5 Temmuz 2025 Cumartesi

09:44   MÜSAVAT DERVIŞOĞLU: PATRON ÇıLDıRDı, ADANA VE ADıYAMAN BELEDIYE BAŞKANLARı GÖZALTıNA ALıNDı.   09:39   MUHITTIN BÖCEK GÖZALTıNA ALıNDı... BURHANETTIN BULUT: "SIYASI INTIKAM AMACıYLA YARGıYı SOPA YAPANLARıN DERDI HUKUK DEĞIL, KENDI IKTIDARLARıNı KORUMAK"   09:01   GÖKHAN GÜNAYDıN: ADANA VE ADıYAMAN BELEDIYE BAŞKANLARıMıZ GÖZALTıNDA   08:56   ADıYAMAN BELEDIYE BAŞKANı TUTDERE: SABAH ANKARA’DA EVIMDEN GÖZALTıNA ALıNDıM   23:54   MANAVGAT BELEDIYE BAŞKANı KARA GÖZALTıNA ALıNDı... CHP ANTALYA MILLETVEKILI KAYA: "NEREYE GÖTÜRÜLDÜKLERINI BULMAYA ÇALıŞıYORUZ"   18:10   MANAVGAT BELEDIYE BAŞKANı KARA GÖZALTıNA ALıNDı... CHP ANTALYA MILLETVEKILI KAYA:    17:59   DORUK DÖRÜCÜ ADLI KONTROL TEDBIRI UYGULANARAK SERBEST BıRAKıLDı   17:49   CHP’NIN KURULTAY DAVASı... ANKARA 26. ASLIYE CEZA MAHKEMESI, BIR KEZ DAHA GÖREVSIZLIK KARARı VEREREK, DOSYAYı ANKARA BÖLGE ADLIYE MAHKEMESI 5. CEZA DAIRESI’NE GÖNDERDI   16:55   ÖZGÜR ÖZEL: "İMAMOĞLU’NU RISK OLARAK ORTADAN KALDıRMAK IÇIN HER ŞEYI DENIYORLAR. EN SON BIR ROKETATARLA SALDıRACAKLAR"   15:46   SOLI GÜNEŞ FESTIVALI COŞKUSU SÜRÜYOR!    15:34   TOROSLAR BELEDIYESI’NIN VETERINER İŞLERI MÜDÜRLÜĞÜ ÇALıŞMALARıNA BAŞLADı   15:15   MERSIN’DE ÇOCUKLAR FUTBOLA BU ŞENLIK ILE DOYDU   09:55   ATANAMAYAN ÖĞRETMENLER ; HAYALLERIMIZ SUYA DÜŞTÜ... BUNU HAK ETMIYORUZ... ADIL KONTENJAN ISTIYORUZ   09:45   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’IN YOL ÇALıŞMALARı İLÇELERDE DE DEVAM EDIYOR   09:30   YERLI ÜRETIM DEVI EKON, WIN EURASIA’DA GLOBAL BÜYÜME HEDEFINI YINELEDI   09:20   SANAYI DÖNÜŞÜMÜNDE YENI BIR ADıM: DIJITALLEŞMENIN KALBI İSTANBUL’DA ATıYOR   09:10   ÖĞRENCILERIN EN SEVDIĞI ŞEHIRLERDEN BIRI YINE MERSIN OLDU   19:25   MILLETVEKILI ALI BOZAN: HER ŞEYE KEPÇEYLE MAAŞLARA KAŞıK UCUYLA ZAM!   17:59   AKİB KOORDINATÖR BAŞKANı VEYSEL MEMIŞ: YıLıN İLK YARıSıNDA YıLDıZ PAZARLARıMıZ SLOVENYA, BULGARISTAN VE SURIYE   17:51   GÜLNAR’ıN VERIMLI TOPRAKLARı BÜYÜKŞEHIR’LE YEŞERIYOR  
 
     
   

ANKARA`DA YÜKSEL CADDESİ`NDE AYRI AYRI ÇALIŞMA YÜRÜTEN KILIÇDAROĞLU GÖNÜLLÜLERİ İLE BAĞIMSIZ MİLLETVEKİLİ ADAYINA BİR GRUP SALDIRDI


Ankara`da Yüksel Caddesi`nde Kılıçdaroğlu Gönüllüleri`ne fiziki saldırı düzenlendi. Kılıçdaroğlu Gönüllüleri Çankaya Sorumlusu Fahri Barış Özdemir, “Bunların AKP teşkilatlarıyla ilişkisi olduğunu zannetmiyoruz.17-18 yaşında çocukların, AKP diye bağırarak bir saldırısı oldu. Beşe yakın yaralanan arkadaşımız var. Kimisinin parmağı kırılmış, kimisinin dişi kırılmış. Kimisinde de yüz göz çok kötü durumda. Polisler burada yardımcı da oldular. Burada bizim güvenliğimizi sağladılar. Bizimle beraber tahkikatı gerçekleştiriyorlar. Kılıçdaroğlu Gönüllüleri`nden gözaltına alınan kimse yok. Sosyalistlerden gözaltına alınan kimse yok. Ama çocuklar da piyasada yok. Güvenlik Şube şu an bakıyor” diye konuştu.

 

Tarih : 4 Mayıs 2023 Perşembe 18:51   Okunma : 420

HABER: EMRE SERCAN İKE / KAMERA: AZİZ METİN TURAN - ONUR BİNGÖL

Ankara`da Yüksel Caddesi`nde Kılıçdaroğlu Gönüllüleri`ne fiziki saldırı düzenlendi. Kılıçdaroğlu Gönüllüleri Çankaya Sorumlusu Fahri Barış Özdemir, “Bunların AKP teşkilatlarıyla ilişkisi olduğunu zannetmiyoruz.17-18 yaşında çocukların, AKP diye bağırarak bir saldırısı oldu. Beşe yakın yaralanan arkadaşımız var. Kimisinin parmağı kırılmış, kimisinin dişi kırılmış. Kimisinde de yüz göz çok kötü durumda. Polisler burada yardımcı da oldular. Burada bizim güvenliğimizi sağladılar. Bizimle beraber tahkikatı gerçekleştiriyorlar. Kılıçdaroğlu Gönüllüleri`nden gözaltına alınan kimse yok. Sosyalistlerden gözaltına alınan kimse yok. Ama çocuklar da piyasada yok. Güvenlik Şube şu an bakıyor” diye konuştu.

Ankara Kızılay`da, Yüksel Caddesi`nde seçim çalışması yürüten “Kılıçdaroğlu Gönüllüleri” ile yine aynı caddede farklı bir noktada çalışma yapan Bağımsız Milletvekili adayı olan, Sosyalist Emekçiler Partisi (SEP) Genel Başkanı Güneş Gümüş`ün broşürlerini dağıtanlara bugün ayrı ayrı fiziki saldırıda bulunuldu. Saldıranların aynı grup olduğu ve zaman zaman AKP lehine slogan attıkları öne sürüldü. Peş peşe yaşanan saldırıda parmağı ve dişi kırılanlar olduğu öğrenilirken, hafif şekilde yaralanan birkaç kişi 112 paramedikleri tarafından tedavi edildi. SEP`lilerin saldırıyı protesto için slogan atarak yaptığı kısa yürüyüşe müdahele eden polisin, 10`a yakın gözaltı işlemi yaptığı bildirildi.

“DÜN GÜVENLİK ŞUBEDEKİLER ONLARI ALDILAR, GÖTÜRDÜLER. BUGÜN YİNE AYNI ŞEKİLDE SALDIRIYA BU ÇOCUKLAR TOPLANIP GELMİŞLER”

Kılıçdaroğlu Gönüllüleri Çankaya Sorumlusu Fahri Barış Özdemir, şunları söyledi:

“Bu saldırıyı gerçekleştirenler, dün buradaki standımıza gelip pislik çıkaran 2-3 kişilik arkadaş grupları. 17-18 yaşında çocuklar. Dün bu provokasyonu yapmaya çalıştıklarında biz burada Güvenlik Şube`yle görüştük. Güvenlik Şubedekiler onları aldılar, götürdüler. Bugün yine aynı şekilde saldırıya bu çocuklar toplanıp gelmişler. AKP vs. bağırarak gelmişler. Direkt burada SEP`e ve Kılıçdaroğlu Gönüllüleri`ne yönelik bir saldırıda bulundular.

“BEŞE YAKIN YARALANAN ARKADAŞIMIZ VAR. KİMİSİNİN PARMAĞI KIRILMIŞ, KİMİSİNİN DİŞİ KIRILMIŞ”

Bunların AKP teşkilatlarıyla ilişkisi olduğunu zannetmiyoruz.17-18 yaşında çocukların, AKP diye bağırarak bir saldırısı oldu. Beşe yakın yaralanan arkadaşımız var. Kimisinin parmağı kırılmış, kimisinin dişi kırılmış. Kimisinde de yüz göz çok kötü durumda. Polisler burada yardımcı da oldular aslında. Burada bizim güvenliğimizi sağladılar. Bizimle beraber tahkikatı gerçekleştiriyorlar. Kılıçdaroğlu Gönüllüleri`nden gözaltına alınan kimse yok. Sosyalistlerden gözaltına alınan kimse yok. Ama çocuklar da piyasada yok. Güvenlik Şube şu an bakıyor, baktığın söylediler. Nedir bilemiyoruz.”

KONYALI: “AKP, 14 MAYIS SEÇİMİNE GİDERKEN BU SEÇİMİ TEKRAR SOPALI BİR SEÇİME DÖNDÜRME ÇABASINDADIR”

SEP üyesi Emrecan Konyalı ise yaşanan olaya ilişkin şöyle konuştu:

“Bugün burada Karanfil Sokak`ta Ankara`da Kızılay`da gerçekleştirmek istediğimiz bir seçim çalışması vardı. Aslında uzun zamandır, haftalardır devam eden bir seçim çalışması bu… Emekçi aday, bağımsız devrimci Milletvekili adayı Güneş Gümüş`ün seçim çalışmasını yapıyoruz. Daha önce polis, Güvenpark`ta olsun, Karanfil Sokak`ta olsun bize saldırılar gerçekleştirmişti. Bugün yine çok sert bir saldırıyla karşı karşıya kaldığımız bir gün oldu. Açıkçası özetlemek gerekirse neden böyle bir saldırıyla karşılaşıyoruz meselesini, AKP, 14 Mayıs seçimine giderken bu seçimi tekrar sopalı bir seçime döndürme çabasındadır. Hatta bunu da gerçekleştiriyordur şu anda… Bunu da neden yapıyor? Gerçekten emekçi halkın, ezilenlerin, sömürülenlerin sesini çıkartan kim varsa sokakta onun olmasını istemeyen bir iktidar var, patronlar rejimi bir çete düzeni var.

Güneş Gümüş ise Twitter hesabında saldırıya ilişkin şu açıklamayı yaptı:

“Karanfil Sokak`ta seçim bildirisi dağıtırken yine polis saldırısı gerçekleşti. Bir yoldaşımızın kafası yarıldı, 7 yoldaş gözaltına alındı. Görüntülerde Ankara`nın en büyük çetesinin, seçim çalışmamıza yönelik vahşetini görüyorsunuz. Bu arada bize desteğe gelen 2 dostumuz da gözaltına alınmış, gözaltı sayısı 9 olmuş.”

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA