8 Temmuz 2025 Salı

15:43   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı SEÇER: "GÜN; ORTAK AKıLLA, ORTAK VICDANLA, ORTAK MÜCADELEYLE BIR OLMA GÜNÜDÜR"   15:39   ŞEHIT CENAZESINDEYKEN IFADEYE ÇAĞRıLDıĞıNı ÖĞRENEN ÖZGÜR ÇELIK: “BU SÜREÇ İMAMOĞLU’NUN TUTUKLANMASıNDAN, ÖZGÜR ÖZEL’E AÇıLAN SORUŞTURMALARDAN BAĞıMSıZ DEĞIL”   15:37   CHP GRUP TOPLANTıSı... ÖZGÜR ÖZEL: "AZIZ İHSAN AKTAŞ 388 IHALENIN 300’ÜNÜ KAMUDAN VE AK PARTILI BELEDIYELERDEN ALDı. BUNLARıN BIR TANESI IÇERIDE DEĞIL"   14:32   MURAT EMIR: "BU MILLET, SARAY SAVCıSı AKıN GÜRLEK’IN SICILINI DE ERDOĞAN’ıN KORKULARıNı DA UNUTMAYACAK"   14:31   İSTANBUL CUMHURIYET BAŞSAVCıLıĞı: CHP İSTANBUL İL BAŞKANı ÖZGÜR ÇELIK’IN IFADE VERMESI IÇIN POLISE TALIMAT VERILDI   14:27   TOROSLAR BELEDIYESI’NDEN “SıFıR ATıK” EĞITIMI   14:22   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’IN OTIZM AILE DANıŞMA MERKEZI, AILELERE DE REHBERLIK EDIYOR   10:39   MESKİ, AYDıNCıK İLÇESININ İÇME SUYU ALTYAPıSıNı YENILIYOR   10:34   EKREM İMAMOĞLU’NDAN GENÇLERE: “HAYALINIZDEKI TÜRKIYE’YI HEP BIRLIKTE INŞA EDECEĞIZ”   09:33    AKDENIZ’IN GURURU HATIP EMLEK, KICK BOKS’TA DÜNYA ŞAMPIYONASı’NA GIDIYOR   09:31   CHP’DEN ERKEN SEÇIM STRATEJISI: “ARA SEÇIM MASADA   09:30   BÜYÜKŞEHIR’IN PARK VE BAHÇELER EKIPLERI KENTI YAZA HAZıRLADı    16:04   ÖZGÜR ÖZEL’DEN "KARTALKAYA DAVASı" AÇıKLAMASı   16:03   ALI MAHIR BAŞARıR: "12 EVLADıMıZ NIYE ŞEHIT OLDU, IHMAL VAR Mı AÇıKLANMALı"   16:01   RTÜK’ÜN HALK TV’YE VERDIĞI 10 GÜNLÜK EKRAN KARARTMA CEZASıNı MAHKEME DURDURDU   15:59   MEZITLI’DE KAÇAK YAPıLAŞMAYLA MÜCADELE TAM GAZ SÜRÜYOR   15:58   ZEYDAN KARALARı’ıN GÖZALTı KARARıNA, AVUKATLARıNDAN ITIRAZ...    15:56   TARSUSLULAR, SAĞLıKLı YAŞAM DANıŞMA MERKEZI ILE DAHA MUTLU   11:39   KARADENIZ’DEKI 36 STK’DAN ZEYTINLIKLERIN MADENCILIĞE AÇıLMASıNA ILIŞKIN KANUN TEKLIFINE TEPKI: "GERI DÖNÜLEMEZ TAHRIBATLARA NEDEN OLACAK MADENCILIK FAALIYETLERININ ÖNÜ AÇıLACAK"   09:55   MERSIN BÜYÜKŞEHIR TATILCILERIN GÖZDESI TISAN’A ULAŞıMı KOLAYLAŞTıRDı  
 
     
   

CHP İZMİR`DEN "23 NİSAN" TÖRENİ... TUNÇ SOYER: “MİLLETİMİZ İKİNCİ YÜZYILIN KEMALİNİ BEKLİYOR”


CHP İzmir İl Başkanlığı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı`nın 103`üncü yıldönümü dolayısıyla tören düzenledi. Tören de konuşan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, "TBMM`yi yaşatmak milletimizin kayıtsız, şartsız egemenliğini yaşatmaktır. 14 Mayıs`ta buna sahip çıkacak, Kılıçdaroğlu önderliğinde bunu yaşatacağız. Milletimiz İkinci Yüzyılın Kemalini bekliyor" dedi.

 

Tarih : 23 Nisan 2023 Pazar 16:05   Okunma : 525

KERİM UĞUR

CHP İzmir İl Başkanlığı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı`nın 103`üncü yıldönümü dolayısıyla tören düzenledi. Tören de konuşan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, "TBMM`yi yaşatmak milletimizin kayıtsız, şartsız egemenliğini yaşatmaktır. 14 Mayıs`ta buna sahip çıkacak, Kılıçdaroğlu önderliğinde bunu yaşatacağız. Milletimiz İkinci Yüzyılın Kemalini bekliyor" dedi.

Cumhuriyet Meydanı`nda düzenlenen törene, CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, CHP Genel Başkan Yardımcıları ve İzmir Milletvekili Adayları Gökçe Gökçen, Yüksel Taşkın, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, CHP İzmir İl Kadın Kolları Başkanı Nurdan Şenkal Uçar, CHP İzmir İl Gençlik Kolları Başkanı Burak Kotan, İzmir Büyükşehir Belediyesi CHP Grup Başkan Vekili Murat Aydın, CHP İzmir milletvekili, yeni dönem milletvekili adayları, ilçe belediye başkanları, ilçe başkanları, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, sivil toplum kuruluşu üyeleri ve partililer de katıldı.

“YENİ KUŞAKLARA 14 MAYIS`TAN SONRA DAHA GÜZEL BİR MEMLEKETİ EMANET EDECEĞİZ”

Atatürk anıtına çelenk konulmasının ardından konuşan CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, “Sadece büyük bir lider bir bayramı minik yüreklere armağan edebilir. Dünyada çocuklara armağan edilmiş ilk bayram 23 Nisan`ın ne kadar anlamlı olduğunun bilincindeyiz. Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk`ün çağları aşan vizyonu önünde saygıyla eğiliyoruz. Çocuklarımızın fiziki, sosyolojik, ekonomik ve kültürel olanakları ülkemizin de geleceğini belirleyecektir. Çocuklarımız, umudun, geleceğin, barışın da simgesi. Umudu bize taşıyacak olan çocuklarımızdır. CHP varsa, herkes için var. Partimizin bu konudaki çizgisi nettir: İlk önce onların haklarını iyileştireceğiz. Halkın geleceği, ulusal egemenliğe, ulusal egemenlik ise gelecek kuşaklar olan çocuklarımız tarafından sahiplendirilmeye bağlı. Biz çok şanslıyız, gençlerin ve çocukların Kemal Dedesi, Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ile aynı yolu yürüyoruz. 14 Mayıs sonrası yeni kuşaklara daha güzel bir memleketi emanet edeceğiz” dedi.

“MİLLETİMİZ İKİNCİ YÜZYILIN KEMALİNİ BEKLİYOR”

TBMM`nin kuruluşunun 103`üncü yıl dönümü olduğunu hatırlatarak konuşmasına başlayan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer ise “Ülkemiz bir kere daha büyük bir dönüşümün eşiğinde. Doğadaki enerji nasıl bir çiçek olarak patlarsa, toplumdaki enerji de bir devrim olarak patlayabilir. İnanıyorum ki 14 Mayıs sabahı toplumumuz üzerindeki bütün baskılardan kurtulacak ve bu tamamen demokratik bir şekilde gerçekleşecek. Bu hikâye sadece Türkiye için değil, tüm dün ya için umut verici bir dönüşüm olacak. 14 Mayıs sabahı bütün dünyanın mazlumları için alın teri tüketerek üreten insanlar için bir umut ışığı olacak. TBMM`yi yaşatmak milletimizin kayıtsız, şartsız egemenliğini yaşatmaktır. 14 Mayıs`ta buna sahip çıkacak, Kılıçdaroğlu önderliğinde bunu yaşatacağız. Milletimiz İkinci Yüzyılın Kemalini bekliyor. Bizler her şeyden çok çocuklarımıza sahip çıkıyoruz, çocuklarımıza bugünleri armağan etmemize çok az kaldı. Bu mücadelede yitip gidenler var Sabahattin Ali`den, Deniz Gezmiş`e, Mustafa Kemal`den Madımak`ta yanan canlara, adalet uğruna hayatını kaybedenlere, çocuklarımıza borcumuz var. Her birine söz veriyoruz, bu ülkeye adaleti, özgürlüğü getireceğiz. 23 Nisan`ın yıl dönümünü kutluyor, Mustafa Kemal Atatürk`ün ve tüm silah arkadaşlarını saygıyla, minnetle anıyorum. Milletin bağımsızlığını nasıl milletin azim ve kararlılığı kurtarmışsa, ulusal egemenliği de demokrasiyle taçlandıracak olan yine milletin azim ve kararlılığı olacaktır” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından tören sona erdi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA