30 Nisan 2026 Perşembe

16:24   CHP GRUP BAŞKANVEKILI GÜNAYDıN’DAN BURSA’DA "ÖZELLEŞTIRME" TEPKISI: "BUGÜN BU ALANLARA EL KOYDUĞUNU DÜŞÜNENLER, YARıN BUNUN HESABıNı VERMEK ZORUNDA KALACAK"   15:23   SEDEF GÜLER DAVASıNDA MAHKEME SANıKLARıN TUTUKLULUK HALININ DEVAMıNA KARAR VERDI... ANNE GÜLIZAR SEZER: ADALET YERINI BULSUN   15:23   TAKSIM’DE “KANLı 1 MAYıS” ANMASı... ÇERKEZOĞLU: “BU MEYDAN IŞÇILERIN, EMEKÇILERIN HAFıZASı; BIRLIĞIMIZ, DAYANıŞMAMıZDıR”   14:21   ÖZGÜR ÖZEL, ERGÜN ATALAY ILE GÖRÜŞTÜ… ÖZEL: “ERDOĞAN’A BIR SAMIMIYET ÇAĞRıSıNDA BULUNUYORUM: GELIN, HEP BIRLIKTE IŞÇIYE ELIMIZI UZATALıM”   13:12   İBB DAVASı’NıN 29. GÜNÜNDE, ITIRAFÇı ADEM SOYTEKIN ILE MURAT KAPKI ARASıNDA GERGINLIK YAŞANDı   11:05   ERZINCAN İLIÇ’TE YENI DÖNEM: ÇÖPLER ALTıN MADENI’NDE ÜRETIM İÇIN DÜĞMEYE BASıLDı!   09:20   MERSIN’DE BELEDIYE DEĞIL ‘DÜNYA STANDARTLARı’ KONUŞUYOR: BAŞKAN SEÇER’DEN 6 ALTıN İMZA!   08:51   ÖZGÜR ÖZEL’DEN 1 MAYıS ÇıKARTMASı: SENDIKA KONFEDERASYONLARıNA KRITIK ZIYARET!   20:20   MADENCILERIN DIRENIŞI ZAFERLE SONUÇLANDı! BAKANLıKTAN SON DAKIKA ÖDEMESI AÇıKLAMASı   18:58   MADEN İŞÇISININ ANKARA DIRENIŞI ZAFERLE TAÇLANDı: 3 BAKANLıK DEVREYE GIRDI, İMZALAR ATıLDı!   18:52   AYM BAŞKANı’NDAN YARGıDA ’YAPAY ZEKA’ VE ’KUL HAKKı’ ÇıKıŞı: ’HARAMLA ABAT OLANıN SONU BERBAT OLUR!’   17:41   ÖZGÜR ÖZEL’DEN TARIHI ‘SANDıK’ ÇAĞRıSı: ’YOLUN SONU İKTIDAR!’   16:24   KARS-GÜMRÜ DEMIRYOLUNUN FAALIYET GEÇIRILMESI AMACıYLA OLUŞTURULAN TÜRKIYE-ERMENISTAN ORTAK ÇALıŞMA GRUBU TOPLANTıSı YAPıLDı   16:23   ERKAN BAŞ: MADENCILERIN EKMEĞI VE ÜLKEMIZIN ONURU IÇIN HAFTALARDıR SÜRDÜRDÜĞÜ BU MÜCADELE, TÜM TÜRKIYE’NIN MESELESI OLDU   16:22   CHP KEÇIÖREN İLÇE BAŞKANLıĞı’NA YAPıLAN TAŞLı SALDıRı... İL BAŞKAN VEKILI YÜKSEL IŞıK: "BÜTÜN BU ABLUKALARıN, OPERASYONLARıN HEPSINE GERI ADıM ATTıRACAĞıZ"   16:21   CHP GRUP TOPLANTıSı... ÖZGÜR ÖZEL: "CUMHURIYETI CUMHURIYET YAPAN BÜTÜN BU KURUMLARı SATTıLAR VE O PARAYı BU YıL FAIZE ÖDÜYORLAR"   16:20   CHP GRUP TOPLANTıSı... ÖZGÜR ÖZEL: "TÜRKIYE IŞÇI SıNıFıNıN ÖNÜNDE AND IÇIYORUZ KI CHP GELECEK, TÜM IŞÇILER SENDIKAL HAKLARıNA KAVUŞACAK"   16:18   İBB DAVASı’NDA 28. GÜN... İTIRAFÇı ADEM SOYTEKIN: “BEN VERDIĞIM IFADENIN HIÇBIR AŞAMASıNDA BASKıYLA YA DA ‘ŞUNU IMZALA, EVINE GIT’ GIBI BIR SÖYLEMLE KARŞıLAŞMADıM”   14:49   BM’DEN TÜRKIYE’YE UYARı: “AVUKATLAR VE INSAN HAKLARı SAVUNUCULARı SISTEMATIK OLARAK HEDEF ALıNıYOR”   14:48   SOL PARTI ÜYELERININ PANKART DAVASı ÖNCESINDE AÇıKLAMA: “LAIKLIĞI SAVUNANLAR SUSTURULMAK ISTENMEKTEDIR”  
 
     
   

ENGİN ALTAY: "ARTIK HARAMİLERİN DEĞİL, 86 MİLYONUN YÜZÜ GÜLSÜN, EŞİTLİK, AHLAK, ADALET OLSUN DİYE BİRLEŞTİK VE BİRLEŞE BİRLEŞE KAZANACAĞIZ”


CHP Grup Başkanvekili Engin Altay 14 Mayıs`ın Türkiye`nin miladı olacağını belirterek, "Artık haramilerin değil 86 milyonun tapusuna sahip olduğu Türkiye`nin tümünün yüzü gülsün, eşitlik, ahlak, adalet olsun diye birleştik ve birleşe birleşe kazanacağız. Partili arkadaşlardan istediğim şu; oyları sandıkta koruyun gerisine karışmayın. Millet kararını verdi geliyor gelmekte olan" dedi.

 

Tarih : 20 Nisan 2023 Perşembe 19:38   Okunma : 539

CHP Grup Başkanvekili Engin Altay 14 Mayıs`ın Türkiye`nin miladı olacağını belirterek, "Artık haramilerin değil, 86 milyonun tapusuna sahip olduğu Türkiye`nin tümünün yüzü gülsün, eşitlik, ahlak, adalet olsun diye birleştik ve birleşe birleşe kazanacağız. Partili arkadaşlardan istediğim şu; oyları sandıkta koruyun gerisine karışmayın. Millet kararını verdi geliyor gelmekte olan" dedi.

CHP Grup Başkanvekili Engin Altay İstanbul`un Küçükçekmece ilçesinde 3 seçim bürosunun açılışına katıldı. İstasyon, Atakent ve Mehmet Akif mahallelerindeki CHP seçim bürolarının seçim bürosu açılışına CHP İstanbul Milletvekili Özgür Karabat, Milletvekili Adayı Turgay Özcan ile Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi ve çok sayıda partili de katıldı. Altay, Mehmet Akif Mahallesi`ndeki büronun açılışında yaptığı konuşmada 14 Mayıs`ın Türkiye için milat olacağını belirterek şunları söyledi:

“AYRIŞMA, ÖTEKİLEŞTİRME BİTSİN İSTİYORUZ: Bu milletin çocukları, diğer milletlerin çocuklarından, daha çok mutlu olmayı, daha çok yüzlerinin gülmesini hak ediyor. Gençlerin artık geleceğe umutla bakmasını istiyoruz. Gençler Türkiye`de yaşamaktan dolayı pişman olmak şöyle dursun, gurur duymalı. Bu al bayrağın altında, bu milletin evladı olarak bu millete büyük hizmetler yapacak güç ve cesaretin kendisinde bulsun istiyoruz. Emeklilerimiz açlığa mahkum edildi, bu bitsin istiyoruz. Yarın bayram, emeklilerimiz göğsünü gere gere torunlarına harçlık verebilsin, onları kucaklarına alsın istiyoruz. Ayrışma bitsin istiyoruz, ötekileştirme bitsin istiyoruz. 86 milyonun huzurunu, kucaklaşmasını, kaynaşmasını istiyoruz. Onun için ‘Helalleşelim` diyoruz. Hep birlikte Türkiye`yi büyük Atatürk`ü hak ettiği muasır medeniyet seviyesine taşıyalım istiyoruz. Devlet soyulmasın istiyoruz, hırsızlık olmasın istiyoruz

DEVLETTEN VE MİLLETTEN 418 MİLYAR DOLARIN TEKRAR MİLLETİN CEBİNE GİRMESİNİ İSTİYORUZ: Milletin kesesinden, devletin kasasından beşli çeteye paralar akmasın istiyoruz. 21 yılda devletten ve milletten çalınan 418 milyar doların tekrar milletin kesesine, milletin cebine girmesini istiyoruz. Ve Bay Kemal bunu sağlayacağına, hırsızlardan alıp millete vereceğine namus sözü veriyor.

6 PARTİ BU ÜLKENİN BARIŞI İÇİN BİR ARAYA GELDİLER: Altı masaya bir araya nasıl gelir? Çok güzel gelir. Karşınızda bu kadar bu devleti, bu milleti soymak, bölmek isteyen olursa, geçmişte birbirleriyle münakaşa etmiş partiler, bu milletin esenliği için, bu ülkenin barışı için, bu insanların mutluluğu için bir araya gelirler. Allah 6 genel başkandan da razı olsun.

ONLARIN ORTAK ÖZELLİKLERİ, HİÇBİRİ SİYASETTEN ZENGİN DEĞİL: Onların ortak özelliği ne biliyor musunuz? Onların hiçbiri siyasetten zenginleşmedi. Ve bundan sonra da siyasetten zenginleşmeyecekler. Türkiye`yi, artık siyasetten zenginleşenlerin saltanatını yıkarak, devleti temiz, lekesiz, namuslu insanların da yaşamaktan mutluluk duyduğu bir ülke haline getirmek istiyoruz. Daha geçen bir çocuk okulda açlıktan bayıldı. Bu olmaz. Bu çağda bu kabul edilemez. İstanbul`un göbeğinde buna seyirci kalınamaz. Çocuk evinden aç gitti ve okulda bayıldı vah ki vah.

BİR AVUÇ ZENGİN, MİLYONLARCA FAKİR VAR. BU DÜZENİ DEĞİYTİRECEĞİZ: Türkiye ekonomisi dünyanın en büyük 20 ekonomisi içinde. Şimdi 1975`ten beri kocaman ekonomi var. Bir avuç zengin var, milyonlarca fakir var. Bunu değiştireceğiz. Bu düzeni değiştireceğiz. Bunun için yollardayız. Bunun için siyaseti ahlakla, edeple, liyakatle, adaletle yapacağız. Mübarek aydayız, bütün dinler adalet üzere inmiştir. Cenabı Allah`ın emri adil olmaktır. İftarlar yaptık, hepimiz aynısını yedik, işte eşitlik orada. Şimdi birileri devletin milyonlarını, milyarlarını çalmış İngilterelerde ev değil, mahalle satın almışlar. Buna sebep olanlardan da sandıkta 86 milyon bu hesabı sormak zorunda. Parti önemli değil, A partisi B partisi. Tek adam var. Hırsızları himaye eden biri var. Bir tarafta devlet soyulmasın diyen birileri var. Bir tarafta diktatör var. Ülkeyi tek adama teslim etmeyeceğiz. Ülkeyi Türkiye Büyük Millet Meclisi`ne millet iradesine teslim edeceğiz

KADINLARIN MUTFAKTA DERT DEĞİL AŞ KAYNATMASI İÇİN GELİYORUZ: Ev kadınlarının mutfakta, dert değil, aş kaynatması için, çiftçinin toprağa dert değil, bereket ekmesi için, esnafın siftahsız kepenk kapattığı günlerden kurtulmak için 86 milyonun mutluluğu için Bay Kemal geliyor. Ve İstanbul`un sevgilisi Ekrem İmamoğlu, Ankara`nın sevgilisi Mansur Yavaş hep birlikte geliyoruz. İyi insanlar geliyor, namuslu insanlar geliyor. Haksızlık yapılmaması için, torpil olmaması için geliyor, fakirin çocuğu 95 alıp yandaşın çocuğu 50 alıp devlete tayin olmasına dur demek için, polis sınavlarında torpil olmasın diye, atanmamış sağlıkçılar, öğretmenler atansın diye geliyoruz.

SİZ SANDIKLARI KORUYUN GERİSİNE KARIŞMAYIN: Türkiye`de 14 Mayıs bir milattır. Artık haramilerin değil, 86 milyonun tapusuna sahip olduğu Türkiye`nin tümünün yüzü gülsün, eşitlik, ahlak, adalet olsun diye birleştik ve birleşe birleşe kazanacağız. Partili arkadaşlardan istediğim şu; bu seçimde kampanya döneminde çalışacağız. Hemşerilerimizi balkonlarda görüyorum. Siz onların verdiği oyları sandıkta koruyun gerisine karışmayın. Millet kararını verdi geliyor gelmekte olan."

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA