24 Nisan 2026 Cuma

10:52   MADENCILERIN ANKARA YÜRÜYÜŞÜNDE TANSIYON YÜKSELDI: ’ÖLMEK VAR DÖNMEK YOK!’   10:40   ASGARI ÜCRET 23 GÜNDE BITIYOR! NISAN 2026 AÇLıK VE YOKSULLUK SıNıRı RAKAMLARı AÇıKLANDı   10:01   MERSIN 23 NISAN’DA ÇOCUKLARıN BAŞKENTI OLDU! BILIMDEN DOĞAYA COŞKU DOLU ROTA   09:40   MERSIN’DE DEV ZIRVE: GENÇLERIN KARIYER YOLCULUĞUNDA İŞKUR İMZASı!   18:26   CHP MERSIN’DEN EĞITIMDE "SESSIZ" ÇıĞLıK: 23 MADDELIK GELECEK MANIFESTOSU AÇıKLANDı   17:58   ABD BAŞKANı TRUMP, HÜRMÜZ BOĞAZı’NA MAYıN DÖŞEYEN TEKNELERE SALDıRı EMRI VERDI   17:58   TBMM GENEL KURULU 23 NISAN ÖZEL OTURUMU... MÜSAVAT DERVIŞOĞLU: "BIR DAHA HIÇBIR 23 NISAN’A MAHCUBIYETIN GÖLGESI DÜŞMESIN"   17:56   KURTULUŞ PARKı’NDA AÇLıK GREVINDEKI MADENCILERE EŞLERINDEN DESTEK: "EŞIME BIR ŞEY OLSA ÇOCUKLARıMıN VEBALINI KIM ÖDEYECEK?"   16:54   TBMM GENEL KURULU 23 NISAN ÖZEL OTURUMU... NUMAN KURTULMUŞ: "EGEMENLIĞIN KAYNAĞıNı IMTIYAZDA VE DAR KADROLARDA ARAMAYAN SIYASAL AHLAK 23 NISAN RUHUNUN ÖZÜDÜR"   16:51   SEZGIN TANRıKULU: YUSUF TEKIN ISTIFA ETMELIDIR. DEMOKRATIK ÜLKELERDE BÖYLE BIR ŞIDDET OLAYıYLA KARŞı KARŞıYA KALAN MILLI EĞITIM BAKANLARı GÖREVDE KALMAZLAR   15:38   TBMM GENEL KURULU 23 NISAN ÖZEL OTURUMU... ÖZGÜR ÖZEL: “BIZI IYI TANıYıN. BIZ, BOYNUMUZU VERIRIZ AMA BOYUN EĞMEYIZ. BIR AVUÇ DARBECIYE TESLIM OLMAYıZ”   15:35   ÖZGÜR ÖZEL’DEN KURTULUŞ PARKı’NDA AÇLıK GREVINDEKI MADENCILERE ZIYARET: "YAŞASıN DORUK MADENCILIK’TEKI EMEKÇI DIRENIŞI, YAŞASıN TÜRKIYE IŞÇI SıNıFıNıN MÜCADELESI"   10:01   MERSIN’DE ÇOCUKLAR GELECEĞI TASARLıYOR: BU KAMPÜSTE OYUN OYNAMAK DEĞIL, OYUN KURMAK SERBEST!   17:34   GÜLCAN KıŞ’TAN KORKUTAN 23 NISAN KARNESI: ’TÜRKIYE’DE HER 3 ÇOCUKTAN BIRI TEHLIKEDE!’   17:25   CÜBBELERINI ÇıKARıP SAHNEYE ÇıKTıLAR: MERSINLI AVUKATLARDAN MUHTEŞEM ‘ŞEKERPARE’ PERFORMANSı!   17:20   MÜZEYYEN ŞEVKIN’DEN TBMM’DE SERT ‘YÜREĞIR’ ÇıKıŞı: ’MILLETIN İRADESINE MÜDAHALEDIR!’   10:53   MERSIN ESNAFıNDA BÜYÜK DÖNÜŞÜM: AHMET ÖZDEMIR ’ŞEHRIN ESNAFı’ PROJESINI DUYURDU!   10:50   BASıN DÜNYASıNDA ŞOK SATıŞ KARARı! TELE1 İÇIN KRITIK ÇAĞRı: ’SUSTURULMASıNA İZIN VERMEYIN’   10:42   BAŞKAN SEÇER’DEN 23 NISAN MESAJı: ‘ASıL GÜCÜMÜZ ÇOCUKLARıMıZıN MUTLULUĞUDUR!’   09:25   CHP’LI BAŞARıR’DAN ATAŞEHIR OPERASYONU SONRASı SERT TEPKI: ’SANDıKTA BÜKEMEDIKLERI BILEĞI HUKUKLA KıRMAYA ÇALıŞıYORLAR!’  
 
     
   

MANSUR YAVAŞ SAKARYA`DA: “OKŞANLAR, KERİMCANLAR GIRLA GİDİYOR. TÜRKİYE`DE NELER OLUYOR NELER VE BU ADAMLAR BİZE AHLAK DERSİ VERMEYE KALKIYOR”


Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Sakarya`da; "Oğulları çakarlı arabalarla gezmeye alıştı. Ayrıcalıklı iş tutmaya alıştılar. Bize ahlak dersi vermeye kalkıyorlar. Okşanlar, Kerimcanlar gırla gidiyor. Türkiye`de neler oluyor neler ve bu adamlar bize ahlak dersi vermeye kalkıyor. Dolayısıyla artık bu hükümet kendini tüketmiştir. Ekonomi Bakanı`nın biri gidiyor biri geliyor. Merkez Bankası başkanının biri gidiyor biri geliyor. Artık deniz bitti. Yapacakları bir şey kalmadı" dedi.

 

Tarih : 7 Mayıs 2023 Pazar 17:52   Okunma : 608

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Sakarya`da; "Oğulları çakarlı arabalarla gezmeye alıştı. Ayrıcalıklı iş tutmaya alıştılar. Bize ahlak dersi vermeye kalkıyorlar. Okşanlar, Kerimcanlar gırla gidiyor. Türkiye`de neler oluyor neler ve bu adamlar bize ahlak dersi vermeye kalkıyor. Dolayısıyla artık bu hükümet kendini tüketmiştir. Ekonomi Bakanı`nın biri gidiyor biri geliyor. Merkez Bankası başkanının biri gidiyor biri geliyor. Artık deniz bitti. Yapacakları bir şey kalmadı" dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile beraber bugün Sakarya`da miting düzenledi. Yavaş, şunları söyledi:

"Bütün Sakarya burada toplanmış kararını vermiş. Sizlere Manisa`dan selam getirdik. Belli ki Türkiye kararını veriyor ve yönetimi değiştiriyor. Millet İttifakı`nı iktidara getiriyor. 2019`da Ankara`da aday olduğumuzda buna benzer bir ortam vardı. 25 yıldır Ankara`nın kaynaklarını bir oğluna spor kulübü bir oğluna televizyon kaynakları aktaran, vatandaşı sürekli olarak aşağılayan, kutuplaştırıp oy alma yolunu seçen, 25 yıl önce hiçbir işi yokken şu anda Türkiye`nin yüz zengini içerisine bir sürü iş adamı sokan bir yönetim anlayışı vardı. Herkes biliyordu. `Çalıyor ama çalışıyor` diyorlardı. Bunu muhafazakâr kitleye kabul ettirdiler. Siyasi söylemlerle muhafazakâr kitlenin gözünü kapatıp kul hakkına ortak olacak yolu seçtiler. Biz iş başına geldik, gelirken bütün yardımları kesecek dediler. Hiçbir yardım kesildi, on misli arttı. Biz geldiğimizde 158 bin aile vardı, şu anda 200 bin aileyi geçti hem pandemi hem de hükümetin ekonomiyi kötü yönetmesi nedeniyle. Ankara`da iki senedir doğal gazlarını veriyoruz. 18 aydır birer kilo et paralarını yatıyoruz. Ankara`da kimseyi aç ve açık bırakmıyoruz. Güzel ülkemizde de seçimden sonra da aynısı olacak. Korkutuyorlardı, `Ankara kötüye gider` diye. Değişmiş de kötü mü olmuş? İnşallah hükümeti de değiştireceğiz.

“BİZLER 85 MİLYONU BAŞ TACI EDİYORUZ. 65 MİLYON SEÇMENDEN OY İSTİYORUZ”

Seçime gidiyoruz, seçim konuşulmuyor. Bu gençler artık istikbalini hayal edemiyor. Bu gençler iş istiyor bakıyorlar ki, daha okurken işe girecekler belli, belli ailelerin çocukları... Dümenleri iyi, düzenleri iyi. 20 yıl önceki durumlardan şimdikine baktığınız zaman yöneticileri kastediyorum özellikle, hepsinin evleri, araçları, giyimleri, kuşamları, yaşantıları değişti. Gelirken, `Bir lokma bir hırka bizim dünyayla işimiz yok, biz millet için geliyoruz. Onları zengin edeceğiz, onları rahat yaşatacağız, onlara cenneti vadediyoruz` dediler. Cehenneme tıktılar adeta. Bir genç bir şey istediği zaman bu sözlerle muhatap oluyor. Bu gençler her şeyin en iyisine layık. İşin de telefonun da villanın da en iyisine layık. Sadece siz mi oturacaksınız. Vatandaşı görmeyen, `soğan pahalı` dediğin zaman `soğan kafalı` diye lakap takılan, `et pahalı` dediğin zaman terörist olarak adlandırılan, toplumuzun yarısını terörist eden bir zihniyet var. Hiç itiraz etmeyeceksiniz, ne derlerse `eyvallah` diyeceksiniz. FETÖ`yü onlar yükseltir, siz karşı çıktığınız zaman size en ağır hakareti ederler. Sonra FETÖ kötü olur `bizimle beraber niye kötü demiyorsunuz` derler. Çözüm süreci başlar, `Bu böyle olmaz yanlış yapıyorsunuz` dediğiniz zaman `bunlar kandan besleniyor` derler. Sonra bir başkanlık yüzünden araları bozulur bu sefer derler `Bunların hepsini asalım, keselim niye siz bizim yanımızda değilsiniz` diye bütün Kürt vatandaşları PKK`lı gibi adlandırmaya başlarlar çünkü kendilerine oy vermiyorlar diye. Bizler 85 milyonu baş tacı ediyoruz. 65 milyon seçmenden oy istiyoruz. Seçim yaklaşıyor. Şimdi bile `bu devleti teröristlere bırakmayız` siz değil miydiniz `Türkiye`de 85 tane terörist kaldı` diye. Yalan mı söylüyorsunuz? Size oy vermeyecek yüzde 55-60`ın tamamını mı terörist kabul ediyorsunuz. Bir ülke vatandaşını terörist muamelesi yapamaz.

“OKŞANLAR, KERİMCANLAR GIRLA GİDİYOR ADAMLAR BİZE AHLAK DERSİ VERMEYE KALKIYOR”

Bunlar İstanbul seçimlerinde Ekrem Bey`e seçimi kaybettirmek için AK Parti`ye oy istemek için 33 askerimizin katledilmesini planlayan Bingöl`de Osman Öcalan`ı televizyona çıkarıp AK Parti`ye oy verin, Binali`ye oy verin demediler mi? O yetmedi. Zaten görüştüklerini biliyoruz. Abdullah Öcalan denilen bebek katilinden mektup getirip ‘AK Partiyi destekleyin` diye devletin televizyonunda konuşturmadılar mı? Zaten baştan beri söylüyorlar. ‘İktidarda kalmak için gerekirse papaz elbisesi giyeriz` diyen onlar değil mi? HDP`nin olduğu yerde biz olmayız dedi. Ne bakanı? Siz vermediniz mi bakanı HDP`ye. Kalkıp da kendimize her şey helal başkasına haram olmaz. Ankara`daki gibi gözü boyadılar. ‘Vermeyin. Onlar solcu` diye diye seçimi 25 yıl seçim kazandılar. Bu arada mal gitti 16 katrilyon Ankapark`a gömüldü. Bir sürü para boşa gitti Ankara`da. Niye? Bunlar konuşulmasın ortaya çıkmasın diye. Şimdi de bunların konuşulmasının sebebi iktidarı bırakmak istemiyorlar. Oğulları çakarlı arabalarla gezmeye alıştı. Ayrıcalıklı iş tutmaya alıştılar. Bize ahlak dersi vermeye kalkıyorlar. Okşanlar, Kerimcanlar gırla gidiyor. Türkiye`de neler oluyor neler ve bu adamlar bize ahlak dersi vermeye kalkıyor. Dolayısıyla artık bu hükümet kendini tüketmiştir. Ekonomi Bakanı`nın biri gidiyor biri geliyor. Merkez Bankası başkanının biri gidiyor biri geliyor. Artık deniz bitti. Yapacakları bir şey kalmadı."

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA