27 Haziran 2026 Cumartesi

16:02   NATO, ANKARA ZIRVESI’NDE MILYARLARCA DOLARLıK YENI SAVUNMA SÖZLEŞMELERI AÇıKLAYACAK   15:46   ADANA’DA SUÇ ÖRGÜTLERINE YÖNELIK OPERASYONLARDA 79 KIŞI GÖZALTıNA ALıNDı   15:46   BAKAN MUSTAFA ÇIFTÇI: GEÇICI KORUMA KAPSAMıNDAKI YABANCıLARA ÇALıŞMA IZNI MUAFIYETI GETIRILDI   15:21   YıLDıRıM KAYA: "YUSUF TEKIN, HAYATLARı YARıM BıRAKıLAN ÖĞRENCILERDEN VE ÖĞRETMENLERDEN SıFıR ALMıŞTıR"   15:20   TBMM BAŞKANı KURTULMUŞ, EĞITIM ÖĞRETIM YıLıNıN SONA ERMESI DOLAYıSıYLA MESAJ YAYıMLADı   14:50   ÖZGÜR ÖZEL DIYARBAKıR’DA… CHP GRUP BAŞKANı ÖZEL: “GÜNE BIZE SELAM YOLLAYAN SELAHATTIN DEMIRTAŞ’ıN SELAMıYLA BAŞLADıK”   14:44   GÜRSEL TEKIN: GARIP DEDE CEMEVI’NDE YAŞANAN GÖRÜNTÜLERLE ILGILI 63 CHP ÜYESININ PARTI ÜYELIKLERI TEDBIREN ASKıYA ALıNMıŞTıR   13:49   NATO ZIRVESI ÖNCESI GÖZALTıNA ALıNAN 49 KIŞI DAHA ADLIYEYE SEVK EDILDI   13:47   MANSUR YAVAŞ’TAN AK PARTI’YE GEÇEN BAŞKANLARA ILIŞKIN AÇıKLAMA: "BIZIM BIR KAYBıMıZ YOK"   10:31   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI, TOPLU TAŞıMADA KLIMA DENETIMLERINI ARTTıRDı   10:30   MERSIN’DE 30 AĞUSTOS ZAFER KUPASı FıNDıKPıNARı-AYVAGEDIĞI FUTBOL TURNUVASı BAŞLADı   10:29   HATIMOĞULLARı’NDAN MERSIN MITINGINE DAVET: HERKESI BU BÜYÜK BULUŞMAYA BEKLIYORUM   16:50   MURAT EMIR’DEN NATO ZIRVESI’NDE AKREDITASYON UYGULAMASıNA ELEŞTIRI: "BU OHAL, BU SıKıYÖNETIM NEREYE KADAR SÜRECEK?"   16:48   CHP, SOSYAL MEDYA YASASı’NıN IPTALI ISTEMIYLE AYM’YE BAŞVURDU   16:44   DILEK İMAMOĞLU: ADALET IÇIN ARTıK KAYBEDILECEK BIR SAATIMIZ BILE YOK   16:42   NATO’DAN "AKREDITASYON" AÇıKLAMASı: "EV SAHIBI ÜLKENIN GÖRÜŞLERINE BAŞVURULUR"   16:40   İZMIR’DE SON 3 AYDA 5 BELEDIYE BAŞKANıNA OPERASYON YAPıLDı   15:25   MSB: ASTSUBAY KENAN ŞAHIN ŞEHIT OLDU   15:19   GAZETECI TEVFIK YENER YAŞAMıNı YITIRDI   15:16   CHP’LI VEKILLERDEN GÖZALTı TEPKISI: "FETULLAHÇıLARıN YAPMADıKLARıNı YAPıYORLAR"  
 
     
   

KILIÇDAROĞLU, BAY KEMAL`İN TAHTASI`NDA 50 ÜRETİM ÜSSÜNÜ ANLATTI: “ANADOLU`DAN DEĞİL METROPOLLERDEN ANADOLU`YA GÖÇ BAŞLAYACAK. KENTLERİMİZE ÜRETİM VE İŞ GELİNCE BURALARDA SOSYAL HAYAT DA CANLANACAK. TÜRKİYE ZENGİNLEŞECEK”


Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ‘Bay Kemal`in Tahtası` isimli kampanya videosunun ikincisini Twitter hesabında yayınladı. Kılıçdaroğlu, “Bir üretim seferberliği başlatıyoruz, dedim. Artık tüm Türkiye üretecek. Planlamayla Türkiye`yi büyüten akılla, el birliğiyle bu büyük üretim dönüşümünü gerçekleştireceğiz. Sonunda zenginleşen halkımız olacak. Türkiye`nin batısında belli kentlere yoğunlaşan, ülkenin geri kalanının görmediği yatırım ve üretim iklimini biz Türkiye`nin tamamında sağlayacağız, yaygınlaştıracağız. Anadolu`nun gençleri göç etmek zorunda kalmayacak. Artık o günler bitecek. Anadolu`dan değil metropollerden Anadolu`ya göç başlayacak. Kentlerimize üretim, iş ve canlılık gelince buralarda sosyal hayat da canlanacak. Türkiye zenginleşecek, kazanacak” dedi.

 

Tarih : 18 Nisan 2023 Salı 21:50   Okunma : 819

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ‘Bay Kemal`in Tahtası` isimli kampanya videosunun ikincisini Twitter hesabında yayınladı. Kılıçdaroğlu, “Bir üretim seferberliği başlatıyoruz, dedim. Artık tüm Türkiye üretecek. Planlamayla Türkiye`yi büyüten akılla, el birliğiyle bu büyük üretim dönüşümünü gerçekleştireceğiz. Sonunda zenginleşen halkımız olacak. Türkiye`nin batısında belli kentlere yoğunlaşan, ülkenin geri kalanının görmediği yatırım ve üretim iklimini biz Türkiye`nin tamamında sağlayacağız, yaygınlaştıracağız. Anadolu`nun gençleri göç etmek zorunda kalmayacak. Artık o günler bitecek. Anadolu`dan değil metropollerden Anadolu`ya göç başlayacak. Kentlerimize üretim, iş ve canlılık gelince buralarda sosyal hayat da canlanacak. Türkiye zenginleşecek, kazanacak” dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bu akşam Twitter hesabından ‘Bay Kemal`in Tahtası` isimli seçim kampanyası videosunun ikincisini “Bay Kemal`in Tahtası! Evet yatırım parası da var, projelerimiz de var, şampiyonlar ligi insan kaynağımız da” notuyla paylaştı.

Bu videoda 9 özel ekonomi bölgesinde kurulacak 50 üretim üssünü anlatan Kılıçdaroğlu, şunları söyledi:

“TARIM VE HAYVANCILIK DIŞINDAKİ ÜSLERİ ÖZEL SEKTÖR İŞLETECEK. BU ÜSLER, UYGUN FİYATLI ENERJİ İMKANINDAN YARARLANACAKLAR”

“Merhaba sevgili halkım. Bugün oluşturacağımız özel ekonomi bölgelerinde kurulacak 50 üretim üssünü anlatacağım. Hadi başlayalım. 9 özel ekonomi bölgesinde, 50 üretim üssü kuracağız. Bu 50 üretim üssü hem ekonomi bölgelerindeki fabrikalarımıza, makine, ekipman, ara malı, yedek parça üretecekler hem de ihracat yapacaklar. Bu özel ekonomi bölgelerinde ne mi yapılacak. 12 ana alan. Tam 12 ana alanda yerli, inovatif yani yenilikçi ve katma değer yaratan üretim gerçekleştirilecek. İşsizliğe son verecek, yüksek istihdam fırsatı oluşacak. Sayıyorum. Çip teknolojisi, biyoteknoloji, savunma sanayi ve AR-GE, gemi sanayii, sağlık ve medikal araştırmalar, nanoteknoloji, lojistik, bilişim, otomotiv yedek parça, petrokimya, hazır giyim, gıda, tarım ve hayvancılık sanayi üsleri kurulacak. Üretim üsleri kentlerimizin iş gücü niteliği, coğrafi konumu, sahip olduğu ham madde gibi kriterlere göre belirlenecek. Tarım ve hayvancılık dışındaki üsleri özel sektör işletecek. Bu üsler, uygun fiyatlı enerji imkanından yararlanacaklar. Üretim üslerinde faaliyette bulunan şirketler ve çalışanlar önemli vergi teşviklerinden yararlanacaklar. Üretim tesislerimiz, planladığımız ulaştırma ağı çerçevesinde hem birbirlerine hem limanlarımıza hem de stratejik küresel pazarlara çift hatlı demiryolu ağıyla bağlanacak.

“100 MİLYAR DOLARLIK ÖZEL SEKTÖR YATIRIMININ GELMESİNİ SAĞLAYACAĞIZ”

Kahramanmaraş, Hatay, Adıyaman ve Gaziantep`te üretim tesislerinde üretilecek inşaat malzemeleri tesislerine normal avantajların yanı sıra ek özel teşvikler vereceğiz. Yeni nesil inşaat malzemelerini yerinde, kaliteli ve ucuza üretecek, deprem konutlarını ve iş yerlerini daha hızlı ve uygun maliyetle inşa edeceğiz. Hesabımızı yaptık. 100 milyar dolarlık özel sektör yatırımının gelmesini sağlayacağız. Şu çok açık. Yabancı sermayenin yatırımları için Türkiye`den daha verimli başka bir ülke yok. Bu bölgeler, 5 yıl içinde kendi amortismanını sağlayacak noktaya gelecekler.

“ANADOLU`DAN DEĞİL METROPOLLERDEN ANADOLU`YA GÖÇ BAŞLAYACAK”

Bir üretim seferberliği başlatıyoruz, dedim. Artık tüm Türkiye üretecek. Planlamayla Türkiye`yi büyüten akılla, el birliğiyle bu büyük üretim dönüşümünü gerçekleştireceğiz. Ve sonunda zenginleşen halkımız olacak. Türkiye`nin batısında belli kentlere yoğunlaşan, ülkenin geri kalanının görmediği yatırım ve üretim iklimini biz Türkiye`nin tamamında sağlayacağız, yaygınlaştıracağız. Anadolu`nun gençleri göç etmek zorunda kalmayacak. Artık o günler bitecek. Anadolu`dan değil metropollerden Anadolu`ya göç başlayacak. Kentlerimize üretim, iş ve canlılık gelince buralarda sosyal hayat da canlanacak. Türkiye zenginleşecek, Türkiye kazanacak. Türkiye`yi kalıcı refaha ulaştıracak projelerimizi anlatmaya devam edeceğiz. Merak etmeyin, geliyoruz. Sana söz. Sağlıcakla kalın.”

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA