5 Temmuz 2025 Cumartesi

14:55   MEZITLI SOLI POMPEIPOLIS BEACH PARKı YENILENEN YÜZÜYLE ÇOK YAKıNDA HIZMETE AÇıLıYOR   14:45   YÜZME KURSLARıNıN 1. ETABı TAMAMLANDı, SERTIFIKALAR BAŞKAN YıLDıZ’DAN   14:35   19. ULUSAL DAĞCıLıK FESTIVALI, BÜYÜKŞEHIR’IN KATKıLARıYLA GERÇEKLEŞTI   14:25   CHP’LI BELEDIYELERE OPERASYON...CHP ADANA İL BAŞKANı TANBUROĞLU: ZEYDAN KARALAR’ı TUTSAK EDEREK SESINI DUYURMAMAYA ÇALıŞMAYıN, ÇÜNKÜ O SES ADANA’DA MILYONLAR OLUR   13:05   AFAD: HATAY’ıN ANTAKYA ILÇESI AÇıKLARıNDA 3,5 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM MEYDANA GELDI   12:49   CHP’LI BELEDIYELERE YENI OPERASYON... KESK: HALKıN ÖZGÜR IRADESINI TANıMAYAN, DEMOKRASIYLE SORUNU OLAN BIR ZIHNIYETIN HALK IRADESINE DARBE GIRIŞIMIDIR   11:59   CHP’LI BELEDIYELERE OPERASYON... AVRUPA KONSEYI YEREL VE BÖLGESEL YÖNETIMLER KONGRESI BAŞKANı COOLS: YENI GÖZALTı DALGASı ILE YAPıLAN TASFIYEYI ŞIDDETLE KıNıYORUM   11:45   CHP’LI BELEDIYELERE YENI OPERASYON... DEM PARTI: "SEÇME VE SEÇILME HAKKıNıN SÜREKLI OLARAK TEHDIT ALTıNDA TUTULMASı, YALNıZCA SIYASI PARTILERI DEĞIL, TÜRKIYE’NIN TOPLUMSAL BARıŞ VE DEMOKRATIK ÇÖZÜM UMUDUNU DA HEDEF ALMAKTADıR"   11:25   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI, İKLIM KRIZINE KARŞı ALDıĞı ÖNLEMLERLE ‘A-’ PUANıNA YÜKSELDI   11:09   CHP MYK OLAĞANÜSTÜ TOPLANDı   11:05   CHP’LI BELEDIYELERE YENI OPERASYON... TÜLAY HATIMOĞULLARı: ’’SEÇILMIŞLERE, TÜRKIYE HALKLARıNA YAPıLAN BU EZIYETTEN VAZGEÇILMELIDIR’’   10:16   CHP’LI BELEDIYELERE OPERASYON... VAHAP SEÇER: DEMOKRASIMIZ CIDDI BIR TEHDIT ALTıNDA   10:10   GÖZALTıNA ALıNAN ADANA BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı KARALAR: BENIM PARAYLA, PULLA, ÜÇKAĞıTLA IŞIM YOK   09:44   MÜSAVAT DERVIŞOĞLU: PATRON ÇıLDıRDı, ADANA VE ADıYAMAN BELEDIYE BAŞKANLARı GÖZALTıNA ALıNDı.   09:39   MUHITTIN BÖCEK GÖZALTıNA ALıNDı... BURHANETTIN BULUT: "SIYASI INTIKAM AMACıYLA YARGıYı SOPA YAPANLARıN DERDI HUKUK DEĞIL, KENDI IKTIDARLARıNı KORUMAK"   09:01   GÖKHAN GÜNAYDıN: ADANA VE ADıYAMAN BELEDIYE BAŞKANLARıMıZ GÖZALTıNDA   08:56   ADıYAMAN BELEDIYE BAŞKANı TUTDERE: SABAH ANKARA’DA EVIMDEN GÖZALTıNA ALıNDıM   23:54   MANAVGAT BELEDIYE BAŞKANı KARA GÖZALTıNA ALıNDı... CHP ANTALYA MILLETVEKILI KAYA: "NEREYE GÖTÜRÜLDÜKLERINI BULMAYA ÇALıŞıYORUZ"   18:10   MANAVGAT BELEDIYE BAŞKANı KARA GÖZALTıNA ALıNDı... CHP ANTALYA MILLETVEKILI KAYA:    17:59   DORUK DÖRÜCÜ ADLI KONTROL TEDBIRI UYGULANARAK SERBEST BıRAKıLDı  
 
     
   

ESKİ CHP BURDUR MİLLETVEKİLİ RAMAZAN KERİM ÖZKAN ARTVİN`DE: "BEŞLİ KONSORSİYUMA AKTARILAN PARA ADALETLİ DAĞITILIRSA HERKESE YETİYOR"


Eski CHP Burdur Milletvekili Ramazan Kerim Özkan seçim çalışmaları kapsamında Artvin`in Ardanuç ilçesi Geçitli köyünde vatandaşlarla buluştu. Özkan, "Bu toprakların yaşanılabilir olması için neyi biz ortak akıl olarak kullanıyoruz, el bir elden üstündür ve bir arkadaşımız bunu söyleyecek ve hep beraber gelir ve getirilerimizi harcı harcına yerinde kullanırsak bu dedikleri gibi beşli konsorsiyuma aktarılan parayı adaletli dağıtırsan sana da yetiyor, bana da yetiyor, veterinere de yetiyor hatta köydeki imama da yetiyor yani hepimize yetiyor" dedi.

 

Tarih : 6 Mayıs 2023 Cumartesi 11:04   Okunma : 433

UĞUR İSTANBULLU

 

Eski CHP Burdur Milletvekili Ramazan Kerim Özkan seçim çalışmaları kapsamında Artvin`in Ardanuç ilçesi Geçitli köyünde vatandaşlarla buluştu. Özkan, "Bu toprakların yaşanılabilir olması için neyi biz ortak akıl olarak kullanıyoruz, el bir elden üstündür ve bir arkadaşımız bunu söyleyecek ve hep beraber gelir ve getirilerimizi harcı harcına yerinde kullanırsak bu dedikleri gibi beşli konsorsiyuma aktarılan parayı adaletli dağıtırsan sana da yetiyor, bana da yetiyor, veterinere de yetiyor hatta köydeki imama da yetiyor yani hepimize yetiyor" dedi.

Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimine sayılı gün kala Cumhuriyet Halk Partisi sahadaki çalışmalarına hız verdi. Veteriner hekim olan ve üç dönem Burdur Milletvekilliği yapan Ramazan Kerim Özkan, Artvin`de CHP`nin seçim çalışmalarına katıldı.

"PARAYI ADALETLİ DAĞITIRSAN, SANA DA YETER BANA DA"

Ramazan Kerim Özkan Ardanuç Geçitli köyünde şunları söyledi:

"Bu toprakların yaşanılabilir olması için neyi biz ortak akıl olarak kullanıyoruz, el bir elden üstündür ve bir arkadaşımız bunu söyleyecek ve hep beraber gelir ve getirilerimizi, harcı harcına yerinde kullanırsak bu dedikleri gibi 5`li konsorsiyuma aktarılan parayı adaletli dağıtırsan sana da yetiyor, bana da yetiyor, veterinere de yetiyor hatta köydeki imama da yetiyor yani hepimize yetiyor. Fakir fukaramıza da yetiyor. İşte bu hak, hukuk adalet diyoruz ya işte bu adaleti sağladığımızda sen de mutlu olacaksın, emekli de mutlu olacak, yaşlın da çocuğun da ve gencinde.

“BİR İLAÇ YAZIRMAK BİN LİRAYA MAL OLUYOR”

Köylü vatandaş, "Bir şey söyleyeceğim, bir ilacımı yazdırabilmek için köyden kalkıp Artvin`e gitmek zorundayım bu da bana bin liraya mal oluyor ve sadece bir ilaç yazdırmak için" diyerek dert yandı.

CHP Ardanuç İlçe Başkanı Mesut Aksakal, "Bizim ilçemizde bir uzaman hekimimiz yok. Altılı masanın mutabakat metninde en kapsayıcı bir şekilde açıklanıyor ve ilçemize uzman hekim de gelecek. En düşük yaşlılık maaşı bir asgari ücrete yakın olacak bugün alınan yaşlılık maaşı 2 bin lirayla kim geçinebilir arkadaş” dedi.

"İNSANLAR ARTIK KENTLERDE YAŞAYAMIYOR"

Ramazan Kerim Özkan konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Emeklilere bayram harçlığı verilecek dendiğinde insanlar gülüyordu biz teklif ettiğimiz de ki sonuçta verildi önceleri bin lira şimdi ise 2 bin lira ve Kemal Kılıçdaroğlu ve altılı masa bugün Kurban Bayramı`nda 8 bin 500 lira vereceğiz diyor. Geçmiş bayramdaki farkla beraber 15 bin bin lira verilecek. Geçmişte bin lira ödeme yapıldığında bir kurbanlık alınıyordu ama şimdi al bakalım, alamazsınız. İnşallah bu iktidar değiştiğinde en düşük memur maaşı 20 bin lira olacak ve sizin de var memur çocuklarınız var. Kentlerde artık yaşayanlar artık kasabalara dönmek istiyorlar ve bizlere her gün müracaat ediyorlar, `Artık bu maaşla İstanbul`da yaşayamıyorum ve kasabama dönmek istiyorum` diyor. Maalesef memur maaşı asgari ücretin üç katına çıkarmaları lazım ki ancak geçinebilsinler. Artık toplum başka yerlere gitmeye başladı ve daha bugün Genel Başkanımız açıkladı memur maaşları konusunda. Gelinen nokta çok kötü faizler derken biz o borçları da ödeyeceğiz ve milletimiz öder. Bakın depremde 13 milyon insanımız mağdur oldu, hala eksiklerimiz var ama yaralarımızın büyük bir kısmı sarıldı ve bunu bu millet yaptı."

“NASIL Kİ TÜRKİYEDE BEŞLİ ÇETE VAR BURADA ARTVİN`DE DE, ARDANUÇTA DA VAR"

Köylü vatandaş, "Türkiye genelinde baktığımızda Artvin, yeşil Artvin geçerdi bakın buraya Ardahan ovası gibi boş çorak bir araziye döndü. Nasıl ki Türkiye`de beşi çete var Artvin`de, Ardanuç tada beşli çete var ve kontrolsüz orman kesimi yapılıyor. Biz 2018 yılında biz köy halkı olarak imza topladık ve bu imzaları CHP`ye ve AKP`ye verdik evet CHP iktidarda değil ama AKP bu imzaları gündeme almadan kaybetti imzaları" diye konuştu.

"BİZ TEKLİF VERİYORUZ AMA İNANIN OYUMUZ KADAR KONUŞABİLİYORUZ"

Ramazan Kerim Özkan vatandaşa şu şekilde yanıt verdi:

"Bizler kanun teklifi veriyoruz ama inanın oyumuz kadar konuşabiliyoruz ve oyunuzu verin ve oy çokluğuyla elimizden ne geliyorsa yapacağız. Yoğurt sütten yapılır demi evet sütten olur ve maya katarsın ve mayayı verirsin yoğurt olur, adam diyor ki ‘yoğurt topraktan olur` diyor. Kabul edenler, etmeyenler el kaldırılıyor ve kabul ediliyor. Çünkü başkan topraktan olur diye kaldırırsa ve herkes oradaki Grup Başkanvekiline bakıyor yani bizde oyumuz kadar yapabiliyoruz. Kesinlikle bu vatandaşımızın dertlerini çözmek için siyaset yapıyoruz. Orman konusunda olsun açıkçası her konuda biz dersimizi çalıştık. Türkiye Büyük Millet Meclisi çözüm yeri olacak ve şu anda Meclis`te kırmızı koltuklar utancından yüzü kızardı ve Meclis`in hiçbir hükmü yok ve parlamenter rejimine geçip buralardan aldığımız sorunları mecliste değerlendirip çözüm üreteceğiz ve şu anda mecliste çözüm diye bir şey yok."

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA