27 Haziran 2026 Cumartesi

16:02   NATO, ANKARA ZIRVESI’NDE MILYARLARCA DOLARLıK YENI SAVUNMA SÖZLEŞMELERI AÇıKLAYACAK   15:46   ADANA’DA SUÇ ÖRGÜTLERINE YÖNELIK OPERASYONLARDA 79 KIŞI GÖZALTıNA ALıNDı   15:46   BAKAN MUSTAFA ÇIFTÇI: GEÇICI KORUMA KAPSAMıNDAKI YABANCıLARA ÇALıŞMA IZNI MUAFIYETI GETIRILDI   15:21   YıLDıRıM KAYA: "YUSUF TEKIN, HAYATLARı YARıM BıRAKıLAN ÖĞRENCILERDEN VE ÖĞRETMENLERDEN SıFıR ALMıŞTıR"   15:20   TBMM BAŞKANı KURTULMUŞ, EĞITIM ÖĞRETIM YıLıNıN SONA ERMESI DOLAYıSıYLA MESAJ YAYıMLADı   14:50   ÖZGÜR ÖZEL DIYARBAKıR’DA… CHP GRUP BAŞKANı ÖZEL: “GÜNE BIZE SELAM YOLLAYAN SELAHATTIN DEMIRTAŞ’ıN SELAMıYLA BAŞLADıK”   14:44   GÜRSEL TEKIN: GARIP DEDE CEMEVI’NDE YAŞANAN GÖRÜNTÜLERLE ILGILI 63 CHP ÜYESININ PARTI ÜYELIKLERI TEDBIREN ASKıYA ALıNMıŞTıR   13:49   NATO ZIRVESI ÖNCESI GÖZALTıNA ALıNAN 49 KIŞI DAHA ADLIYEYE SEVK EDILDI   13:47   MANSUR YAVAŞ’TAN AK PARTI’YE GEÇEN BAŞKANLARA ILIŞKIN AÇıKLAMA: "BIZIM BIR KAYBıMıZ YOK"   10:31   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI, TOPLU TAŞıMADA KLIMA DENETIMLERINI ARTTıRDı   10:30   MERSIN’DE 30 AĞUSTOS ZAFER KUPASı FıNDıKPıNARı-AYVAGEDIĞI FUTBOL TURNUVASı BAŞLADı   10:29   HATIMOĞULLARı’NDAN MERSIN MITINGINE DAVET: HERKESI BU BÜYÜK BULUŞMAYA BEKLIYORUM   16:50   MURAT EMIR’DEN NATO ZIRVESI’NDE AKREDITASYON UYGULAMASıNA ELEŞTIRI: "BU OHAL, BU SıKıYÖNETIM NEREYE KADAR SÜRECEK?"   16:48   CHP, SOSYAL MEDYA YASASı’NıN IPTALI ISTEMIYLE AYM’YE BAŞVURDU   16:44   DILEK İMAMOĞLU: ADALET IÇIN ARTıK KAYBEDILECEK BIR SAATIMIZ BILE YOK   16:42   NATO’DAN "AKREDITASYON" AÇıKLAMASı: "EV SAHIBI ÜLKENIN GÖRÜŞLERINE BAŞVURULUR"   16:40   İZMIR’DE SON 3 AYDA 5 BELEDIYE BAŞKANıNA OPERASYON YAPıLDı   15:25   MSB: ASTSUBAY KENAN ŞAHIN ŞEHIT OLDU   15:19   GAZETECI TEVFIK YENER YAŞAMıNı YITIRDI   15:16   CHP’LI VEKILLERDEN GÖZALTı TEPKISI: "FETULLAHÇıLARıN YAPMADıKLARıNı YAPıYORLAR"  
 
     
   

GÜLİZAR BİÇER KARACA, DENİZLİ`DE TEKSTİL İŞÇİLERİNİ ZİYARET ETTİ: "SİZLER ÇALIŞIP VERGİ ÖDÜYORSUNUZ, AMA SADECE BİR AYDA SARAY`A 540 MİLYON LİRA HARCANIYOR"


CHP Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca, Denizli`de tekstil işçileriyle bir araya geldi. Cumhurbaşkanlığı`nın günlük harcamasının 18 milyon lira olduğunu anımsatan Karaca, “Düşünün, günlük 18 milyon lira, ayda 540 milyon lira. Sizler çalışıp vergi ödüyorsunuz, işveren buradan kazandığı ile vergi ödüyor, ama sadece bir ayda Saray`a 540 milyon lira para harcanıyor” dedi.

 

Tarih : 19 Nisan 2023 Çarşamba 11:19   Okunma : 507

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca, Denizli`de tekstil işçileriyle bir araya geldi. Cumhurbaşkanlığı`nın günlük harcamasının 18 milyon lira olduğunu anımsatan Karaca, “Düşünün, günlük 18 milyon lira, ayda 540 milyon lira. Sizler çalışıp vergi ödüyorsunuz, işveren buradan kazandığı ile vergi ödüyor, ama sadece bir ayda Saray`a 540 milyon lira para harcanıyor” dedi.

CHP Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca, Denizli`deki bir tekstil atölyesini ziyaret etti. Atölyede çalışan kadınlara 6284 sayılı Kadına Karşı Şiddet Mücadele ve Ailenin Korunmasına İlişkin Yasa`yı anlatan Karaca, “Kadınlara yönelik her türlü istismarda o kanun kadınları korur. İşte, ‘Hayır, kadınlar şiddete, istismara uğrasalar da korunmasın. Kanun nazarında mahkemeler kadını, devlet kadını korumasın. Bu kanun yürürlükten kaldırılsın` diyen Yeni Refah Partisi ile ortaklar. Takdir sizin” diye konuştu.

Karaca, 14 Mayıs`ta yapılacak cumhurbaşkanı ve milletvekili seçimine ilişkin, “Sabah kalktığınızda çocuğunuza ve ondan sonra buzdolabınıza bakacaksınız. Ondan sonra elinizi vicdanınıza koyacaksınız, sandığa gideceksiniz. Kadınlar ve gençler, bu süreçte kullandıkları oy ile her türlü baskıya son verecek ve özgür Türkiye`nin kapılarını açacaklar” dedi.

“SADECE BİR AYDA SARAY`A 540 MİLYON LİRA PARA HARCANIYOR”

Karaca, “3-5 maaş, 20 maaş alanlar var. 41 yerden maaş alan insan var. Hani deniyor ya ‘Kaynağı nereden bulacaksınız?`. Kaynak, 41 yerden maaş alan bir maaşa düştüğünde, 40 maaş kaynak. Saray`ın bir günlük maliyeti 18 milyon lira. 30 günlük maaliyeti ne yapar? Bizim 13. Cumhurbaşkanı`mız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu sizlerin desteği ile seçildiğinde bizler Saray`da oturmayacağız. Bizler, Atatürk`ün Çankaya`sında, o Çankaya Cumhurbaşkanlığı Konutu`nda oturacağız. Düşünün, günlük 18 milyon lira, ayda 540 milyon lira. Sizler çalışıp vergi ödüyorsunuz, işveren buradan kazandığı ile vergi ödüyor, ama sadece bir ayda Saray`a 540 milyon lira para harcanıyor” diye konuştu.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA