28 Haziran 2026 Pazar

23:59   TÜLAY HATIMOĞULLARı’NDAN MECLIS KAPANMADAN ÖNCE KRITIK ÇAĞRı!   10:42   HERKES HAVA DURUMUNA BAKıP EVDE KALıRKEN ONLAR ORAYA AKıN ETTI! ARTVIN’DE MERSIN RÜZGARı ESTI   16:02   NATO, ANKARA ZIRVESI’NDE MILYARLARCA DOLARLıK YENI SAVUNMA SÖZLEŞMELERI AÇıKLAYACAK   15:46   ADANA’DA SUÇ ÖRGÜTLERINE YÖNELIK OPERASYONLARDA 79 KIŞI GÖZALTıNA ALıNDı   15:46   BAKAN MUSTAFA ÇIFTÇI: GEÇICI KORUMA KAPSAMıNDAKI YABANCıLARA ÇALıŞMA IZNI MUAFIYETI GETIRILDI   15:21   YıLDıRıM KAYA: "YUSUF TEKIN, HAYATLARı YARıM BıRAKıLAN ÖĞRENCILERDEN VE ÖĞRETMENLERDEN SıFıR ALMıŞTıR"   15:20   TBMM BAŞKANı KURTULMUŞ, EĞITIM ÖĞRETIM YıLıNıN SONA ERMESI DOLAYıSıYLA MESAJ YAYıMLADı   14:50   ÖZGÜR ÖZEL DIYARBAKıR’DA… CHP GRUP BAŞKANı ÖZEL: “GÜNE BIZE SELAM YOLLAYAN SELAHATTIN DEMIRTAŞ’ıN SELAMıYLA BAŞLADıK”   14:44   GÜRSEL TEKIN: GARIP DEDE CEMEVI’NDE YAŞANAN GÖRÜNTÜLERLE ILGILI 63 CHP ÜYESININ PARTI ÜYELIKLERI TEDBIREN ASKıYA ALıNMıŞTıR   13:49   NATO ZIRVESI ÖNCESI GÖZALTıNA ALıNAN 49 KIŞI DAHA ADLIYEYE SEVK EDILDI   13:47   MANSUR YAVAŞ’TAN AK PARTI’YE GEÇEN BAŞKANLARA ILIŞKIN AÇıKLAMA: "BIZIM BIR KAYBıMıZ YOK"   10:31   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI, TOPLU TAŞıMADA KLIMA DENETIMLERINI ARTTıRDı   10:30   MERSIN’DE 30 AĞUSTOS ZAFER KUPASı FıNDıKPıNARı-AYVAGEDIĞI FUTBOL TURNUVASı BAŞLADı   10:29   HATIMOĞULLARı’NDAN MERSIN MITINGINE DAVET: HERKESI BU BÜYÜK BULUŞMAYA BEKLIYORUM   16:50   MURAT EMIR’DEN NATO ZIRVESI’NDE AKREDITASYON UYGULAMASıNA ELEŞTIRI: "BU OHAL, BU SıKıYÖNETIM NEREYE KADAR SÜRECEK?"   16:48   CHP, SOSYAL MEDYA YASASı’NıN IPTALI ISTEMIYLE AYM’YE BAŞVURDU   16:44   DILEK İMAMOĞLU: ADALET IÇIN ARTıK KAYBEDILECEK BIR SAATIMIZ BILE YOK   16:42   NATO’DAN "AKREDITASYON" AÇıKLAMASı: "EV SAHIBI ÜLKENIN GÖRÜŞLERINE BAŞVURULUR"   16:40   İZMIR’DE SON 3 AYDA 5 BELEDIYE BAŞKANıNA OPERASYON YAPıLDı   15:25   MSB: ASTSUBAY KENAN ŞAHIN ŞEHIT OLDU  
 
     
   

CHP TRABZON MİLLETVEKİLİ ADAYI SİBEL SUİÇMEZ`DEN GÜNEY ÇEVRE YOLU AÇIKLAMASI: “GÖRDÜK Kİ İKTİDAR BU PROJEYİ BU DÖNEM İÇİN YATIRIM PROGRAMINA ALMAMIŞ. İHALESİNİ YAPMAMIŞ”


CHP`nin Trabzon 1. Sıra Milletvekili Adayı Sibel Suiçmez, Trabzon`da 1 Mayıs`ta düzenlenecek törenle 43 kilometrelik Güney Çevre Yolu projesine ilişkin açıklama yaptı. “Güney Çevre Yolu; Yatırım Programında yok, bütçesi yok, ihalesi yok, kamulaştırması yok, madem bunlar olmadan temel atılabiliyor, temeli biz atalım dedik” diyen Suiçmez, düzenlediği temel atma töreninde; “Gördük ki iktidar bu projeyi bu dönem için yatırım programına almamış. İhalesini yapmamış. Bütçesini hazırlamamış ve kamulaştırmalara da başlamamıştır” dedi.

 

Tarih : 27 Nisan 2023 Perşembe 23:01   Okunma : 562

CHP`nin Trabzon 1. Sıra Milletvekili Adayı Sibel Suiçmez, Trabzon`da 1 Mayıs`ta düzenlenecek törenle 43 kilometrelik Güney Çevre Yolu projesine ilişkin açıklama yaptı. “Güney Çevre Yolu; Yatırım Programında yok, bütçesi yok, ihalesi yok, kamulaştırması yok, madem bunlar olmadan temel atılabiliyor, temeli biz atalım dedik” diyen Suiçmez, düzenlediği temel atma töreninde; “Gördük ki iktidar bu projeyi bu dönem için yatırım programına almamış. İhalesini yapmamış. Bütçesini hazırlamamış ve kamulaştırmalara da başlamamıştır” dedi.

CHP`nin Trabzon 1. Sıra Milletvekili Adayı Sibel Suiçmez bugün, Trabzonlu seçmenden ‘dev proje` olarak açıklanıp, bugüne kadar yatırım programına dahi alınmadığını belirterek Güney Çevre Yolu projesinin temelini milletvekili adayları ve parti üyeleri ile birlikte attı.

Suiçmez, “Güney Çevre Yolu; Yatırım Programında yok, Bütçesi yok, İhalesi yok, Kamulaştırması yok, Madem bunlar olmadan temel atılabiliyor, temeli biz atalım dedik. Buyurun izleyin...” notuyla Twitter hesabından Güney Çevre Yolu projesine ilişkin bir video yayınladı. Suiçmez, şunları videoda şunları söyledi:

“Şu anda Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Sayın Adil Karaismailoğlu`nun sizleri 1 Mayıs`ta temel atma töreni için çağırdığı alandayız, dün akşam arkadaşlarla birlikte temel atma töreninden önce yerine getirilmesi gereken konuları araştırdık. Gördük ki iktidar bu projeyi bu dönem için yatırım programına almamış. İhalesini yapmamış. Bütçesini hazırlamamış ve kamulaştırmalara da başlamamıştır. Bu iktidara göre temel atma töreninden önce hiçbir şey yapılması gerekmiyormuş. Bu nedenle biz de arkadaşlarla birlikte karar verdik, Akçaabat İlçe Başkanımız, Belediye Meclis Üyemiz ve adaylarımızla birlikte temel atma törenini yapmak istedik. Adil Bey`in de bir daha zahmet etmesine temel atmasına gerek kalmadı, Trabzon ve Bölgemiz için hayırlı olmasını diliyoruz.”

Mersin Kof Deresi bölgesinde gerçekleşen temel atma töreninde konuşan Suiçmez daha sonra ‘Haydi arkadaşlar` diyerek küreği eline aldı ve beraberindekilerle birlikte temeli attı. Temel atma törenine CHP Akçaabat İlçe Başkanı Mustafa Bak, Belediye Meclis Üyesi Tuncay Demirci ve vekil adaylarından Musa Hacıoğlu, İlker Akıncı ve Mustafa Erdi Çakır ile partililerle vatandaşlar katıldı.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, 20 Nisan`da  Akçaabat`tan ve Arsin`e kadar olan 43 kilometrelik Güney Çevre Yolu`nun yapımına başlanan 16 kilometrelik ilk etabında incelemelerde bulunmuş ve  şunları demişti:

“Güçlü Büyük Türkiye yolunda 2053 planlarını yapan büyük Türkiye yolunda Trabzon da hak ettiği yatırımların daha fazlasını alacaktır. Sonucunda Trabzon kazanacak, Türkiye kazanacak. Trabzon büyüdükçe Türkiye daha hızlı büyüyecek. Hep birlikte uluslararası koridorların kesişimindeki Trabzon, Türkiye`nin, Karadeniz`in lider şehirlerinden birisi olmaya devam edecektir. 1 Mayıs Pazartesi günü Akçaabat Mersin Mahallesi`nde Güney Çevre Yolu`nun açılışına bütün Trabzonluları bekliyoruz.”

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA