6 Kasım 2025 Perşembe

15:44   FıRSAT EŞITLIĞI VE VEFA BULUŞTU: PELIN KıYGA (YAŞOT) PARKı HIZMETE AÇıLDı   15:37   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN LÖSEMILI ÇOCUKLARA MORAL DESTEĞI…    15:32   YENIŞEHIRLI KADıNLAR “DAYANıŞMA PIKNIĞI”NDE BULUŞTU   09:23   SABAHA KARŞı ‘FIILI GÖZALTı’: GAZETECILERE SESSIZ OPERASYON   09:15   PET ŞIŞE DEĞIL, ÇÖP KUTUSU: MESKİ’DEN VATANDAŞA TEMIZLIK ÇAĞRıSı   08:20   SABAH BASKıNıYLA GÖZALTı: İKI GAZETECI MALI ŞUBE’DE İFADE VERDI   06:33   HUKUKUN ÜSTÜNLÜĞÜ İÇIN TARIHI İMZA: 30 BARODAN DEMIRTAŞ VE ATALAY VURGUSU   23:12   ANKARA’NıN GÖBEĞINDE AÇLıK: ÖĞRENCILER ÜCRETSIZ YEMEK İSTEDI, MECLIS REDDETTI   22:57   MERSIN’DE HUZUR İÇIN EL ELE: BAŞKAN SARı’DAN EMNIYET’E TEŞEKKÜR ZIYARETI   22:45   TOPLUMSAL SORUMLULUKTA ÖNCÜ ADıM: SEÇER, LÖSEMILI ÇOCUKLARLA BULUŞTU   22:33   FAS VE BELÇIKA’DA YÜZDE 55’LIK ARTıŞ: AKİB, YENI PAZARLARLA ZIRVEYE YÜRÜYOR   22:05   AVRUPA’DAN TÜRKIYE’YE GÜÇLÜ HAMLE: MEHRWERK GROUP, CPP TÜRKIYE’YI SATıN ALDı   21:52   BAŞKENTTE TARSUS VIZYONU: BAŞKAN BOLTAÇ’TAN STRATEJIK ANKARA TEMASı   15:56   MEZITLI’DE ZEYTININ BEREKETI EĞITIME DÖNÜŞÜYOR   15:54   TOROSLAR’ıN YEŞIL ALANLARı KASıMPATı İLE RENKLENDI   14:28   AİHM’NIN SELAHATTIN DEMIRTAŞ HAKKıNDAKI KARARı... CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN: BURASı BIR YARGı ÜLKESIDIR, YARGı NE DERSE O OLUR   14:25   İÇIŞLERI BAKANı YERLIKAYA’DAN, "İBB’DEKI VERI SıZıNTıSı SORUŞTURMASıNDA ZAFIYET YOK" DEDIĞI IDDIALARıYLA ILGILI AÇıKLAMA   14:21   BÜLENT ECEVIT’IN 19’UNCU ÖLÜM YıLıNDA MEZARı BAŞıNDA ANıLDı   14:19   CHP GENEL BAŞKANı ÖZGÜR ÖZEL: "DILEK HANıM’ıN PASAPORTUNU IPTAL ETTILER; BU YAPTıĞıNıZ UCUZLUK"   09:30   MERSIN’DE KADıNLAR PEDAL ÇEVIRIYOR: ÖZGÜRLÜĞE GIDEN YOL BISIKLETLE BAŞLıYOR  
 
     
   

KÜRŞAD ZORLU: “ŞU AN ÜLKEMİZDE 10 MİLYONDAN FAZLA SIĞINMACI VAR. BUNA BİR SON VERMEZSEK 2053 YILINDA SAYILARI 35 MİLYON OLACAK”


İYİ Parti Sözcüsü ve Ankara Milletvekili Adayı Kürşad Zorlu, “Türk milletinin demografik geleceği maalesef tehlike altında. Şu an ülkemizde 10 milyondan fazla sığınmacı var. Size çok ilginç bir rakam vereceğim. Buna bir son vermezsek 2053 yılında sayıları 35 milyon olacak. Bu problemi doğuran bir siyasi iktidarın, bu ciddiyetsizlikle bu sorunu çözme şansı yok. Hiçbir taahhüdünün de hükmü yok. Milletimiz bize yetki verdiği takdirde bütün planımız hazır. Bir yıl içinde 3 buçuk milyon kaçak sığınmacıyı derhal ülkelerine göndereceğiz. 2 yılın sonunda da tüm sığınmacıları göndereceğiz” dedi.

 

Tarih : 7 Mayıs 2023 Pazar 10:55   Okunma : 348

İYİ Parti Sözcüsü ve Ankara Milletvekili Adayı Kürşad Zorlu, “Türk milletinin demografik geleceği maalesef tehlike altında. Şu an ülkemizde 10 milyondan fazla sığınmacı var. Size çok ilginç bir rakam vereceğim. Buna bir son vermezsek 2053 yılında sayıları 35 milyon olacak. Bu problemi doğuran bir siyasi iktidarın, bu ciddiyetsizlikle bu sorunu çözme şansı yok. Hiçbir taahhüdünün de hükmü yok. Milletimiz bize yetki verdiği takdirde bütün planımız hazır. Bir yıl içinde 3 buçuk milyon kaçak sığınmacıyı derhal ülkelerine göndereceğiz. 2 yılın sonunda da tüm sığınmacıları göndereceğiz” dedi.

İYİ Parti Sözcüsü ve Ankara Milletvekili Adayı Kürşad Zorlu, “Ankara`daki Yozgatlılar Buluşuyor” etkinliğine katıldı. Etkinlikte konuşan Zorlu, şunları söyledi:

“Size söz veriyorum seçildiğimde memleketimize yatırımcı çekmek için çalışacağım. İşsizlik sorununu bitirmek için tarihe mührümüzü vuracağız.

“BUNLAR DEĞİL MİYDİ YÜZLERCE ŞEHİT VERDİĞİMİZ SÖZDE ÇÖZÜM SÜRECİNİN O KARANLIK GÜNLERİN MUCİTLERİ”

Genel Başkanımız biliyorsunuz iktidarın terörist başı Öcalan için İmralı`ya birini gönderdiklerini söyledi. Ardından Bakan Bekir Bozdağ, ‘Belgesini açıklasın yoksa ben açıklarım` diye suçu bastırırcasına ön almaya çalışıyor. Ya bunlar değil miydi yüzlerce şehit verdiğimiz sözde çözüm sürecinin o karanlık günlerin mucitleri. Bekir Bozdağ işte bu sürecin en başta gelen mucitlerindendi.

“2 YILIN SONUNDA TÜM SIĞINMACILARI GÖNDERECEĞİZ”

Türk milletinin demografik geleceği maalesef tehlike altında. Şu an ülkemizde 10 milyondan fazla sığınmacı var. Size çok ilginç bir rakam vereceğim. Buna bir son vermezsek 2053 yılında sayıları 35 milyon olacak. Bu problemi doğuran bir siyasi iktidarın, bu ciddiyetsizlikle bu sorunu çözme şansı yok. Hiçbir taahhüdünün de hükmü yok. Milletimiz bize yetki verdiği takdirde bütün planımız hazır. Bir yıl içinde 3 buçuk milyon kaçak sığınmacıyı derhal ülkelerine göndereceğiz. 2 yılın sonunda da tüm sığınmacıları göndereceğiz. Bu sözümüzdür bizim, Meral Akşener sözüdür.

“ADAMIN TÜRKİYE`NİN GERÇEKLERİ İLE ALAKASI YOK BAŞKA BİR EVRENDE YAŞIYOR”

‘Bana yetkiyi verin doları nasıl tarihe gömeceğimizi görün` dediklerinde dolar kuru 4,67 TL idi şu an ise doları fırlattılar. Cumhuriyet tarihinin en yüksek hayat pahalılığı sarmalını getirdiler. Ekonominin başında öyle bir bakan var ki ne değini bilmiyor. Sabah kalkıyor ‘heterodoks` diyor akşam et ve kıymayı karıştırıyor. Adamın Türkiye`nin gerçekleri ile alakası yok başka bir evrende yaşıyor. 14 Mayıs`ta onu da oylarımızla hep birlikte göndereceğiz. Yoksulluk sınırı 33 bin TL. Endişe etmeyin bizim dürüst ve işinin ehli kadrolarımız var. Ülkeyi ayağa kaldıracak kadronun inşallah dümenine geçeceğiz. Yeni dönem Anadolu`muzun şahlandığı bir parlamento dönemi olacak. İYİ Parti olarak işçi, memur, emekliye temmuz ayında yüzde 50 zam müjdemiz var. Ekonomi her geçen gün daha da kötüye gidiyor. Milletimizin vakur duruşu sayesinde bu iktidar bugünlere kadar geldi ama yolun sonuna geldiler artık. Buz kırıldı yol açıldı. İnşallah 15 Mayıs`ta yolların hepsini açıp milletimizi aydınlığa kavuşturacağız. Bir diğer müjdemiz de tarımda çalışan 18-40 yaş arası kadınlarla ilgili. Onları sigortalı yapacağız. 5 yıl boyunca da sigortalarını devlet yatıracak. Eğer bir hanenin geliri yoksulluk sınırından az ise her kadına 2 bin 500 lira aidat bağlayacağız. Milliyetçiliği, kalkınmacılığı, demokrasiyi bir araya getirip inşallah bu ülkenin hep birlikte geleceğini kurtaracağız. Kamu mühendisleri, şehir plancıları, mimarların özlük haklarını yeniden düzelteceğiz. Emekli maaşı asgari ücretten az olmayacak. 2019-22 yılları arasında 285 bin genç bu ülkeden göç etti arkadaşlar. İnsanlarımız vize kuyruklarındalar ancak bu kötü tablo değişecek.

“CUMHURİYETİN BÜTÜN KAZANIMLARINI EKSİKSİZ KORUYACAĞIZ”

Genel Başkanımız işte tüm bu sorunları çözmek için ‘Ben başbakan olacağım` dedi. Genel Başkanımız, hiçbir pazarlığa gelmez o milletinin sesidir. İnşallah onu sizin desteğinizle başbakan yapacağız. Bu da çok uzak değil onu söyleyeyim. Millette bu kararlılığı görüyorum. Geçenlerde beni gören yaşlı bir teyze yanıma geldi ve `Neden İYİ Parti`ye oy vereceğim biliyor musunuz? Çünkü Mustafa Kemal`e borcum var. Bu ülkeyi kurdu bizim ona sahip çıkma borcumuz var` dedi. Büyük Atatürk`ün izinde bir İYİ Parti var. Cumhuriyetin bütün kazanımlarını eksiksiz koruyacağız.

“MERKEZ BANKASI`NI SİYASETİN TAHAKKÜMÜNDEN KURTARACAĞIZ”

İktidara geldiğimiz ilk gün Merkez Bankası`nı siyasetin tahakkümünden kurtaracağız. Bir kişinin bankası olmaktan çıkaracağız ve yeniden Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası yapacağız.”

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA