2 Mayıs 2024 Perşembe

12:43   CHP MİLLETVEKİLİ KIŞ’TAN YENİ İLİÇ’LERE SEBEP OLACAK MADEN KANUNU’NA TEPKİ   12:43   ANKARA`DA YAĞMUR ALTINDA 1 MAYIS...    12:36   TÜRKİYE İŞÇİ PARTİSİ: “TİP TAKSİM`E YÜRÜME KARARLILIĞINI SÜRDÜRÜYOR”   12:20   ÖZGÜR ÖZEL SARAÇHANE`DE... "TÜRKİYE`DEKİ TÜM EMEKÇİLERE SESLENİYORUZ; ANAYASAL HAKKINIZDIR, SENDİKALARDA ÖRGÜTLENİN"   11:54   TÜRK-İŞ, TAKSİM MEYDANI`NA ÇELENK KOYDU: "TOPLU SÖZLEŞMENİN ÖNÜNDEKİ ENGELLER KALDIRILMAZSA 2028`DE HESAPLAŞIRIZ"   10:58   ÖZGÜR ÖZEL SARAÇHANE`DE... "BİRİLERİ TAKSİM’İ KENDİNİN EGEMENLİK SANCAĞI OLARAK GÖRÜYOR”   10:10   İMAMOĞLU: “EMEĞİN SÖMÜRÜLMEDİĞİ, SENDİKAL ÖRGÜTLENMENİN YAYGINLAŞTIĞI BİR TÜRKİYE`Yİ GERÇEKLEŞTİRME YOLUNDA 1 MAYIS İŞÇİ VE EMEKÇİ BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN”   09:56   MERSİNLİ KADINLAR, `KADIN VE BİSİKLET` TEMALI SANAT ÇALIŞMASINDA BULUŞTU   09:51   MERSİN BÜYÜKŞEHİR KARİYER MERKEZİ ’YENİ NESİL MENTORLUK’ PROGRAMI İLE ÜNİVERSİTELİLER İŞ DÜNYASINA HAZIRLANIYOR   01:38   CHP`Lİ YAVUZYILMAZ, İLİÇ`TE BAŞKA BİR MADEN ŞİRKETİNİN DE LİÇ YIĞDIĞINI AÇIKLADI   01:12   ÖZGÜR ÖZEL, STAJ VE ÇIRAKLIK MAĞDURLARIYLA TBMM`DE BİR ARAYA GELDİ   22:09   KILIÇDAROĞLU`NDAN 1 MAYIS`TA TAKSİM ÇAĞRISI: "EMEKÇİLERİN PARTİMİZ İLE BERABER OMUZ OMUZA TAKSİM`DE OLMALARINI DİLİYORUM"   21:48   ÖZGÜR ÖZEL, FİLİSTİN ÖĞRENCİLER BİRLİĞİ TEMSİLCİLERİYLE TBMM`DE BİR ARAYA GELDİ   21:40   AHMET SERKAN TUNCER’DEN 1 MAYIS MESAJI   21:36   GÜLCAN KIŞ: "ULUSAL ÇIKARLARIMIZA UYGUN, YERLİ VE GERÇEKÇİ BİR ENERJİ POLİTİKASINA İHTİYACIMIZ VAR"   21:08   GAZETECİLER, 3 MAYIS DÜNYA BASIN ÖZGÜRLÜĞÜ GÜNÜ`NDE PROPAGANDAYA KARŞI HAKİKATİ KONUŞACAK   20:33   ERDOĞAN`DAN 1 MAYIS AÇIKLAMASI: "MÜSAADE EDİLENLER DIŞINDA BİR ALANDA MİTİNG DÜZENLEMEK İYİ NİYETLİ DEĞİLDİR"   20:15   BAŞKAN BOLTAÇ’TAN ’1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ’ MESAJI   20:10   CHP`Lİ ADIGÜZEL`DEN AKP`YE SAĞLIK SİSTEMİ ELEŞTİRİSİ: "HÜKÜMET, BİRİKEN SORUNLARI SAĞLIK ÇALIŞANLARINA YÜKLEMEKTEDİR"   20:02   TBMM İLİÇ KOMİSYONU, ENERJİ VE TABİİ KAYNAKLAR BAKANLIĞI`NI DİNLEDİ... "İLİÇ YIĞININDA KAYMALAR 3 AY ÖNCESİNDEN TESPİT EDİLDİ"  
 
     
   

Mersin Ampute Futbol Kulübünden Başkan Tarhan’a ziyaret


Mersin Olimpik Yetenekler Ampute Futbol Kulübü Başkanı Ali Yamaç ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile futbol takımı sporcularından oluşan heyet Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan’ı ziyaret etti.

 

Tarih : 6 Kasım 2018 Salı 06:04   Okunma : 1715

Mersin Olimpik Yetenekler Ampute Futbol Kulübü Başkanı Ali Yamaç ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile futbol takımı sporcularından oluşan heyet Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan’ı ziyaret etti. Sporcu gençlerle sohbet eden Başkan Tarhan, engellilerin daha çok sosyal ve kültürel alanlarda boy göstermesi gerektiğini söyledi.

Kulübün kuruluş süreciyle ilgili bilgi veren Mersin Olimpik Yetenekler Ampute Futbol Kulübü Başkanı Ali Yamaç, Türkiye’de, Ampute Futbol Milli Takımının kazandığı başarıların ardından, engelli sporcular açısındanönemli gelişmeler yaşandığını ifade ettiği açıklamasında, “Mersin’de Ampute Futbol Kulübü kurduk ve bu yıl 2. Lig’den itibaren maçlarımızı yapacağız. Ligimizde çok daha tecrübeli olan kulüplerin yanında yeni kurulmuş olmamıza rağmen oldukça iddialı bir durumdayız. Hatta bu kısa sürede Ampute Milli Takımına 2 sporcumuzu gönderme başarısını yakaladık. Zorlu mücadelemizde her zaman yanımız da olacağını bildiğimiz Başkanımız Neşet Tarhan’ı da ziyaret ederek, maçlarımıza davet etmek istedik. Birçok alanda olduğu gibi engelliler için de sayısız hizmetleri bulunan başkanımıza sonsuz teşekkürlerimizi sunarız” dedi.

Toplumun her kesiminin mutlu olacağı bir kent yaratma hedefiyle çalıştıklarını ifade eden Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan ise, “Bu özverili çalışmanız ve cesaretiniz nedeniyle sizleri de kutluyoruz. Elimizden geldiği ölçüde takımımızı her zaman destekleyeceğiz. Özellikle arkadaşlarımızın ‘biz de varız’ diyerek sahaya çıkmaları çok anlamlı. Engelliler toplumumuzun eşit bireyleridir. Hizmet politikamızı, onların hayatını nasıl kolaylaştırabileceğimiz üzerine kuruyoruz. Onların bizimle eşit haklara sahip vatandaşlar olduğu bilinciyle hareket ediyoruz” diye konuştu.

Paylaş :
Etiketler :  CHP, NEŞET TARHAN, MEZİTLİ BELEDİYESİ, MERSİN AMPUTE FUTBOL KULÜBÜ

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA