5 Kasım 2025 Çarşamba

23:47   İMAMOĞLU’NDAN ÜMRANIYE’YE DIRENIŞ ÇAĞRıSı: “YA HEP BERABER, YA HIÇBIRIMIZ!”   16:52   AYM BAŞKANı ÖZKAYA: “ADALET YALNıZCA MAHKEME SALONLARıNDA DEĞIL, HAYATıN HER ALANıNDA BIR PUSULADıR”   16:45   TÜSİAD’DAN DEM PARTI’YE KRITIK ZIYARET: EKONOMI VE DEMOKRASI GÜNDEMDE   16:32   ÖZEL’DEN SERT ÇıKıŞ: “BAŞSAVCı AKıN GÜRLEK, MAAŞıN DıŞıNDA GELIRIN VAR Mı?”   16:16   BAROLAR BIRLIĞI BAŞKANı: “DEMIRTAŞ KARARı EZBERE YORUMLANAMAZ!”   16:13   TOROSLAR BELEDIYESI, ÇEVRE BILINCINI ÇOCUK YAŞTA KAZANDıRıYOR   16:11   TARSUS BELEDIYE MECLISI KASıM AYı OLAĞAN TOPLANTıSıNı GERÇEKLEŞTIRDI   16:08   CHP GRUP TOPLANTıSı... ÖZEL’DEN ERDOĞAN’A "DEMOKRASI TRENI" TEPKISI   16:07   TÜLAY HATIMOĞULLARı: BARıŞıN SAVUNUCUSU OLAN YOLDAŞLARıMıZ SERBEST BıRAKıLMALı   16:05   BAHÇELI: DEMIRTAŞ’ıN TAHLIYESI TÜRKIYE IÇIN HAYıRLARA VESILE OLACAKTıR   12:56   YENIŞEHIR BELEDIYESI’NDEN “ETEM ÇALıŞKAN ILE ATATÜRK YOLCULUĞU” SERGISI   12:53   MEZITLI BELEDIYE BAŞKANı TUNCER: “GENÇLERIMIZ İÇIN ULUSLARARASı İŞ BIRLIKLERI KURUYORUZ”   12:50   MERCEK’TE ‘SAÇ RENKLENDIRME’ KURSUNA YOĞUN İLGI   09:22   MESKİ’DEN SAYAĞZı’NA 1000 TONLUK KONFOR: ALTYAPıDAN ASFALTA TAM DÖNÜŞÜM   08:14   CHP MYK’DA SERT GÜNDEM: OPERASYONLAR, DAVALAR VE VICDANLı ADALET   23:57   TOROSLAR BELEDIYESI KASıM VIZYONUNU AÇıKLADı: GENÇLERE BURS, MAHALLELERE HIZMET, ÜRETICIYE SAHIPLENME   23:52   “SıNDıRGı’DA GECEYI BÖLEN DEPREM: 4,3 ŞIDDETINDE SARSıNTı”   23:49   AVRUPA’DAN HUKUK MESAJı: DEM PARTI, AİHM KARARıNA “TOPLUMSAL BARıŞ İÇIN ADıM ATıN” DEDI   23:33   TUTDERE’DEN TBMM BAŞKANı’NA NET MESAJ: “BELEDIYE BAŞKANLARıNA TUTUKLAMA ÖLÇÜSÜZ”   23:27   DEMIRTAŞ’TAN AİHM KARARıNA DUYGUSAL YANıT: “ÖZGÜR GÜNLERDE GÖRÜŞMEK ÜZERE”  
 
     
   

ÖZGÜR ÖZEL TEPEBAŞI BELEDİYESİ`NİN İFTAR PROGRAMINA KATILDI


Tepebaşı Belediyesi`nin Uluönder Mahallesi`nde düzenlediği iftar programına katılan CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, binlerce vatandaş ile bir araya geldi.

 

Tarih : 19 Nisan 2023 Çarşamba 15:02   Okunma : 513

Tepebaşı Belediyesi`nin Uluönder Mahallesi`nde düzenlediği iftar programına katılan CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, binlerce vatandaş ile bir araya geldi.

Tepebaşı Belediyesi`nin Ramazan ayı dolayısıyla düzenlediği mahalle iftarlarında adres bu kez Uluönder Mahallesi oldu. Binlerce Eskişehirlinin katılım gösterdiği iftar programına, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç`ın yanı sıra CHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel de katıldı.

Özgür Özel, program sonrasında yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Ben böyle bir iftar organizasyonu için Tepebaşı Belediye Başkanımız Ahmet Ataç`a ve çalışkan ekibine teşekkür ediyorum. Bugün gerçekten gözlerime inanamadım, 5 binin üzerinde kişinin iftar yaptığı bir Halil İbrahim sofrası kurulmuş. Tepebaşı Belediyesi sadece Eskişehir`e yaptığı hizmetlerle sınırlı kalmıyor. Her salı günü birçok kadını ilk kez Anıtkabir`e, Meclis`e getiriyor. Ankara`yı ilk kez gören kadınların mutluluklarına birçok kez şahit olduk. İyi günlerde böyle çalışmalar yaptılar. Kötü günlerde ise 6 Şubat depreminden sonra 7 Şubat günü öğle saatlerinde deprem bölgesinde ilk sıcak çorbayı dağıtan belediye Tepebaşı Belediyesi`dir. Sonra da çadırında 3 öğün kahvaltısı, öğle ve akşam yemeği ile çayı ile İslahiye`deki depremzedelere 25-30 personel ile inanılmaz bir dostluk eli uzattılar. Hem o emekleri hem de bu iftar sofraları için teşekkür ediyoruz. ‘İktidara geldiğinizde Türkiye`yi nasıl yöneteceksiniz` diyenlere ‘Eskişehir Büyükşehir`i, Tepebaşı`nı, Odunpazarı`nı nasıl yönetiyorsak` diye cevap veriyoruz. Başkanlarımızla gurur duyuyoruz. Bundan sonraki süreçte de yerel yönetimlerdeki liyakatli, özverili, namuslu insanların çalışmaları olduğu gibi genel seçimlerden sonra Türkiye`yi öyle yöneteceğiz. Bugün Eskişehirli iki milletvekilimiz bize eşlik etti ama umut ediyorum mayıs ayından sonra Eskişehir`de CHP`nin dört, beş milletvekili olacak. Eskişehir en iyisini hak ediyor.”

Başkan Ataç ise “Yoğun programı arasında büyük iftarımıza katıldığı için Grup Başkan Vekilimiz Özgür Özel`e teşekkür ediyoruz. Vatandaşlarımızla birlikte güzel bir iftar ortamı yaşadık. Biz ne zaman salı günü TBMM`ye vatandaşlarımızı götürsek kendisi bizi hep misafir eder. Eskişehirlilerin gözünde Özgür Özel çok değerlidir, Eskişehir`in de kendisinde ayrı bir yeri olduğunu çok iyi biliyoruz” diye konuştu. 



 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA