30 Ağustos 2026 Pazar

16:30   CHP AKDENIZ İLÇE BAŞKAN YARDıMCıSı ATAHAN KAYTAŞ: ’MILLETIMIZ ESARET ALTıNA ALıNAMAYACAĞıNı BÜTÜN DÜNYAYA İSPAT ETMIŞTIR’   16:11   ERCAN MUTLUAY’DAN 30 AĞUSTOS MESAJı: ’ZAFERIN MANTıĞı BAYRAĞı VE BAĞıMSıZLıĞı DAIM KıLMAKTıR’   15:30   MERSIN’IN YARıM ASıRLıK BASıN TARIHI DIJITALLEŞIYOR: TARSUS YENI SES ARŞIVI KORUMA ALTıNDA   15:07   CHP YENIŞEHIR İLÇE BAŞKAN YARDıMCıSı MUSTAFA KEKLIK: ’30 AĞUSTOS BIR HALKıN YENIDEN DOĞUŞUDUR’   12:30   CHP’LI KADIR ÖZCAN’DAN 30 AĞUSTOS MESAJı: ’CUMHURIYET VE BAĞıMSıZLıK EN ASLI GÖREVIMIZDIR’   12:15   GÜLNAR BILIM VE KÜLTÜRLE DÜNYAYA AÇıLıYOR! 9. ULUSLARARASı DEV ETKINLIK BAŞLADı   09:15   AKDENIZ BELEDIYE BAŞKAN VEKILI MURAT BEŞIKÇI’DEN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMı MESAJı   09:10   TABULARı YıKAN KURS: MERSIN’DE MERCEK İLE YÜZDE 85 İSTIHDAM BAŞARıSı!   01:10   AKDENIZ BELEDIYESI’NDE PROMOSYON SEVINCI: PERSONELE 44 BIN 500 TL ÖDEME!   01:08   BAŞKAN ALI BOLTAÇ’TAN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMı MESAJı,’CUMHURIYET DEĞERLERINE SAHIP ÇıKMAK EN BÜYÜK GÖREVIMIZ’   01:06   DR. MÜZEYYEN ŞEVKIN: ’30 AĞUSTOS YENIDEN AYAĞA KALKAN BIR MILLETIN DESTANıDıR’   01:04   FILENIN SULTANLARı A GRUBU’NU İKINCI SıRADA TAMAMLADı: SON 16 TURUNDAKI RAKIBIMIZ AZERBAYCAN   01:03   MERSIN BAROSU BAŞKANı GAZI ÖZDEMIR: “30 AĞUSTOS BAĞıMSıZLıĞıN SIMGESIDIR”   01:01   LÜTFI PARıLTı: ZAFER BIRLIK RUHUDUR   19:37   TOROSLAR BELEDIYESI ÜCRETSIZ FUTBOL OKULUNDA İLK DÖNEM TAMAMLANDı: 250 ÇOCUK SERTIFIKASıNı ALDı   19:36   CHP AKDENIZ İLÇE BAŞKANı SEMIH PALAMUT’TAN NET 30 AĞUSTOS MESAJı: ’BAĞıMSıZLıĞıN BEDELINI UNUTMAMAK GELECEĞE BORCUMUZDUR’   19:33   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN GÜLNAR TARıM VE TURIZMINE BÜYÜK DESTEK: GRUP YOLU 10 METREYE ÇıKARıLDı   19:30   CHP’LI GÜLCAN KıŞ’TAN 30 AĞUSTOS MESAJı: ’CUMHURIYET’E VE BAĞıMSıZLıĞıMıZA SAHIP ÇıKACAĞıZ’   19:25   GÖKYÜZÜNDE KıRMıZı ŞÖLEN: TÜRKIYE KANLı AY TUTULMASıNı KILITLENDI!   19:20   AKDENIZ’DE KALDıRıMLAR YAYALARA AÇıLıYOR! ZABıTADAN İŞGALE KARŞı KARARLı ADıM  
 
     
   

AHMET KAYA`DAN `GÜNEY ÇEVRE YOLU` TEPKİSİ: "21 YILDIR İKTİDARDA BULUNAN AKP HİÇBİR ADIM ATMADI"


CHP Trabzon milletvekili adayları, yıllardır yapılmayan Güney Çevre Yolu`nun seçime sayılı günler kala temelini atmaya hazırlandığı gerekçesiyle AKP`ye tepki gösterdi. CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya, "Bugün Trabzon kent içi trafiğine baktığımız zaman bir keşmekeşlik var. Güney Çevre Yolu çok önemli, çok elzem, bir an önce yapılması gereken bir proje fakat 21 yıldır iktidarda bulunan AKP, bugüne kadar bir adım atmadı" dedi.

 

Tarih : 28 Nisan 2023 Cuma 13:54   Okunma : 522

CHP Trabzon milletvekili adayları, yıllardır yapılmayan Güney Çevre Yolu`nun seçime sayılı günler kala temelini atmaya hazırlandığı gerekçesiyle AKP`ye tepki gösterdi. CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya, "Bugün Trabzon kent içi trafiğine baktığımız zaman bir keşmekeşlik var. Güney Çevre Yolu çok önemli, çok elzem, bir an önce yapılması gereken bir proje fakat 21 yıldır iktidarda bulunan AKP, bugüne kadar bir adım atmadı" dedi.

CHP Trabzon milletvekili adayları, Güney Çevre Yolu için temel atma törenine hazırlanan AKP`ye törenin yapılacağı Akçaabat Mersin`de kazma küreklerle temsili temel atarak tepki gösterdi. Temsili törene CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya, vekil adaylarından Sibel Suiçmez, Musa Hacıoğlu, Mustafa Erdi Çakır, CHP Akçaabat İlçe Başkanı Mustafa Bak ve Belediye Meclis Üyesi Tuncay Demirci katıldı.

"SEÇİM DÖNEMİNDE GÜNEY ÇEVRE YOLU`NU HATIRLADILAR"

CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya, şunları söyledi:

"Güney Çevre Yolu Trabzon için çok kıymetli, olmazsa olmaz. 5 yıldır parlamentoda görev yapan bir milletvekiliyim, bütün Ulaştırma Bakanlığı bütçe görüşmelerinde gündeme getirdim ama bir arpa boyu yol alamadığım çok önemli bir mesele. Bugün Trabzon kent içi trafiğine baktığımız zaman bir keşmekeşlik var. Güney Çevre Yolu çok önemli, çok elzem, bir an önce yapılması gereken bir proje fakat 21 yıldır iktidarda bulunan AKP, bugüne kadar bir adım atmadı. 1998 yılında Eyüp Aşık tarafından projelendirilmiş, ihalesi yapılmış ve ödeneği bile çıkartılmıştı. AKP iktidarı bu hazır projeyi 21 yıldır tozlu raflarda bekletti. Trabzonlular iyi biliyor her seçim döneminde bu projeyi gündeme getirdiler, yapma sözü verdiler. Şimdi yine bir seçim döneminde Güney Çevre Yolu`nu hatırladılar."

"SADECE KÂĞIT ÜZERİNDE BİR PROJE VAR"

Yatırım programına alınmadan alelacele kazı işlemlerinin başlamasına tepki gösteren Kaya, "Burada bir kazı ve dolgu işlemi yapılıyor. Yer sahibiyle konuştuk, kamulaştırma yapılmamış, vatandaşa para ödenmemiş. Sadece kâğıt üzerinde bir proje var. Yatırım programına baktım, orada da görünmüyor. İhalesi yapılmış mı, o da yapılmamış. Bu milletle artık dalga geçmesinler. Trabzonluyla resmen dalga geçiyorlar. Şimdi gelip burada temel atma töreni yapacaklar ve bizlere ‘Güney Çevre Yolu`na başladık` diye yutturmaya çalışacaklar. Devlet ciddiyetiyle bağdaşmayan bir davranıştır bu" diye konuştu.

 

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA