15 Eylül 2025 Pazartesi

21:36   KADıN EMEĞIYLE İLMEK İLMEK YÜKSELEN MIRAS: MERSIN DOKUMALARı ULUSLARARASı VITRINDE   20:55   MEZITLI’DE KAZA!   16:21   “YA İSTIKLAL YA ÖLÜM!”: SAKARYA ZAFERI’NIN 104. YıLıNDA TARIHE SAYGı   14:12   AFAD UYARDı: SISMIK HAREKETLILIK DEVAM EDIYOR, VATANDAŞLAR TEDBIRLI OLMALı   13:51   TARıM ALARMı: TÜRKIYE HER SAAT 18,5 FUTBOL SAHASı BÜYÜKLÜĞÜNDE TOPRAĞıNı KAYBEDIYOR!   13:27   MERSIN’DE HAREKET VAR: AVRUPA HAREKETLILIK HAFTASı’NDA ŞEHIR SOKAKLARı HAYAT BULUYOR!   12:45   BAYRAMPAŞA BELEDIYE BAŞKANı GÖZALTıNDA: “BAŞıM DIK, ALNıM AKTıR”   12:39   SINEMA PERDESINDEN DOĞAYA UMUT: ALTıN KOZA 5 BIN FIDANLA YEŞERIYOR   12:32   “BAYRAMPAŞA OPERASYONU: SEÇIMLE GELENLERE ŞAFAK BASKıNı, HUKUK SANDıKTA YARGıLANACAK!”   11:09   KıRSALDA KÜLTÜR RÜZGARı: MERSIN’IN YAYLA KONSERLERI KOCAYER’DE COŞKUYLA YANKıLANDı   23:56   MERSIN EMEK VE DEMOKRASI PLATFORMU: “12 EYLÜL REJIMI KÖKTEN TASFIYE EDILMELI”   14:26   BAŞKAN ABDULLAH ÖZYIĞIT, MINIK ÇEVRECI ARAS KAYRETLI ILE BULUŞTU   14:24    ALI BOZAN: “AKDENIZ’IN SEÇILMIŞLERININ CEZAEVINDE TUTSAK EDILDIĞI HER BIR GÜN SUÇ IŞLENIYOR”   14:21   MEZITLI BELEDIYESI’NDEN ÖĞRENCILERE KıRTASIYE DESTEĞI BAŞVURULARı BAŞLADı   14:18   BARO BAŞKANı ÖZDEMIR’DEN, MERSIN ADALET KOMISYONU BAŞKANı CEYLAN’A ZIYARET   12:13   TELEGRAM VE DISCORD FAALIYETI   12:09   KONYA’DA DEHŞETE DÜŞÜREN OLAY!   11:11   KUZOLUK’A ULAŞıM ARTıK DAHA KOLAY: TARSUS BELEDIYESI YOL ENGELINI AŞTı   10:25   HAYAL GÜCÜ ATÖLYESI: MERSIN’DE ÇOCUKLAR SANATLA BÜYÜYOR   23:57   ÖZGÜR ÖZEL’DEN KıLıÇDAROĞLU’NA ÇAĞRı: CHP’YE YARGı DARBESINE SESSIZ KALMA!  
 
     
   

AKŞENER: “ÇALMAZSAK, ÇIRPMAZSAK, ÇALDIRMAZSAK, ÇIRPTIRMAZSAK BİZ, BU ÜLKENİN İMKANLARI İÇERİSİNDE BİRİNCİ SINIF, REFAH İÇERİSİNDE, ZENGİN, GÜÇLÜ, MUTLU TÜRKİYE`Yİ BİRLİKTE BAŞARABİLİRİZ”


İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İstanbul`un Esenyurt ilçesinde yurttaşlara seslenirken “Ankara`da bir jeliboncu arkadaş var, o da dinozorlara takmış. Harcanan para 16 milyar lira. Bu 16 milyar lira 3 kişinin cebine girmiş. Eğer size verilebilseydi, Türkiye`de bütün gençlerin KYK borçları ortadan kalkabilirdi. Fabrika yapılabilirdi. Mazotta, yemde, elektrikte, ilaçta, gübrede ÖTV`ler indirilebilirdi. Çalmazsak, çırpmazsak, çaldırmazsak, çırptırmazsak biz, bu ülkenin imkanları içerisinde birinci sınıf, refah içerisinde, zengin, güçlü, mutlu Türkiye`yi birlikte başarabiliriz” dedi.

 

Tarih : 3 Mayıs 2023 Çarşamba 18:49   Okunma : 416

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İstanbul`un Esenyurt ilçesinde yurttaşlara seslenirken “Ankara`da bir jeliboncu arkadaş var, o da dinozorlara takmış. Harcanan para 16 milyar lira. Bu 16 milyar lira 3 kişinin cebine girmiş. Eğer size verilebilseydi, Türkiye`de bütün gençlerin KYK borçları ortadan kalkabilirdi. Fabrika yapılabilirdi. Mazotta, yemde, elektrikte, ilaçta, gübrede ÖTV`ler indirilebilirdi. Çalmazsak, çırpmazsak, çaldırmazsak, çırptırmazsak biz, bu ülkenin imkanları içerisinde birinci sınıf, refah içerisinde, zengin, güçlü, mutlu Türkiye`yi birlikte başarabiliriz” dedi.

Meral Akşener, bugün Esenyurt`ta seçim irtibat bürosu açılışına katıldı. Burada yurttaşlara seslenen Akşener, şunları söyledi:

GABAR`DA VE CUDİ`DE KEMAL BEY`LE BİZİ GÖMÜYORDU RECEP BEY. HERHALDE MEZAR KAZARKEN ORADA PETROL BULMUŞ”

“Helal oylarınızla başbakan olacağım ben. Partimiz birinci parti olacak. Bir oy Kemal`e, bir oy Meral`e vereceksiniz, öyle başbakan olacağım ben. 14 Mayıs`ta bir seçim var. Sanki seçime değil, savaşa gidiyoruz. Gabar`da ve Cudi`de Kemal Bey`le bizi gömüyordu Recep Bey. Herhalde mezar kazarken orada petrol bulmuş. Ne hayırlı insanlarız, görüyorsunuz. Papatya çayı da etkilemez, artık Xanax, vaziyet öyle. Seçimler, vatandaşın bayramıdır, savaşı değil. Siz velinimetsiniz. Erdoğan ve arkadaşlarına oy verdiğiniz zaman ‘makbul vatandaş`, ama başka bir siyasi partiye oy verirseniz ‘hain, terörist` olmazsınız. Öncelikle bunu cezalandırın. Gençler, öncelikle size söylüyorum: Sandığa gideceksiniz; annenizi, babanızı, dedenizi, babaannenizi sandığa götüreceksiniz, bir oyu Kemal`e, bir oyu Meral`e attıracaksınız ki 14 Mayıs akşamı Kılıçdaroğlu`nu makamına oturtalım.  

“GENÇLERİN ZORLUKLARI VARKEN GABAR`DA MEZAR KAZMAK… BU İZANSIZLIKTIR, SAYGISIZLIKTIR, AYIPTIR”

Burada kadınların akşam sofraya koyacak yemek pişirmekle ilgili sorunu varken, ayısı dayısı olmadığı için atanamamış gençlerin zorlukları varken Gabar`da mezar kazmak… Bu izansızlıktır, saygısızlıktır, ayıptır. Biz, bunlara kulaklarımızı tıkayacağız. Bir ay içinde 100 bin öğretmen atayacağız, diğer dönemde de 150 bin öğretmen atayacağız. Bütün köy okullarını açacağız. Ziraat mühendislerini, veterinerleri bu köylere tayin edeceğiz. Mülakatı kaldıracağız, liyakati öne koyacağız. Kadınlar; bize çok büyük iş düşüyor. Bu arkadaş, bize ‘sürtük, düşük, çürük` dedi. Asayişten sorumlu bir arkadaş var, LGBT diye duruma takmış durumda? Ben, bütün psikiyatristleri, bu arkadaşları muayeneye davet ediyorum. Sınırlar kevgire dönmüş o kevgir durumunun önünü kapatmak yerine tuhaf evliliklere…

“ÇALMAZSAK, ÇIRPMAZSAK, ÇALDIRMAZSAK, ÇIRPTIRMAZSAK BİZ, BU ÜLKENİN İMKANLARI İÇERİSİNDE BİRİNCİ SINIF, REFAH İÇERİSİNDE, ZENGİN, GÜÇLÜ, MUTLU TÜRKİYE`Yİ BİRLİKTE BAŞARABİLİRİZ”

Ankara`da bir jeliboncu arkadaş var, o da dinozorlara takmış. Harcanan para 16 milyar lira. Bu 16 milyar lira 3 kişinin cebine girmiş. Eğer size verilebilseydi, Türkiye`de bütün gençlerin KYK borçları ortadan kalkabilirdi. Fabrika yapılabilirdi, Mazotta, yemde, elektrikte, ilaçta, gübrede ÖTV`ler indirilebilirdi. Çalmazsak, çırpmazsak, çaldırmazsak, çırptırmazsak biz, bu ülkenin imkanları içerisinde birinci sınıf, refah içerisinde, zengin, güçlü, mutlu Türkiye`yi birlikte başarabiliriz. Türkiye`nin her yerinde konut mağduriyetleri var. Kooperatifler çapmış çırpmış, müteahhitler öyle yapmış gitmiş. Yani nasıl izah edeyim; gücü olmayan çarpılmış. Bunların her birinin önüne geçeceğiz. Çünkü hukukun üstünlüğü, yargının bağımsızlığı sağlanacak. Ben, ocak ayında emeklilere ve emekçilere zammın yüzde 55 olmasını istemiştim. Ama onlar, o kadar yapmadı. Temmuz başında en az yüzde 50 zam yapacağız. Emeklilerin hesabına derhal 15`er bin lira patra yatıracağız ki hayatlarını idame ettirebilsinler.”

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA