7 Kasım 2025 Cuma

23:32   TARSUS’TA RUH SAĞLıĞıNA DOKUNAN BELEDIYECILIK: YAŞLıLAR İÇIN UMUT VEREN SÖYLEŞI   23:12   TOROSLAR’DA YENI DÖNEMIN SIMGESI: MIMAR SINAN PARKı VE ÜLMIYE TOPUZ TAZIYE EVI HIZMETE AÇıLDı   22:47   CUMHURIYETIN KARANLıĞA TESLIM OLMASıNA İZIN VERMEYECEĞIZ   22:31   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN ULUSLARARASı HIZMET KALITESI ONAYı   15:44   FıRSAT EŞITLIĞI VE VEFA BULUŞTU: PELIN KıYGA (YAŞOT) PARKı HIZMETE AÇıLDı   15:37   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN LÖSEMILI ÇOCUKLARA MORAL DESTEĞI…    15:32   YENIŞEHIRLI KADıNLAR “DAYANıŞMA PIKNIĞI”NDE BULUŞTU   09:23   SABAHA KARŞı ‘FIILI GÖZALTı’: GAZETECILERE SESSIZ OPERASYON   09:15   PET ŞIŞE DEĞIL, ÇÖP KUTUSU: MESKİ’DEN VATANDAŞA TEMIZLIK ÇAĞRıSı   08:20   SABAH BASKıNıYLA GÖZALTı: İKI GAZETECI MALI ŞUBE’DE İFADE VERDI   06:33   HUKUKUN ÜSTÜNLÜĞÜ İÇIN TARIHI İMZA: 30 BARODAN DEMIRTAŞ VE ATALAY VURGUSU   23:12   ANKARA’NıN GÖBEĞINDE AÇLıK: ÖĞRENCILER ÜCRETSIZ YEMEK İSTEDI, MECLIS REDDETTI   22:57   MERSIN’DE HUZUR İÇIN EL ELE: BAŞKAN SARı’DAN EMNIYET’E TEŞEKKÜR ZIYARETI   22:45   TOPLUMSAL SORUMLULUKTA ÖNCÜ ADıM: SEÇER, LÖSEMILI ÇOCUKLARLA BULUŞTU   22:33   FAS VE BELÇIKA’DA YÜZDE 55’LIK ARTıŞ: AKİB, YENI PAZARLARLA ZIRVEYE YÜRÜYOR   22:05   AVRUPA’DAN TÜRKIYE’YE GÜÇLÜ HAMLE: MEHRWERK GROUP, CPP TÜRKIYE’YI SATıN ALDı   21:52   BAŞKENTTE TARSUS VIZYONU: BAŞKAN BOLTAÇ’TAN STRATEJIK ANKARA TEMASı   15:56   MEZITLI’DE ZEYTININ BEREKETI EĞITIME DÖNÜŞÜYOR   15:54   TOROSLAR’ıN YEŞIL ALANLARı KASıMPATı İLE RENKLENDI   14:28   AİHM’NIN SELAHATTIN DEMIRTAŞ HAKKıNDAKI KARARı... CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN: BURASı BIR YARGı ÜLKESIDIR, YARGı NE DERSE O OLUR  
 
     
   

AYLİN NAZLIAKA`DAN KADIN ADAYLARA DESTEK: "ÜLKEMİZİN KADERİNİ BİZ KADINLAR BELİRLEYECEĞİZ"


Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu`nun Uşak, Eskişehir, Afyonkarahisar, Balıkesir, Giresun ve Trabzon`da düzenlediği mitingler öncesi kadın milletvekili adaylarıyla bir araya gelen CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka, "Ülkemizin kaderini biz kadınlar belirleyeceğiz. Sorumluluğumuz büyük. Seçimlere kadar durmak yok. İl il projelerimizi anlatıyoruz. İlk seçimlerin ardından 13. Cumhurbaşkanımız olacak olan Sayın Kemal Kılıçdaroğlu önderliğinde laik, demokratik, hakkın hukukun ve adaletin sağlandığı bir Türkiye`yi inşa edeceğiz" dedi.

 

Tarih : 29 Nisan 2023 Cumartesi 15:55   Okunma : 438

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu`nun Uşak, Eskişehir, Afyonkarahisar, Balıkesir, Giresun ve Trabzon`da düzenlediği mitingler öncesi kadın milletvekili adaylarıyla bir araya gelen CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka, "Ülkemizin kaderini biz kadınlar belirleyeceğiz. Sorumluluğumuz büyük. Seçimlere kadar durmak yok. İl il projelerimizi anlatıyoruz. İlk seçimlerin ardından 13. Cumhurbaşkanımız olacak olan Sayın Kemal Kılıçdaroğlu önderliğinde laik, demokratik, hakkın hukukun ve adaletin sağlandığı bir Türkiye`yi inşa edeceğiz" dedi.

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu`nun ülke genelindeki seçim çalışmaları devam ederken; CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka da mitingler öncesinde kadın kollarıyla ve kadın milletvekili adayları ile bir araya geliyor. Nazlıaka, kadın milletvekili adaylarıyla birlikte yürüttüğü çalışmalara ilişkin şu açıklamayı yaptı:

"SEÇİM ÇALIŞMALARIMIZ DOLUDİZGİN DEVAM EDİYOR"

“Uşak`ta Sevinç Yazgan, Eskişehir`de Milletvekilimiz Jale Nur Süllü, İpek Çelik, Aysu Bahar Gürlek, Ayfonkarahisar`da Milletvekilimiz Burcu Köksal, Balıkesir`de Seval Bozkurt, Fatma Sarıkabacakoğlu, Dilek Yalçın, Gülizar Yıldız, Giresun`da Elvan Işık Gezmiş, Trabzon`da da Sibel Suiçmez ile birlikte olduk. Mevcut kadın milletvekillerimiz ve kadın milletvekili adaylarımızla birlikte seçim çalışmaları yaptık. Özellikle Aile Destekleri Sigortası projemizin halkta büyük bir karşılığı var. Yoksulluğu bitirecek ve kadını hane içinde güçlendirecek olan projemizi tüm detaylarıyla anlatıyoruz. Ayrıca iktidara geldiğimizde ilk 1 hafta ve 100 gün içinde yapacaklarımızı anlatıp, seçmene ‘15 Mayıs sabahı bizden gerçekleştirmemizi istediğiniz proje nedir` diye soruyoruz. Çalınmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayana kadar ilçe ilçe, mahalle mahalle seçim çalışmalarımız doludizgin devam ediyor. Bu seçim ilk turda bitecek, Genel Başkanımız 13. Cumhurbaşkanı olacak.

"KADINLAR DEĞİŞİM İSTİYOR, GENEL BAŞKANIMIZA GÜVEN DUYUYOR"

Trabzon 1. sıra Milletvekili adayımız Sibel Suiçmez ile Trabzon`un Vakfıkebir ve Tonya ilçelerinde saha çalışması gerçekleştirdik. Esnafı ziyaret ederek, yaşanan ekonomik sorunların seçimlerin ardından sona ereceğini anlattık. Tonya ilçemizde büyük bir kadın buluşması gerçekleştirdik. Burada Aile Destekleri Sigortası projemizi ve çiftçiler için hayata geçireceğimiz uygulamaları anlattık. Çiftçiliğin ve hayvancılığın bitme noktasına geldiğini söyleyen kadınlara artık sigortalı olacaklarını ve bir hayat güvenceleri olacağını söyledik. Kadınlar değişim istiyor, Genel Başkanımıza güven duyuyor.

"ÜLKEMİZİN KADERİNİ BİZ KADINLAR BELİRLEYECEĞİZ"

Ülkemizin kaderini biz kadınlar belirleyeceğiz. Sorumluluğumuz büyük. Seçimlere kadar durmak yok. İl il projelerimizi anlatıyoruz. İlk seçimlerin ardından 13. Cumhurbaşkanımız olacak olan Sayın Kemal Kılıçdaroğlu önderliğinde laik, demokratik, hakkın hukukun ve adaletin sağlandığı bir Türkiye`yi inşa edeceğiz.”

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA