25 Aralık 2025 Perşembe

22:59   ÖZGÜR ÖZEL’DEN ÇARPıCı IDDIALAR: “96 MILYONLUK VILLA, 40 MILYONLUK EV… BU MAAŞLA NASıL ALıNDı?”   20:39   “TOROSLAR’DA YıLBAŞı COŞKUSU: CUMHURIYET ALANı RENGÂRENK PAZARA DÖNÜŞTÜ”   20:10   “MÜSİAD MERSIN, SUDAN ILE STRATEJIK TICARET KÖPRÜSÜ KURDU”   19:47   “11. YARGı PAKETI MECLIS’TEN GEÇTI: 55 BIN HÜKÜMLÜYE TAHLIYE İMKANı, 3.2 MILYAR LIRALıK GSS AFFı”   19:35   TARSUS’TA YENI YAŞAM ALANı: YEŞILEVLER YÜRÜYÜŞ VE SPOR PARKı AÇıLDı   19:28   “İSTANBUL BAROSU’NDAN CEZAEVLERINE ÇARPıCı ZIYARET: ‘TUTUKLAMA GEREĞI YOK’”   19:19   “MERSIN’DE MINIK SEYIRCILER ‘BISKÜVI ADAM’LA KAHKAHAYA DOYDU”   15:29   YENI ASGARI ÜCRET… DIYARBAKıR’DAKI ASGARI ÜCRETE TEPKI: “ASGARI ÜCRET SEFALETIN ADıDıR”   15:27   CHP’LI GÜNAYDıN’DAN BAKAN IŞıKHAN’A: "ASGARI ÜCRET NEDEN AÇLıK SıNıRıNıN ALTıNDA BıRAKıLMıŞTıR?"   15:25   CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN, LIBYA MILLI BIRLIK HÜKÜMETI BAŞBAKANı DIBEYBE ILE TELEFONDA GÖRÜŞTÜ   15:24   MILLI DAYANıŞMA KARDEŞLIK VE DEMOKRASI KOMISYONU... GÜLISTAN KıLıÇ KOÇYIĞIT: BARıŞı ICRA EDECEK, HUKUKI ZEMINI KURACAK BIR PERSPEKTIF GEREKLI   10:40   MERSIN’DE GECE MESAISI: BÜYÜKŞEHIR’DEN 2 BIN 500 TONLUK ASFALT HAMLESI   10:19   “İMEP 2 ILE MERSIN’DE 2 BIN KIŞIYE MESLEKI EĞITIM, 200 KIŞIYE İSTIHDAM”   19:40   “MERSIN DOB’DAN YıLBAŞı KLASIĞI: FıNDıKKıRAN BALESI SAHNEYE BÜYÜ KATıYOR”   19:31   “ÇAMLıYAYLA’DA KADıN EMEĞI ŞENLIĞI: ÜRETICI KADıNLAR DOĞAL ÜRÜNLERIYLE BULUŞTU”   19:20   YUMURTALıK’TA GÜÇLÜ İŞBIRLIĞI: BALıKÇıLARA DESTEK, ESNAFA MORAL!   17:02   TOROSLAR’DA YÜZ GÜLDÜREN SÖZLEŞME   16:56   SıCAK ÇORBA İKRAMı İÇIN İLK DURAK: TARSUS’UN KADIM MEKANı ULU CAMII   16:54   ÖLDÜRÜLEN HIRANUR AYGAR IÇIN ADALET ÇAĞRıSı   12:44   MERSIN’IN KALBI YENI YıL IŞıKLARıYLA PARLıYOR: BÜYÜKŞEHIR’DEN SÜRDÜRÜLEBILIR SÜSLEMELER  
 
     
   

OĞUZ KAAN SALICI: “SEÇİM BİR SİYASİ PARTİNİN MESELESİ OLMAKTAN ÇIKTI MEMLEKET MESELESİ HALİNE GELDİ”


İzmir`in Gaziemir ilçesinde yurttaşlarla bir araya gelen CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, “Bu seçim bir siyasal partinin gittiği diğer siyasi partinin geldiği şeklinde değerlendirilecek bir seçim değil. Bu seçimde Kemal Kılıçdaroğlu`na vereceğiniz oy bu ülkede düzeni değiştirecek. Bizim düzen değişikliğine ihtiyacımız var. Bizim anlayış değişikliğine ihtiyacımız var. Bizim Türkiye`nin normalleşmesine ihtiyacımız var. Bu seçim bir siyasi partinin meselesi olmaktan çıktı memleket meselesi haline geldi” dedi. 

 

Tarih : 2 Mayıs 2023 Salı 19:56   Okunma : 481

KERİM UĞUR

 

İzmir`in Gaziemir ilçesinde yurttaşlarla bir araya gelen CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, “Bu seçim bir siyasal partinin gittiği diğer siyasi partinin geldiği şeklinde değerlendirilecek bir seçim değil. Bu seçimde Kemal Kılıçdaroğlu`na vereceğiniz oy bu ülkede düzeni değiştirecek. Bizim düzen değişikliğine ihtiyacımız var. Bizim anlayış değişikliğine ihtiyacımız var. Bizim Türkiye`nin normalleşmesine ihtiyacımız var. Bu seçim bir siyasi partinin meselesi olmaktan çıktı memleket meselesi haline geldi” dedi. 

CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, İzmir`in Gaziemir ilçesinde bulunan Abdullah Arda Meydanı`nda esnafları ziyaret etti, yurttaşların sorunlarını dinledi. Salıcı`ya CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, CHP İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç, Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, CHP Gaziemir İlçe Başkanı Kasım Özkan, CHP İzmir Milletvekili Adayı Fulya Alçay ve partililer eşlik etti.

SALICI: “PATATES, SOĞAN BU SEÇİMİ KAZANACAK”

Ziyaret sırasında bir manava giren Salıcı, esnafla fiyatlar hakkında sohbet etti. Salıcı, son dönemde patates, soğan fiyatlarını sorarak "İnsanlar gönül rahatlığıyla alabiliyor mu?" dedi. Esnaf ise "Bugün 3 TL indirimde 22 lira. Söylene söylene alıyorlar" diye cevap verdi. Bunun üzerine Salıcı, "Neyse iki haftası kaldı inşallah patates soğan bu seçimi kazanacak" ifadelerini kullandı.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, ziyaretlerin ardından Gaziemir seçim ofisinde yurttaşlarla ve partililerle buluştu.  

“BU SEÇİM NORMAL BİR SEÇİM DEĞİL”

Seçim ofisinde konuşan Salıcı şöyle konuştu:

“Bu bizim normal bir seçim değil. Bu seçim otoriter bir rejim isteyenlerle demokrasi isteyenler arasında bir seçim. Tek adam rejimi devam etsin diyenlerle `uzlaşma olsun, farklılıklar bir araya gelebilsin, farklılıklar bizim zenginliğimiz olsun, farklı siyasetlerden gelenler Türkiye`nin ortak geleceğinde bir arada bulunabilsin` diyenlerin seçimi. Bu seçim hani doktorlara söylüyorlardı ya `Bırakın nereye gidiyorlarsa gitsinler` diyenlerle `Aman memleketin çocuğu memlekette kalsın; kendi ülkesine, kendi insanına hizmet etsin` diyenlerin seçimi. Onun niçin bu seçim kritik bir seçim. Bu seçim bir siyasal partinin gittiği diğer siyasi partinin geldiği şeklinde değerlendirilecek bir seçim değil. Bu seçimde Kemal Kılıçdaroğlu`na vereceğiniz oy bu ülkede düzeni değiştirecek. Bizim düzen değişikliğine ihtiyacımız var. Bizim anlayış değişikliğine ihtiyacımız var. Bizim Türkiye`nin normalleşmesine ihtiyacımız var. Biz farklı siyasi partiler bir araya geldik iki yıldan beri çalışıyoruz. Türkiye`nin geleceğini kurmak için iki binden fazla maddede anlaştık. Arasında Saadet Partili kardeşlerimiz de var, İYİ Partililer de var, Demokrat Partililer de var. DEVA da var, Gelecek de var. Geçmişte bu hiçbirinizin aklınıza gelmezdi, Cumhuriyet Halk Partisi bu siyasi partilerle bir araya gelecek Türkiye`nin geleceğini ortak bir yerde kuracak bu aklınıza gelmezdi. Niye geldik? Memleket meselesi oldu artık seçim. Bir siyasi partinin meselesi olmaktan çıktı, memleket meselesi haline geldi. Biz de memleketi koruyalım, kollayalım daha iyi bir noktaya götürelim diye bir araya geldik. Size düşen sadece 14 Mayıs`ta oy vermek değil. 14 Mayıs`a giderken kafasında soru işareti olan, farklı düşünen, iktidarın bu olumsuz dilinden etkilenen vatandaşlarımız, kardeşlerimiz, eşimiz, dostunuz, akrabanız varsa onları da ikna etmek. Onun için çalışıyoruz, koşturuyoruz ama onun ötesinde başka yerlerdeki arkadaşlarınızı, dostlarınızı mutlaka bu sürecin katın.”

Salıcı ayrıca partililerden bir söz isteyerek "Bana bir söz verin, Kemal Kılıçdaroğlu`nu Türkiye`nin 13. Cumhurbaşkanı yapacak mısınız?` diye sordu. Partiler de güçlü bir sesle "Evet, söz” diye yanıt verdi.

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA