25 Nisan 2026 Cumartesi

19:06   ÖZGÜR ÖZEL: "EN GENIŞ ARA SEÇIME DE VARıM. NE KADAR GENIŞLETMEK ISTIYORLARSA BEN ORADA VARıM, HODRI MEYDAN"   16:02   CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN’A "GÖRÜŞME" YANıTı... ÖZGÜR ÖZEL: "ÜLKENIN BIRINCI PARTISIYIM, IHTIYAÇ VARSA ELBETTE IKINCI PARTIYLE GÖRÜŞÜRÜM"   14:59   BIRLEŞIK KRALLıK’ıN ANKARA BÜYÜKELÇILIĞI: FORMULA 1’IN TÜRKIYE’YE DÖNÜŞÜNÜ MEMNUNIYETLE KARŞıLıYORUZ   14:57   ALI MAHIR BAŞARıR’DAN GÜLISTAN DOKU SORUŞTURMASıNA ILIŞKIN AÇıKLAMA: "BU DOSYA, TÜRKIYE’NIN DE KAYBOLUŞ HIKAYESINI RESMEDEN BIR DOSYADıR"   13:32   DORUK MADENCILIK IŞÇILERININ EYLEMI SÜRÜYOR. AVUKAT ABDURRAHIM DEMIRYÜREK: "TÜM SIYASI PARTI TEMSILCILERINE ÇAĞRıMıZ, BILFIIL MADENCILERLE BERABER AÇLıK GREVINDE OLUN"   13:28   ERKAN BAŞ’TAN MADEN IŞÇILERINE DESTEK:    10:52   MADENCILERIN ANKARA YÜRÜYÜŞÜNDE TANSIYON YÜKSELDI: ’ÖLMEK VAR DÖNMEK YOK!’   10:40   ASGARI ÜCRET 23 GÜNDE BITIYOR! NISAN 2026 AÇLıK VE YOKSULLUK SıNıRı RAKAMLARı AÇıKLANDı   10:01   MERSIN 23 NISAN’DA ÇOCUKLARıN BAŞKENTI OLDU! BILIMDEN DOĞAYA COŞKU DOLU ROTA   09:40   MERSIN’DE DEV ZIRVE: GENÇLERIN KARIYER YOLCULUĞUNDA İŞKUR İMZASı!   18:26   CHP MERSIN’DEN EĞITIMDE "SESSIZ" ÇıĞLıK: 23 MADDELIK GELECEK MANIFESTOSU AÇıKLANDı   17:58   ABD BAŞKANı TRUMP, HÜRMÜZ BOĞAZı’NA MAYıN DÖŞEYEN TEKNELERE SALDıRı EMRI VERDI   17:58   TBMM GENEL KURULU 23 NISAN ÖZEL OTURUMU... MÜSAVAT DERVIŞOĞLU: "BIR DAHA HIÇBIR 23 NISAN’A MAHCUBIYETIN GÖLGESI DÜŞMESIN"   17:56   KURTULUŞ PARKı’NDA AÇLıK GREVINDEKI MADENCILERE EŞLERINDEN DESTEK: "EŞIME BIR ŞEY OLSA ÇOCUKLARıMıN VEBALINI KIM ÖDEYECEK?"   16:54   TBMM GENEL KURULU 23 NISAN ÖZEL OTURUMU... NUMAN KURTULMUŞ: "EGEMENLIĞIN KAYNAĞıNı IMTIYAZDA VE DAR KADROLARDA ARAMAYAN SIYASAL AHLAK 23 NISAN RUHUNUN ÖZÜDÜR"   16:51   SEZGIN TANRıKULU: YUSUF TEKIN ISTIFA ETMELIDIR. DEMOKRATIK ÜLKELERDE BÖYLE BIR ŞIDDET OLAYıYLA KARŞı KARŞıYA KALAN MILLI EĞITIM BAKANLARı GÖREVDE KALMAZLAR   15:38   TBMM GENEL KURULU 23 NISAN ÖZEL OTURUMU... ÖZGÜR ÖZEL: “BIZI IYI TANıYıN. BIZ, BOYNUMUZU VERIRIZ AMA BOYUN EĞMEYIZ. BIR AVUÇ DARBECIYE TESLIM OLMAYıZ”   15:35   ÖZGÜR ÖZEL’DEN KURTULUŞ PARKı’NDA AÇLıK GREVINDEKI MADENCILERE ZIYARET: "YAŞASıN DORUK MADENCILIK’TEKI EMEKÇI DIRENIŞI, YAŞASıN TÜRKIYE IŞÇI SıNıFıNıN MÜCADELESI"   10:01   MERSIN’DE ÇOCUKLAR GELECEĞI TASARLıYOR: BU KAMPÜSTE OYUN OYNAMAK DEĞIL, OYUN KURMAK SERBEST!   17:34   GÜLCAN KıŞ’TAN KORKUTAN 23 NISAN KARNESI: ’TÜRKIYE’DE HER 3 ÇOCUKTAN BIRI TEHLIKEDE!’  
 
     
   

RİZELİ VATANDAŞTAN MİLLET İTTİFAKI ADAYLARINA BAĞKUR VE HASTANE ŞİKAYETİ: “ŞİMDİ HASTANEYE GİDEMİYORUZ, EN AZINDAN GİREYİM DE REHİN KALAYIM ORADA”


Millet İttifakı Rize milletvekili adayları Tahsin Ocaklı, Köksal Toptan ve Muhammet Yıldız Rize`nin Derepazarı ilçesinde seçim sandık görevlileriyle bir araya geldi. 22 yıllık bir esnaf, “İki tane kız çocuğum var, biri üniversite okuyacak. Şu an nasıl okutacağımı düşünüyorum. BAĞKUR primi ödeyemiyorum, hastaneye de gidemiyorum ben şu anda. Oradan maval okuyorlar ‘hastaneye gidiyordun senet imzalatıyordular sana` diye. Şimdi hastaneye gidemiyoruz, en azından gireyim de rehin kalayım orada. 3 bin 500 TL BAĞKUR pirimi. Ben ise 50 TL alıyorum saç sakal tıraş ettiğimden. 3 bin 500 TL`yi ben nasıl yatıracağım” diye konuştu.

 

Tarih : 27 Nisan 2023 Perşembe 16:34   Okunma : 391

GENÇAĞA KARAFAZLI

Millet İttifakı Rize milletvekili adayları Tahsin Ocaklı, Köksal Toptan ve Muhammet Yıldız Rize`nin Derepazarı ilçesinde seçim sandık görevlileriyle bir araya geldi. 22 yıllık bir esnaf, “İki tane kız çocuğum var, biri üniversite okuyacak. Şu an nasıl okutacağımı düşünüyorum. BAĞKUR primi ödeyemiyorum, hastaneye de gidemiyorum ben şu anda. Oradan maval okuyorlar ‘hastaneye gidiyordun senet imzalatıyordular sana` diye. Şimdi hastaneye gidemiyoruz, en azından gireyim de rehin kalayım orada. 3 bin 500 TL BAĞKUR pirimi. Ben ise 50 TL alıyorum saç sakal tıraş ettiğimden. 3 bin 500 TL`yi ben nasıl yatıracağım” diye konuştu.

Millet İttifakı Rize milletvekili adayları Tahsin Ocaklı, Köksal Toptan ve Muhammet Yıldız dün Rize`nin Derepazarı ilçesinde seçim sandık görevlileriyle bir araya geldi ardından esnafı ziyaret etti. Milletvekili Adayı Köksal Toptan ile konuşan bir yurttaş, "İnşallah bu iktidar kaybeder de piyasalar rahatlar" diyerek eleştirisini dile getirdi. Derepazarı`nda esnaflık yapan bir yurttaş ise, "Sizleri bekliyoruz, göreve gelmenizi bekliyoruz, inşallah bu perişanlığı kurtaracağız" diye konuştu.

"ÇOCUĞUMU NASIL ÜNİVERSİTE OKUTACAĞIM DİYE DÜŞÜNÜYORUM"

Engindere Mahallesi`nde esnaf ziyareti yapan milletvekili adayı Köksal Toptan ile Muhammet Yıldız`a 22 yıllık esnaf olduğunu söyleyen bir yurttaş şunları söyledi:

"İki tane kız çocuğum var, biri üniversite okuyacak. Şu an nasıl okutacağımı düşünüyorum. BAĞKUR primi ödeyemiyorum, hastaneye de gidemiyorum ben şu anda. Oradan maval okuyorlar hastaneye gidiyordun senet imzalatıyordular sana diye. Şimdi hastaneye gidemiyoruz, en azından gireyim de rehin kalayım orada. 3 bin 500 TL BAĞKUR pirimi. Ben ise 50 TL alıyorum saç sakal tıraş ettiğimden. 3 bin 500 TL`yi ben nasıl yatıracağım?"

"GENÇLERE GÜVENİYORUM, NEFRET DİLİNİ KIRIN"

Engindere Mahallesi ziyaretleri esnasında oto yıkamada çalışan yurttaşlarla konuşan milletvekili adayı Toptan gençler ve işsizliğe değindiği konuşmasında şunları ifade etti:

"Böyle bir ayrımcılık olamaz. Böyle bir nefret dili olamaz. Siz gençlere güveniyorum, bu nefret dilini kırın. Siyasi partileri bugün birini beğenirsin yarın bir başkasını beğenirsin oy verirsin bu işler böyledir ama bu düşmanlığın ortadan kalkması lazım, bu bölücülüğün ortadan kalkması lazım. Benden terörist olabilir mi? Gelmişim geçmişim belli, bana bu yaftayı vuruyorlar. Kurban olayım gençler siz bunlara uymayın, sizi seviyorum."

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA