10 Temmuz 2025 Perşembe

21:33   TOROSLAR’DA SıFıR ATıK SEFERBERLIĞI: MOBIL ATıK GETIRME MERKEZI MAHALLELERDE   16:50   MURAT ÇALıK TEKRAR HASTANEYE KALDıRıLDı... ÇALıK’ıN EŞI ZEHRA ÇALıK: "DAHA NEYI BEKLIYORUZ? SAVCıLıKTAN TAHLIYE KARARıNı ACILEN BEKLIYORUZ"   16:48   BAŞARıR: "İKTIDAR, DÜNYANıN HER YERINDE VAR AMA DEMOKRASI OLABILMESI IÇIN MUHALEFET OLMASı LAZıM"   16:35   TBMM GENEL KURULU’NDA CHP’LILERDEN TUTUKLAMALARA PROTESTO   03:15   TERÖR ÖRGÜTÜ PKK LIDERI ABDULLAH ÖCALAN’ıN VIDEO MESAJı BEKLENIYOR   01:29   CHP İSTANBUL İL BAŞKANı ÖZGÜR ÇELIK IFADE VERDI: ’İFTIRA AT, KURTUL’ DÜZENI KURULMUŞ DURUMDA   01:27   SÖZCÜ TV KARARTıLDı   22:52   ZEYDAN KARALAR TUTUKLANDı... TÜLAY HATIMOĞULLARı: ADANA’DA BELEDIYE BAŞKANıNı TUTSAK EDERSENIZ, DEMOKRATIK TÜRKIYE UMUDUNA GÖLGE DÜŞER   21:15   ZEYDAN KARALAR TUTUKLANDı   20:15   ADANALıLAR’DAN ZEYDAN KARALAR’A DESTEK IÇIN OTURMA EYLEMI   17:29   AİHM’DEN SELAHATTIN DEMIRTAŞ LEHINE HAK IHLALI KARARı... DEMIRTAŞ’ıN AVUKATLARı: "KARARıN EN ÖNEMLI TARAFı KOBANI DAVASıNDA VERILEN MAHKUMIYET KARARıNıN DAYANDıĞı DELILLERI BOŞA ÇıKARMASıDıR"   17:26   ATATÜRKÇÜ DÜŞÜNCE DERNEĞI, MÜCAHIT BIRINCI HAKKıNDA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU   17:24   ŞEHIT ÜMIT ÜZÜM’ÜN ABLASı: "BURADA AKP’LI KIMSEYI ISTEMIYORUM"   17:20   ERKAN BAŞ’TAN ÖZGÜR ÖZEL’E DAYANıŞMA ZIYARETI   15:43   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı SEÇER: "GÜN; ORTAK AKıLLA, ORTAK VICDANLA, ORTAK MÜCADELEYLE BIR OLMA GÜNÜDÜR"   15:39   ŞEHIT CENAZESINDEYKEN IFADEYE ÇAĞRıLDıĞıNı ÖĞRENEN ÖZGÜR ÇELIK: “BU SÜREÇ İMAMOĞLU’NUN TUTUKLANMASıNDAN, ÖZGÜR ÖZEL’E AÇıLAN SORUŞTURMALARDAN BAĞıMSıZ DEĞIL”   15:37   CHP GRUP TOPLANTıSı... ÖZGÜR ÖZEL: "AZIZ İHSAN AKTAŞ 388 IHALENIN 300’ÜNÜ KAMUDAN VE AK PARTILI BELEDIYELERDEN ALDı. BUNLARıN BIR TANESI IÇERIDE DEĞIL"   14:32   MURAT EMIR: "BU MILLET, SARAY SAVCıSı AKıN GÜRLEK’IN SICILINI DE ERDOĞAN’ıN KORKULARıNı DA UNUTMAYACAK"   14:31   İSTANBUL CUMHURIYET BAŞSAVCıLıĞı: CHP İSTANBUL İL BAŞKANı ÖZGÜR ÇELIK’IN IFADE VERMESI IÇIN POLISE TALIMAT VERILDI   14:27   TOROSLAR BELEDIYESI’NDEN “SıFıR ATıK” EĞITIMI  
 
     
   

İZMİR`DEN, CUMHURBAŞKANI ADAYI KILIÇDAROĞLU`NUN BAĞIŞ KAMPANYASINA DESTEK


CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu`nun seçim kampanyası için açtığı bağış hesaplarına İzmir`den de destek geldi. 13 yaşındaki Çağan Yıldız da harçlıklarından biriktirdiği paraları kampanyaya bağışladı. CHP Genel Başkan Yardımcısı ve CHP İzmir Milletvekili Adayı Yüksel Taşkın, organik bir bağış kampanyası düzenlediğini belirterek halkın iktidarının bu şekilde geleceğini söyledi.

 

Tarih : 19 Nisan 2023 Çarşamba 12:49   Okunma : 429

KERİM UĞUR

CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu`nun seçim kampanyası için açtığı bağış hesaplarına İzmir`den de destek geldi. 13 yaşındaki Çağan Yıldız da harçlıklarından biriktirdiği paraları kampanyaya bağışladı. CHP Genel Başkan Yardımcısı ve CHP İzmir Milletvekili Adayı Yüksel Taşkın, organik bir bağış kampanyası düzenlediğini belirterek halkın iktidarının bu şekilde geleceğini söyledi.

Alsancak`ta bulunan bir banka şubesi önüne gelen CHP`liler, Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu`nun seçim kampanyası için açtığı hesaplara bağışta bulundular. Kampanyaya CHP İzmir Milletvekili adayı Yüksel Taşkın, CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, milletvekili adayları ve yurttaşlar destek verdi.

“SARAYLARDA DEĞİL HALKIN İÇİNDE ORGANİK BİR KAMPANYA YÜRÜTTÜĞÜMÜZ ÇOK BELLİ”

Bağışların yapılmasının ardından konuşan CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Adayı Yüksel Taşkın, “Bizim genel başkanımız çok mütevazi bir insan bizim saraylarda değil halkın içinde organik bir kampanya yürüttüğümüz çok belli. Demin kumbarasından birikimlerini veren arkadaşımızın söyledikleri çok önemli gençliğin de geleceği demokraside ve refahta. Bizler de çok inandığımız Cumhurbaşkanı Adayımız için bu bağışlarımızı yapıyoruz ve halkın iktidarı bu şekilde gelecek örgütlü halk yenilmez” dedi.

KOLAY BİR SEÇİM OLMAYACAK, DESTEK OLMAK GEREKİYOR”

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, “Süre çok azaldı her gün o mutlu sona doğru yaklaşıyoruz. 14 Mayıs`ı iple çekiyoruz. Dediğimiz gibi bu kolay bir seçim değil o nedenle çok ciddi anlamda kaynak yaratmak ve destek olmak gerekiyor. İşin en güzel yanı o kaynağın organik olması yani vatandaşların kendi kişisel katkılarıyla kendi kaynaklarından feragat ederek yaptıkları destek bu çok kıymetli bir seferberlik o nedenle hepimiz çok mutluyuz. Ve diliyorum 14 Mayıs sabahı adalet, vicdan, hak, hukuk, alın teri ve emek kazanacak ona destek olmak içinde elimizden ne geliyorsa onu yapmaya devam edeceğiz” diye konuştu.  

ASLANOĞLU`NDAN KAMPANYAYA DESTEK ÇAĞRISI

CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu da şunları söyledi:

“Bugün milletvekillerimiz, milletvekili adaylarımız, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Tunç Soyer ve genç arkadaşımızla birlikte Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu`nun Cumhurbaşkanlığı kampanyasına destek olmak için kampanyaya destek sağladık. Umut ediyorum ki büyüyerek kampanyaya destek devam edecek. 14 Mayıs`tan sonra aydınlık bir gelecek kurabilmemiz için hepimizin kampanyaya destek olması gerekiyor. Tüm halkımızdan da kampanyaya destek bekliyoruz.”

“BABAMIN VERDİKLERİ HARÇLIKLARDAN TASARRUF YAPARAK PARA BİRİKTİRDİM”

Biriktirdiği parasını Kemal Kılıçdaroğlu`nun kampanyasına bağışlayan 13 yaşındaki Çağan Yıldız ise şunları söyledi:

“Babamın bana verdiği harçlıklardan tasarruf ederek biriktirdiğim paralar bunlar. Geleceğim için bir şeyler yapmak istedim ama şu anda bu parayı CHP`ye bağışlamak istedim. Kılıçdaroğlu`nu çok seviyorum ben de Tunceliliyim”

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA