28 Haziran 2026 Pazar

23:59   TÜLAY HATIMOĞULLARı’NDAN MECLIS KAPANMADAN ÖNCE KRITIK ÇAĞRı!   10:42   HERKES HAVA DURUMUNA BAKıP EVDE KALıRKEN ONLAR ORAYA AKıN ETTI! ARTVIN’DE MERSIN RÜZGARı ESTI   16:02   NATO, ANKARA ZIRVESI’NDE MILYARLARCA DOLARLıK YENI SAVUNMA SÖZLEŞMELERI AÇıKLAYACAK   15:46   ADANA’DA SUÇ ÖRGÜTLERINE YÖNELIK OPERASYONLARDA 79 KIŞI GÖZALTıNA ALıNDı   15:46   BAKAN MUSTAFA ÇIFTÇI: GEÇICI KORUMA KAPSAMıNDAKI YABANCıLARA ÇALıŞMA IZNI MUAFIYETI GETIRILDI   15:21   YıLDıRıM KAYA: "YUSUF TEKIN, HAYATLARı YARıM BıRAKıLAN ÖĞRENCILERDEN VE ÖĞRETMENLERDEN SıFıR ALMıŞTıR"   15:20   TBMM BAŞKANı KURTULMUŞ, EĞITIM ÖĞRETIM YıLıNıN SONA ERMESI DOLAYıSıYLA MESAJ YAYıMLADı   14:50   ÖZGÜR ÖZEL DIYARBAKıR’DA… CHP GRUP BAŞKANı ÖZEL: “GÜNE BIZE SELAM YOLLAYAN SELAHATTIN DEMIRTAŞ’ıN SELAMıYLA BAŞLADıK”   14:44   GÜRSEL TEKIN: GARIP DEDE CEMEVI’NDE YAŞANAN GÖRÜNTÜLERLE ILGILI 63 CHP ÜYESININ PARTI ÜYELIKLERI TEDBIREN ASKıYA ALıNMıŞTıR   13:49   NATO ZIRVESI ÖNCESI GÖZALTıNA ALıNAN 49 KIŞI DAHA ADLIYEYE SEVK EDILDI   13:47   MANSUR YAVAŞ’TAN AK PARTI’YE GEÇEN BAŞKANLARA ILIŞKIN AÇıKLAMA: "BIZIM BIR KAYBıMıZ YOK"   10:31   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI, TOPLU TAŞıMADA KLIMA DENETIMLERINI ARTTıRDı   10:30   MERSIN’DE 30 AĞUSTOS ZAFER KUPASı FıNDıKPıNARı-AYVAGEDIĞI FUTBOL TURNUVASı BAŞLADı   10:29   HATIMOĞULLARı’NDAN MERSIN MITINGINE DAVET: HERKESI BU BÜYÜK BULUŞMAYA BEKLIYORUM   16:50   MURAT EMIR’DEN NATO ZIRVESI’NDE AKREDITASYON UYGULAMASıNA ELEŞTIRI: "BU OHAL, BU SıKıYÖNETIM NEREYE KADAR SÜRECEK?"   16:48   CHP, SOSYAL MEDYA YASASı’NıN IPTALI ISTEMIYLE AYM’YE BAŞVURDU   16:44   DILEK İMAMOĞLU: ADALET IÇIN ARTıK KAYBEDILECEK BIR SAATIMIZ BILE YOK   16:42   NATO’DAN "AKREDITASYON" AÇıKLAMASı: "EV SAHIBI ÜLKENIN GÖRÜŞLERINE BAŞVURULUR"   16:40   İZMIR’DE SON 3 AYDA 5 BELEDIYE BAŞKANıNA OPERASYON YAPıLDı   15:25   MSB: ASTSUBAY KENAN ŞAHIN ŞEHIT OLDU  
 
     
   

KILIÇDAROĞLU, BUGÜN OY KULLANMAYA BAŞLAYAN YURT DIŞINDAKİ TÜRK VATANDAŞLARINA SESLENDİ: "ÜLKENİN DÜZE ÇIKMASI İÇİN SORUMLULUĞUNUZ VAR"


Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Yurt dışından oy kullanacak vatandaşlarımıza sesleniyorum. Ülkemize baharları getirmek ve Türkiye`nin dünyadaki itibarını en yükseğe taşımak için hepinizi Halil İbrahim Soframıza davet ediyorum. Bir de size özel vaatlerimizi duyun. Ülkenin düze çıkması için sorumluluğunuz var” notuyla Twitter hesabından yeni bir video yayınladı. “Yurt dışı seçim çevresi oluşturacağız. Kendi aranızda kendi milletvekilinizi seçip, parlamentoya göndereceksiniz. Türkiye`de emekli olup, başka bir ülkede çalışırken size uygulanan kısıtlamaların kaldırılmasını ve emekli aylıklarınızın iyileştirilmesini sağlayacağız” diyen Kılıçdaroğlu, “Adil, zengin, dünya ile rekabet eden, gençleri umutlu bir Türkiye için ihtiyacımız olan değişimde gelin siz de yerinizi alın” çağrısı yaptı.

 

Tarih : 27 Nisan 2023 Perşembe 17:13   Okunma : 879

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Yurt dışından oy kullanacak vatandaşlarımıza sesleniyorum. Ülkemize baharları getirmek ve Türkiye`nin dünyadaki itibarını en yükseğe taşımak için hepinizi Halil İbrahim Soframıza davet ediyorum. Bir de size özel vaatlerimizi duyun. Ülkenin düze çıkması için sorumluluğunuz var” notuyla Twitter hesabından yeni bir video yayınladı. “Yurt dışı seçim çevresi oluşturacağız. Kendi aranızda kendi milletvekilinizi seçip, parlamentoya göndereceksiniz. Türkiye`de emekli olup, başka bir ülkede çalışırken size uygulanan kısıtlamaların kaldırılmasını ve emekli aylıklarınızın iyileştirilmesini sağlayacağız” diyen Kılıçdaroğlu, “Adil, zengin, dünya ile rekabet eden, gençleri umutlu bir Türkiye için ihtiyacımız olan değişimde gelin siz de yerinizi alın” çağrısı yaptı.

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Yurt dışından oy kullanacak vatandaşlarımıza sesleniyorum. Ülkemize baharları getirmek ve Türkiye`nin dünyadaki itibarını en yükseğe taşımak için hepinizi Halil İbrahim Soframıza davet ediyorum. Bir de size özel vaatlerimizi duyun. Ülkenin düze çıkması için sorumluluğunuz var” notuyla Twitter hesabından bir video yayınladı. Kılıçdaroğlu, şöyle konuştu:

“DÜNYANIN HER KÖŞESİNDE YAŞAYAN VATANDAŞLARIMIZA ÖNEMLİ BİR HATIRLATMA YAPMAK İSTİYORUM”

“Sevgili halkım, dinlenmemek üzere yola çıktık. Yorulmadan güzel ülkemizi il il dolaşıyoruz. Milletimiz ile buluşuyoruz. Şu anda da size seçim otobüsümüzden sesleniyorum; vaktimiz az, işimiz çok. Bugün yurt dışındaki vatandaşlarımıza seslenmek istiyorum. Almanya, Fransa, Avusturya, Amerika Birleşik Devletleri, Birleşik Krallık, Yunanistan, Bulgaristan, Gürcistan, Irak, İran, Azerbaycan, Çin`den Rusya`ya, Japonya`dan Mısır`a dünyanın her köşesinde yaşayan vatandaşlarımıza önemli bir hatırlatma yapmak istiyorum.

“SARAY İKTİDARINDA GENÇLER, TÜRKİYE`DE KENDİLERİNE BİR GELECEK GÖREMİYOR”

Dünyanın her neresinde olursanız olun, kalbinizin memleketimiz ile attığını biliyorum. Türkiye iyi olduğunda iyi olduğunuzu, kötü olduğunda da içinizin sızladığını biliyorum. Belki hayatınızın belli bir döneminde Türkiye`den göçtünüz. Belki Türkiye`de bile doğmadınız. Ama kuşaktan kuşağa geçen vatan sevgisi sizi de toprağınıza yakın tutuyor. Bunu gayet iyi biliyorum. Türkiye`nin içine itildiği krizler, hayatı felç eden adaletsizlikler, gasp edilen refah, kutuplaştırıcı siyaset, tüm bunların sonucunda yoksulluk giderek derinleşiyor. Toplumsal dirlik ve birliğimiz bozuluyor. Saray iktidarında gençler, Türkiye`de kendilerine bir gelecek göremiyor. Hangi gence sorarsanız, yurt dışına gitmek istiyor. Çünkü ülkeyi torpil, liyakatsizlik, adaletsizlik yuvasına çevirdiler.

Türkiye`de yaşayın yaşamayın burası sizin memleketiniz. Toprak çeker derler ya, kim bilir belki bir gün memleketinize döneceksiniz. Belki bazılarınızın emeklilik hayali, belki bazılarınız dönmeye hazır. Bunun için ülkenin düze çıkmasını, ekonominin düzelmesini, ülkeye özgürlük gelmesini bekliyor olabilirsiniz. Öyle ya da böyle vatandaşları olarak sizler de bu ülkenin geleceğinde söz sahibisiniz.

“SİZLER İÇİN TEMSİLCİLİKLERDE OY VERME İŞLEMİ BUGÜN BAŞLADI”

14 Mayıs`ta yapılacak seçimlerde sizler için temsilciliklerde oy verme işlemi bugün başladı. 74 ülkedeki, 177 temsilcilikte veya herhangi bir gümrük kapısında 9 Mayıs`a kadar oyunuzu kullanabilirsiniz.

“YETER Kİ SİZ, ÜLKEYE GELDİĞİNİZ DE TÜRKİYE`YE GELDİĞİNİZ DE ANA VATANINIZA GELDİĞİNİZ DE MUTLU OLUN”

Sizlerin de sorunlarını biliyoruz, çözümlerimiz hazır. Bakınız, TBMM`de güçlü varlık gösterebilmeniz için yurt dışı seçim çevresi oluşturacağız. Yani sizler, kendi aranızda kendi milletvekilinizi seçip, parlamentoya göndereceksiniz. Türkiye`de emekli olup, başka bir ülkede çalışırken size uygulanan kısıtlamaların kaldırılmasını ve emekli aylıklarınızın iyileştirilmesini sağlayacağız. Türkiye`de sağlık hizmetlerinden eşit şekilde yararlanabileceksiniz. Sizi yok sayarak, hayata geçirilen otomatik bilgi paylaşımı anlaşmasının, uygulamasında doğabilecek mağduriyetleri gidereceğiz. Yurt dışında kullandığınız otomobilinizin Türkiye`de kalış sürelerini uzatacağız. Fahiş uçak bileti fiyatlarını, makul seviyelere çekeceğiz. Türkiye`ye gelirken beraberinizde getirdiğiniz telefonların, kullanım sürelerini uzatacağız. Mavi kartlı kardeşlerimizin sıkıntılarını, vatandaşlarımıza, eşit imkanlar sağlayarak çözeceğiz ve daha birçok adımı atacağız. Yeter ki siz, ülkeye geldiğinizde Türkiye`ye geldiğinizde ana vatanınıza geldiğinizde mutlu olun. Türkiye`yi demokratik dünya ile uyum içinde güçlü, insan haklarının korunduğu ve pasaportunun itibarı yüksek bir ülke haline getireceğiz. Bunun için, siyasi ve toplumsal hayatta ihtiyaç duyulan uzlaşıyı sağladık. Millet İttifakı olarak, çok büyük bir vazifeyi üstlendik.

“GENÇLERİ UMUTLU BİR TÜRKİYE İÇİN İHTİYACIMIZ OLAN DEĞİŞİMDE GELİN SİZ DE YERİNİZİ ALIN”

Sizin tek bir oyunuz, Türkiye`nin ve milletimizin geleceği için hayati önemde. Adil, zengin, dünya ile rekabet eden, gençleri umutlu bir Türkiye için ihtiyacımız olan değişimde gelin siz de yerinizi alın. Sizin de payınız, sizin de emeğiniz, sizin de alın teriniz olsun. Tüm vatandaşlarımı yürekten selamlıyorum. Hepinize en içten sevgilerimi, saygılarımı sunuyorum. Hep birlikte inanın çok ama çok güzel günler göreceğiz. Hoşça kalın.”

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA