7 Temmuz 2025 Pazartesi

16:04   ÖZGÜR ÖZEL’DEN "KARTALKAYA DAVASı" AÇıKLAMASı   16:03   ALI MAHIR BAŞARıR: "12 EVLADıMıZ NIYE ŞEHIT OLDU, IHMAL VAR Mı AÇıKLANMALı"   16:01   RTÜK’ÜN HALK TV’YE VERDIĞI 10 GÜNLÜK EKRAN KARARTMA CEZASıNı MAHKEME DURDURDU   15:59   MEZITLI’DE KAÇAK YAPıLAŞMAYLA MÜCADELE TAM GAZ SÜRÜYOR   15:58   ZEYDAN KARALARı’ıN GÖZALTı KARARıNA, AVUKATLARıNDAN ITIRAZ...    15:56   TARSUSLULAR, SAĞLıKLı YAŞAM DANıŞMA MERKEZI ILE DAHA MUTLU   11:39   KARADENIZ’DEKI 36 STK’DAN ZEYTINLIKLERIN MADENCILIĞE AÇıLMASıNA ILIŞKIN KANUN TEKLIFINE TEPKI: "GERI DÖNÜLEMEZ TAHRIBATLARA NEDEN OLACAK MADENCILIK FAALIYETLERININ ÖNÜ AÇıLACAK"   09:55   MERSIN BÜYÜKŞEHIR TATILCILERIN GÖZDESI TISAN’A ULAŞıMı KOLAYLAŞTıRDı   09:33   ÇORLU TREN FACIASı’NıN ÜZERINDEN 7 YıL GEÇTI… OĞLUNU KAYBEDEN MıSRA ÖZ: "TCDD GENEL MÜDÜRLÜĞÜ, BÜROKRATLAR VE SIYASILER DE HESAP VERECEK"   09:17   EKREM İMAMOĞLU’NDAN ÖZGÜR ÖZEL’E AÇıLAN SORUŞTURMAYA "SEZAI KARAKOÇ"UN SÖZLERIYLE TEPKI   09:09   MSB: METAN GAZıNDAN ETKILENEN 3 PERSONELIMIZ DAHA ŞEHIT OLMUŞ, ŞEHIT OLAN PERSONEL SAYıSı 8’E YÜKSELMIŞTIR   09:07   AB DELEGASYONU’NDAN BÜYÜKŞEHIR HALKKENT SOSYAL GIRIŞIMCILIK MERKEZI’NE ZIYARET   18:04   CHP MEZITLI İLÇE BAŞKANı AV. ULAŞ YıLMAZ: “HALKıN OYLARıYLA GELENLER, HUKUK DıŞı YÖNTEMLERLE HEDEF ALıNıYOR”   13:40   CHP PM TOPLANDı... BELEDIYELERE YÖNELIK OPERASYONLARıN ARDıNDAN IZLENECEK YOL HARITASı DEĞERLENDIRILDI   12:31   SABRI TEKLI, YENI MERSIN İDMANYURDU BAŞKANı OLDU   09:19   İSTANBUL BAROSU’NDAN AVUKAT ONUR BÜYÜKHATIPOĞLU’NUN GÖZALTıNA ALıNMASıNA TEPKI   09:17   METEOROLOJI: 10 ILDE SAĞANAK YAĞıŞ BEKLENIYOR   09:15   CHP’LI GÜLCAN KıŞ: “SANDıKTA YENEMEYENLER, KUMPASLA HALKıN IRADESINI SUSTURMAYA ÇALıŞıYOR!”   09:13   BÜYÜKŞEHIR’IN ESTETIK DOKUNUŞLARı İLE MERSIN DAHA DA GÜZELLEŞIYOR   01:13   EKREM İMAMOĞLU: CUMHURIYETIMIZIN TEMELLERININ ATıLDıĞı AMASYA BUGÜN TARIH YAZDı  
 
     
   

ALİ ÖZTUNÇ`TAN MANSUR YAVAŞ`A SIVI GÜBRE TEŞEKKÜRÜ: “DEPREMİN YARALARINI BİRLİKTE SARACAĞIZ. ALLAH, MANSUR YAVAŞ BAŞKANIMDAN RAZI OLSUN”


CHP Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç, Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş`a Kahramanmaraşlı depremzede çiftçilere yaptığı sıvı gübre desteği ve diğer destekler için teşekkür etti. Öztunç, “Bizim isteğimizle çiftçilere büyük yardımlarda bulunuyor. 400 bin litre sıvı gübreyi Kahramanmaraşlı çiftçilere Ankara Büyükşehir Belediyesi yolladı. 11 ilçedeki tüm çiftçilerimize 400 bin litre sıvı gübre Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından veriliyor. Yaklaşık 2 milyon adet domates ve biber fidesi çiftçilere veriliyor. Depremin yaralarını birlikte saracağız. Allah, Mansur Yavaş Başkanımdan razı olsun” dedi.

 

Tarih : 25 Nisan 2023 Salı 17:08   Okunma : 352

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç, Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş`a Kahramanmaraşlı depremzede çiftçilere yaptığı sıvı gübre desteği ve diğer destekler için teşekkür etti. Öztunç, “Bizim isteğimizle çiftçilere büyük yardımlarda bulunuyor. 400 bin litre sıvı gübreyi Kahramanmaraşlı çiftçilere Ankara Büyükşehir Belediyesi yolladı. 11 ilçedeki tüm çiftçilerimize 400 bin litre sıvı gübre Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından veriliyor. Yaklaşık 2 milyon adet domates ve biber fidesi çiftçilere veriliyor. Depremin yaralarını birlikte saracağız. Allah, Mansur Yavaş Başkanımdan razı olsun” dedi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş`a Kahramanmaraşlı depremzede çiftçilere yaptığı sıvı gübre ve fide desteği ile deprem sonrası yaptığı yardımlar için teşekkür etti. Öztunç, konuya ilişkin bugün yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“DEPREMİN YARALARINI BİRLİKTE SARACAĞIZ. ALLAH, MANSUR YAVAŞ BAŞKANIMDAN RAZI OLSUN”

“Depremin ilk gününden itibaren Kahramanmaraş`ta bir gerçek var; Ankara Büyükşehir Belediyesi ve Mansur Yavaş gerçeği. Depremin ilk gününden bu yana Kahramanmaraş`ta büyük bir emek veriyor, büyük katkılar sağlıyor. Son olarak çiftçimizi düşündü Mansur Yavaş. Bizim isteğimizle çiftçilere büyük yardımlarda bulunuyor. 400 bin litre sıvı gübreyi Kahramanmaraşlı çiftçilere Ankara Büyükşehir Belediyesi yolladı. Ve köylerde ilçelerde, 11 ilçedeki tüm çiftçilerimize 400 bin litre sıvı gübre Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından veriliyor. Bu kadar mı hayır. Devamı da var. Yaklaşık 2 milyon adet domates ve biber fidesi çiftçilere veriliyor. Depremin yaralarını birlikte saracağız derken bunları kastetmiştik. Depremin yaralarını birlikte saracağız. Allah, Mansur Yavaş Başkanımdan razı olsun.”

Kahramanmaraşlı depremzede çiftçiler de ABB Başkanı Yavaş`a sıvı gübre ve fide desteği ile  afetin ilk gününden itibaren bölgeye yaptığı destekler için teşekkür etti. Bir çiftçi, “Sıvı gübreleri yollamışsınız çok teşekkür ederiz” derken, bir başka çiftçi ise “Depremin ilk gününden beri bütün ihtiyaçları karşılıyorlar. Mansur başkana çok teşekkür ederiz” dedi.

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA