31 Ağustos 2026 Pazartesi

10:55   MERSIN’IN EĞITIM BILANÇOSU MECLIS’E TAŞıNDı: CHP’LI KıŞ’TAN BAKAN TEKIN’E 7 KRITIK SORU!   10:45   CHP’LI MÜZEYYEN ŞEVKIN’DEN BAKAN YUSUF TEKIN’E YÖK TEPKISI: ’BILIM İNSANı BRANŞıNA GÖRE AYRıLMAZ’   09:40   MERSIN BÜYÜKŞEHIR EV SAHIPLIĞINDE 16. PMOGENÇ YAZ KAMPı SONA ERDI: MÜFTÜ DERESI’NE DOĞA TEMELLI ÇÖZÜMLER   09:25   ÖZEL KURUMLARıN KAPıSıNDAN ÇEVIRDIĞI GÖRME ENGELLI NISA, MERSIN BÜYÜKŞEHIR’LE ÜNIVERSITELI OLDU!   20:47   CHP AKDENIZ İLÇE BAŞKANı SEMIH PALAMUT’TAN ÜRETICIYE NET MESAJ: ’TARıMSAL DESTEĞIN HER ZAMAN YANıNDAYıZ’   18:42   MERSIN’DE 30 AĞUSTOS COŞKUSU MINIK ELLERLE SAHNEDE: ÇOCUK KAMPÜSLERINDEN UNUTULMAZ ZAFER KUTLAMASı!   16:30   CHP AKDENIZ İLÇE BAŞKAN YARDıMCıSı ATAHAN KAYTAŞ: ’MILLETIMIZ ESARET ALTıNA ALıNAMAYACAĞıNı BÜTÜN DÜNYAYA İSPAT ETMIŞTIR’   16:11   ERCAN MUTLUAY’DAN 30 AĞUSTOS MESAJı: ’ZAFERIN MANTıĞı BAYRAĞı VE BAĞıMSıZLıĞı DAIM KıLMAKTıR’   15:30   MERSIN’IN YARıM ASıRLıK BASıN TARIHI DIJITALLEŞIYOR: TARSUS YENI SES ARŞIVI KORUMA ALTıNDA   15:07   CHP YENIŞEHIR İLÇE BAŞKAN YARDıMCıSı MUSTAFA KEKLIK: ’30 AĞUSTOS BIR HALKıN YENIDEN DOĞUŞUDUR’   12:30   CHP’LI KADIR ÖZCAN’DAN 30 AĞUSTOS MESAJı: ’CUMHURIYET VE BAĞıMSıZLıK EN ASLI GÖREVIMIZDIR’   12:15   GÜLNAR BILIM VE KÜLTÜRLE DÜNYAYA AÇıLıYOR! 9. ULUSLARARASı DEV ETKINLIK BAŞLADı   09:15   AKDENIZ BELEDIYE BAŞKAN VEKILI MURAT BEŞIKÇI’DEN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMı MESAJı   09:10   TABULARı YıKAN KURS: MERSIN’DE MERCEK İLE YÜZDE 85 İSTIHDAM BAŞARıSı!   01:10   AKDENIZ BELEDIYESI’NDE PROMOSYON SEVINCI: PERSONELE 44 BIN 500 TL ÖDEME!   01:08   BAŞKAN ALI BOLTAÇ’TAN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMı MESAJı,’CUMHURIYET DEĞERLERINE SAHIP ÇıKMAK EN BÜYÜK GÖREVIMIZ’   01:06   DR. MÜZEYYEN ŞEVKIN: ’30 AĞUSTOS YENIDEN AYAĞA KALKAN BIR MILLETIN DESTANıDıR’   01:04   FILENIN SULTANLARı A GRUBU’NU İKINCI SıRADA TAMAMLADı: SON 16 TURUNDAKI RAKIBIMIZ AZERBAYCAN   01:03   MERSIN BAROSU BAŞKANı GAZI ÖZDEMIR: “30 AĞUSTOS BAĞıMSıZLıĞıN SIMGESIDIR”   01:01   LÜTFI PARıLTı: ZAFER BIRLIK RUHUDUR  
 
     
   

CHP KIRŞEHİR CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİM KOORDİNASYON MERKEZİ DÜZENLENEN TÖRENLE AÇILDI


CHP Kırşehir Cumhurbaşkanlığı Seçim Koordinasyon Merkezi, bugün Cacabey Meydanı`nda düzenlenen törenle açıldı.

 

Tarih : 14 Nisan 2023 Cuma 17:18   Okunma : 591

CHP Kırşehir Cumhurbaşkanlığı Seçim Koordinasyon Merkezi, bugün Cacabey Meydanı`nda düzenlenen törenle açıldı.

Kırşehir Cacabey Meydanı`nda bulunan Cumhurbaşkanlığı Seçim Koordinasyon Merkezi`nin açılışına, Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, CHP Kırşehir Milletvekili adayları, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ve Millet İttifakı İl Başkanları katıldı. 

Açılış programında söz alan Başkan Ekicioğlu, şunları kaydetti:

“Bugün buradaki manzaraya baktığımızda Kırşehir değişime hazır. 21 yıldır algıyla ülkeyi nereye getirdiğini hepimiz biliyoruz. Sadece iktidarını korumak içim olmadık oyunlarını, olmadık yasalarını, olmadık seçim oyunlarını en son bu 50 artı 1`e getirdiler ve kendi kendilerinin ayağına ip bağlamış oldular. Türkiye`nin geldiği noktaya baktığımızda algıyla duvara tosladı ülke. Tarımda, sağlıkta, ekonomide üretmeyen bir ülke batmaya mahkumdur. Bağımsızlığını da kaybetmeye mahkumdur, bu seçim o kadar önemli ki eğer bu seçimi kaybedersek bir daha ülkede seçimin olacağına kimse inanmıyor. Bunun için sandıklara çok iyi sahip çıkmamız gerekiyor. Biz hep birlikte bu ülkeyi düzlüğe çıkaracağız.

Bu ülke nasıl ayağa kalacak diyorlar. İşte Kırşehir Belediyesi`nde kişi başı bunca borç vardı. Dördüncü yılında bu sıfırlandı. Bu zamanda kendi kaynaklarıyla Kırşehir`e hizmet veren bir belediye oldu. Demek ki çaldırmazsan, müsrifliğin önünü kesersen her şey oluyor. Bu ülkenin kaynakları çok, bu ülkede insan kaynağı da var, gelir kaynağı da var. Yeter ki liyakatli bir sistem kurulup ülkeyi tekrar ayağa kaldırmak gerekir. Gecen Maliye Bakanı bir şey dedi, ‘Koyun eti yiyin` dedi. Bu ülkeyi bu kafa yönetiyorsa depremde bir çadırı kuramayan bir devlet sistemi yaratıldıysa gerçekten ülke çok vahim noktadadır. Millet İttifakı`nın bütün bileşenleriyle Kırşehir Belediyesi gibi bu ülkeyi liyakatli bir şekilde düzlüğe çıkaracağız.

Bugün burada bulunan iki milletvekili adayımız da birbirinden değerli ve her iki adayımızı da sizlerin destekleriyle Kırşehir`in sorunlarına Ankara`dan da çözüm üretmek ve destek sunmaları için Türkiye Büyük Millet Meclisi`ne göndereceğiz. Hep birlikte bu ülkeyi karanlıktan kurtaracağız. Unutulmasın ki verilen mücadele AKP`li kadınlar ve onların gelecekleri için de verilen mücadeledir. Bu mücadele Tüm Türkiye`yi aydınlık günlere kavuşturma mücadelesidir. Seçim Koordinasyon Merkezi`mizin hayırlı olmasını diliyor, ‘Sana söz Kırşehir, sana söz Türkiye` diyerek, hepinize sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”



 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA