13 Mayıs 2025 Salı

14:43   CHP`LI IL BELEDIYE BAŞKANLARı TOPLANTıSı 14-16 MAYıS TARIHLERI ARASıNDA AMASYA`DA YAPıLACAK   12:48   TBMM`DE BAŞKANVEKILLIĞI TARTıŞMASı... TBMM BAŞKANı KURTULMUŞ, GÜLIZAR BIÇER KARACA`NıN YERINE CELAL ADAN`ı TBMM BAŞKANVEKILI OLARAK GÖREVLENDIRDI   12:15   CHP`LI GÜLCAN KıŞ: “BU, ŞEFFAFLıKTAN KAÇAN BIR IKTIDARıN AÇıK ITIRAFıDıR”   10:18   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESINDEN TARSUS`TA KÖPRÜ GENIŞLETME ÇALıŞMASı   10:17   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI, YKS ÖNCESINDE SıNAV PROVASı DÜZENLEDI   10:01   TARSUS BELEDIYESI, ENGELLILER HAFTASı`Nı VE ANNELER GÜNÜ`NÜ BIRLIKTE KUTLADı   18:20   CHP GENEL BAŞKANı ÖZEL`DEN 32 ANNEYE "ANNELER GÜNÜ" TELEFONU   17:33   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı SEÇER: "BELEDIYECILIK VATANDAŞLA IÇ IÇE OLMALı, TOPLUMUN HER SORUNUNDA YANıNDA OLMALı"   11:23   ÖZGÜR ÖZEL`DEN "ANNELER GÜNÜ" MESAJı: "BIR ÇOCUĞUN GELECEĞI IÇIN DIRENEN HER ANNE, BU ÜLKENIN KADERINI DEĞIŞTIRIR"   09:51   DILEK KAYA İMAMOĞLU`NDAN "ANNELER GÜNÜ" MESAJı: "TÜM GENÇLER SERBEST BıRAKıLANA, SEVDIKLERIMIZ ARAMıZA DÖNENE KADAR ÖZELLIKLE BIZ ANNELER NORMALLEŞMEYECEĞIZ"   15:47   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI`NDEN RENKLI ANNELER GÜNÜ ETKINLIĞI   15:25   TARSUS BELEDIYESI`NDEN EMEKLILERE SAĞLıKLı YAŞAM DESTEĞI   13:59   CHP`NIN “MILLET İRADESINE SAHIP ÇıKıYOR” MITINGI... ÖZGÜR ÖZEL: "ARTıK TÜM TÜRKIYE, TÜM ŞEHIRLER BU MILLETIN, BU HALKıN, KARDEŞLIĞIN KALESI"   11:28   TARSUSLU MINIKLER, ANNELER GÜNÜ`NÜ KUTLADı   11:02   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI, `DÜNYA SAĞLıK İÇIN HAREKET ET GÜNÜ`NDE VATANDAŞLARı DOĞA ILE BULUŞTURDU   14:10   SILIFKE BELEDIYESI`NDEN ANNELERE ÇIÇEK SÜRPRIZI   13:46   VAHAP SEÇER: "UYGULADıĞıMıZ PROJELERLE ANNELERIMIZE YARDıMCı OLUYOR, ONLARıN YÜKÜNÜ HAFIFLETIYORUZ”   13:07   TOROSLAR BELEDIYE BAŞKANı YıLDıZ’DAN ÇAĞRı: BELEDIYELER YALNıZ BıRAKıLMAMALı, DESTEKLENMELI    12:53   MHP MERSIN MILLETVEKILI UYSAL ‘YAPAY ZEKA HAYATıMıZı NASıL DEĞIŞTIRECEK? YAPAY ZEKAYA DAIR GELECEK SENARYOLARı’ PANELINE MODERATÖRLÜK YAPTı   12:51   ÖZGÜR ÖZEL, TÜRKONFED`I ZIYARET ETTI: ÜLKENIN ÇıKıŞı HUKUKUN ÜSTÜNLÜĞÜNDE, SIYASET KURUMUNUN IŞ INSANLARıNA EN IYI ŞARTLARDA ÇALıŞABILECEKLERI ŞEKILDE HUZUR VERMESINDEDIR  
 
     
   

İMAMOĞLU: “ÜLKEMİZİN HUZUR İÇERİSİNDE BİR DÖNEME KAVUŞMASI İLE İLGİLİ SÜRECİN ÖNCÜSÜ, CUMHURBAŞKANI ADAYIMIZ SAYIN KEMAL KILIÇDAROĞLU LİDERLİĞİNDE İNŞALLAH GÜZEL İŞLERİ HEP BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ”


İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Konya`daki iftar programında; “Hz. Mevlana`nın felsefesi bugünün Türkiye`sine bence yeter… Ülkemizin huzur içerisinde bir döneme kavuşması ile ilgili sürecin en öncü kişisi, Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu liderliğinde inşallah güzel işleri hep birlikte başaracağız” dedi.

 

Tarih : 28 Mart 2023 Salı 20:29   Okunma : 3114

Haber: EMRE SERCAN İKE - Kamera: ÜNAL AYDIN

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Konya`daki iftar programında; “Hz. Mevlana`nın felsefesi bugünün Türkiye`sine bence yeter… Ülkemizin huzur içerisinde bir döneme kavuşması ile ilgili sürecin en öncü kişisi, Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu liderliğinde inşallah güzel işleri hep birlikte başaracağız” dedi.

CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ile Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş ve İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, bugün Konya ziyareti kapsamında Konyalılar ile iftarda bir araya geldi. İmamoğlu, burada yaptığı konuşmada; şunları söyledi:

“HZ. MEVLANA`NIN FELSEFESİ BUGÜNÜN TÜRKİYE`SİNE BENCE YETER”

“Ramazan ayı çok özel bir ay. Konya`da iftarınızı açıyorsanız, Hz. Mevlana`nın başucundaysanız; eminim ki herkesin gönlünde bir iyilik tarafı, güzellik tarafı daha diri olur. Çünkü Hz. Mevlana`nın kucaklayışı, insanı insan gibi analiz eden ve bütün dünyaya bunu inancımız çerçevesinde belki de en güzel anlatılardan birini yapan bizim önemli geçmişimizde iz bırakan evliyamız, büyüğümüz, hocamız… Hz. Mevlana`nın felsefesi bugünün Türkiye`sine bence yeter, yanına başka bir şey eklemenin bence anlamı yok. Yani, insanlarımızı barıştıran, buluşturan, bir arada saygı ve sevgi çerçevesinde yaşamı sunulan hizmetlerle en iyi şekilde ortamları hazırlanması noktasında bize en doğru yolu gösteren felsefe olduğunu düşünüyorum. Buradan o birleşme ruhu ile, bir arada düşünen, ülkemizi huzur içerisinde bir döneme kavuşması ile ilgili sürecin en öncü kişisi, Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu liderliğinde inşallah güzel işleri hep birlikte başaracağız.

“İSTANBUL`DA AKTİF ÜRETİM YAPAN ÇİFTÇİ SAYISI 690`LARDAYKEN, BU YIL BİZDEN SÜBVANSİYON DESTEĞİ TALEP EDEN ÇİFTÇİ SAYISI 8 BİN 600`LERE ÇIKMIŞTIR”

Bugün Konya`da, tarıma dayalı alanlarda gezilerde yaptık ve saygıdeğer Cumhurbaşkanı adayımız özellikle tarımla ilgili önümüzdeki dönem hükümetimizde neleri başaracağımızı ve hangi hususlarda çiftçilerimizi sübvanseye edeceğimiz konusundaki vaatlerini sıraladı. Şu örneği vermek isterim, daha dün taze taze İstanbul`da çiftçilerimize ayçiçeği tohumu ile buluşturduk. İstanbul ve tarım yan yana belki çok gelmez diye hafızamızda yer edinilebilir ama öyle değil. Aslında memleketin her karış toprağı sağlıklı, iyi üretim verilmesi muhtemel tarım alanları ile dolu. İstanbul`da bunlardan birisi. Bir istatistik vereyim, biz ilk tarımla ilgili sübvansiyonumuza başladığımız anda İstanbul`da aktif üretim yapan çiftçi sayısı 690`lardayken, bu yıl bizden sübvansiyon desteği talep eden çiftçi sayısı 8 bin 600`lere çıkmıştır. Dolayısıyla siz yeter ki bu memleketin her karış toprağında insanımıza doğru bir ortamda, güvenceli bir ortamda tarım yapmanın zevkine vardıracak uygulamaları hayata geçirin. O bakımdan ben memleketimiz adına, özellikle tarımın en önemli merkezlerinden birisi olan Konya`da önümüzdeki dönemin çok iyi bir tarım üretimi yaşayacağını hissediyorum.”

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA