28 Haziran 2026 Pazar

23:59   TÜLAY HATIMOĞULLARı’NDAN MECLIS KAPANMADAN ÖNCE KRITIK ÇAĞRı!   10:42   HERKES HAVA DURUMUNA BAKıP EVDE KALıRKEN ONLAR ORAYA AKıN ETTI! ARTVIN’DE MERSIN RÜZGARı ESTI   16:02   NATO, ANKARA ZIRVESI’NDE MILYARLARCA DOLARLıK YENI SAVUNMA SÖZLEŞMELERI AÇıKLAYACAK   15:46   ADANA’DA SUÇ ÖRGÜTLERINE YÖNELIK OPERASYONLARDA 79 KIŞI GÖZALTıNA ALıNDı   15:46   BAKAN MUSTAFA ÇIFTÇI: GEÇICI KORUMA KAPSAMıNDAKI YABANCıLARA ÇALıŞMA IZNI MUAFIYETI GETIRILDI   15:21   YıLDıRıM KAYA: "YUSUF TEKIN, HAYATLARı YARıM BıRAKıLAN ÖĞRENCILERDEN VE ÖĞRETMENLERDEN SıFıR ALMıŞTıR"   15:20   TBMM BAŞKANı KURTULMUŞ, EĞITIM ÖĞRETIM YıLıNıN SONA ERMESI DOLAYıSıYLA MESAJ YAYıMLADı   14:50   ÖZGÜR ÖZEL DIYARBAKıR’DA… CHP GRUP BAŞKANı ÖZEL: “GÜNE BIZE SELAM YOLLAYAN SELAHATTIN DEMIRTAŞ’ıN SELAMıYLA BAŞLADıK”   14:44   GÜRSEL TEKIN: GARIP DEDE CEMEVI’NDE YAŞANAN GÖRÜNTÜLERLE ILGILI 63 CHP ÜYESININ PARTI ÜYELIKLERI TEDBIREN ASKıYA ALıNMıŞTıR   13:49   NATO ZIRVESI ÖNCESI GÖZALTıNA ALıNAN 49 KIŞI DAHA ADLIYEYE SEVK EDILDI   13:47   MANSUR YAVAŞ’TAN AK PARTI’YE GEÇEN BAŞKANLARA ILIŞKIN AÇıKLAMA: "BIZIM BIR KAYBıMıZ YOK"   10:31   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI, TOPLU TAŞıMADA KLIMA DENETIMLERINI ARTTıRDı   10:30   MERSIN’DE 30 AĞUSTOS ZAFER KUPASı FıNDıKPıNARı-AYVAGEDIĞI FUTBOL TURNUVASı BAŞLADı   10:29   HATIMOĞULLARı’NDAN MERSIN MITINGINE DAVET: HERKESI BU BÜYÜK BULUŞMAYA BEKLIYORUM   16:50   MURAT EMIR’DEN NATO ZIRVESI’NDE AKREDITASYON UYGULAMASıNA ELEŞTIRI: "BU OHAL, BU SıKıYÖNETIM NEREYE KADAR SÜRECEK?"   16:48   CHP, SOSYAL MEDYA YASASı’NıN IPTALI ISTEMIYLE AYM’YE BAŞVURDU   16:44   DILEK İMAMOĞLU: ADALET IÇIN ARTıK KAYBEDILECEK BIR SAATIMIZ BILE YOK   16:42   NATO’DAN "AKREDITASYON" AÇıKLAMASı: "EV SAHIBI ÜLKENIN GÖRÜŞLERINE BAŞVURULUR"   16:40   İZMIR’DE SON 3 AYDA 5 BELEDIYE BAŞKANıNA OPERASYON YAPıLDı   15:25   MSB: ASTSUBAY KENAN ŞAHIN ŞEHIT OLDU  
 
     
   

AĞBABA: “BENİM AFİŞİMİ SÖKMÜŞLER, AK PARTİLİ ADAYLARIN AFİŞİNİ ASMIŞLAR. BU AFİŞ ASMA HIZINI DEPREMDE GÖSTERSEYDİNİZ”


CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, Malatya`da seçim çalışmaları kapsamında astıkları afişin `üst geçitlere asılmasının uygun olmadığı` gerekçesiyle indirilerek aynı yere AKP`li adayların afişlerinin asılmasına tepki gösterdi. Ağbaba, “Benim afişimi sökmüşler. Ak Partili adayların afişini asmışlar. Kiralamış olduğumuz bir yerden benim afişimi sökmüşler, Ak Partili adayların afişini yapıştırmışlar. Milletin, Malatyalıların vicdanına bırakıyorum. Keşke bu afiş asma hızını depremde gösterseydiniz. Depremde yok olanlar bugün ortaya çıkmış” dedi.

 

Tarih : 28 Nisan 2023 Cuma 14:16   Okunma : 467

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, Malatya`da seçim çalışmaları kapsamında astıkları afişin `üst geçitlere asılmasının uygun olmadığı` gerekçesiyle indirilerek aynı yere AKP`li adayların afişlerinin asılmasına tepki gösterdi. Ağbaba, “Benim afişimi sökmüşler. Ak Partili adayların afişini asmışlar. Kiralamış olduğumuz bir yerden benim afişimi sökmüşler, Ak Partili adayların afişini yapıştırmışlar. Milletin, Malatyalıların vicdanına bırakıyorum. Keşke bu afiş asma hızını depremde gösterseydiniz. Depremde yok olanlar bugün ortaya çıkmış” dedi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Malatya`da seçim kampanyası için hazırlattığı afişlerin Malatya Büyükşehir Belediyesi`nin `üst geçitlere afiş asılamayacağı` gerekçesiyle kaldırılmasının ardından aynı yerlere AKP`li adayların afişlerinin asılmasına tepki gösterdi.

“KEŞKE BU AFİŞ ASMA HIZINI DEPREMDE GÖSTERSEYDİNİZ”

Ağbaba, kendi afişinin sökülerek yerine AKP`li adayların afişlerinin asıldığı üst geçit önünden yaptığı açıklamada şunları söyledi:  

“Sevgili Malatyalılar, size Malatya Büyükşehir Belediyesi`ni ve Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan`ı şikâyet etmek istiyorum. Geçtiğimiz günlerde kendi cebimden vererek yaptırmış olduğum pankartları bir gün aniden hepsini söktüler, indirdiler. Sebebini sorduğumda; üst geçitlere olmayacağını söylediler. Ben de bir şey demedim. Ancak dün itibarıyla bütün üst geçitlere AK Parti`nin adaylarının afişlerini asmışlar. Benim afişlerimi söktükleri yere. Ben, kendi paramla yaptırdım. Bu kadar ayrımcılık olmaz. Bu kadar vicdansızlık olmaz. Malatyalıların vicdanına bırakıyorum. Sayın Selahattin Gürkan, siz bütün Malatya`nın belediye başkanısınız. Bunun size yakıştıramadığımı söylemek istiyorum. Hatta gelmişler, benim dükkanımın bulunduğu yere de asmışlar. Benim afişimi sökmüşler. AK Partili adayların afişini asmışlar. Kiralamış olduğumuz bir yerden benim afişimi sökmüşler, AK Partili adayların afişini yapıştırmışlar. Yakıştıramadım. Milletin, Malatyalıların vicdanına bırakıyorum. Keşke bu afiş asma hızını depremde gösterseydiniz.  

“VATANDAŞIN PARASIYLA, BİZİM PARAMIZLA SEÇİM PROPAGANDASI YAPIYOR”

Ben afişlerimi kendi cebimden yapıyorum. Bu arkadaşlar afişlerini hangi kaynaktan yapıyor onu da merak ediyorum. Ayrıca Malatya`daki bütün billboardları AKP afişleri ile donattılar. Onun da hangi para ile yapıldığını sormak istiyorum. Vatandaşın parasıyla, bizim paramızla seçim propagandası yapıyor Malatya Büyükşehir Belediyesi Keşke bu afiş asma hızlarını, billboard asma hızlarını depremde gösterselerdi. Depremde yok olanlar bugün ortaya çıkmış. Malatyalılara şikayetimdir.” 

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA