4 Haziran 2026 Perşembe

11:39   KULISLERI HAREKETLENDIREN İDDIAYA ABB’DEN SERT YANıT: ’TAMAMı ASıLSıZ!’   11:10   SIYASETTE ’FIZIKI MÜCADELE’ ALARıMı! BAHÇELI’DEN CHP’DEKI KRIZ VE ’YENI PARTI’ SENARYOLARıNA ŞOK ANALIZ!   10:02   MERSIN’DE ’ATA MIRASı’ SEFERBERLIĞI: GÜLNAR’ıN MEŞHUR NOHUDU TOPRAKLA BULUŞTU!   16:52   CHP’LI GÜLCAN KıŞ: “TISAN’ıN KADERI DEĞIL, MERSIN’IN GELECEĞI YARGıLANıYOR”   16:41   MEZITLI ZABıTASıNDAN PAZARLARDA SıKı TARTı DENETIMI   16:30   İSTANBUL ÖZEL İTALYAN LISESI’NDE 123 GÜNDÜR DEVAM EDEN GREV SONA ERIYOR   16:10   ÖZGÜR ÖZEL’DEN EKREM İMAMOĞLU’NA DOĞUM GÜNÜ MESAJı   15:41   AK PARTI’DE DÖRT IL BAŞKANı GÖREVDEN ALıNDı   15:41   ALI BOZAN’DAN ADALET BAKANLıĞı’NA: “TAHLIYE ERTELEMELERI İNFAZ REJIMINE DÖNÜŞTÜ”   15:39   İRAN, ABD DıŞIŞLERI BAKANı RUBIO’NUN "İRAN BAĞLANTıLı SUIKAST PLANı" IDDIALARıNı REDDETTI   15:38   İBB DAVASı’NDA 44. GÜN.... EKREM İMAMOĞLU: "CANıM PARTIMIN BAŞıNDAKI KAYYUMA, BU INSANLARA HıRSıZ, RÜŞVETÇI DIYEN, IFTIRA ATANLARA, SÖZLERINI AYNEN IADE EDIYORUM”   15:37   CHP’LI AĞBABA: TÜRKIYE’NIN 150 YıLLıK DEMOKRASI TARIHINE DARBE YAPıLıYOR   14:33   İBB DAVASı’NDA 44. GÜN: EKREM İMAMOĞLU, DOĞUM GÜNÜNÜ IKINCI KEZ CEZAEVINDE KUTLUYOR   09:50   10 YıLDıR BEKLIYORLARDı, ÇILE BITTI! MERSIN’DE O MAHALLELER MUSLUKTAN AKAN SUYA KAVUŞTU   01:27   CHP’DE ODA BASMA SKANDALı BÜYÜYOR! GÖKÇE GÖKÇEN’DEN ÇOK SERT "BUTLANCı" ÇıKıŞı: "KAMERA KAYıTLARıNı ÇıKARıN!"   15:36   CHP’DE TARIHI GRUP TOPLANTıSı: ’KÖPRÜLER ATıLDı, O DEFTERIN KAPANMASı İÇIN TEK YOL...’   15:27   ÖZGÜR ÖZEL’DEN ERDOĞAN’A SALVO: ’O TOMA’NıN ŞOFÖR KOLTUĞUNDA SEN OTURUYORSUN!’   15:17   ÖZGÜR ÖZEL’DEN SIYASETTE DEPREM ETKISI YARATACAK ÇıKıŞ: ‘MUTLAK SULTAN İLE MUTLAK BUTLAN İTTIFAK YAPTı!’   15:15   ÖZGÜR ÖZEL’DEN SALLAYACAK ÇıKıŞ: ’BÜYÜK KUMPASA KARŞı DIRENECEĞIZ!’   14:59   CHP’DE KURULTAY DEPREMI! ÖNDER SAV SESSIZLIĞINI BOZDU: ’O ŞEMSIYE DELINIRSE HERKES SAĞANAK ALTıNDA KALıR’  
 
     
   

VELİ AĞBABA, DOWN SENDROMLU DEPREMZEDE ÇOCUKLARI BORNOVA BELEDİYE BAŞKANI MUSTAFA İDUĞ İLE BULUŞTURDU


CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, Malatya`da otizmli ve down sendromlu özel gereksinimli çocukların kaldığı konteyner kente ziyarette bulundu. Ağbaba, konteyner kentin klima ihtiyacını iletmek üzere Bornovo Belediye Başkanı Mustafa İduğ ve çocukları video konferansla bir araya getirdi. Başkan İduğ, klimaları önümüzdeki hafta başında konteyner kente ulaştıracakları sözünü verdi.

 

Tarih : 10 Mayıs 2023 Çarşamba 11:10   Okunma : 537

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, Malatya`da otizmli ve down sendromlu özel gereksinimli çocukların kaldığı konteyner kente ziyarette bulundu. Ağbaba, konteyner kentin klima ihtiyacını iletmek üzere Bornovo Belediye Başkanı Mustafa İduğ ve çocukları video konferansla bir araya getirdi. Başkan İduğ, klimaları önümüzdeki hafta başında konteyner kente ulaştıracakları sözünü verdi.

CHP`li Veli Ağbaba, 6 Şubat`ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından özel gereksinimli çocuklar için kurulmuş bir konteyner kentte ziyarette bulundu. Burada otizmli ve down sendromlu çocuklarla bir araya gelen Ağbaba, çocukların depremden sonra yazdıkları yazıları okudu. Video konferans yoluyla Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ ile konuşan Ağbaba, çocukları tanıttı, selamlarını iletti.

“BURASI DOWN SENDROMLU VE OTİZMLİ EVLATLARIMIZIN YAŞADIĞI 57 KONTEYNERLİ BİR KENT”

Konteyner kentin 60 adet klimaya ihtiyacı olduğunu söyleyen Ağbaba, “Çocuklar burada sıcaktan perişan oluyorlar. Burası 57 konteynerli bir kent. Burası içinde otizmli ve down sendromlu evlatlarımızın yaşadığı bir alan. Sizden ve Bornova halkından ricamız, buraya 60 tane klima göndermeniz” dedi.

“BORNOVA HALKI NE GEREKİYORSA YAPMAYA HAZIRDIR”

İduğ, “Öncelikle geçmiş olsun. Orada ihtiyaç olan her konuda Bornova halkı ne gerekiyorsa yapmaya hazırdır. Burada iş insanlarıyla organize olduk. Pazartesi günü klimaları Malatya`ya gönderiyoruz” dedi.

“TELEVİZYON İHTİYACIMIZ VAR”

Ağbaba, video konferans sonlandıktan sonra, “Hafta içi inşallah burada down sendromlu ve otizmli kardeşlerimizin bulunduğu alana klimalar kurulmuş olur. Sağ olsunlar, dün Bornova`da burada konuştuklarımız duyulmuş, klimayı hallettiler. Beni izleyen hayırseverler var ise bir de televizyon ihtiyacımız var. Ayrıca buraya internet kurdurmak için de uğraşacağım” dedi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba ve çocuklar “Malatya Malatya Bulunmaz Eşin” şarkısını söylediler.

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA