3 Ekim 2025 Cuma

11:27   SAĞLıKTA FARK YARATAN HIZMET: MERSIN’DE SKOLYOZLA MÜCADELEYE ÜCRETSIZ DESTEK!   11:20   SON DIRENIŞ DE SUSTURULDU: MARINETTE’YE İSRAIL MÜDAHALESI   11:07   SILIVRI’DEN BOLU’YA SES: “BEYLER DEĞIL, KÖROĞLU’LAR KAZANACAK!”   10:45   MEYDAN MEYDAN BÜYÜYEN DIRENIŞ: CHP BOLU’DA MILLET İRADESI İÇIN TOPLANıYOR!   10:35   AKDENIZ BELEDIYESI’NDEN TEMIZ BIR DOKUNUŞ: 750 HANEYE UMUT OLDU   10:26   BILIMLE GÜÇLEN, ENGELLERI AŞ: MERCAN’DA SOSYAL KEŞIF YOLCULUĞU   18:52   “BIR TUĞLA DA GELECEĞE”: MERSIN BAROSU’NDAN EĞITIME ANLAMLı DESTEK   17:59   MAHALLELERIN SESI MERSIN’DE YANKıLANDı: BÜYÜKŞEHIR’DEN MUHTARLARA TAM DESTEK   15:24   AFAD: MARMARA DENIZI’NDE MARMARAEREĞLISI TEKIRDAĞ AÇıKLARıNDA 5 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM OLDU   15:22   KEMAL AKKURT: "AÇıLıM POLITIKALARı TBMM’DE IKTIDAR CEPHESININ ISTEDIĞI ANAYASAL DÜZENLEMELERE KURBAN EDILMEMELIDIR"   15:21   FILISTIN’DEN SUMUD FILOSU’NA MÜDAHALESINE KıNAMA: İSRAIL ULUSLARARASı HUKUKU IHLAL EDIYOR   15:19   MATTIA AHMET MINGUZZI DAVASıNDA 5’INCI DURUŞMA...    12:30   GÜLCAN KıŞ: "HER ÇOCUK 140 BIN LIRA BORÇLA DOĞUYOR"   12:27   AYŞE BARıM’ıN TAHLIYESINE BAŞSAVCıLıKTAN ITIRAZ   12:25   KÜRESEL SUMUD FILOSU’NA SALDıRıNıN ARDıNDAN AVRUPA KENTLERINDE GENIŞ ÇAPLı PROTESTOLAR DÜZENLENDI   12:23   İSRAIL DıŞIŞLERI BAKANLıĞı, KÜRESEL SUMUD FILOSU’NDAKI AKTIVISTLERIN "SıNıR DıŞı EDILECEĞINI" DUYURDU   12:22   KÜRESEL SUMUD FILOSU’NA AIT BIR TEKNE GAZZE KARA SULARıNA GIRDI   15:12   TARSUS BELEDIYESI’NDEN MARKETLERE SıKı DENETIM   15:09   GÜLCAN KıŞ GÜNDEME TAŞıDı, BAKANLıK MERSIN’I HATıRLAMAK ZORUNDA KALDı   15:07   MERSIN BARO BAŞKANı ÖZDEMIR’DEN, İL EMNIYET MÜDÜRÜ YıLMAZ’A ZIYARET  
 
     
   

MİTHAT SANCAR: PUSLU HAVA YARATMAYA, KORKU YAYMAYA ÇALIŞIYORLAR. ‘BUNLAR KAYBETSE DE GİTMEZ` DEDİKODULARI YAYIYORLAR. BU PUSLU HAVAYI, BU GÜÇLÜ MÜCADELE DAĞITACAK. AYDINLIK, BİZİM ELLERİMİZLE GELECEK


HDP Eş Genel Başkanı Mithat Sancar, Ankara`da; “Erdoğan, ‘Beni patates, soğan yüzünden mi göndereceksiniz` diyor. Evet, seni patates, soğan yüzünden göndereceğiz. Ekmeğimizi ve emeğimizi, emeğimizin hakkını almak için seni göndereceğiz elbette. Öyle bir gideceksiniz ki ne oldu, nasıl oldu sizler bile şaşacaksınız. Bunu 14 Mayıs akşamı hep birlikte göreceğiz. Puslu hava yaratmaya, korku yaymaya çalışıyorlar. ‘Bunlar kaybetse de gitmez` dedikoduları yayıyorlar. Kimse bu sözlere aldırmasın. Bu puslu havayı, bu güçlü mücadele dağıtacak. Aydınlık, bizim ellerimizle gelecek. Halkımız dönüşüme hazır. Zafer yakındır. Mutlaka kazanacağız” dedi.

 

Tarih : 10 Mayıs 2023 Çarşamba 19:51   Okunma : 594

HDP Eş Genel Başkanı Mithat Sancar, Ankara`da; “Erdoğan, ‘Beni patates, soğan yüzünden mi göndereceksiniz` diyor. Evet, seni patates, soğan yüzünden göndereceğiz. Ekmeğimizi ve emeğimizi, emeğimizin hakkını almak için seni göndereceğiz elbette. Öyle bir gideceksiniz ki ne oldu, nasıl oldu sizler bile şaşacaksınız. Bunu 14 Mayıs akşamı hep birlikte göreceğiz. Puslu hava yaratmaya, korku yaymaya çalışıyorlar. ‘Bunlar kaybetse de gitmez` dedikoduları yayıyorlar. Kimse bu sözlere aldırmasın. Bu puslu havayı, bu güçlü mücadele dağıtacak. Aydınlık, bizim ellerimizle gelecek. Halkımız dönüşüme hazır. Zafer yakındır. Mutlaka kazanacağız” dedi.

Yeşil Sol Parti, bugün Ankara Tuzluçayır`da miting düzenledi. Mitinge; HDP Eş Genel Başkanı Mithat Sancar ve eşi Türkan Sancar, HDP Ankara Milletvekili Filiz Kerestecioğlu ve Ankara Milletvekili adayları katıldı. Sancar, mitingde şöyle konuştu:

“Ankara mitinginde Tuzluçayır`da konuşmak benim için özel bir anlam taşıyor. 80`lerin başında üniversiteye başladığımızda bu meydan, bu semt, bu mahalle devrimcilerin merkeziydi. Mücadelenin, direnişin, dayanışmanın mekanıydı Tuzluçayır. ODTÜ`den Cebeci`den, üniversitelerde devrim öğreniliyor, öğretiliyordu burada. Demokrasi, özgürlük ve eşitlik buralarda yaşanıyordu. İşte sizler o mirası, şimdi bugün taşıyanlarsınız.

“BU YOLSUZLUK, ARSIZLIK, HIRSIZLIK, SOYGUN VE SAVAŞ DÜZENİNİ DEĞİŞTİRMEYE GELİYORUZ”

Kürtlerin özgürlük mücadelesiyle, Türkiye devrimcilerinin, sosyalistlerinin, demokratlarının mücadelesinin birleştiği ağacın altındayız. Evet, Yeşil Sol Parti, merhaba sana. Halkların ortak gücü değişim için geliyor. Bu düzeni değiştirmeye geliyor. Bu yolsuzluk, arsızlık, hırsızlık, soygun ve savaş düzenini değiştirmeye geliyoruz. Tek adam rejimini göndermeye kararlı Ankara. İşte irade, işte güç. Sizdedir o güç. Bugün Maliye Bakanı`nın bir sözü vardı. ‘Ekonomide işler iyi gidiyor. Biz de aldık başımızı gidiyoruz` diyordu. Ekonomide işler bir avuç sermayedar içi iyi gidiyor. Ekonomide işler, saray için, rant düzeni için iyi gidiyor. Milyonlar ise yoksullukla, açlıkla baş başa bırakıldı. Bu mu iyi? Bu sizin kötülüğünüz, bu düzenin kötülüğü. Bu iktidarın kötülüğüdür. İşte biz bu kötülüğü bitirmeye geliyoruz.

“ÖYLE BİR GİDECEKSİNİZ Kİ NE OLDU, NASIL OLDU SİZLER BİLE ŞAŞACAKSINIZ. BUNU 14 MAYIS AKŞAMI HEP BİRLİKTE GÖRECEĞİZ”

‘Aldık başımızı gidiyoruz` diyor ya. Evet, gidiyorsunuz. Emin olun gidiyorsunuz. Yoksulluğu, yolsuzluğu bu ülkeye bir kader haline getirmek istediniz, ama başaramayacaksınız. ‘Yeter` diyoruz. Hırsızlığa, yüzsüzlüğe, talana, ranta, savaşa ‘hayır` diyoruz. Erdoğan, ‘Beni patates, soğan yüzünden mi göndereceksiniz` diyor. Evet, seni patates, soğan yüzünden göndereceğiz. Ekmeğimizi ve emeğimizi, emeğimizin hakkını almak için seni göndereceğiz elbette. Öyle bir gideceksiniz ki ne oldu, nasıl oldu sizler bile şaşacaksınız. Bunu 14 Mayıs akşamı hep birlikte göreceğiz.

“BU PUSLU HAVAYI, BU GÜÇLÜ MÜCADELE DAĞITACAK”

Puslu hava yaratmaya, korku yaymaya çalışıyorlar. ‘Bunlar kaybetse de gitmezler` dedikoduları yayıyorlar. Kimse bu sözlere aldırmasın. Bu puslu havayı, bu güçlü mücadele dağıtacak. Aydınlık, bizim ellerimizle gelecek. Halkımız dönüşüme hazır. Demokratik değişimi yaratmaya hazır. Ankara da hazır. Bu iktidarı değiştiriyoruz değil mi ? Zafer yakındır. Mutlaka kazanacağız.”

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA