27 Haziran 2026 Cumartesi

10:42   HERKES HAVA DURUMUNA BAKıP EVDE KALıRKEN ONLAR ORAYA AKıN ETTI! ARTVIN’DE MERSIN RÜZGARı ESTI   16:02   NATO, ANKARA ZIRVESI’NDE MILYARLARCA DOLARLıK YENI SAVUNMA SÖZLEŞMELERI AÇıKLAYACAK   15:46   ADANA’DA SUÇ ÖRGÜTLERINE YÖNELIK OPERASYONLARDA 79 KIŞI GÖZALTıNA ALıNDı   15:46   BAKAN MUSTAFA ÇIFTÇI: GEÇICI KORUMA KAPSAMıNDAKI YABANCıLARA ÇALıŞMA IZNI MUAFIYETI GETIRILDI   15:21   YıLDıRıM KAYA: "YUSUF TEKIN, HAYATLARı YARıM BıRAKıLAN ÖĞRENCILERDEN VE ÖĞRETMENLERDEN SıFıR ALMıŞTıR"   15:20   TBMM BAŞKANı KURTULMUŞ, EĞITIM ÖĞRETIM YıLıNıN SONA ERMESI DOLAYıSıYLA MESAJ YAYıMLADı   14:50   ÖZGÜR ÖZEL DIYARBAKıR’DA… CHP GRUP BAŞKANı ÖZEL: “GÜNE BIZE SELAM YOLLAYAN SELAHATTIN DEMIRTAŞ’ıN SELAMıYLA BAŞLADıK”   14:44   GÜRSEL TEKIN: GARIP DEDE CEMEVI’NDE YAŞANAN GÖRÜNTÜLERLE ILGILI 63 CHP ÜYESININ PARTI ÜYELIKLERI TEDBIREN ASKıYA ALıNMıŞTıR   13:49   NATO ZIRVESI ÖNCESI GÖZALTıNA ALıNAN 49 KIŞI DAHA ADLIYEYE SEVK EDILDI   13:47   MANSUR YAVAŞ’TAN AK PARTI’YE GEÇEN BAŞKANLARA ILIŞKIN AÇıKLAMA: "BIZIM BIR KAYBıMıZ YOK"   10:31   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI, TOPLU TAŞıMADA KLIMA DENETIMLERINI ARTTıRDı   10:30   MERSIN’DE 30 AĞUSTOS ZAFER KUPASı FıNDıKPıNARı-AYVAGEDIĞI FUTBOL TURNUVASı BAŞLADı   10:29   HATIMOĞULLARı’NDAN MERSIN MITINGINE DAVET: HERKESI BU BÜYÜK BULUŞMAYA BEKLIYORUM   16:50   MURAT EMIR’DEN NATO ZIRVESI’NDE AKREDITASYON UYGULAMASıNA ELEŞTIRI: "BU OHAL, BU SıKıYÖNETIM NEREYE KADAR SÜRECEK?"   16:48   CHP, SOSYAL MEDYA YASASı’NıN IPTALI ISTEMIYLE AYM’YE BAŞVURDU   16:44   DILEK İMAMOĞLU: ADALET IÇIN ARTıK KAYBEDILECEK BIR SAATIMIZ BILE YOK   16:42   NATO’DAN "AKREDITASYON" AÇıKLAMASı: "EV SAHIBI ÜLKENIN GÖRÜŞLERINE BAŞVURULUR"   16:40   İZMIR’DE SON 3 AYDA 5 BELEDIYE BAŞKANıNA OPERASYON YAPıLDı   15:25   MSB: ASTSUBAY KENAN ŞAHIN ŞEHIT OLDU   15:19   GAZETECI TEVFIK YENER YAŞAMıNı YITIRDI  
 
     
   

MERSİN BÜYÜKŞEHİR`İN ÇOCUK GELİŞİM MERKEZLERİNDE 23 NİSAN COŞKUSU


Mersin Büyükşehir Belediyesi`nin dört çocuk gelişim merkezinde 23 Nisan coşkusu yaşandı. Türk bayrakları ile donatılan çocuk gelişim merkezlerinden 23 Nisan`a özel şarkılar yükselirken çocuklar, öğretmenleri eşliğinde gösteriler sergiledi.

 

Tarih : 21 Nisan 2023 Cuma 13:38   Okunma : 523

Mersin Büyükşehir Belediyesi`nin dört çocuk gelişim merkezinde 23 Nisan coşkusu yaşandı. Türk bayrakları ile donatılan çocuk gelişim merkezlerinden 23 Nisan`a özel şarkılar yükselirken çocuklar, öğretmenleri eşliğinde gösteriler sergiledi.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanlığı öncülüğünde düzenlenen program kapsamında, Halkkent Sosyal Yaşam Merkezi içerisinde yer alan Çocuk Gelişim Merkezi ile Adile Teyze Çocuk Gelişim Merkezi, Toptancı Hal Kompleksi`nde yer alan Münir Özkul Çocuk Gelişim Merkezi ve Tarsus`taki Begonvil Çocuk Gelişim Merkezi`nde eğitim gören öğrenciler, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı`nı kutladı. Büyükşehir Belediyesi Bandosu da Halkkent ve Adile Teyze Çocuk Gelişim Merkezlerindeki gösteri sırasında çocuklara sürpriz yaptı. 

23 Nisan kutlamaları için çocuk gelişim merkezlerinde bir ay boyunca etkinlikler yaptıklarını kaydeden Büyükşehir Belediyesi Çocuk Gelişim Merkezleri Eğitim Koordinatörü Özlem Tanışık, şu bilgileri verdi:

“Bugün dört çocuk gelişim merkezimizde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı`mızın 103`üncü yılını coşkuyla kutluyoruz. Sergiledikleri dans gösterilerini ve okudukları şiirleri öğretmenleriyle birlikte hazırladılar. Bu coşkuya ortak olan çocuklarımızın aileleri de çok mutluydu. Biz, 3 yıldır geleneksel hale gelen bu etkinliğimizi sürdürmekteyiz.”

Ebeveynler de düzenlenen etkinlikten ve merkezlerdeki eğitimden duydukları memnuniyeti şu sözlerle dile getirdi:

Mine Çalık: Bu etkinlik, çocuğumun katıldığı ilk 23 Nisan etkinliği. Öğretmenlerimizden de çok memnunum. Burada çocuğumun arkadaş ortamı çok iyi. Hiçbir şekilde sorun yaşamıyorum. Çocuğumun evde de burada da günleri rahat geçiyor.

Uğurcan Kesici: Çok güzel bir etkinlik hazırlamışlar. Ata`mızı çok güzel andık. O`na teşekkürlerimizi sunduk. Bizim ilk heyecanımızdı. O yüzden çok onurlandık, çok gururlandık. 23 Nisan hepimize kutlu olsun, daha nicelerine.

Hafize Türk: Torunumun ilk 23 Nisan`ı. Onun için çok duygulandım. Sabah evden çıkarken çok heyecanlıydı. Çok şükür bugünleri de gördük. Kreşten de çok memnun. İnşallah seneye de devam edecek buraya.

Tülay Yıldırım: İlk torunum. Çok duygulandım. Etkinlik çok güzel oldu. Öğretmenlerimizden, kreşimizden çok memnunuz. Kaç gün önceden hazırlanmaya başladılar zaten. Çok heyecanlıydı. Allah herkese tattırsın.

Hayriye Haman: Çocuklar ve bizler için güzel bir duygu. Özellikle çocuklar için çok güzel bir şey. Yani biz de yaşlandıkça çocuk gibi oluyoruz. Biz de duygulandık.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA