16 Haziran 2025 Pazartesi

11:20   BÜYÜKŞEHIR’LE ‘BABALAR GÜNÜ’ ŞENLIK GIBI GEÇTI   11:10    MEZITLI BELEDIYESI’NDEN HER YAŞA HITAP EDEN YAZ KURSLARı BAŞLADı   10:20   ÜNIVERSITELERDE, 19 MART VE SONRASıNDA DEVAM EDEN EYLEMLERE KATıLAN ÖĞRENCILERE DISIPLIN SORUŞTURMASı AÇıLDı   09:55   RTÜK ÜYESI TUNCAY KESER’DEN RTÜK BAŞKANı ŞAHIN’E "İBB SORUŞTURMASı" TEPKISI: "BAŞVURULAR GÜNDEME ALıNMıYOR, BU GÖREVI IHMALDIR. BUNUN ADı ÇIFTE STANDARTTıR, KANALA GÖRE HUKUKTUR"   09:20   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN ÜNIVERSITE SıNAVı KAYGıSıNA KARŞı UZMAN TAVSIYELERI    15:21   BÜYÜKŞEHIR’IN YENIŞEHIR EMEKLI EVI’NDE “SOLUNUM EGZERSIZLERI ATÖLYESI” DÜZENLENDI   15:17   ENERJIDE YATıRıMCıLARA “SÜPER IZIN” GETIREN YASA TEKLIFI... KAZDAĞı DOĞAL VE KÜLTÜREL VARLıKLARı KORUMA DERNEĞI: "TEKLIFIN YASALAŞMASıNı ENGELLEMEK IÇIN BIRLIKTE MÜCADELE EDELIM"   15:12   ÖZGÜR ÖZEL: “KURULTAY DAVASıNDA BUTLAN YA DA KAYYUM KARARı ÇıKARSA TANıMAM”   15:05   LGS SONA ERDI... ÖĞRENCILER IÇERIDE AILELER DıŞARıDA TER DÖKTÜ: “BEN OKUMAYı ÇOK ISTIYORDUM, ŞARTLAR GEREĞI OLMADı. ŞU AN ÇOCUĞUMDAN UMUTLUYUM”   15:01   BÜYÜKŞEHIR’IN “MERSINLI KADıN USTALAR” PROJESI İLE KADıNLAR İSTIHDAMA KATıLıYOR    14:55   ÖZGÜR ÖZEL, ÖNCEKI CHP GENEL BAŞKANLARıNıN BABALAR GÜNÜ’NÜ KUTLADı   13:59   ÖZGÜR ÖZEL’DEN BABALAR GÜNÜ MESAJı: “BU ÜLKE, EVLADıNA ONURLU BIR GELECEK BıRAKMAK IÇIN YıLMADAN DIRENEN BABALARıN EMEĞIYLE YENIDEN AYAĞA KALKACAK”   11:01   BAŞKAN CANAN AKSU , “KAÇAK YAPıLARA GEÇIT VERILMEMELIDIR”    10:40   BAŞKAN YıLDıZ VE BAŞKAN SEÇER’DEN GÜNEYKENT SEMT PAZARıNA ZIYARET   10:28   TOROSLAR’DA İKINCI SOSYETE PAZARı AÇıLDı   09:07   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI’NIN ‘MINIKBÜS’ PROJESI BÜYÜYOR    23:25   BAŞKAN HASAN TÜZÜN’DEN BABALAR GÜNÜ MESAJı   21:05   BAŞKAN SEÇER, GÜNEYKENT PAZAR YERI’NI ZIYARET ETTI   20:01   BAŞKAN SEÇER, ‘JANDARMA TEŞKILATı’NıN 186. KURULUŞ YıL DÖNÜMÜ KUTLAMA PROGRAMı’NA KATıLDı    17:59   YENIŞEHIR BELEDIYESININ ÇOCUK SAĞLıĞı PANELLERI DEVAM EDIYOR  
 
     
   

BEYLİKDÜZÜ BELEDİYESİ`NİN ‘TÜRKİYE BESLENME SAATİ` PROJESİ, KONYA VE ANTALYA`DA TANITILDI... BAŞKAN ÇALIK: “BU PROJENİN KEMAL KILIÇDAROĞLU ÖNDERLİĞİNDE DEVLET PROJESİ HALİNE GELMESİ EN BÜYÜK TEMENNİMİZ”


Beylikdüzü Belediyesi tarafından hayata geçirilen ‘Türkiye Beslenme Saati` projesi, Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu`nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu`nun katılımıyla Konya ve Antalya`da tanıtıldı. Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, “Yerelin kısıtlı imkanlarıyla hayata geçirdiğimiz bu projenin Sayın Kemal Kılıçdaroğlu önderliğinde devlet projesi haline gelmesi en büyük temennimiz” dedi. 

 

Tarih : 7 Mayıs 2023 Pazar 13:54   Okunma : 450

Beylikdüzü Belediyesi tarafından hayata geçirilen ‘Türkiye Beslenme Saati` projesi, Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu`nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu`nun katılımıyla Konya ve Antalya`da tanıtıldı. Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, “Yerelin kısıtlı imkanlarıyla hayata geçirdiğimiz bu projenin Sayın Kemal Kılıçdaroğlu önderliğinde devlet projesi haline gelmesi en büyük temennimiz” dedi. 

Beylikdüzü Belediyesi tarafından Türkiye`ye yayılan ‘Beslenme Saati` projesi, Konya ve Antalya`da tanıtıldı. Selvi Kılıçdaroğlu, Başkan Çalık ve eşi Zehra Çalık, Konya ziyareti kapsamında ilk olarak Konya Mevlana Müzesi`ni ziyaret etti. Kılıçdaroğlu ve Çalık daha sonra Seydişehir Boyalı Köyü`nde tarım işçileri ile bir tekstil fabrikasındaki kadın çalışanlar ve Seydişehir Abdallar Mahallesi sakinleri ile buluştu.

Konya ziyaretinin ardından Antalya`ya hareket eden Kılıçdaroğlu ve Çalık`a; Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Muhittin Böcek eşlik etti. İlk olarak Hurma Çiçek Üretim Tesisi ve Sera Alanı`nı ziyaret eden Kılıçdaroğlu, Çalık ve Böcek; daha sonra Yenigün Kreşi`nde çocuklarla buluştu. Muratpaşa Belediyesi Kadın Kooperatifleri ile İsmet İnönü Parkı Kadın Kooperatifi`nin kadın çalışanları ile de bir araya gelen Kılıçdaroğlu ve Çalık, kadınlarla sohbet ederek ürettikleri ürünleri inceledi. 

Kadın, genç ve çocukları önceleyen projeleri hayata geçirmeye devam edeceklerini kaydeden Başkan Çalık, şunları söyledi:

“DEVLET PROJESİ HALİNE GELMESİ EN BÜYÜK TEMENNİMİZ”

“İçinden geçtiğimiz ekonomik krizden en çok etkilenen anneler ve çocukları oluyor. Bizler de hem annelerin yükünü hafifletmek hem de çocuklarımızın yoksunluk duygusunu yaşamaması için bu projeyi hayata geçirdik. Sayın Genel Başkan`ımız Kemal Kılıçdaroğlu`nun dediği gibi ‘Hiçbir çocuk yatağa aç girmeyecek.` Yerelin kısıtlı imkanlarıyla hayata geçirdiğimiz bu projenin Sayın Kemal Kılıçdaroğlu önderliğinde devlet projesi haline gelmesi en büyük temennimiz.”

 

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA