27 Haziran 2026 Cumartesi

10:42   HERKES HAVA DURUMUNA BAKıP EVDE KALıRKEN ONLAR ORAYA AKıN ETTI! ARTVIN’DE MERSIN RÜZGARı ESTI   16:02   NATO, ANKARA ZIRVESI’NDE MILYARLARCA DOLARLıK YENI SAVUNMA SÖZLEŞMELERI AÇıKLAYACAK   15:46   ADANA’DA SUÇ ÖRGÜTLERINE YÖNELIK OPERASYONLARDA 79 KIŞI GÖZALTıNA ALıNDı   15:46   BAKAN MUSTAFA ÇIFTÇI: GEÇICI KORUMA KAPSAMıNDAKI YABANCıLARA ÇALıŞMA IZNI MUAFIYETI GETIRILDI   15:21   YıLDıRıM KAYA: "YUSUF TEKIN, HAYATLARı YARıM BıRAKıLAN ÖĞRENCILERDEN VE ÖĞRETMENLERDEN SıFıR ALMıŞTıR"   15:20   TBMM BAŞKANı KURTULMUŞ, EĞITIM ÖĞRETIM YıLıNıN SONA ERMESI DOLAYıSıYLA MESAJ YAYıMLADı   14:50   ÖZGÜR ÖZEL DIYARBAKıR’DA… CHP GRUP BAŞKANı ÖZEL: “GÜNE BIZE SELAM YOLLAYAN SELAHATTIN DEMIRTAŞ’ıN SELAMıYLA BAŞLADıK”   14:44   GÜRSEL TEKIN: GARIP DEDE CEMEVI’NDE YAŞANAN GÖRÜNTÜLERLE ILGILI 63 CHP ÜYESININ PARTI ÜYELIKLERI TEDBIREN ASKıYA ALıNMıŞTıR   13:49   NATO ZIRVESI ÖNCESI GÖZALTıNA ALıNAN 49 KIŞI DAHA ADLIYEYE SEVK EDILDI   13:47   MANSUR YAVAŞ’TAN AK PARTI’YE GEÇEN BAŞKANLARA ILIŞKIN AÇıKLAMA: "BIZIM BIR KAYBıMıZ YOK"   10:31   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI, TOPLU TAŞıMADA KLIMA DENETIMLERINI ARTTıRDı   10:30   MERSIN’DE 30 AĞUSTOS ZAFER KUPASı FıNDıKPıNARı-AYVAGEDIĞI FUTBOL TURNUVASı BAŞLADı   10:29   HATIMOĞULLARı’NDAN MERSIN MITINGINE DAVET: HERKESI BU BÜYÜK BULUŞMAYA BEKLIYORUM   16:50   MURAT EMIR’DEN NATO ZIRVESI’NDE AKREDITASYON UYGULAMASıNA ELEŞTIRI: "BU OHAL, BU SıKıYÖNETIM NEREYE KADAR SÜRECEK?"   16:48   CHP, SOSYAL MEDYA YASASı’NıN IPTALI ISTEMIYLE AYM’YE BAŞVURDU   16:44   DILEK İMAMOĞLU: ADALET IÇIN ARTıK KAYBEDILECEK BIR SAATIMIZ BILE YOK   16:42   NATO’DAN "AKREDITASYON" AÇıKLAMASı: "EV SAHIBI ÜLKENIN GÖRÜŞLERINE BAŞVURULUR"   16:40   İZMIR’DE SON 3 AYDA 5 BELEDIYE BAŞKANıNA OPERASYON YAPıLDı   15:25   MSB: ASTSUBAY KENAN ŞAHIN ŞEHIT OLDU   15:19   GAZETECI TEVFIK YENER YAŞAMıNı YITIRDI  
 
     
   

MANSUR YAVAŞ, KONYA`DA: “MAYIS AYINA GELİNCE BİR AYLIK BEDAVA VERDİLER, HAVALAR ISINDIKTAN SONRA, BİR DE MUTFAKLARDAKİ GAZLARI. İYİ GAZ VERİYORLAR, ALLAH RAZI OLSUN”


Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, “Kimseyi aç ve açıkta bırakmayacağız` diye söz vermiştik. Geçen yıl insanlar evlerde ısınamıyor, doğal gaz alamıyorlardı. 200 bin aileye doğal gaz yardımı yapmak suretiyle, o destek alan ailelerin çocuklarının üşümesine engel olduk. Bu sene de söz vermişlerdi. Mayıs ayına gelince bir aylık bedava, verdiler havalar ısındıktan sonra, bir de mutfaklardaki gazları. İyi gaz veriyorlar Allah razı olsun” dedi.

 

Tarih : 23 Nisan 2023 Pazar 16:55   Okunma : 546

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, “Kimseyi aç ve açıkta bırakmayacağız` diye söz vermiştik. Geçen yıl insanlar evlerde ısınamıyor, doğal gaz alamıyorlardı. 200 bin aileye doğal gaz yardımı yapmak suretiyle, o destek alan ailelerin çocuklarının üşümesine engel olduk. Bu sene de söz vermişlerdi. Mayıs ayına gelince bir aylık bedava, verdiler havalar ısındıktan sonra, bir de mutfaklardaki gazları. İyi gaz veriyorlar Allah razı olsun” dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, bugün Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile birlikte Konya`da, seçim koordinasyon merkezi açılışına katıldı. Yavaş, burada yaptığı konuşmada, şunları söyledi:

“ONLAR MEVSİMLİK VATANSEVER: Seçime giderken, Türkiye`nin en önemli sorunları: Suriyeliler, onlara pasaport verilmesi, kiraların artması, pahalılık, işsizlik, liyakatsizlik. Hepsini bir kenara ittiler, sanki bunların hiçbiri yaşanmıyormuş gibi… 2019`da bizler hakkında yaptıkları karalamanın aynısını şimdi de yapmaya başladılar… Çözüm süresi içerisinde yaptıkları PKK ve Öcalan güzellemelerini unutmadık. Onlar mevsimlik vatansever. Yerine göre düşman olurlar yerine göre vatansever olurlar. Biz sapına kadar vatanseveriz, her zaman vatanseveriz. PKK`ya PKK deriz, teröriste terörist deriz. HDP gitti ayrı parti olarak seçime gidiyor. HDP`nin PKK`nın görüşleri belli. Özerklik, federasyon, Türk kelimesinden gıcık kapan, Türk bayrağından gıcık kapan insanlar öyle bir zihniyete sahipler. HÜDAPAR da aynısı. HÜDAPAR da PKK da `Ne mutlu Türk`üm` diyenden rahatsızlar. Ama HDP ayrı parti olarak seçime gidiyor, ancak bu görüşleri savunan HÜDAPAR`a kendi listelerinde yer veriyorlar, Hizbullah`ın uzantısı olan HÜDAPAR`a. Bu büyük bir samimiyetsizlik.

`BUNLAR SOĞAN KAFALI` DİYE HAKARET ETMEYE BAŞLADILAR: Niye böyle yapıyorlar? Çakarlı araçları kaybetmek istemiyorlar. Çocuklarına 3-5 maaş vermeye devam etmek istiyorlar. Liyakatsiz insanları iş başına getirmeye devam etmek istiyorlar. Sokaktaki sıkıntıyı görmüyorlar. `Soğan pahalı` diyorsunuz. Soğan pahalı diyen dar gelirli insanlara `Bunlar soğan kafalı` diye hakaret etmeye başladılar. Diyorsunuz ki `Pahalılık var.` `Yok biz de öyle bir şey yok` diyorlar. Onların baktığı yerden öyle görünüyor. Milletvekilleri inse pazarları dolaşsa vatandaşın içerisine girse gerçek sıkıntıyı görecekler.

ŞUNU İSTİYORLAR; AFET DE OLSA MİLLET İTTİFAKI`NIN BELEDİYELERİ ORADA OLMASIN, GÖRÜNMESİN: ‘Deprem bölgesinde bizleri görmemişler.` Şimdi eğer, Sayın Cumhurbaşkanı, Kahramanmaraş`a gelecek diye yolun kenarındaki Ankara Büyükşehir`in çadırlarını ortadan kaldırırsanız, onları da AFAD`a koyarsınız görmez. Doğru bilgilendirmiyorlar. Yine bir Hatay Havaalanı meselesi oldu. O kadar fotoğraf var o kadar görüntü var. `Hayır Ankara Büyükşehir Belediyesi orada yok.` Biz siz övsün diye gitmedik ki oraya. Orada depremden dolayı zorluk çeken insanlara bir an evvel yardımcı olmak için gittik. Ve şunu söylüyorum bin, 400 belediyenin tamamı deprem bölgelerindeydi. Hiç birisini ayırmadan hepsinden Allah razı olsun. Böyle günde biz orada olmayacağız da ne zaman olacağız? Daha öncesinde Sinop`a gitmek istedik göndermediler. Yangınlara itfaiye su gönderdik, ne işiniz var burada dediler. Şunu istiyorlar; afet de olsa Millet İttifakı`nın belediyeleri orada olmasın görünmesin.

Nerede bir problem var, onlar yukarıdan talimat bekleyen kadar Millet İttifakı belediyeleri zaten gereğini yapmış oluyor. ‘Kimseyi aç ve açıkta bırakmayacağız` diye söz vermiştik. Yine geçen yıl ekonomik sıkıntılar nedeniyle insanlar evlerde ısınamıyor, doğal gaz alamıyorlardı gelen zamlar dolayısıyla. Geçen yılda üç taksit 500 500 500, bu yıl da üç taksit olmak üzere 200 bin aileye doğal gaz yardımı yapmak suretiyle, o destek alan ailelerin çocuklarının üşümesine engel olduk. Bu sene de söz vermişlerdi. Mayıs ayına gelince bir aylık bedava, verdiler havalar ısındıktan sonra, bir de mutfaklardaki gazları. İyi gaz veriyorlar Allah razı olsun.

15 MAYIS`TAN SONRA İNŞALLAH DOĞRUDAN ATAMA YOLUYLA MÜLAKATLA KAÇ KİŞİ ALINMIŞ BUNLARI GÖSTERECEĞİZ: Mülakatı şimdi kaldırdılar. Ama bu ayda da biliyorsunuz epey bir mülakatla insan aldılar. 15 Mayıs`tan sonra inşallah doğrudan atama yoluyla mülakatla kaç kişi alınmış bunları göstereceğiz. Görsün insanlar nasıl ayrılmış, bazı insanların nasıl ayrıcalığı var. İktidardaki bir partinin üst yöneticisi ve onların yakınıysanız işiniz hazır.

SÖYLEYECEK SÖZÜ KALMAYAN İNSAN BAĞIRIRMIŞ: Haşa, kendilerini Allah yerine koyup herkesi yaftalamaya başladılar. Bitti artık. Söyleyecek sözü kalmayan insan bağırırmış. Bağırıp, hakaret ederek insanları yönlendiremezsiniz. Bu insanlar sokakta yaşadıklarını biliyor. Ödediği kirayı biliyor. Ama bunlar suçlu değil… Bu haftanın teröristi de kasaplar oldu.”

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA