31 Ağustos 2026 Pazartesi

10:55   MERSIN’IN EĞITIM BILANÇOSU MECLIS’E TAŞıNDı: CHP’LI KıŞ’TAN BAKAN TEKIN’E 7 KRITIK SORU!   10:45   CHP’LI MÜZEYYEN ŞEVKIN’DEN BAKAN YUSUF TEKIN’E YÖK TEPKISI: ’BILIM İNSANı BRANŞıNA GÖRE AYRıLMAZ’   09:40   MERSIN BÜYÜKŞEHIR EV SAHIPLIĞINDE 16. PMOGENÇ YAZ KAMPı SONA ERDI: MÜFTÜ DERESI’NE DOĞA TEMELLI ÇÖZÜMLER   09:25   ÖZEL KURUMLARıN KAPıSıNDAN ÇEVIRDIĞI GÖRME ENGELLI NISA, MERSIN BÜYÜKŞEHIR’LE ÜNIVERSITELI OLDU!   20:47   CHP AKDENIZ İLÇE BAŞKANı SEMIH PALAMUT’TAN ÜRETICIYE NET MESAJ: ’TARıMSAL DESTEĞIN HER ZAMAN YANıNDAYıZ’   18:42   MERSIN’DE 30 AĞUSTOS COŞKUSU MINIK ELLERLE SAHNEDE: ÇOCUK KAMPÜSLERINDEN UNUTULMAZ ZAFER KUTLAMASı!   16:30   CHP AKDENIZ İLÇE BAŞKAN YARDıMCıSı ATAHAN KAYTAŞ: ’MILLETIMIZ ESARET ALTıNA ALıNAMAYACAĞıNı BÜTÜN DÜNYAYA İSPAT ETMIŞTIR’   16:11   ERCAN MUTLUAY’DAN 30 AĞUSTOS MESAJı: ’ZAFERIN MANTıĞı BAYRAĞı VE BAĞıMSıZLıĞı DAIM KıLMAKTıR’   15:30   MERSIN’IN YARıM ASıRLıK BASıN TARIHI DIJITALLEŞIYOR: TARSUS YENI SES ARŞIVI KORUMA ALTıNDA   15:07   CHP YENIŞEHIR İLÇE BAŞKAN YARDıMCıSı MUSTAFA KEKLIK: ’30 AĞUSTOS BIR HALKıN YENIDEN DOĞUŞUDUR’   12:30   CHP’LI KADIR ÖZCAN’DAN 30 AĞUSTOS MESAJı: ’CUMHURIYET VE BAĞıMSıZLıK EN ASLI GÖREVIMIZDIR’   12:15   GÜLNAR BILIM VE KÜLTÜRLE DÜNYAYA AÇıLıYOR! 9. ULUSLARARASı DEV ETKINLIK BAŞLADı   09:15   AKDENIZ BELEDIYE BAŞKAN VEKILI MURAT BEŞIKÇI’DEN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMı MESAJı   09:10   TABULARı YıKAN KURS: MERSIN’DE MERCEK İLE YÜZDE 85 İSTIHDAM BAŞARıSı!   01:10   AKDENIZ BELEDIYESI’NDE PROMOSYON SEVINCI: PERSONELE 44 BIN 500 TL ÖDEME!   01:08   BAŞKAN ALI BOLTAÇ’TAN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMı MESAJı,’CUMHURIYET DEĞERLERINE SAHIP ÇıKMAK EN BÜYÜK GÖREVIMIZ’   01:06   DR. MÜZEYYEN ŞEVKIN: ’30 AĞUSTOS YENIDEN AYAĞA KALKAN BIR MILLETIN DESTANıDıR’   01:04   FILENIN SULTANLARı A GRUBU’NU İKINCI SıRADA TAMAMLADı: SON 16 TURUNDAKI RAKIBIMIZ AZERBAYCAN   01:03   MERSIN BAROSU BAŞKANı GAZI ÖZDEMIR: “30 AĞUSTOS BAĞıMSıZLıĞıN SIMGESIDIR”   01:01   LÜTFI PARıLTı: ZAFER BIRLIK RUHUDUR  
 
     
   

MUSTAFA ADIGÜZEL; AKP ORDU ADAYI, MİLLİ EĞİTİM BAKANI MAHMUT ÖZER`İN OKULLARI ZİYARET EDECEĞİNİ AÇIKLADI: “DEVLETİN ARKASINA SAKLANIP, ÇOCUKLARIMIZ ÜZERİNDEN SİYASET YAPMAYIN”


CHP Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel; Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer`in AKP milletvekili adayı olarak Ordu`da okulları ziyaret edeceğini açıkladı ve Özer`e tepki gösterdi. Adıgüzel, “Çocuklarımız üzerinden siyaset yapmayın. Bunu bir milletvekili olarak söylemiyorum. Ordu`da yaşayan, Ordu`da çocukları okuyan bir veli olarak konuşuyorum. Benden izin aldınız mı kardeşim? Devletin ve valiliğin arkasına saklanıp da çocuklarımız üzerinden siyaset yapmayın” dedi.

 

Tarih : 14 Nisan 2023 Cuma 16:18   Okunma : 549

CHP Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel; Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer`in AKP milletvekili adayı olarak Ordu`da okulları ziyaret edeceğini açıkladı ve Özer`e tepki gösterdi. Adıgüzel, “Çocuklarımız üzerinden siyaset yapmayın. Bunu bir milletvekili olarak söylemiyorum. Ordu`da yaşayan, Ordu`da çocukları okuyan bir veli olarak konuşuyorum. Benden izin aldınız mı kardeşim? Devletin ve valiliğin arkasına saklanıp da çocuklarımız üzerinden siyaset yapmayın” dedi.

CHP Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel, AKP Ordu milletvekili adayı Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer`in, Ordu`da okulları ziyaret edeceğini açıkladı. Özer`e tepki gösteren Adıgüzel, şunları söyledi:

“YARIŞ DEMOKRATİK OLMALI”

“Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer Ordu`ya, AKP`nin milletvekili adayı olarak gönderildi. Hoş gelmiş, sefa gelmiş. Bizim için sorun değil. Biz burada ne bakanlar ne başbakan yardımcıları gördük ne başbakanlar gördük. Ama bu şekilde valilik üzerine ve okul müdürleri üzerine baskı kurarak okullarda siyaset yapmayın.

“HEM ADALETSİZLİK HEM ACİZLİK”

Dün akşam öğretmenlere bir mesaj atıldı. ‘Kıymetli müdürlerim Milli Eğitim Bakanımız Mahmut Özer okul ziyaretlerine yarın başlayacaktır. Bakanımız bu süreçte bizleri de ziyaret edebilir` diyor. Bakın bu hem adaletsizlik hem de acizlik. Okullara, kışlaya ve camiye siyaset sokmayın. Bizim çocuklarımız üzerinden siyaset yapmayın. Bunu bir milletvekili olarak söylemiyorum. Ordu`da yaşayan, Ordu`da çocukları okuyan bir veli olarak konuşuyorum. Benden izin aldınız mı kardeşim? Devletin ve valiliğin arkasına saklanıp da çocuklarımız üzerinden siyaset yapmayın.

“ÇOCUKLARIMIZIN YERİ YURDUYLA OYNAMAYIN”

Az önce haber aldım; Durugöl`de bir okula gitmişler. Çocukların sınıflarda fazla olduğunu kameralara göstermemek için 40 kişilik sınıflardan beş sırayı çıkarıp, 10 öğrenciyi merdiven boşluklarına, alt katlara, kantine saklamışlar. Çocuklarımızı sağa sola atmayın. Ordu halkı buna tepki gösterecek. Siyaseti yapacaksanız demokratik, adil bir şekilde yapın. Çocuklarımızın yeri yurduyla oynamayın. Onlar sizin siyaset oyuncağınız değil; merdiven boşluğunda çocuklarımıza eziyet etmeyin. Bunun bedelini ağır bir şekilde ödersin. Ordu Valisi, seni de uyarıyorum. Ordu`ya gelmiş görev yapıyorsun. Ordu`nun huzurunu kaçırmayacak şekilde görev yapın. Ordu`nun dışından gelip de, Ordu`nun huzurunu kimse kaçırmasın.”

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA