11 Eylül 2025 Perşembe

10:10   MEDYA GRUBUNA ŞOK BASKıN: CAN HOLDING’E MALI SORUŞTURMA DERINLEŞIYOR   10:03   MERCEK’TEN TATLı BIR GELECEK: MERSIN’DE PASTA ŞEFLERI YETIŞIYOR   23:55   KADıKÖY’DE HALKıN İSYANı: “YA HEP BERABER, YA HIÇBIRIMIZ!”   23:25   BAŞLıK: ÖZGÜR ÖZEL’DEN İKTIDARA TARIHI ÇıKıŞ: "MAJESTELERININ MUHALEFETI DEĞILIZ, AK TOROSLAR ÇETESINE BOYUN EĞMEYIZ!"   22:53   ÖZGÜR ÖZEL: “EMEKLIYI EZENI AFFETMEYECEĞIZ!” – KADıKÖY’DE 125 BIN KIŞILIK TEPK   22:30   DARBE, DAVA, DAYANıŞMA: DİSK TARIHI’NIN EN KARANLıK SAYFASı KITAPLA AYDıNLANıYOR9   20:54   DEM PARTI VE CHP ARASıNDA DIKKAT ÇEKEN ZIRVE: İSTANBUL’DA STRATEJIK BULUŞMA   20:38   CHP’DEN VALILIĞE SERT MESAJ: BU BINA BIZIM, BU KARAR BIZIM   16:46   İSTANBUL BAROSU DAVASıNDA TARIHI SAVUNMA: TURGUT KAZAN’DAN HUKUK MANIFESTOSU   16:40   GÜRSEL TEKIN’DEN SESSIZ VEDA: “TÜRKIYE’NIN GERÇEK GÜNDEMIYLE MEŞGUL OLUN”   15:07   12 DEV ADAM’A MERSIN’DEN TAM DESTEK: MARINA’DA YARı FINAL HEYECANı   15:05   ÖZGÜR ÖZEL: BIZ SANDıĞı TEK ADAMLARDAN SÖKE SÖKE ALDıK, TEK ADAMA VERMEYECEĞIZ   14:57   BAŞKAN YıLDıZ: “İDMAN YURDU’NU KENTIN SAHIPLENDIĞI BIR TAKıM HALINE GETIRMELIYIZ”   14:55   ECE SEÇKIN’DEN ADALET BAKANLıĞı’NA ÇAĞRı   14:48   “ŞEKER”IN UMUT YOLCULUĞU: HATAY’DAN MERSIN’E UZANAN BIR KURTULUŞ HIKAYESI   10:12   TARıMSAL KALKıNMAYA 32 BIN METRE BORU: ERDEMLI’DEN ÜRETICIYE KARARLı DESTEK   01:01   CHP 102 YAŞıNDA: SEÇER’DEN BIRLIK, ADALET VE UMUT MESAJı   16:18    TARSUS BELEDIYESI’NDEN ORTAK AKıLLA HIZMET ATAĞı   16:16   AKDENIZ ZABıTASı, YOĞUN ŞIKAYETLERE NEDEN OLAN “KUŞ PAZARı”Nı KALDıRDı   16:15   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI İLE KADıNLAR DIREKSIYONDA, KARIYER YOLUNDA  
 
     
   

KILIÇDAROĞLU: “MAFYALAR, MİLİTANLAR, SADAT`ÇILAR, 5`Lİ ÇETELER, DOMUZ BAĞCILAR BİR ARAYA GELDİ, TÜRKİYE`Yİ TEHDİT EDİYOR. BUNLARI İLK TURDA TARİHİN ÇÖPLÜĞÜNE GÖMECEKSİN GENÇ, SONRA DA BAY KEMAL HEPSİNİ AİT OLDUKLARI YERE GÖNDERECEK”


Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli`nin “Kılıçdaroğlu`nun ittifak ortakları müebbet ya da vücutlarına mermi alır” sözlerine; “Mafyalar, militanlar, SADAT`çılar, 5`li çeteler, domuz bağcılar bir araya geldi, Türkiye`yi tehdit ediyor. Bunları ilk turda tarihin çöplüğüne gömeceksin genç, sonra da Bay Kemal hepsini ait oldukları yere gönderecek. Sana söz” yanıtını verdi.

 

Tarih : 6 Mayıs 2023 Cumartesi 22:50   Okunma : 976

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli`nin “Kılıçdaroğlu`nun ittifak ortakları müebbet ya da vücutlarına mermi alır” sözlerine; “Mafyalar, militanlar, SADAT`çılar, 5`li çeteler, domuz bağcılar bir araya geldi, Türkiye`yi tehdit ediyor. Bunları ilk turda tarihin çöplüğüne gömeceksin genç, sonra da Bay Kemal hepsini ait oldukları yere gönderecek. Sana söz” yanıtını verdi.

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, bugün Yalova 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı`nda düzenlenen mitingde konuşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli`nin sözlerine tepki gösterdi.

Bahçeli, mitingde “2022 yılının ekim ayında Irak ve Suriye tezkerelerine `hayır` diyerek, esasen terörle mücadeleye `hayır` diyen Cumhuriyet Halk Partisi ve ittifak ortaklarını 14 Mayıs`ta acıklı bir son beklemektedir. Kılıçdaroğlu`nun ittifak ortakları, Diyanet İşleri Başkanlığını kaldıracaklarını vadediyor, Afrin`i geri alacaklarını söylüyorlar. Bu hainler alsalar alsalar ağırlaştırılmış müebbet ceza alırlar ya da vücutlarına mermi alırlar” diye konuştu.

Kılıçdaroğlu, Sözcü Gazetesi`nin konuya ilişkin haberini Twitter hesabından alıntıladı ve şu mesajı paylaştı:

“Kılıçdaroğlu`nun ittifak ortakları müebbet ya da vücutlarına mermi alır” sözlerine; “Mafyalar, militanlar, SADAT`çılar, 5`li çeteler, domuz bağcılar bir araya geldi, Türkiye`yi tehdit ediyor. Bunları ilk turda tarihin çöplüğüne gömeceksin genç, sonra da Bay Kemal hepsini ait oldukları yere gönderecek. Sana söz!”

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA