26 Şubat 2026 Perşembe

22:05   AKDENIZ’DE TEMIZLIK SEFERBERLIĞI: HER GÜN 400 TON ATıK BERTARAF EDILIYOR!   21:03   MERSINLI İŞ İNSANı COŞKUN DOĞMUŞ’TAN ŞEHIT PILOT İÇIN TAZIYE MESAJı   21:01   YENIŞEHIR’IN "EĞITIM DEVRIMI" KARADENIZ’E SıÇRADı! "TOKAT YEMIŞ GIBI OLDUM"   15:51   ÖZGÜR ÖZEL, TUTUKLU GAZETECI ALICAN ULUDAĞ’ı ZIYARET ETTI: "CEZA ALSA BILE YATARı OLMAYAN BIR SUÇTAN IÇERIDE TUTULMASı SIYASILERIN ONA KESTIĞI BIR CEZADıR"   15:49   HAYKO CEPKIN 6 MART’TA SAHNE ALACAĞı “JEKYLL & HYDE” MÜZIKALINE ILIŞKIN KONUŞTU: “UYANDıRıR BENCE SANAT”   15:48   CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN’DAN "STATÜ" YANıTı: "İMRALı ŞU ANDA GEREKLI OLDUĞU ŞEKLIYLE ADALET BAKANLıĞı TARAFıNDAN IŞLETILIYOR"   15:47   ADALET BAKANı AKıN GÜRLEK, TBMM’DE SORULARı YANıTLADı: "ÇOCUK KAVRAMıNı TARTıŞMAYA AÇMAMıZ LAZıM"   12:30   AKDENIZ BARO BAŞKANLARıNDAN ADANA BAM’A ’GECIKEN ADALET’ ÇıKARTMASı   11:41   DIYARBAKıR’DA SKANDAL İDDIA: 1. DERECE ARKEOLOJIK SİT ALANı GES PROJESI İÇIN MI KAYDıRıLDı?   10:55   MERSIN LIMANı’NDA ’SENDIKA’ DEPREMI! GÜLCAN KıŞ TBMM’YI AYAĞA KALDıRDı: "BU AÇıK BIR DÜŞMANLıKTıR!"   10:30   MERSIN’DE KIMSE YALNıZ DEĞIL: VAHAP SEÇER’IN ‘GÖNÜL KÖPRÜSÜ’ EVLERE MISAFIR OLUYOR!   09:45   DEPO DEĞIL DERT DOLUYOR! MAZOT 61 LIRAYı AŞTı: "ÇIFTÇININ ALıN TERI HORTUMLA ÇEKILIYOR"   09:10   VAHAP SEÇER’DEN KAHRAMAN PILOT İÇIN TAZIYE MESAJı:    08:59   BALıKESIR’DE YASA BOĞAN KAZA! ÖZGÜR ÖZEL’DEN ŞEHIT PILOT İBRAHIM BOLAT İÇIN TAZIYE MESAJı   01:01   SILIFKE’DE RAMAZAN COŞKUSU ZIRVE YAPTı: BAŞKAN SEÇER "BU SOFRALAR MILLETIN EMANETI" DEDI!   22:05   MERSIN’DE ENGEL TANıMAYAN UÇUŞ: ÖZEL ÇOCUKLAR BULUTLARA DOKUNDU!   22:02   MILLI EĞITIM BAKANı YUSUF TEKIN’E SERT TEPKI: "ANAYASA’Yı İHLAL EDIYOR, İSTIFA ETMELI!"   16:27   CHP’NIN 38. OLAĞAN KURULTAYı’NDA USULSÜZLÜK IDDIASıYLA AÇıLAN DAVA, İBB DAVASı ILE BIRLEŞTIRILMEYECEK   16:26   CHP GRUP TOPLANTıSı... ÖZGÜR ÖZEL: “MILLI PARKLARı GIDERAYAK 49 VE 99 YıLLıĞıNA KIRALAMAK IÇIN KANUN TEKLIFI GETIRMIŞLER”   16:25   ULUSLARARASı AF ÖRGÜTÜ TÜRKIYE: "RUSYA’NıN SALDıRıLARıNıN SIVILLER ÜZERINDEKI YıKıCı ETKISININ SÜRÜYOR; ULUSLARARASı TOPLUM, ADALET VE HESAP VEREBILIRLIK KONUSUNDA KARARLı OLMALı"  
 
     
   

ÖZGÜR ÖZEL TEPEBAŞI BELEDİYESİ`NİN İFTAR PROGRAMINA KATILDI


Tepebaşı Belediyesi`nin Uluönder Mahallesi`nde düzenlediği iftar programına katılan CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, binlerce vatandaş ile bir araya geldi.

 

Tarih : 19 Nisan 2023 Çarşamba 15:02   Okunma : 540

Tepebaşı Belediyesi`nin Uluönder Mahallesi`nde düzenlediği iftar programına katılan CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, binlerce vatandaş ile bir araya geldi.

Tepebaşı Belediyesi`nin Ramazan ayı dolayısıyla düzenlediği mahalle iftarlarında adres bu kez Uluönder Mahallesi oldu. Binlerce Eskişehirlinin katılım gösterdiği iftar programına, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç`ın yanı sıra CHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel de katıldı.

Özgür Özel, program sonrasında yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Ben böyle bir iftar organizasyonu için Tepebaşı Belediye Başkanımız Ahmet Ataç`a ve çalışkan ekibine teşekkür ediyorum. Bugün gerçekten gözlerime inanamadım, 5 binin üzerinde kişinin iftar yaptığı bir Halil İbrahim sofrası kurulmuş. Tepebaşı Belediyesi sadece Eskişehir`e yaptığı hizmetlerle sınırlı kalmıyor. Her salı günü birçok kadını ilk kez Anıtkabir`e, Meclis`e getiriyor. Ankara`yı ilk kez gören kadınların mutluluklarına birçok kez şahit olduk. İyi günlerde böyle çalışmalar yaptılar. Kötü günlerde ise 6 Şubat depreminden sonra 7 Şubat günü öğle saatlerinde deprem bölgesinde ilk sıcak çorbayı dağıtan belediye Tepebaşı Belediyesi`dir. Sonra da çadırında 3 öğün kahvaltısı, öğle ve akşam yemeği ile çayı ile İslahiye`deki depremzedelere 25-30 personel ile inanılmaz bir dostluk eli uzattılar. Hem o emekleri hem de bu iftar sofraları için teşekkür ediyoruz. ‘İktidara geldiğinizde Türkiye`yi nasıl yöneteceksiniz` diyenlere ‘Eskişehir Büyükşehir`i, Tepebaşı`nı, Odunpazarı`nı nasıl yönetiyorsak` diye cevap veriyoruz. Başkanlarımızla gurur duyuyoruz. Bundan sonraki süreçte de yerel yönetimlerdeki liyakatli, özverili, namuslu insanların çalışmaları olduğu gibi genel seçimlerden sonra Türkiye`yi öyle yöneteceğiz. Bugün Eskişehirli iki milletvekilimiz bize eşlik etti ama umut ediyorum mayıs ayından sonra Eskişehir`de CHP`nin dört, beş milletvekili olacak. Eskişehir en iyisini hak ediyor.”

Başkan Ataç ise “Yoğun programı arasında büyük iftarımıza katıldığı için Grup Başkan Vekilimiz Özgür Özel`e teşekkür ediyoruz. Vatandaşlarımızla birlikte güzel bir iftar ortamı yaşadık. Biz ne zaman salı günü TBMM`ye vatandaşlarımızı götürsek kendisi bizi hep misafir eder. Eskişehirlilerin gözünde Özgür Özel çok değerlidir, Eskişehir`in de kendisinde ayrı bir yeri olduğunu çok iyi biliyoruz” diye konuştu. 



 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA