24 Nisan 2026 Cuma

19:06   ÖZGÜR ÖZEL: "EN GENIŞ ARA SEÇIME DE VARıM. NE KADAR GENIŞLETMEK ISTIYORLARSA BEN ORADA VARıM, HODRI MEYDAN"   16:02   CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN’A "GÖRÜŞME" YANıTı... ÖZGÜR ÖZEL: "ÜLKENIN BIRINCI PARTISIYIM, IHTIYAÇ VARSA ELBETTE IKINCI PARTIYLE GÖRÜŞÜRÜM"   14:59   BIRLEŞIK KRALLıK’ıN ANKARA BÜYÜKELÇILIĞI: FORMULA 1’IN TÜRKIYE’YE DÖNÜŞÜNÜ MEMNUNIYETLE KARŞıLıYORUZ   14:57   ALI MAHIR BAŞARıR’DAN GÜLISTAN DOKU SORUŞTURMASıNA ILIŞKIN AÇıKLAMA: "BU DOSYA, TÜRKIYE’NIN DE KAYBOLUŞ HIKAYESINI RESMEDEN BIR DOSYADıR"   13:32   DORUK MADENCILIK IŞÇILERININ EYLEMI SÜRÜYOR. AVUKAT ABDURRAHIM DEMIRYÜREK: "TÜM SIYASI PARTI TEMSILCILERINE ÇAĞRıMıZ, BILFIIL MADENCILERLE BERABER AÇLıK GREVINDE OLUN"   13:28   ERKAN BAŞ’TAN MADEN IŞÇILERINE DESTEK:    10:52   MADENCILERIN ANKARA YÜRÜYÜŞÜNDE TANSIYON YÜKSELDI: ’ÖLMEK VAR DÖNMEK YOK!’   10:40   ASGARI ÜCRET 23 GÜNDE BITIYOR! NISAN 2026 AÇLıK VE YOKSULLUK SıNıRı RAKAMLARı AÇıKLANDı   10:01   MERSIN 23 NISAN’DA ÇOCUKLARıN BAŞKENTI OLDU! BILIMDEN DOĞAYA COŞKU DOLU ROTA   09:40   MERSIN’DE DEV ZIRVE: GENÇLERIN KARIYER YOLCULUĞUNDA İŞKUR İMZASı!   18:26   CHP MERSIN’DEN EĞITIMDE "SESSIZ" ÇıĞLıK: 23 MADDELIK GELECEK MANIFESTOSU AÇıKLANDı   17:58   ABD BAŞKANı TRUMP, HÜRMÜZ BOĞAZı’NA MAYıN DÖŞEYEN TEKNELERE SALDıRı EMRI VERDI   17:58   TBMM GENEL KURULU 23 NISAN ÖZEL OTURUMU... MÜSAVAT DERVIŞOĞLU: "BIR DAHA HIÇBIR 23 NISAN’A MAHCUBIYETIN GÖLGESI DÜŞMESIN"   17:56   KURTULUŞ PARKı’NDA AÇLıK GREVINDEKI MADENCILERE EŞLERINDEN DESTEK: "EŞIME BIR ŞEY OLSA ÇOCUKLARıMıN VEBALINI KIM ÖDEYECEK?"   16:54   TBMM GENEL KURULU 23 NISAN ÖZEL OTURUMU... NUMAN KURTULMUŞ: "EGEMENLIĞIN KAYNAĞıNı IMTIYAZDA VE DAR KADROLARDA ARAMAYAN SIYASAL AHLAK 23 NISAN RUHUNUN ÖZÜDÜR"   16:51   SEZGIN TANRıKULU: YUSUF TEKIN ISTIFA ETMELIDIR. DEMOKRATIK ÜLKELERDE BÖYLE BIR ŞIDDET OLAYıYLA KARŞı KARŞıYA KALAN MILLI EĞITIM BAKANLARı GÖREVDE KALMAZLAR   15:38   TBMM GENEL KURULU 23 NISAN ÖZEL OTURUMU... ÖZGÜR ÖZEL: “BIZI IYI TANıYıN. BIZ, BOYNUMUZU VERIRIZ AMA BOYUN EĞMEYIZ. BIR AVUÇ DARBECIYE TESLIM OLMAYıZ”   15:35   ÖZGÜR ÖZEL’DEN KURTULUŞ PARKı’NDA AÇLıK GREVINDEKI MADENCILERE ZIYARET: "YAŞASıN DORUK MADENCILIK’TEKI EMEKÇI DIRENIŞI, YAŞASıN TÜRKIYE IŞÇI SıNıFıNıN MÜCADELESI"   10:01   MERSIN’DE ÇOCUKLAR GELECEĞI TASARLıYOR: BU KAMPÜSTE OYUN OYNAMAK DEĞIL, OYUN KURMAK SERBEST!   17:34   GÜLCAN KıŞ’TAN KORKUTAN 23 NISAN KARNESI: ’TÜRKIYE’DE HER 3 ÇOCUKTAN BIRI TEHLIKEDE!’  
 
     
   

MİLLET İTTİFAKI İSTANBUL MİTİNGİ… AKŞENER: “YEŞİLDAĞ AİLESİNİN FERDİ BİR KASET YAYINLADI. BİZE SÖVMEK YERİNE BU VİDEOYU SORGULA BAKALIM. BU BİR MİLYAR DOLAR KİMİN CEBİNE GİRMİŞ? ALİ YEŞİLDAĞ`IN İDDİASINA GÖRE SENİN”


İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Millet İttifakı`nın İstanbul mitinginde; “Recep bey Recep bey… Var mıdır, yok mudur belli olmayan bir kasetten bizzat bahsediyorsun da... Dün sizin en yakın aile dostunuz; seninle beraber, başına bir iş gelmesin diye hapse giren Yeşildağ ailesinin bir ferdi, bir kaset yayınladı. O kasette çok enteresan, nasıl hırsızlık yapıldığını anlatıyor. Diyor ki Ali Yeşildağ: Antalya Havaalanı yıl 2007`de havaalanının işletmesi satışa çıkıyor. Bir firma 5 milyar euro veriyor. Buna karşılık o firmanın dosyasından evrak çalınıyor. Yakınlardan birine 3 milyar euroya veriliyor. 1 milyar euro cep ediliyor. Bu iddia bizzat Recep Bey tarafından 1 milyar euro alındığını söylüyor. Recep bey Recep bey… Sen Cumhurbaşkanısın. Bize sövmek yerine sen bu videoyu bir sorgula bakalım. Bu bir milyar dolar kimin cebine girmiş? Ali Yeşildağ`ın iddiasına göre senin cebine girmiş” dedi.

 

Tarih : 6 Mayıs 2023 Cumartesi 20:26   Okunma : 535

Haber: EDDA SÖNMEZ – ÇAĞATAN AKYOL / Kamera: ADEM KARABAYIR – SADIK KARAKULOĞLU

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Millet İttifakı`nın İstanbul mitinginde; “Recep bey Recep bey… Var mıdır, yok mudur belli olmayan bir kasetten bizzat bahsediyorsun da... Dün sizin en yakın aile dostunuz; seninle beraber, başına bir iş gelmesin diye hapse giren Yeşildağ ailesinin bir ferdi, bir kaset yayınladı. O kasette çok enteresan, nasıl hırsızlık yapıldığını anlatıyor. Diyor ki Ali Yeşildağ: Antalya Havaalanı yıl 2007`de havaalanının işletmesi satışa çıkıyor. Bir firma 5 milyar euro veriyor. Buna karşılık o firmanın dosyasından evrak çalınıyor. Yakınlardan birine 3 milyar euroya veriliyor. 1 milyar euro cep ediliyor. Bu iddia bizzat Recep Bey tarafından 1 milyar euro alındığını söylüyor. Recep bey Recep bey… Sen Cumhurbaşkanısın. Bize sövmek yerine sen bu videoyu bir sorgula bakalım. Bu bir milyar dolar kimin cebine girmiş? Ali Yeşildağ`ın iddiasına göre senin cebine girmiş” dedi.

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul Maltepe`de miting düzenledi. Mitinge; İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ve Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal ile birlikte; İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş da katıldı.

Akşener, mitingde yaptığı konuşmada, şunları söyledi:

“Bir Kemal`e Bir Meral`e… Öncelikle bu meydanı doldurduğunuz için, şereflendirdiğiniz için sizlere teşekkür ediyorum. Haklarınızı helal edin. Cenab-ı Hak başta sayın Kılıçdaroğlu olmak üzere hepimizi önce kendi huzurunda sonra sizlerin karşısında utandırmasın inşallah.

“BÜTÜN MİTİNGLERDE İYİ PARTİ SEÇMENİNDEN TEK BİR ŞEY İSTİYORUM BEN. BİR OY KEMAL`E BİR OY MERAL`E”

14 Mayıs elbet burası gösteriyor ki Millet İttifakı`nın cumhurbaşkanı adayı sayın Kılıçdaroğlu`nun cumhurbaşkanı olarak seçildiği ve alkışlar içinde inşallah Çankaya Köşkü`ne beraberce götürdüğümüz bir akşam olacak. Sizin helal oylarınızla Sayın Kılıçdaroğlu, 13. Cumhurbaşkanı olacak. Ben de… ‘Başbakan Meral` diyorsunuz ya. Oylarınızla başbakan olmak istiyorum. Bizim Anadolu`da yaptığımız bütün mitinglerde İYİ Parti seçmeninden tek bir şey istiyorum ben: Bir oy Kemal`e bir oy Meral`e.

“BİRLEŞE BİRLEŞE KAZANIYORUZ”

Şimdi burada hem İYİ Parti`nin hem CHP`nin seçmenleri var. Birleşe birleşe kazanıyoruz. Ama minicik bir isteğim var sizden. Her CHP`li aileden sadece tek bir oy istiyorum. Ama biz bütün İYİ Partililer, bütün oylarımızı sayın Kılıçdaroğlu`nun cumhurbaşkanlığı için oraya şak diye basacağız.

“HAYATIMDA BU KADAR REZİL BİR SEÇİME İLK DEFA GİDİYORUZ”

Türkiye… Ben siyasetçi bir ailenin kızıyım. 30 yıldır kendim siyaset yapıyorum. Toplamında 50 yıllık bir hafızam var. Hayatımda bu kadar rezil bir seçime ilk defa gidiyoruz. Hakaretlerin, küfürlerin, iftiraların havada uçuştuğu, tehditlerin havada uçuştuğu bir seçim… Milletine ilk defa ‘işgalci` diyen bir dil… Türk milletine işgalci, darbeci diyen bir dil… Allah`ım bütün psikiyatrları bu ağabeyleri tedavi için davet ediyorum. Gerçekten cezai ehliyetleri kalmadı. En tepesinden bugün bakanlık makamında oturanlara hepsi aynı.

“O KASETTE, NASIL HIRSIZLIK YAPILDIĞINI ANLATIYOR”

İki de bir kasetten bahsediliyor. Recep bey Recep bey… Var mıdır yok mudur belli olmayan bir kasetten bizzat bahsediyorsun da yahu dün sizin en yakın aile dostunuz seninle beraber başına bir iş gelmesin diye hapse giren Yeşildağ ailesinin bir ferdi bir kaset yayınladı. O kasette çok enteresan nasıl hırsızlık yapıldığını anlatıyor. Diyor ki Ali Yeşildağ: Antalya Havaalanı yıl 2007`de havalanının işletmesi satışa çıkıyor. Bir firma 5 milyar euro veriyor. Buna karşılık o firmanın dosyasından evrak çalınıyor. Yakınlardan birine 3 milyar euroya veriliyor. 1 milyar euro cep ediliyor. Bu iddia bizzat Recep bey tarafından 1 milyar euro alındığını söylüyor.

“BU İDDİALARI SORUŞTURMAN GEREKİYOR. SEN CUMHURBAŞKANISIN”

Recep bey Recep bey… Hazır kaset orada. Bu iddiaları soruşturman gerekiyor. Sen Cumhurbaşkanısın. Bize sövmek yerine sen bu videoyu bir sorgula bakalım. Bu bir milyar dolar kimin cebine girmiş? Ali Yeşildağ`ın iddiasına göre senin cebine girmiş.

“5 MİLYARLIK YERİ 3 MİLYARA VERDİĞİNDE 1 MİLYAR, CEBELLEZİYMİŞ. 3 MİLYARA BİTECEK YERİ 11 MİLYARA BİTİRTTİĞİN ZAMAN CEBELLEZİ NE KADAR OLDU?”

Bir şey daha var.  Köprüler, tüp geçitler var. KÖİ deniliyor. Şimdi çıkacak diyecek ki: Bugünler diyecek daha iyi günler diyecek. Ondan sonra al başına belayı. Adamla beni dövüştüreceksiniz. Bu demin saydığım havaalanları, köprüler… Onlar da 3 milyar dolara yaptırılacak 11 milyara yaptırıldı. 5 milyarlık yeri 3 milyara verdiğinde 1 milyar, cebelleziymiş. 3 milyara bitecek yeri 11 milyara bitirttiğin zaman cebellezi ne kadar oldu?

“DÜRÜSTLÜĞÜNE HEPİMİZİN KEFİL OLDUĞU 13. CUMHURBAŞKANIMIZ SAYIN KEMAL KILIÇDAROĞLU`NU SEÇECEKSİNİZ”

Benim son söz olarak sizden isteğim şudur: Bakınız 14 Mayıs günü yani cebinizden giden paraların, çocuklarınızın geleceğinden giden paraların devamını istiyorsanız ki istemiyorsunuz. Hakkında böyle söylentiler çıkmamış, dürüstlüğüne hepimizin kefil olduğu 13. Cumhurbaşkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu`nu seçeceksiniz.”

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA