8 Temmuz 2025 Salı

09:33    AKDENIZ’IN GURURU HATIP EMLEK, KICK BOKS’TA DÜNYA ŞAMPIYONASı’NA GIDIYOR   09:30   BÜYÜKŞEHIR’IN PARK VE BAHÇELER EKIPLERI KENTI YAZA HAZıRLADı    16:04   ÖZGÜR ÖZEL’DEN "KARTALKAYA DAVASı" AÇıKLAMASı   16:03   ALI MAHIR BAŞARıR: "12 EVLADıMıZ NIYE ŞEHIT OLDU, IHMAL VAR Mı AÇıKLANMALı"   16:01   RTÜK’ÜN HALK TV’YE VERDIĞI 10 GÜNLÜK EKRAN KARARTMA CEZASıNı MAHKEME DURDURDU   15:59   MEZITLI’DE KAÇAK YAPıLAŞMAYLA MÜCADELE TAM GAZ SÜRÜYOR   15:58   ZEYDAN KARALARı’ıN GÖZALTı KARARıNA, AVUKATLARıNDAN ITIRAZ...    15:56   TARSUSLULAR, SAĞLıKLı YAŞAM DANıŞMA MERKEZI ILE DAHA MUTLU   11:39   KARADENIZ’DEKI 36 STK’DAN ZEYTINLIKLERIN MADENCILIĞE AÇıLMASıNA ILIŞKIN KANUN TEKLIFINE TEPKI: "GERI DÖNÜLEMEZ TAHRIBATLARA NEDEN OLACAK MADENCILIK FAALIYETLERININ ÖNÜ AÇıLACAK"   09:55   MERSIN BÜYÜKŞEHIR TATILCILERIN GÖZDESI TISAN’A ULAŞıMı KOLAYLAŞTıRDı   09:33   ÇORLU TREN FACIASı’NıN ÜZERINDEN 7 YıL GEÇTI… OĞLUNU KAYBEDEN MıSRA ÖZ: "TCDD GENEL MÜDÜRLÜĞÜ, BÜROKRATLAR VE SIYASILER DE HESAP VERECEK"   09:17   EKREM İMAMOĞLU’NDAN ÖZGÜR ÖZEL’E AÇıLAN SORUŞTURMAYA "SEZAI KARAKOÇ"UN SÖZLERIYLE TEPKI   09:09   MSB: METAN GAZıNDAN ETKILENEN 3 PERSONELIMIZ DAHA ŞEHIT OLMUŞ, ŞEHIT OLAN PERSONEL SAYıSı 8’E YÜKSELMIŞTIR   09:07   AB DELEGASYONU’NDAN BÜYÜKŞEHIR HALKKENT SOSYAL GIRIŞIMCILIK MERKEZI’NE ZIYARET   18:04   CHP MEZITLI İLÇE BAŞKANı AV. ULAŞ YıLMAZ: “HALKıN OYLARıYLA GELENLER, HUKUK DıŞı YÖNTEMLERLE HEDEF ALıNıYOR”   13:40   CHP PM TOPLANDı... BELEDIYELERE YÖNELIK OPERASYONLARıN ARDıNDAN IZLENECEK YOL HARITASı DEĞERLENDIRILDI   12:31   SABRI TEKLI, YENI MERSIN İDMANYURDU BAŞKANı OLDU   09:19   İSTANBUL BAROSU’NDAN AVUKAT ONUR BÜYÜKHATIPOĞLU’NUN GÖZALTıNA ALıNMASıNA TEPKI   09:17   METEOROLOJI: 10 ILDE SAĞANAK YAĞıŞ BEKLENIYOR   09:15   CHP’LI GÜLCAN KıŞ: “SANDıKTA YENEMEYENLER, KUMPASLA HALKıN IRADESINI SUSTURMAYA ÇALıŞıYOR!”  
 
     
   

SERA KADIGİL: "SARAY REJİMİNDEN KURTULMAK İÇİN HEPİMİZ GİDİYORUZ, BİR OY TİP`E, BİR OY KEMAL`E DİYORUZ"


Türkiye İşçi Partisi Sözcüsü ve İstanbul Milletvekili Sera Kadıgil, "22 yıldır çektiğimiz zulmün, bize yaptıklarının hesabını sormaya, o sandığa gideceğiz. Unutmayın 2 tane oy vereceğiz. Bir oy TİP`e bir oy Kemal`e diyoruz" dedi.

 

Tarih : 24 Nisan 2023 Pazartesi 10:41   Okunma : 367

ESMA TURAN

Türkiye İşçi Partisi Sözcüsü ve İstanbul Milletvekili Sera Kadıgil, "22 yıldır çektiğimiz zulmün, bize yaptıklarının hesabını sormaya, o sandığa gideceğiz. Unutmayın 2 tane oy vereceğiz. Bir oy TİP`e bir oy Kemal`e diyoruz" dedi.

TİP, Bodrum`un Mumcular ve Konacık Mahallelerinde seçim irtibat büroları açtı. Açılışa TİP Parti Sözcüsü Sera Kadıgil, TİP Muğla Milletvekili adayları ile partililer katıldı.

"BİR OY TİP`E, BİR OY KEMAL`E"

Kadıgil, açılışta yaptığı konuşmada şunları söyledi:

"22 yılda bir enkaz yarattılar. Biz hesaplaşacağız diyoruz ya işte biz bunlarla hesaplaşacağız. Herkesin şunu bilmesini çok isterim, biz bunu derken kindar filan değiliz. Ne kin tutuyoruz ne bir intikam almaya çalışıyoruz. Bizlerin istediği tek bir şey var, biz adalet istiyoruz arkadaşlar. Suçlular hesap versin istiyoruz, suçlular yargılansın istiyoruz, cezalarını çeksinler istiyoruz. Bunun için de önümüze iki tane hedef koyduk. Bundan 21 gün sonra bir seçim var. 22 yıldır çektiğimiz zulmün hesabını sormaya gidiyoruz o sandığa, bunu sakın unutmayın.  Bize yaptıklarının hesabını sormaya 14 Mayıs`ta o sandığa gideceğiz. Unutmayın 2 tane oy vereceğiz. 22 yıldır bizden çaldıklarının hesabını sormak için, öldürülen kız kardeşlerimizin, genç arkadaşlarımızın, tarikat yurtlarında intihara mahkûm ettikleri Enes Kara`ların hesabını sormak için, bize bu ülkeyi layık gören Recep Tayyip Erdoğan ve saray rejiminden kurtulmak için hepimiz gidiyoruz bir oy TİP`e bir oy Kemal`e diyoruz."

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA