26 Eylül 2026 Cumartesi

09:40   ’YETKI BEKLIYOR, TEMIZLIK BEKLEMIYOR’: MERSIN MAVI VATAN İÇIN SEFERBER OLDU   09:10   AKARYAKıTTA EŞEL MOBIL SONA ERIYOR: BENZINE TEK SEFERDE 12,48 TL ÖTV VE KDV ZAMMı GELIYOR!   21:10   VAHAP SEÇER MÜJDEYI VERDI: MEZITLI KENT MEYDANı 180 GÜN SONRA HIZMETE GIRIYOR!   16:28   YENİ PARTI’NIN ISMINE ITIRAZ AYM GÜNDEMINDE   16:26   YENİ PARTI, 973 ILÇEDE ÖN SEÇIM YAPACAK... MURAT EMIR: “HER ÜYEMIZIN SÖZ HAKKı VAR”   16:15   İBB DAVASı’NDA 87’INCI GÜN... MAHIR POLAT: "GÖREV SÜREM BOYUNCA HERHANGI BIR BASKı YAŞAMADıM"   13:40   DEM PARTI EŞ BAŞKANLARı’NDAN ŞANLıURFA’DAKI DEPREM SONRASı "DEPREME DIRENÇLI KENTLEŞME" ÇAĞRıSı   13:33   YENİ PARTI, 1-2 EKIM’DE YENI YASAMA YıLıNı DEĞERLENDIRECEK   13:32   YEĞENLERINE "CINSEL ISTISMAR" IDDIASıYLA YARGıLANAN SANıĞA BERAAT: KARAR ISTINAFA TAŞıNACAK   09:31   ’BAŞKAN SEÇER SILIFKE MUHTARLARıYLA BIR ARAYA GELDI: DEV ALTYAPı VE İMAR HAMLESI!’   16:47   PERVIN BULDAN: "BARıŞ ANNELERININ ıSRARı, HALKLARıN ORTAK UMUDUDUR. BU SESI BÜYÜTMEK, BARıŞı KALıCı KıLMAK HEPIMIZIN SORUMLULUĞUDUR"   16:43   ŞEREFLIKOÇHISAR BELEDIYE BAŞKANı MUSTAFA KOÇAK, CHP’DEN ISTIFA ETTI   16:42   İBB DAVASı’NDA 86’ıNCı GÜN... İMAMOĞLU, ESKI İBB GENEL SEKRETER YARDıMCıSıNA "SUÇ ÖRGÜTÜ" IDDIASıNı SORDU   14:46   MANISA’DA OKUL ÖNÜNDEKI SALDıRı... YENİ PARTI İSTANBUL MILLETVEKILI ÖZÇAĞDAŞ: "MESELE PROTOKOL IMZALANARAK ÇÖZÜLEMEZ"   14:44   ESKIŞEHIR BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı ÜNLÜCE, ÖZGÜR ÖZEL’I ZIYARET ETTI   14:41   MANSUR YAVAŞ, CHP’DEN ISTIFA ETTI: "SIYASI YOLUMA BAĞıMSıZ OLARAK DEVAM ETTIĞIMI KAMUOYUNUN TAKDIRINE SUNUYORUM"   14:36   CHP SÖZCÜSÜ SARı: "CHP’DEN SEÇILMIŞ ARKADAŞLAR AKP’YE GIDIYORSA, BIR ÖZ ELEŞTIRI YAPıLMASı GEREKIR"   10:34   SPK SON DAKIKA AÇıKLANDı: TASFIYE EDILEN 131 FONDAKI MILYONLARı İLGILENDIREN SAYı BELLI OLDU!   10:12   168 LIRADAN 780 LIRAYA Mı ÇıKACAK? CHP’LI YAVUZYıLMAZ’DAN AVRUPA OTOYOLU İÇIN KORKUTAN ÖZELLEŞTIRME UYARıSı   09:46   GELECEK İÇIN PEDALLADıLAR: MERSIN’DE ÖĞRENCILERDEN ÇEVRE DOSTU ULAŞıM MESAJı  
 
     
   

MİLLET İTTİFAKI İZMİR MİTİNGİ... ALİ BABACAN: “14 MAYIS`TAKİ SEÇİM, ASLINDA BİR REFERANDUM. İKİ TERCİH VAR ÖNÜMÜZDE. KARA KIŞ MI, BAHAR MI? BİZ BAHAR DİYORUZ, BAHAR”


Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Millet İttifakı`nın İzmir mitinginde, “14 Mayıs`taki seçim, aslında bir referandum. İki tercih var önümüzde. Otoriterlik mi, demokrasi mi? Keyfilik mi, hukuk mu? Baskı mı, özgürlük mü? Tek akıl mı, ortak akıl mı? Korku mu, umut mu? Öfke mi, sevgi mi? Kriz mi, hukuk mu? Yoksulluk mu, zenginlik mi? Kara kış mı, bahar mı? Biz demokrasi diyoruz, zenginlik diyoruz, huzur diyoruz, özgürlük diyoruz. Millet olarak bunu istiyoruz ve bunu almak da en doğal hakkımız. Bahar diyoruz, bahar” dedi.

 

Tarih : 30 Nisan 2023 Pazar 18:23   Okunma : 723

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Millet İttifakı`nın İzmir mitinginde, “14 Mayıs`taki seçim, aslında bir referandum. İki tercih var önümüzde. Otoriterlik mi, demokrasi mi? Keyfilik mi, hukuk mu? Baskı mı, özgürlük mü? Tek akıl mı, ortak akıl mı? Korku mu, umut mu? Öfke mi, sevgi mi? Kriz mi, hukuk mu? Yoksulluk mu, zenginlik mi? Kara kış mı, bahar mı? Biz demokrasi diyoruz, zenginlik diyoruz, huzur diyoruz, özgürlük diyoruz. Millet olarak bunu istiyoruz ve bunu almak da en doğal hakkımız. Bahar diyoruz, bahar” dedi.

Millet İttifakı, bugün İzmir`de miting düzenledi. Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu mitingde birer konuşma yaptı.

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, mitingde şunları söyledi:

“SİZLERE BİR GENÇLİK BORCUMUZ VAR, FARKINDAYIZ: Bu iktidar, ‘İş var ama gençler iş beğenmiyor` diyor. Beğenmediğiniz ne varsa haklısınız. Bugünkü hayatınız çocukken hayal ettiğiniz hayata benzemiyorsa, bu ülkede yarınlarınızı göremiyorsanız elbette beğenmeyeceksiniz. Biz de beğenmiyoruz. Genç arkadaşlarıma sesleniyorum; bu ülkenin sizlere bir gençlik borcu var. Sizlere bir gençlik borcumuz var, farkındayız.

TÜRKİYE, EN YÜKSEK STANDARTLARI HAK EDİYOR: Bizim hedefimiz, her alanda Türkiye`yi Avrupa standartlarını yakalamış bir Türkiye.  Çünkü Türkiye, her alanda en iyisini hak ediyor.  Demokraside, temel hak ve özgürlüklerde, hukukun üstünlüğünde, ekonomide, eğitimde, sağlıkta, sanatta, hayatın her alanında ülkemiz en yüksek standartları hak ediyor.

Türkiye, dünyadan koptu, içine kapandı. 13 Mayıs`ta Avrupalı gençler Eurovision şarkı yarışmasını konuşacak. Türkiye katılmıyor bile. 2003 yılında Sertab Erener, ‘Everyway that I can` diyerek bize büyük bir gurur yaşatmıştı. Birinci olmuştu. Yine aynı gururu yaşayacağız. Madonna`yı, Metallica`yı, Rammstein`ı, Roger Waters`ı, Rihanna`yı, U2`yu ve çok sayıda müzisyeni kendi ülkemizde ağırladık. Hepsi geldi Türkiye`ye. Türkiye, düzgün yönetildiğinde bütün Avrupa ve dünyanın gözbebeği oluyor. Yine dinleyeceğiz.

GENÇLER ALIP BİNSİN DİYE İMKÂN YARATACAĞIZ: TOGG hayali olan gençler, hayalinizdekilerin en iyisine layıksınız. İktidar ‘İşte ürettik` diyor ama vatandaşlarımız uzaktan seyrediyor. Biz, gençler alıp binsin diye imkan yaratacağız. Telefon almak, bilgisayar almak, araba almak, ev almak hayal olmaktan çıkacak. İnanın, bütün bunlar çok çabuk gerçekleşecek.

İKİ TERCİH VAR: KARA KIŞ MI, BAHAR MI? BİZ BAHAR DİYORUZ: 14 Mayıs`taki seçim, aslında bir referandum. İki tercih var önümüzde. Otoriterlik mi, demokrasi mi? Keyfilik mi, hukuk mu? Baskı mı, özgürlük mü? Tek akıl mı, ortak akıl mı? Korku mu, umut mu? Öfke mi, sevgi mi? Kriz mi, hukuk mu? Yoksulluk mu, zenginlik mi? Kara kış mı, bahar mı?

Tüm Türkiye İzmir`i duysun, cevap net, tercih net. Biz demokrasi diyoruz, zenginlik diyoruz, huzur diyoruz, özgürlük diyoruz. Millet olarak bunu istiyoruz ve bunu almak da en doğal hakkımız. Bahar diyoruz, bahar.

İzmir, şimdi sizden bir söz almak istiyorum. 14 Mayıs`ta oy pusulasını önünüze aldığınızda, o oy verme kabinine girip de vicdanınızla baş başa kaldığınızda Sayın Kılıçdaroğlu`nun 13. Cumhurbaşkanı olmasına ‘evet` diyecek miyiz? İkinci pusulada ister DEVA ister Saadet ister Gelecek isterse CHP için, CHP`nin oy pusulasının altına ‘evet` diyecek miyiz? Söz mü? Ben sözümü aldım. İnanın hep beraber derin bir nefes alacağız. Nefes almamız kolaylaşacak millet olarak. Bu seçimi emekliler, işçiler, memurlar, gençler, esnafımız, çiftçimiz kazanacak. Bu seçimi, otoriter ittifakın görmezden geldiği milyonlar kazanacak. Bu seçimi tüm Türkiye kazanacak. Hazır mıyız? Haydi berekete. Haydi özgürlüğe. Haydi zenginliğe.”

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA