18 Şubat 2026 Çarşamba

22:48   TOROSLAR BELEDIYESI RAMAZAN ÖNCESI GıDA SEFERBERLIĞI BAŞLATTı   22:47   ÜNIVERSITELERDE SABıR TAŞTı: İDARI PERSONELDEN YÖK’E NET MESAJ   22:46   ASLAN AVRUPA’Yı İNLETTI! GALATASARAY, JUVENTUS’U 5 GOLLE DAĞıTTı   22:34   MEZITLI’DE RAMAZAN SEFERBERLIĞI: CAMILER BAŞTAN SONA TEMIZLENDI   22:20   MERSIN’DE KARDEŞLIK EZGILERI YÜKSELIYOR: MERSIN DEVLET OPERA VE BALESI’NDEN “AZERBAYCAN GECESI”   16:45   TOROSLAR’DA KARLA MÜCADELE: BELEDIYE 7/24 SAHADA, YOLLAR AÇıLıYOR!   16:04   “MESKİ’DEN DEĞIRMENDERE’YE ÇIFTE YATıRıM: ALTYAPı VE ÜSTYAPı YENILENDI”   15:08   MINGUZZI AILESININ ADALET ÇıĞLıĞı... ANNE YASEMIN MINGUZZI’DEN ADALET BAKANı TUNÇ’A: HAKKıMı HELAL ETMIYORUM   15:07   AHMET ÖZER’E “KENT UZLAŞıSı” DAVASıNDAN 6 YıL 3 AY HAPIS CEZASı VERILDI   15:06   CHP’NIN TBMM’DEKI "TABUTLU" EYLEMI... VELI AĞBABA: "RAHATSıZ OLDUKLARı TABUT DEĞIL, YÜZSÜZLÜKLERI, EMEKLIYE REVA GÖRDÜKLERI AÇLıK, YOKSULLUK"   15:04   CHP’NIN YALOVA MITINGI YARıN... EMEKLI VATANDAŞ: “TAYYIP BABA, EMEKLIYE BIR BAK. SEÇIM GÜNÜ GELECEK, SEÇIME GIRECEKSIN. ALLAH BÜYÜKTÜR”   15:03   İZMIR’DE CUMHURIYETÇI AVUKATLAR GRUBU’NDAN ’BAYRAK’ TEPKISI: TÜRK BAYRAĞı BU MILLETIN ORTAK ONURUDUR   10:34   “AKDENIZ BELEDIYESI’NDEN ŞEFKAT ELI: 1.181 HANEYE TEMIZLIK, 162 KADıNA BAKıM”   10:15   MERSIN’DE KıRSAL ÜRETIME GÜNEŞ ENERJISI DESTEĞI: 1.160 ÜRETICIYE IŞıK OLDU   10:02   “TORBA YASAYA İSYAN: EMEKLIYE SADAKA, VARLıK FONU’NA SıNıRSıZ YETKI”   17:38   TOROSLAR’DA BEBEKLERE HAYATA GÜVENLI BAŞLANGıÇ: “YENI DOĞAN ÇANTASı” PROJESI   16:50   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DE HÜZÜN: ŞADIYE KARABUDAK’A VEDA   16:39   BAKAN TUNÇ: “MATTIA AHMET MINGUZZI DAVASıNDA VERILEN KARAR, ADALETIN GECIKMEDEN VE EKSIKSIZ ŞEKILDE TECELLI ETTIĞININ AÇıK GÖSTERGESIDIR"   16:38   CHP’LI AKAY VE TANAL’DAN ÜST DÜZEY BÜROKRATLARıN ÖZEL SEKTÖRE GEÇIŞLERININ SıNıRLANDıRıLMASı IÇIN KANUN TEKLIFI   15:35   İSTINAF, MATTIA AHMET MINGUZZI’NIN KATILLERINE VERILEN 24’ER YıL HAPIS CEZASıNı HUKUKA UYGUN BULDU  
 
     
   

ALİ HİKMET AKILLI: “ANKARA`DAKİ SANDIKLARDA GÖREV ALACAK BİNDEN FAZLA AVUKAT ARKADAŞIMIZ BELİRLENMİŞ VE GÖREV DAĞILIMLARI YAPILMIŞTIR” 


CHP Ankara İl Başkanı Ali Hikmet Akıllı, “İl Hukuk Komisyonumuz seçimlerde hukuki yardım ve yönetim alanında etkin bir çözüm için her okula bir avukat parolasıyla yola çıktı. Bu kapsamda Ankara`daki sandıklarda görev alacak binden fazla avukat arkadaşımız belirlenmiş ve görev dağılımları yapılmıştır” dedi.

 

Tarih : 18 Nisan 2023 Salı 22:07   Okunma : 614

Haber: EMRE SERCAN İKE / Kamera: DURSUN ALKAYA

 

CHP Ankara İl Başkanı Ali Hikmet Akıllı, “İl Hukuk Komisyonumuz seçimlerde hukuki yardım ve yönetim alanında etkin bir çözüm için her okula bir avukat parolasıyla yola çıktı. Bu kapsamda Ankara`daki sandıklarda görev alacak binden fazla avukat arkadaşımız belirlenmiş ve görev dağılımları yapılmıştır” dedi.

CHP Ankara İl Başkanı Ali Hikmet Akıllı, bugün Yenimahalle Nazım Hikmet Kültür Merkezi`nde yapılan Ankara Milletvekilleri Aday Tanıtım Toplantısı`nda konuştu. Akıllı şunları söyledi: 

"İlçe örgütlerimiz bir yandan evleri dolaşırken, Kadın Kollarımız, Aile Destekleri Sigortası için kapıları çaldı. Gençlik Kollarımız, Genel Başkanımızın özellikle bu seçimde ilk defa oy kullanacak seçmenlere yönelik yazdığı mektubu gençlerimize dağıtmak için yine kapı kapı evleri dolaştılar. Huzurlarınızda tekrar teşekkür ediyorum. 

“ANKARA`DAKİ SANDIKLARDA GÖREV ALACAK BİNDEN FAZLA AVUKAT ARKADAŞIMIZ BELİRLENMİŞ VE GÖREV DAĞILIMLARI YAPILMIŞTIR”

Seçim güvenliği bizim için olmazsa olmaz derecesinde önemli ve hayati bir mesele, bu kapsamda Ankara İl Örgütü ve ilçe örgütleri elbette bütün sandık görevlilerini, okul ve bilişim sorumlularını belirledi. Yurtdışı sayım sandık kurullarının listelerini tamamladık. İl Hukuk Komisyonumuz seçimlerde hukuki yardım ve yönetim alanında etkin bir çözüm için her okula bir avukat parolasıyla yola çıktı. Bu kapsamda Ankara`daki sandıklarda görev alacak binden fazla avukat arkadaşımız belirlenmiş ve görev dağılımları yapılmıştır.

“ANKARA NUMUNE HASTANEMİZİ KENDİ YERİNDE, KENDİ BİNALARINDA YENİLENMİŞ OLARAK VE MODERN ALTYAPISIYLA TEKRAR HİZMETE AÇACAĞIZ”

Ankara`mız için takibini yapacağımız en öncelikli projelerden bir tanesi 2`nci Abdülhamit`in hizmete açtığı Gazi Mustafa Kemal`in adını verdiği ve maalesef mevcut iktidarın kapattığı Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi`ni tekrar hizmete açacağız. Numune neden önemli? Şunun için sevgili dostlarım, 142 yıllık tarihiyle Ankara`nın en eski kurumlarından biridir Numune Hastanesi… Şehrimizin tarihidir, şehrimizin belleğidir. Kurtuluş Savaşı`nın kazanılmasında yeri doldurulamayacak bir görev icra etmiştir. Kurtuluş Savaşı`nda merkez askeri hastane olarak cephelerdeki yaralılarımızın tedavi edildiği en büyük hastanemizdir Numune… Genç Cumhuriyet`in sağlık politikalarının belirlendiği, uygulandığı merkez hastanedir Numune… Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi, İbn-i Sina Hastanesi, Ankara Yüksek İhtisas Hastanesi gibi birçok sağlık kurumu Ankara Numune Hastanesi kadroları tarafından kurulmuştur. Mevcut iktidar şehir merkezinde faaliyet gösteren sağlık kurumlarımızı kapatarak halkımızın sağlık erişimini zorlaştırmış ve stratejik hata yapmıştır. Bundan 8 yıl önce Kızılay`da Merasim Sokak`ta ve Ankara Garı`nda gerçekleştirilen hain terör saldırıları sırasında Ankara Numune başta olmak üzere şehir merkezindeki hastaneler olmasaydı halimiz nice olurdu? Bu makus kaderi değiştireceğiz. Ankara Numune Hastanemizi kendi yerinde, kendi binalarında yenilenmiş olarak ve modern alt yapısıyla tekrar hizmete açacağız."

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA