26 Haziran 2026 Cuma

16:02   NATO, ANKARA ZIRVESI’NDE MILYARLARCA DOLARLıK YENI SAVUNMA SÖZLEŞMELERI AÇıKLAYACAK   15:46   ADANA’DA SUÇ ÖRGÜTLERINE YÖNELIK OPERASYONLARDA 79 KIŞI GÖZALTıNA ALıNDı   15:46   BAKAN MUSTAFA ÇIFTÇI: GEÇICI KORUMA KAPSAMıNDAKI YABANCıLARA ÇALıŞMA IZNI MUAFIYETI GETIRILDI   15:21   YıLDıRıM KAYA: "YUSUF TEKIN, HAYATLARı YARıM BıRAKıLAN ÖĞRENCILERDEN VE ÖĞRETMENLERDEN SıFıR ALMıŞTıR"   15:20   TBMM BAŞKANı KURTULMUŞ, EĞITIM ÖĞRETIM YıLıNıN SONA ERMESI DOLAYıSıYLA MESAJ YAYıMLADı   14:50   ÖZGÜR ÖZEL DIYARBAKıR’DA… CHP GRUP BAŞKANı ÖZEL: “GÜNE BIZE SELAM YOLLAYAN SELAHATTIN DEMIRTAŞ’ıN SELAMıYLA BAŞLADıK”   14:44   GÜRSEL TEKIN: GARIP DEDE CEMEVI’NDE YAŞANAN GÖRÜNTÜLERLE ILGILI 63 CHP ÜYESININ PARTI ÜYELIKLERI TEDBIREN ASKıYA ALıNMıŞTıR   13:49   NATO ZIRVESI ÖNCESI GÖZALTıNA ALıNAN 49 KIŞI DAHA ADLIYEYE SEVK EDILDI   13:47   MANSUR YAVAŞ’TAN AK PARTI’YE GEÇEN BAŞKANLARA ILIŞKIN AÇıKLAMA: "BIZIM BIR KAYBıMıZ YOK"   10:31   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI, TOPLU TAŞıMADA KLIMA DENETIMLERINI ARTTıRDı   10:30   MERSIN’DE 30 AĞUSTOS ZAFER KUPASı FıNDıKPıNARı-AYVAGEDIĞI FUTBOL TURNUVASı BAŞLADı   10:29   HATIMOĞULLARı’NDAN MERSIN MITINGINE DAVET: HERKESI BU BÜYÜK BULUŞMAYA BEKLIYORUM   16:50   MURAT EMIR’DEN NATO ZIRVESI’NDE AKREDITASYON UYGULAMASıNA ELEŞTIRI: "BU OHAL, BU SıKıYÖNETIM NEREYE KADAR SÜRECEK?"   16:48   CHP, SOSYAL MEDYA YASASı’NıN IPTALI ISTEMIYLE AYM’YE BAŞVURDU   16:44   DILEK İMAMOĞLU: ADALET IÇIN ARTıK KAYBEDILECEK BIR SAATIMIZ BILE YOK   16:42   NATO’DAN "AKREDITASYON" AÇıKLAMASı: "EV SAHIBI ÜLKENIN GÖRÜŞLERINE BAŞVURULUR"   16:40   İZMIR’DE SON 3 AYDA 5 BELEDIYE BAŞKANıNA OPERASYON YAPıLDı   15:25   MSB: ASTSUBAY KENAN ŞAHIN ŞEHIT OLDU   15:19   GAZETECI TEVFIK YENER YAŞAMıNı YITIRDI   15:16   CHP’LI VEKILLERDEN GÖZALTı TEPKISI: "FETULLAHÇıLARıN YAPMADıKLARıNı YAPıYORLAR"  
 
     
   

KILIÇDAROĞLU`NUN “MİLLET BULUŞMASI” İÇİN TRABZON`DA KURULAN ÇADIR, PROGRAM ÖNCESİNDE KALDIRILDI… AHMET KAYA: “VERİLEN İZİN, DÜN GECE BİR ELİN DOKUNMASI SONRASINDA, BAMBAŞKA BİR HALE BÜRÜNDÜ. ÜSTÜ KAPALI BİR ALANA İZİN VEREMEYECEKLERİNİ SÖYLEDİLER”


Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu`nun “Millet Buluşması” için Trabzon`da kurulan çadır, program öncesi kaldırıldı. CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya, “Büyükşehir Belediye Başkanlığı, valilik, Emniyet Müdürlüğü tarafından verilen izin, dün gece bir elin dokunması sonrasında, bambaşka bir hale büründü. Valiyle, belediye başkanı ile görüştüm. Üstü kapalı bir alana izin veremeyeceklerini söylediler. Bu şekilde mesele bir krize dönüştü” açıklamasını yaptı. Kaya, “Bugün bütün o meseleleri aşmış bir şekilde, Trabzon`da misafirlerimizi en iyi şekilde ağırlayacak şekilde hazırlıklarımızı yaptık. Alan hazırlandı, kürsü kuruldu” dedi.

 

Tarih : 4 Nisan 2023 Salı 13:30   Okunma : 957

Haber: TAMER ARDA ERŞİN / Kamera: FURKAN ERDEM

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun “Millet Buluşması” için Trabzon’da kurulan çadır, program öncesi kaldırıldı. CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya, “Büyükşehir Belediye Başkanlığı, valilik, Emniyet Müdürlüğü tarafından verilen izin, dün gece bir elin dokunması sonrasında, bambaşka bir hale büründü. Valiyle, belediye başkanı ile görüştüm. Üstü kapalı bir alana izin veremeyeceklerini söylediler. Bu şekilde mesele bir krize dönüştü” açıklamasını yaptı. Kaya, “Bugün bütün o meseleleri aşmış bir şekilde, Trabzon’da misafirlerimizi en iyi şekilde ağırlayacak şekilde hazırlıklarımızı yaptık. Alan hazırlandı, kürsü kuruldu” dedi.

CHP Genel Başkan Koordinatör Başdanışmanı Erdoğan Toprak; Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun bugün Trabzon’da, “Millet Buluşması” programında halka hitap edeceği çadır için Valilik tarafından verilen iznin, programa bir gün kala iptal edildiğini açıkladı. Toprak; “AKP Trabzon Milletvekili, bizim milletvekilimizi arıyor; ‘Hayır orada miting yapamazsınız.’ Burası meydan, herkes izin aldı, biz de aldık. Bir milletvekilinin talimat olarak bildirmesi, valinin de ona uymasını tehlikeli görüyorum” dedi.

CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya, şu açıklamayı yaptı:

“AKP iktidarında kriz yaşamadığımız gün, adeta yok. Trabzon’da 13. Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımızı karşılamak üzere bir miting hazırlığımız için Trabzon valimiz ile görüştük. İzin yazımızı yazdık. Ne yapmak istediğimizi açıkça ifade ettik dilekçemizde. Sayın Vali’nin onayı ile izni ile faaliyetlerimize başladık. Burada bir çadır kuracağımızı, çadırın kenarlarının açık olacağını ve misafirlerimizi burada milletle buluşturacağımızı ifade ettik. Bu doğrultuda izinlerimizi aldık. Üstünü örtme isteğimizin temel sebebi; Trabzon’da hava belirsizliği… Güneş olursa güneşten korumak, yağmur olursa yağmurdan korumak içindi. İlk günlerde bu konuda bize; Büyükşehir Belediye Başkanlığı, valilik, Emniyet Müdürlüğü tarafından verilen izin, dün gece bir elin dokunması sonrasında, bambaşka bir hale büründü. Valiyle, belediye başkanı ile görüştüm. Üstü kapalı bir alana izin veremeyeceklerini söylediler. Bu şekilde mesele bir krize dönüştü. Bugün bütün o meseleleri aşmış bir şekilde, Trabzon’da misafirlerimizi en iyi şekilde ağırlayacak şekilde hazırlıklarımızı yaptık. Alan hazırlandı, kürsü kuruldu.”

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA