9 Mayıs 2025 Cuma

01:49   ÖZGÜR ÖZEL`DEN ARA SEÇIM DEĞERLENDIRMESI: BUNLAR IHTIMALLER DAHILINDE...   01:20   TZOB GENEL BAŞKANı ŞEMSI BAYRAKTAR: FıNDıK YOKSA SOSYAL YAŞAMDA YOK DEMEKTIR, FıNDıK YOKSA HAYAT YOK DEMEKTIR   22:53   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı VAHAP SEÇER: HER CANLıNıN BELEDIYE BAŞKANıYıZ   22:43   AYM KARARıNA TEPKI... “SOKAKTA KALAN TEK BIR DOSTUMUZ OLSA DA BU MÜCADELE SÜRECEK”   22:22   TBMM GENEL KURULU... MURAT ÇAN: "23 YıLDıR KANUN YAPMAYı, DEVLET YÖNETMEYI ÖĞRENEMEDINIZ"   21:42   ÖZGÜR ÖZEL, KENDISINE YÖNELIK SALDıRıYı DEĞERLENDIRDI: "BIR EMNIYET MÜDÜR YARDıMCıSıNıN AÇıK KUSURU VAR, PARÇASı DEĞILSE PARÇASı OLANDAN EMIR ALMıŞTıR"   20:49   MHP`LI İSMAIL ÖZDEMIR, SOKAK RÖPORTAJLARıNıN KONTROL ALTıNA ALıNMASı IÇIN MECLIS`E KANUN TEKLIFI SUNDU   20:49   MHP`LI İSMAIL ÖZDEMIR, SOKAK RÖPORTAJLARıNıN KONTROL ALTıNA ALıNMASı IÇIN MECLIS`E KANUN TEKLIFI SUNDU   20:48   VATIKAN: "14`ÜNCÜ LEO ADıNı ALAN KARDINAL ROBERT FRANCIS PREVOST, 267``ÜNCÜ PAPA OLARAK SEÇILDI"   20:35   İMAMOĞLU`NDAN X HESABıNA ERIŞIM ENGELI GETIRILMESI ÜZERINE ERDOĞAN`A TEPKI: BEN RAKIBINDEN BU KADAR KORKAN BAŞKA SIYASETÇI GÖRMEDIM   19:59   VATIKAN`DA BEYAZ DUMAN GÖRÜLDÜ, YENI PAPA SEÇILDI   19:09   KEMAL KıLıÇDAROĞLU: 102 YıLLıK CUMHURIYET HALK PARTISI`NIN MAHKEME KORIDORLARıNDA TARTıŞıLMASıNı DERIN BIR ÜZÜNTÜ VE KAYGıYLA IZLIYORUM   16:59   CHP`NIN 38. OLAĞAN KURULTAYı SORUŞTURMASı... KEMAL KıLıÇDAROĞLU "MAĞDUR" SıFATıYLA DA IFADE VERMEYECEK   15:50   SEZGIN TANRıKULU`NDAN VAN MITINGINE KATıLıM ÇAĞRıSı: "HEPINIZI CUMARTESI GÜNÜ DAYANıŞMA MITINGINE BEKLIYORUZ"   15:31   İMAMOĞLU`NUN X HESABıNA ERIŞIM ENGELI... ÖZGÜR ÖZEL: “ÇOĞUNLUK ENERJISININ VERDIĞI GÜÇLE BU DIJITAL DARBEYE DE DIRENIRIZ, PÜSKÜRTÜRÜZ”   10:37   TÜRKIYE BAROLAR BIRLIĞINDEN, DIYARBAKıR`DA SALDıRıYA UĞRAYAN AVUKATA ILIŞKIN AÇıKLAMA: "MESLEKTAŞıMıZA YÖNELEN BU CÜRETIN CEZASı EN AĞıR ŞEKILDE VERILMELIDIR"   10:32   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı SEÇER, `KENT KATıLıMı BULUŞMALARı`NA DEVAM EDIYOR   10:17   SILIFKE BELEDIYESI, ILÇE GENELINDE YOL YAPıM VE BAKıM ÇALıŞMALARıNı SÜRDÜRÜYOR   09:33   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI`NDEN “4. ULUSLARARASı TARSUS FESTIVALI” IÇIN DEĞERLENDIRME TOPLANTıSı   09:26   TARSUS BELEDIYESI, "ORMANDA ŞENLIK" OYUNU ILE ÇOCUKLARA ÇEVRE BILINCI AŞıLıYOR  
 
     
   

DEVA Partili Ekmen, CHP Aday Tanıtım Toplantısına Katıldı


Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Ekmen, Cumhuriyet Halk Partisi Mersin İl Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen Aday Tanıtım Toplantısına katıldı.

 

Tarih : 16 Nisan 2023 Pazar 07:55   Okunma : 524

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Ekmen, Cumhuriyet Halk Partisi Mersin İl Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen Aday Tanıtım Toplantısına katıldı.

DEVA Partisi Mersin İl Başkanı Sedat Topuoğlu’nun yanı sıra il ve ilçe teşkilatlarının da katıldığı tanıtım toplantısında ‘Birleşe birleşe kazanacağız’ sloganları altında konuşma yapan DEVA Partili Mehmet Emin Ekmen, “Hepimiz bir aradayız. Birleştik ve kazanacağız” diyerek başladığı konuşmasında iktidarı vatandaşın üzerinde baskı kurmak, hukuku tahakküm altına almak, demokrasinin ve özgürlüklerin kullanılmasını engellemek, muhalefetin sesini kısmak için değil özgürlükleri tüm yurttaşlara yaymak istediklerini söyledi.

Mehmet Emin Ekmen sözlerini şöyle sürdürdü:

“13. Cumhurbaşkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nunönderliğini yaptığı bu bir araya geliş, Türkiye’nin bütün zenginliklerini, renklerini bir araya getirip gerçek bir Türkiye fotoğrafı ortaya koymamıza yol açacak. Mersin’e baktığımda Türkiye’nin bütün güzelliklerinin bir arada olduğunu görüyorum. Kendimizden vazgeçmiyoruz ama yanımızdakinin hakkına da saygı gösteriyoruz. Birey olarak haklarımız var ancak içinde yaşadığımız topluma da hizmet etmek istiyoruz. Mersin’in renkleri, Mersin’in demokratlığı ve Mersin’in kışı görmeyen baharı ve yazı ile geliyoruz. Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılında cumhuriyetimizin temel değerlerine sahip çıkarak muasır medeniyetler seviyesinin de üstünde insanlığın geldiği noktayı yakalayarak Türkiye’ye hizmet edeceğiz. İktidarımızda hiçbir ayrımcılık yapmadan her vatandaşımızın anasından doğduğu andan itibaren elde ettiği hakları ve sonraki tercihleri ile saygın bir vatandaş kabul edeceğiz ve bu ülkeyi onun için yaşanılabilir bir ülke inşa edeceğiz. Ailelerin çocuklarının beslenme çantasına ne koyacağı kaygısını yaşamadığı bir ülke inşa edeceğiz. Ve emin olun bunlar sadece bir iktidar değişikliği kadar kolay. Seçim akşamı 13. Cumhurbaşkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun yapacağı demokrasi konuşmasının ardından 15 Mayıs sabahı yepyeni bir Türkiye’ye uyanacağız. Hiçbir vatandaşımız ötekileşmediğini, hiçbir kazanımını kaybettiğini görmeyecek. Herkes hakkını alacak ama Mersin hakkını almakla yetinmeyecek alacağını da alacak. Mersin’i bütün yönleri ile turizm merkezi haline getireceğiz. Mersin’i ilgi odağı yapacağız”

 

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA