8 Kasım 2025 Cumartesi

23:32   TARSUS’TA RUH SAĞLıĞıNA DOKUNAN BELEDIYECILIK: YAŞLıLAR İÇIN UMUT VEREN SÖYLEŞI   23:12   TOROSLAR’DA YENI DÖNEMIN SIMGESI: MIMAR SINAN PARKı VE ÜLMIYE TOPUZ TAZIYE EVI HIZMETE AÇıLDı   22:47   CUMHURIYETIN KARANLıĞA TESLIM OLMASıNA İZIN VERMEYECEĞIZ   22:31   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN ULUSLARARASı HIZMET KALITESI ONAYı   15:44   FıRSAT EŞITLIĞI VE VEFA BULUŞTU: PELIN KıYGA (YAŞOT) PARKı HIZMETE AÇıLDı   15:37   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN LÖSEMILI ÇOCUKLARA MORAL DESTEĞI…    15:32   YENIŞEHIRLI KADıNLAR “DAYANıŞMA PIKNIĞI”NDE BULUŞTU   09:23   SABAHA KARŞı ‘FIILI GÖZALTı’: GAZETECILERE SESSIZ OPERASYON   09:15   PET ŞIŞE DEĞIL, ÇÖP KUTUSU: MESKİ’DEN VATANDAŞA TEMIZLIK ÇAĞRıSı   08:20   SABAH BASKıNıYLA GÖZALTı: İKI GAZETECI MALI ŞUBE’DE İFADE VERDI   06:33   HUKUKUN ÜSTÜNLÜĞÜ İÇIN TARIHI İMZA: 30 BARODAN DEMIRTAŞ VE ATALAY VURGUSU   23:12   ANKARA’NıN GÖBEĞINDE AÇLıK: ÖĞRENCILER ÜCRETSIZ YEMEK İSTEDI, MECLIS REDDETTI   22:57   MERSIN’DE HUZUR İÇIN EL ELE: BAŞKAN SARı’DAN EMNIYET’E TEŞEKKÜR ZIYARETI   22:45   TOPLUMSAL SORUMLULUKTA ÖNCÜ ADıM: SEÇER, LÖSEMILI ÇOCUKLARLA BULUŞTU   22:33   FAS VE BELÇIKA’DA YÜZDE 55’LIK ARTıŞ: AKİB, YENI PAZARLARLA ZIRVEYE YÜRÜYOR   22:05   AVRUPA’DAN TÜRKIYE’YE GÜÇLÜ HAMLE: MEHRWERK GROUP, CPP TÜRKIYE’YI SATıN ALDı   21:52   BAŞKENTTE TARSUS VIZYONU: BAŞKAN BOLTAÇ’TAN STRATEJIK ANKARA TEMASı   15:56   MEZITLI’DE ZEYTININ BEREKETI EĞITIME DÖNÜŞÜYOR   15:54   TOROSLAR’ıN YEŞIL ALANLARı KASıMPATı İLE RENKLENDI   14:28   AİHM’NIN SELAHATTIN DEMIRTAŞ HAKKıNDAKI KARARı... CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN: BURASı BIR YARGı ÜLKESIDIR, YARGı NE DERSE O OLUR  
 
     
   

MUHARREM ERKEK`TEN BAKAN BOZDAĞ VE BAKAN SOYLU`YA TEPKİ: “KENDİNİ DEVLET SANAN ZAVALLILAR 14 MAYIS`TA ÇOK GÜZEL BİR DERS ALACAKLAR”


CHP Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Erkek, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu`nun Millet İttifakı ve 14 Mayıs seçimleriyle ilgili sözlerine tepki göstererek, “Bir Adalet Bakanı, bir İçişleri Bakanı bu kadar partizanca davranabilir mi? Bu ucube sistem, bizi bu hallere getirdi. İşte bu partizanlığa, parti devletine son vereceğiz. Kendini devlet sanan zavallılar da 14 Mayıs`ta çok güzel bir ders alacaklar. Devlet, parti, iktidar, hükümet nedir, bunu herkes 14 Mayıs`tan sonra görecek” dedi.

 

Tarih : 28 Nisan 2023 Cuma 16:01   Okunma : 743

CHP Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Erkek, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu`nun Millet İttifakı ve 14 Mayıs seçimleriyle ilgili sözlerine tepki göstererek, “Bir Adalet Bakanı, bir İçişleri Bakanı bu kadar partizanca davranabilir mi? Bu ucube sistem, bizi bu hallere getirdi. İşte bu partizanlığa, parti devletine son vereceğiz. Kendini devlet sanan zavallılar da 14 Mayıs`ta çok güzel bir ders alacaklar. Devlet, parti, iktidar, hükümet nedir, bunu herkes 14 Mayıs`tan sonra görecek” dedi.

CHP Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek, AKP`nin milletvekili adayı gösterdiği Bekir Bozdağ ve Süleyman Soylu`nun Millet İttifakı ve 14 Mayıs`ta yapılacak seçimlere yönelik sözlerine tepki gösterdi. Erkek, bugün yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“TÜRKİYE CUMHURİYETİ DEVLETİNİ BİR ŞAHIS DEVLETİNE DÖNÜŞTÜRMEK İSTEYENLERE MİLLETİMİZ 14 MAYIS`TA ÇOK GÜZEL BİR DEMOKRASİ DERSİ VERECEK”

“14 Mayıs`taki seçim, referandum niteliğinde bir seçim olacak. Bu ucube sistem devam mı etsin, bu sistem değişsin mi? Bu adaletsiz düzeni hep birlikte değiştireceğiz, bu partizanlığa son vereceğiz. Tek adam sistemi, bizi ayrıştırmak, kutuplaştırmak istiyor. 14 Mayıs`tan sonra, Millet İttifakı`nın iktidarında ülkemizi bu kutuplaşma girdabından çekip çıkaracağız. Demokratik hukuk devletini temelinden çürütenlere, parti devletini inşa edenlere, Türkiye Cumhuriyeti devletini bir şahıs devletine dönüştürmek isteyenlere milletimiz 14 Mayıs`ta çok güzel bir demokrasi dersi verecek. Demokratik hukuk devletine, demokrasiye ve hukukun üstünlüğüne inanan milyonlarla birlikte değiştireceğiz.

“KENDİNİ DEVLET SANAN ZAVALLILAR 14 MAYIS`TA ÇOK GÜZEL BİR DERS ALACAKLAR”

Bugün görüyorsunuz; bir Adalet Bakanı, bir İçişleri Bakanı bu kadar partizanca davranabilir mi? Bu ucube sistem, bizi bu hallere getirdi. İşte bu partizanlığa, parti devletine son vereceğiz. Kendini devlet sanan zavallılar da 14 Mayıs`ta çok güzel bir ders alacaklar. Devlet, parti, iktidar, hükümet nedir, bunu herkes 14 Mayıs`tan sonra görecek. 14 Mayıs gecesi, bir avuç azınlık, 4-5 maaş alan liyakatsizler, uyuşturucu baronları, mafyalar, çeteler, saray ve yandaşları çok üzülecek. Milyonlar, milletimiz, gençler, aileler, anneler babalar, emeklimiz, esnafımız, sanayicimiz sevinecek. Biz, yeniden mutlu bir ülke olacağız. Seçim, 14 Mayıs`ta ilk turda bitecek. Millet İttifakı`nın Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiye`nin 13. Cumhurbaşkanı olacak. Hiç kimseyi ayrıştırmadan barış, huzur içerisinde, kardeşçe birlikte yaşayacağız.”

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA