1 Mayıs 2026 Cuma

09:15   MERSIN’IN İÇME SUYU EMIN ELLERDE: MESKİ LABORATUVARı DÜNYA STANDARTLARıNDA TESCILLENDI!   16:24   CHP GRUP BAŞKANVEKILI GÜNAYDıN’DAN BURSA’DA "ÖZELLEŞTIRME" TEPKISI: "BUGÜN BU ALANLARA EL KOYDUĞUNU DÜŞÜNENLER, YARıN BUNUN HESABıNı VERMEK ZORUNDA KALACAK"   15:23   SEDEF GÜLER DAVASıNDA MAHKEME SANıKLARıN TUTUKLULUK HALININ DEVAMıNA KARAR VERDI... ANNE GÜLIZAR SEZER: ADALET YERINI BULSUN   15:23   TAKSIM’DE “KANLı 1 MAYıS” ANMASı... ÇERKEZOĞLU: “BU MEYDAN IŞÇILERIN, EMEKÇILERIN HAFıZASı; BIRLIĞIMIZ, DAYANıŞMAMıZDıR”   14:21   ÖZGÜR ÖZEL, ERGÜN ATALAY ILE GÖRÜŞTÜ… ÖZEL: “ERDOĞAN’A BIR SAMIMIYET ÇAĞRıSıNDA BULUNUYORUM: GELIN, HEP BIRLIKTE IŞÇIYE ELIMIZI UZATALıM”   13:12   İBB DAVASı’NıN 29. GÜNÜNDE, ITIRAFÇı ADEM SOYTEKIN ILE MURAT KAPKI ARASıNDA GERGINLIK YAŞANDı   11:05   ERZINCAN İLIÇ’TE YENI DÖNEM: ÇÖPLER ALTıN MADENI’NDE ÜRETIM İÇIN DÜĞMEYE BASıLDı!   09:20   MERSIN’DE BELEDIYE DEĞIL ‘DÜNYA STANDARTLARı’ KONUŞUYOR: BAŞKAN SEÇER’DEN 6 ALTıN İMZA!   08:51   ÖZGÜR ÖZEL’DEN 1 MAYıS ÇıKARTMASı: SENDIKA KONFEDERASYONLARıNA KRITIK ZIYARET!   20:20   MADENCILERIN DIRENIŞI ZAFERLE SONUÇLANDı! BAKANLıKTAN SON DAKIKA ÖDEMESI AÇıKLAMASı   18:58   MADEN İŞÇISININ ANKARA DIRENIŞI ZAFERLE TAÇLANDı: 3 BAKANLıK DEVREYE GIRDI, İMZALAR ATıLDı!   18:52   AYM BAŞKANı’NDAN YARGıDA ’YAPAY ZEKA’ VE ’KUL HAKKı’ ÇıKıŞı: ’HARAMLA ABAT OLANıN SONU BERBAT OLUR!’   17:41   ÖZGÜR ÖZEL’DEN TARIHI ‘SANDıK’ ÇAĞRıSı: ’YOLUN SONU İKTIDAR!’   16:24   KARS-GÜMRÜ DEMIRYOLUNUN FAALIYET GEÇIRILMESI AMACıYLA OLUŞTURULAN TÜRKIYE-ERMENISTAN ORTAK ÇALıŞMA GRUBU TOPLANTıSı YAPıLDı   16:23   ERKAN BAŞ: MADENCILERIN EKMEĞI VE ÜLKEMIZIN ONURU IÇIN HAFTALARDıR SÜRDÜRDÜĞÜ BU MÜCADELE, TÜM TÜRKIYE’NIN MESELESI OLDU   16:22   CHP KEÇIÖREN İLÇE BAŞKANLıĞı’NA YAPıLAN TAŞLı SALDıRı... İL BAŞKAN VEKILI YÜKSEL IŞıK: "BÜTÜN BU ABLUKALARıN, OPERASYONLARıN HEPSINE GERI ADıM ATTıRACAĞıZ"   16:21   CHP GRUP TOPLANTıSı... ÖZGÜR ÖZEL: "CUMHURIYETI CUMHURIYET YAPAN BÜTÜN BU KURUMLARı SATTıLAR VE O PARAYı BU YıL FAIZE ÖDÜYORLAR"   16:20   CHP GRUP TOPLANTıSı... ÖZGÜR ÖZEL: "TÜRKIYE IŞÇI SıNıFıNıN ÖNÜNDE AND IÇIYORUZ KI CHP GELECEK, TÜM IŞÇILER SENDIKAL HAKLARıNA KAVUŞACAK"   16:18   İBB DAVASı’NDA 28. GÜN... İTIRAFÇı ADEM SOYTEKIN: “BEN VERDIĞIM IFADENIN HIÇBIR AŞAMASıNDA BASKıYLA YA DA ‘ŞUNU IMZALA, EVINE GIT’ GIBI BIR SÖYLEMLE KARŞıLAŞMADıM”   14:49   BM’DEN TÜRKIYE’YE UYARı: “AVUKATLAR VE INSAN HAKLARı SAVUNUCULARı SISTEMATIK OLARAK HEDEF ALıNıYOR”  
 
     
   

MERSİN BÜYÜKŞEHİR İTFAİYESİ’NİN ACI GÜNÜ


Mersin Sanayi Sitesi içerisinde bulunan bir mobilya atölyesinde çıkan yangında göçük altında kalarak hayatını kaybeden Mersin Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı çalışanı Nazmi Çelikkaya, düzenlenen tören ile gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı. Çelikkaya’nın görev yaptığı Mersin Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı’nda düzenlenen törene Başkan Vahap Seçer’in yanı sıra, ailesi ve çalışma arkadaşları katıldı. Törende yaptığı konuşmasında üzüntüsünü tarif etmesinin mümkün olmadığını söyleyen Başkan Seçer, “Üzüntümüz çok derin. Nazmi bizim evladımızdı. Nazmi’nin ailesi bizim ailemiz, çocuğu bizim evladımızdır. Allah rahmet eylesin. O bir görev şehididir” diye konuştu.

 

Tarih : 20 Nisan 2023 Perşembe 21:10   Okunma : 700

Mersin Sanayi Sitesi içerisinde bulunan bir mobilya atölyesinde meydana gelen yangının soğutma çalışmaları esnasında göçük altında kalarak hayatını kaybeden Mersin Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı çalışanı Nazmi Çelikkaya, mesai arkadaşları ve annesi Feride, babası Doğan Çelikkaya ve eşi Hatice ile oğlu Miraç'ın yanı sıra sevenlerinin gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.

“Çok sevilen bir çalışma arkadaşımızı kaybettik”

Çelikkaya’nın görev yaptığı İtfaiye Daire Başkanlığı’nda düzenlenen törende konuşan Başkan Vahap Seçer, üzüntüsünü tarif etmesinin mümkün olmadığını belirterek İtfaiye teşkilatımızın çok sevilen, işini iyi yapan, arkadaşları tarafından sevilen bir çalışma arkadaşımızı kaybettik” dedi.

Mersin İtfaiyesi’nin görevini son derece iyi yapmaya gayret eden ve bunu mevcut imkânlarını en iyi şekilde kullanarak yapmaya çalıştığını belirten Başkan Seçer, Bunu sadece Mersin'de değil, Türkiye'nin her yerinde yangında, depremde, selde insanımızı hayatta tutabilmek için, meydana gelebilecek zararları önlemek için her türlü fedakârlığı yapıyor. Ben de göreve geldiğim tarihten itibaren itfaiye teşkilatımızın yapılanmasından araç-gerecine, güvenlik tedbirlerine kadar özel ilgi ve alaka gösterdim” diye konuştu.

Üzüntümüz çok derin. Nazmi bizim evladımızdı”

Kendisinin ve yetkili tüm amirlerin; bilgili, iyi niyetli ve bilinçli yaklaşımlarına karşın istem dışı gelişmelerle kazalarla karşı karşıya kalabildiklerini söyleyen Seçer şunları kaydetti:

Üzüntümüz çok derin. Nazmi bizim evladımızdı. Nazmi’nin ailesi bizim ailemizdir, yavrusu bizim yavrumuzdur, evladımızdır. O, aynı zamanda Nazmi tarafından bizlere emanet edilmiştir. Bunu bilmenizi isterim. Başkanınız olarak üzüntüm çok derin, çok fazla. Allah gani gani rahmet eylesin, o bir görev şehididir. Belediyemizin büyük ailesi içerisinde anılarını unutmayacağımız her zaman yâd edeceğimiz pırıl pırıl bir kardeşimizdir. Allah'tan rahmet diliyorum. Kederli ailesine başta olmak üzere sabırlar diliyorum. Büyük ailemizin, tüm camiamızın, belediye çalışanlarımızın, şehrimizin başı sağ olsun.”

Gözyaşları arasında toprağa verildi

Törenin ardından mesai arkadaşlarının omuzlarında cenaze aracına yerleştirilen Nazmi Çelikkaya’nın cenazesi, Akbelen Şehir Mezarlığı’nda kılınan namazın ardından; ailesi ve Başkan Vahap Seçer’in yanı sıra Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Fuat Gedik, İl Emniyet Müdürü Mehmet Aslan, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Necip Çarıkcıoğlu, Sahil Güvenlik Akdeniz Bölge Komutanı Tuğamiral Oğuz Bavbek, Büyükşehir Belediye Meclisi üyeleri, Büyükşehir Belediyesi bürokratları, milletvekili adayları, mesai arkadaşları ve sevenlerinin katılımı ile gözyaşları arasında toprağa verildi.

Mersin Sanayi Sitesi’nde yer alan bir mobilya atölyesinde çıkan yangında Mersin Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı çalışanı Nazmi Çelikkaya’nın yanı sıra, işyerinde bulunan2’si yabancı uyruklu 4 kişi enkaz altında kalarak yaşamlarını yitirdi. Yangın itfaiye ekipleri tarafından tamamen söndürülürken, işyeri kullanılamaz hale geldi. Yangınla ilgili Cumhuriyet Savcılığı tarafından başlatılan soruşturma sürdürülüyor.

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA