26 Aralık 2025 Cuma

21:05   MEZITLI’DE YENI YıL COŞKUSU: DEMOKRASI MEYDANı 5 GÜN BOYUNCA FESTIVAL ALANıNA DÖNÜŞÜYOR   18:21   CHP’DEN 2026 YOL HARITASı: HÜKÜMET PROGRAMı, MITINGLER VE YARGı SÜRECI HAZıRLıKLARı   17:59   CHP SÖZCÜSÜ ZEYNEL EMRE: “KAYYUM AYıBı DERHAL SON BULMALı, TOPLUM SAMIMI ADıM BEKLIYOR”   15:36   MERSIN’DE 30 BINI AŞAN VATANDAŞ MOBIL KUAFÖRLE YENILENDI!   15:29   YENIŞEHIR’DE “DIYABETI TANı, SAĞLıĞıNı KORU” PANELI DÜZENLENDI   15:27   BAŞKAN BOLTAÇ AKGEDIK ANASıNıFı’Nı ZIYARET ETTI   15:25   TOROSLAR ZABıTASı YENI YıL ÖNCESI DENETIMLERINI ARTıRDı   15:19   AYM, TCK’NıN “KAMU GÖREVLISINE HAKARET”TE DAHA AĞıR CEZA ÖNGÖREN DÜZENLEMENIN IPTALI ISTEMINI REDDETTI   15:18   SADETTIN SARAN ADLI KONTROLLE SERBEST BıRAKıLDı   15:17   14 ÜLKEDEN İSRAIL’E ORTAK KıNAMA AÇıKLAMASı: YENI YERLEŞIM KARARı GERI ALıNMALı   15:16   CHP GENEL BAŞKANı ÖZEL, REGAIP KANDILI’NI KUTLADı   15:15   11. YARGı PAKETI YÜRÜRLÜĞE GIRDI... ADALET BAKANı TUNÇ: "BUGÜN ITIBARıYLA DÜZENLEMEDEN FAYDALANACAK HÜKÜMLÜLERIN IŞLEMLERI BAŞLATıLMıŞTıR"   15:13   CHP İSTANBUL İL BAŞKANı ÖZGÜR ÇELIK: FUTBOL KULÜPLERI MAGAZIN KONUSU YAPıLAMAZ; GERÇEK GÜNDEM ÜLKENIN SORUNLARıDıR   22:59   ÖZGÜR ÖZEL’DEN ÇARPıCı IDDIALAR: “96 MILYONLUK VILLA, 40 MILYONLUK EV… BU MAAŞLA NASıL ALıNDı?”   20:39   “TOROSLAR’DA YıLBAŞı COŞKUSU: CUMHURIYET ALANı RENGÂRENK PAZARA DÖNÜŞTÜ”   20:10   “MÜSİAD MERSIN, SUDAN ILE STRATEJIK TICARET KÖPRÜSÜ KURDU”   19:47   “11. YARGı PAKETI MECLIS’TEN GEÇTI: 55 BIN HÜKÜMLÜYE TAHLIYE İMKANı, 3.2 MILYAR LIRALıK GSS AFFı”   19:35   TARSUS’TA YENI YAŞAM ALANı: YEŞILEVLER YÜRÜYÜŞ VE SPOR PARKı AÇıLDı   19:28   “İSTANBUL BAROSU’NDAN CEZAEVLERINE ÇARPıCı ZIYARET: ‘TUTUKLAMA GEREĞI YOK’”   19:19   “MERSIN’DE MINIK SEYIRCILER ‘BISKÜVI ADAM’LA KAHKAHAYA DOYDU”  
 
     
   

MERAL AKŞENER: “BU UCUBE SİSTEMİN BAŞINDAKİ RECEP BEY DE 14 MAYIS AKŞAMI EMEKLİ OLACAK”


İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin Keçiören`deki seçim koordinasyon merkezinin açılış töreninde; “Savaşa gitmiyoruz, bayram gibi seçime gidiyoruz. Kim daha iyisini yapıyorsa ona oy verilecek bir Türkiye`yi beraber inşa edeceğiz. Doktorlarımıza `giderlerse gitsinler` diyen, sağ elinden Hizbullah; Gaffar Okkan`ın katilleri, sol elinde PKK hem Kürt çocuklarının hem Türk çocuklarının katillerinin eli bulunan bu ucube sistemin başındaki Recep Bey de 14 Mayıs akşamı emekli olacak. Sizden bütün milletimizden şunu istemenizi rica ediyorum; 2 tane oy kullanacaklar birisi Kemal`e, bir diğeri de İYİ Parti`ye yani Meral`e. İnşallah bunda başarılı olacağız. Bugün burada gördüğüm bu başarının ufukta göründüğü şeklinde” dedi.

 

Tarih : 26 Nisan 2023 Çarşamba 19:47   Okunma : 423

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin Keçiören`deki seçim koordinasyon merkezinin açılış töreninde; “Savaşa gitmiyoruz, bayram gibi seçime gidiyoruz. Kim daha iyisini yapıyorsa ona oy verilecek bir Türkiye`yi beraber inşa edeceğiz. Doktorlarımıza `giderlerse gitsinler` diyen, sağ elinden Hizbullah; Gaffar Okkan`ın katilleri, sol elinde PKK hem Kürt çocuklarının hem Türk çocuklarının katillerinin eli bulunan bu ucube sistemin başındaki Recep Bey de 14 Mayıs akşamı emekli olacak. Sizden bütün milletimizden şunu istemenizi rica ediyorum; 2 tane oy kullanacaklar birisi Kemal`e, bir diğeri de İYİ Parti`ye yani Meral`e. İnşallah bunda başarılı olacağız. Bugün burada gördüğüm bu başarının ufukta göründüğü şeklinde” dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, bugün Keçiören`de partisinin seçim koordinasyon merkezinin açılış törenine katıldı. Açılış için toplanan partililere hitap eden Akşener, partisinin Millet İttifakı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu ve partisi için  yurttaşlardan  "Sizden bütün milletimizden şunu istemenizi rica ediyorum; 2 tane oy kullanacaklar birisi Kemal`e, bir diğeri de İYİ Parti`ye yani Meral`e" diyerek oy istedi.

“14 MAYIS`TA HEM BU UCUBE SİSTEMDEN KURTULACAĞIZ HEM DE İYİ PARTİMİZİ BİRİNCİ PARTİ OLARAK O SANDIKTAN ÇIKARACAĞIZ”

 Akşener`in konuşması sırasında partililer sık sık “Meral Başbakan” sloganları attı. Akşener şunları söyledi:
“Bir geldim seçim bürosu açılışını geçmiş yarı miting gibiyiz. Biz zaten bu işi almışız. Benim sizden istediğim bir şey var; ben hepimizin çalışması, helal oylarınızla partimiz birinci parti olmadan başbakan olamam. Başkaları gibi abidik gubudik işlere girişemeyeceğim için birileri gibi garip pazarlıklar yapamayacağım için, bir elimde Hizbullah bir elimde PKK olmadığı için, partimiz birinci olduğu zaman başbakan olacağım demektir. 14 Mayıs`ta hem bu ucube sistemden kurtulacağız hem de İYİ Partimizi birinci parti olarak o sandıktan çıkaracağız.

“BİZİM CESARETİMİZDEN, DÜRÜSTLÜĞÜMÜZDEN KORKUYORLAR”

Şu ana kadar Ankara ve İstanbul`da günlük yaptıklarımız hariç 18 yerleşim yerine gitmişim oralarda gördüğüm manzara İYİ Partimizin seçmenimizin nezdinde tuttuğu ve sizlerin gayretiyle birinci parti sandıktan çıkacağı şeklinde, biz bunu hak ediyoruz. İYİ Parti kurulmamış olsaydı, neyi umut ediyor olacaktık? Bir şeyi değiştirdik Türkiye`de her şeyi değiştirdik. Neleri aştık? Onun için ben buna cesurlar hareketi diyorum. Çocuklarınızın rızkını verdiniz, geleceğini, işlerinizi tehlikeye attınız ama direndiniz, irade koydunuz. Bu ülkenin sigortası olan İYİ Partimizi milletimizin teveccühü ile birinci parti yapacağız. Biz bunu hak ettik. Kurulduğumuz günden beri suçlanıyoruz. Aynı anda hem FETÖ`cü oldum hem kafir oldum hem faili meçhulcü oldum hem PKK`lı oldum. Oldum mu oldum. Niçin hep bize yapıldı bunlar? Çünkü bizim cesaretimizden, bizim samimiyetimizden, çünkü bizim dürüstlüğümüzden korkuyorlar.

“SEÇMEN MİLLETİMİZ VELİNİMET OLDUĞUNU ANLAYACAK”

Biz harama el uzatmayan kul hakkına girmeyen insanlarız. 31 Mart seçimine giderken biz teklif ettik CHP`ye ve birlikte gittik. Birlikten Ankara ve İstanbul doğdu, her ikisi kalpleri sıktı, o iki şehir ciğerleri söktü. İYİ Partililer, biz övünmeliyiz, gurur duymalıyız; Mansur Yavaş`ın seçiminin organizatörü biziz. Bu seçimlerin birlikte olmasını sağlayan biziz. Aynı şey İstanbul için geçerli. 14 Mayıs`ta sandığa gidilecek, hepimiz o kadar çok çalışacağız ki İYİ Parti milletimizin teveccühü ile birinci çıkacak. Sonra bu ucube sistem ortadan kalacak. Bir ay içinde 100 bin öğretmen tayin olacak. KPSS mağdurlarının mağduriyeti giderilecek. EYT`lilerdeki, 3600`deki haksızlık giderilecek. Bu torpil sistemindeki baş rol oynayan mülakat sistemi ortadan kalkacak, 21 senedir iktidarlar yeni akıllarına geldi. Seçmen milletimiz velinimet olduğunu anlayacak.

“BU UCUBE SİSTEMİN BAŞINDAKİ RECEP BEY DE 14 MAYIS AKŞAMI EMEKLİ OLACAK”

Savaşa gitmiyoruz, bayram gibi seçime gidiyoruz. Kim daha iyisini yapıyorsa ona oy verilecek bir Türkiye`yi beraber inşa edeceğiz. Doktorlarımıza giderlerse gitsinler diyen, sağ elinden Hizbullah; Gaffar Okkan`ın katilleri, sol elinde PKK hem Kürt çocuklarının hem Türk çocuklarının katillerinin eli bulunan bu ucube sistemin başındaki Recep Bey de 14 Mayıs akşamı emekli olacak.  Sizden bütün milletimizden şunu istemenizi rica ediyorum; 2 tane oy kullanacaklar birisi Kemal`e, bir diğeri de İYİ Parti`ye yani Meral`e. İnşallah bunda başarılı olacağız. Bugün burada gördüğüm bu başarının ufukta göründüğü şeklinde.”

Ardından İYİ Parti`nin Keçiören`deki seçim koordinasyon merkezi, yapılan duadan sonra kurdele kesilerek açıldı.

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA