUKATLAR VE INSAN HAKLARı SAVUNUCULARı SISTEMATIK OLARAK HEDEF ALıNıYOR”   14:48   SOL PARTI ÜYELERININ PANKART DAVASı ÖNCESINDE AÇıKLAMA: “LAIKLIĞI SAVUNANLAR SUSTURULMAK ISTENMEKTEDIR”   14:47   DIYARBAKıR’DA KADıN CINAYETLERINE KARŞı YÜRÜYEN ÜNIVERSITE ÖĞRENCILERI: HER ŞÜPHELI ÖLÜM, HER FAILI MEÇHUL DOSYA TITIZLIKLE ARAŞTıRıLMALı   14:45   "AZIZ İHSAN AKTAŞ SUÇ ÖRGÜTÜ" DAVASı... ADıYAMAN BELEDIYESI BAŞKANı TUTDERE’NIN AVUKATı ŞEYHO SAYA: "ARTıK ADıYAMAN HALKı DA MAĞDUR EDILMEKTEDIR"   14:40   MHP GRUP TOPLANTıSı... BAHÇELI: "NE BRÜKSEL BIZE GELDIĞIMIZ YERI GÖSTEREBILIR, NE AVRUPA BÜROKRASISI TÜRKIYE’YE YÜRÜYECEĞI YOLU TARIF EDEBILIR"   14:28   YENIŞEHIR’DE KUŞAKLAR KORTTA BULUŞTU   11:40   MEZITLI’NIN SAHADAKI GÜCÜ İKIYE KATLANDı! BAŞKAN TUNCER MÜJDEYI ANKARA’DAN VERDI   11:32   AKDENIZ’DE YOL SEFERBERLIĞI: 10 MAHALLEDE BIRDEN HUMMALı ÇALıŞMA!  
 
     
   

CHP’li Gençlerden Daha Fazla Gençlik Söyleşisi


CHP Yenişehir Gençlik Kolları’nın gerçekleştirdiği

 

Tarih : 4 Kasım 2018 Pazar 20:31   Okunma : 2117

CHP Yenişehir Gençlik Kolları'nın gerçekleştirdiği "Daha Fazla Gençlik" adlı söyleşi bugün saat 16.30 da Sokak Kitap Evi'nde gerçekleşti. 

CHP Mersin Yenişehir Gençlik Kolları Başkanı Metehan Albayrak'ın konuşmasıyla başlayan, Didar Şimşek'in moderatörlüğündeki söyleşi'de, "Yerel yönetimde gençliğin yeri nedir ve gençlerin ne kadar yer alması gerekiyor, yerel yönetimlerde neler yapmaları gerekiyor" konuları işlendi.

Soru-cevap tarzında geçen söyleşide, Milletvekili Ali Mahir Başarır, "Gençlerimiz maalesef ki siyasette etkin olarak değerlendirilmiyor. Gençlerimiz, kurultay salonlarını süsyleyen, mitingleri dolduran, afiş asan diye nitelendiren bir sistem var. Bu sebeple gençler olarak tepkilerinizde haklısınız, ben bugün sizi dinleyeceğim, sorularınızı ve isteklerini alıcam ve sizin aktif olmanız için ne gerekiyorsa yapıcam." şeklinde konuştu.

Sorulardan önce konuşma yapan CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı Emre Yılmaz, "Mersin genç bir şehir ve sizler byu memleketin yarısını oluşturuyorsunuz. Ama nasıl ki Mersin hizmet alma sıralamasında yüzde 20'lerde ise sizler de parlementoda çok az bir şekilde temsil ediyorsunuz. Bunun üzerinde tartışmak ve neden böyle olduğunu ve nasıl çözüleceğini bulmak gerekiyor. Mücadele etmeden hiçbir şey kazanamyız. Genç arkadaşlarımız sandıktan korkmayacak sandığa gidecek ve bizler de onları destekleyeceğiz." şeklinde konuştu.

Konuşmların ardından partiye yeni katılan gençler için Gençlik Kolları kısaca anlatıldı ve soru-cevaplara geçildi.

Söyleşiye birçok partili ve gençler katıldı.

Paylaş :
Etiketler :  didar şimşek, ali mahir başarır, emre yılmaz, chp, chp gençlik kolları, chp yenişehir

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA