31 Ağustos 2026 Pazartesi

16:30   CHP AKDENIZ İLÇE BAŞKAN YARDıMCıSı ATAHAN KAYTAŞ: ’MILLETIMIZ ESARET ALTıNA ALıNAMAYACAĞıNı BÜTÜN DÜNYAYA İSPAT ETMIŞTIR’   16:11   ERCAN MUTLUAY’DAN 30 AĞUSTOS MESAJı: ’ZAFERIN MANTıĞı BAYRAĞı VE BAĞıMSıZLıĞı DAIM KıLMAKTıR’   15:30   MERSIN’IN YARıM ASıRLıK BASıN TARIHI DIJITALLEŞIYOR: TARSUS YENI SES ARŞIVI KORUMA ALTıNDA   15:07   CHP YENIŞEHIR İLÇE BAŞKAN YARDıMCıSı MUSTAFA KEKLIK: ’30 AĞUSTOS BIR HALKıN YENIDEN DOĞUŞUDUR’   12:30   CHP’LI KADIR ÖZCAN’DAN 30 AĞUSTOS MESAJı: ’CUMHURIYET VE BAĞıMSıZLıK EN ASLI GÖREVIMIZDIR’   12:15   GÜLNAR BILIM VE KÜLTÜRLE DÜNYAYA AÇıLıYOR! 9. ULUSLARARASı DEV ETKINLIK BAŞLADı   09:15   AKDENIZ BELEDIYE BAŞKAN VEKILI MURAT BEŞIKÇI’DEN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMı MESAJı   09:10   TABULARı YıKAN KURS: MERSIN’DE MERCEK İLE YÜZDE 85 İSTIHDAM BAŞARıSı!   01:10   AKDENIZ BELEDIYESI’NDE PROMOSYON SEVINCI: PERSONELE 44 BIN 500 TL ÖDEME!   01:08   BAŞKAN ALI BOLTAÇ’TAN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMı MESAJı,’CUMHURIYET DEĞERLERINE SAHIP ÇıKMAK EN BÜYÜK GÖREVIMIZ’   01:06   DR. MÜZEYYEN ŞEVKIN: ’30 AĞUSTOS YENIDEN AYAĞA KALKAN BIR MILLETIN DESTANıDıR’   01:04   FILENIN SULTANLARı A GRUBU’NU İKINCI SıRADA TAMAMLADı: SON 16 TURUNDAKI RAKIBIMIZ AZERBAYCAN   01:03   MERSIN BAROSU BAŞKANı GAZI ÖZDEMIR: “30 AĞUSTOS BAĞıMSıZLıĞıN SIMGESIDIR”   01:01   LÜTFI PARıLTı: ZAFER BIRLIK RUHUDUR   19:37   TOROSLAR BELEDIYESI ÜCRETSIZ FUTBOL OKULUNDA İLK DÖNEM TAMAMLANDı: 250 ÇOCUK SERTIFIKASıNı ALDı   19:36   CHP AKDENIZ İLÇE BAŞKANı SEMIH PALAMUT’TAN NET 30 AĞUSTOS MESAJı: ’BAĞıMSıZLıĞıN BEDELINI UNUTMAMAK GELECEĞE BORCUMUZDUR’   19:33   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN GÜLNAR TARıM VE TURIZMINE BÜYÜK DESTEK: GRUP YOLU 10 METREYE ÇıKARıLDı   19:30   CHP’LI GÜLCAN KıŞ’TAN 30 AĞUSTOS MESAJı: ’CUMHURIYET’E VE BAĞıMSıZLıĞıMıZA SAHIP ÇıKACAĞıZ’   19:25   GÖKYÜZÜNDE KıRMıZı ŞÖLEN: TÜRKIYE KANLı AY TUTULMASıNı KILITLENDI!   19:20   AKDENIZ’DE KALDıRıMLAR YAYALARA AÇıLıYOR! ZABıTADAN İŞGALE KARŞı KARARLı ADıM  
 
     
   

İZMİR`DEN, CUMHURBAŞKANI ADAYI KILIÇDAROĞLU`NUN BAĞIŞ KAMPANYASINA DESTEK


CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu`nun seçim kampanyası için açtığı bağış hesaplarına İzmir`den de destek geldi. 13 yaşındaki Çağan Yıldız da harçlıklarından biriktirdiği paraları kampanyaya bağışladı. CHP Genel Başkan Yardımcısı ve CHP İzmir Milletvekili Adayı Yüksel Taşkın, organik bir bağış kampanyası düzenlediğini belirterek halkın iktidarının bu şekilde geleceğini söyledi.

 

Tarih : 19 Nisan 2023 Çarşamba 12:49   Okunma : 505

KERİM UĞUR

CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu`nun seçim kampanyası için açtığı bağış hesaplarına İzmir`den de destek geldi. 13 yaşındaki Çağan Yıldız da harçlıklarından biriktirdiği paraları kampanyaya bağışladı. CHP Genel Başkan Yardımcısı ve CHP İzmir Milletvekili Adayı Yüksel Taşkın, organik bir bağış kampanyası düzenlediğini belirterek halkın iktidarının bu şekilde geleceğini söyledi.

Alsancak`ta bulunan bir banka şubesi önüne gelen CHP`liler, Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu`nun seçim kampanyası için açtığı hesaplara bağışta bulundular. Kampanyaya CHP İzmir Milletvekili adayı Yüksel Taşkın, CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, milletvekili adayları ve yurttaşlar destek verdi.

“SARAYLARDA DEĞİL HALKIN İÇİNDE ORGANİK BİR KAMPANYA YÜRÜTTÜĞÜMÜZ ÇOK BELLİ”

Bağışların yapılmasının ardından konuşan CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Adayı Yüksel Taşkın, “Bizim genel başkanımız çok mütevazi bir insan bizim saraylarda değil halkın içinde organik bir kampanya yürüttüğümüz çok belli. Demin kumbarasından birikimlerini veren arkadaşımızın söyledikleri çok önemli gençliğin de geleceği demokraside ve refahta. Bizler de çok inandığımız Cumhurbaşkanı Adayımız için bu bağışlarımızı yapıyoruz ve halkın iktidarı bu şekilde gelecek örgütlü halk yenilmez” dedi.

KOLAY BİR SEÇİM OLMAYACAK, DESTEK OLMAK GEREKİYOR”

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, “Süre çok azaldı her gün o mutlu sona doğru yaklaşıyoruz. 14 Mayıs`ı iple çekiyoruz. Dediğimiz gibi bu kolay bir seçim değil o nedenle çok ciddi anlamda kaynak yaratmak ve destek olmak gerekiyor. İşin en güzel yanı o kaynağın organik olması yani vatandaşların kendi kişisel katkılarıyla kendi kaynaklarından feragat ederek yaptıkları destek bu çok kıymetli bir seferberlik o nedenle hepimiz çok mutluyuz. Ve diliyorum 14 Mayıs sabahı adalet, vicdan, hak, hukuk, alın teri ve emek kazanacak ona destek olmak içinde elimizden ne geliyorsa onu yapmaya devam edeceğiz” diye konuştu.  

ASLANOĞLU`NDAN KAMPANYAYA DESTEK ÇAĞRISI

CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu da şunları söyledi:

“Bugün milletvekillerimiz, milletvekili adaylarımız, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Tunç Soyer ve genç arkadaşımızla birlikte Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu`nun Cumhurbaşkanlığı kampanyasına destek olmak için kampanyaya destek sağladık. Umut ediyorum ki büyüyerek kampanyaya destek devam edecek. 14 Mayıs`tan sonra aydınlık bir gelecek kurabilmemiz için hepimizin kampanyaya destek olması gerekiyor. Tüm halkımızdan da kampanyaya destek bekliyoruz.”

“BABAMIN VERDİKLERİ HARÇLIKLARDAN TASARRUF YAPARAK PARA BİRİKTİRDİM”

Biriktirdiği parasını Kemal Kılıçdaroğlu`nun kampanyasına bağışlayan 13 yaşındaki Çağan Yıldız ise şunları söyledi:

“Babamın bana verdiği harçlıklardan tasarruf ederek biriktirdiğim paralar bunlar. Geleceğim için bir şeyler yapmak istedim ama şu anda bu parayı CHP`ye bağışlamak istedim. Kılıçdaroğlu`nu çok seviyorum ben de Tunceliliyim”

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA