26 Şubat 2026 Perşembe

22:05   AKDENIZ’DE TEMIZLIK SEFERBERLIĞI: HER GÜN 400 TON ATıK BERTARAF EDILIYOR!   21:03   MERSINLI İŞ İNSANı COŞKUN DOĞMUŞ’TAN ŞEHIT PILOT İÇIN TAZIYE MESAJı   21:01   YENIŞEHIR’IN "EĞITIM DEVRIMI" KARADENIZ’E SıÇRADı! "TOKAT YEMIŞ GIBI OLDUM"   15:51   ÖZGÜR ÖZEL, TUTUKLU GAZETECI ALICAN ULUDAĞ’ı ZIYARET ETTI: "CEZA ALSA BILE YATARı OLMAYAN BIR SUÇTAN IÇERIDE TUTULMASı SIYASILERIN ONA KESTIĞI BIR CEZADıR"   15:49   HAYKO CEPKIN 6 MART’TA SAHNE ALACAĞı “JEKYLL & HYDE” MÜZIKALINE ILIŞKIN KONUŞTU: “UYANDıRıR BENCE SANAT”   15:48   CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN’DAN "STATÜ" YANıTı: "İMRALı ŞU ANDA GEREKLI OLDUĞU ŞEKLIYLE ADALET BAKANLıĞı TARAFıNDAN IŞLETILIYOR"   15:47   ADALET BAKANı AKıN GÜRLEK, TBMM’DE SORULARı YANıTLADı: "ÇOCUK KAVRAMıNı TARTıŞMAYA AÇMAMıZ LAZıM"   12:30   AKDENIZ BARO BAŞKANLARıNDAN ADANA BAM’A ’GECIKEN ADALET’ ÇıKARTMASı   11:41   DIYARBAKıR’DA SKANDAL İDDIA: 1. DERECE ARKEOLOJIK SİT ALANı GES PROJESI İÇIN MI KAYDıRıLDı?   10:55   MERSIN LIMANı’NDA ’SENDIKA’ DEPREMI! GÜLCAN KıŞ TBMM’YI AYAĞA KALDıRDı: "BU AÇıK BIR DÜŞMANLıKTıR!"   10:30   MERSIN’DE KIMSE YALNıZ DEĞIL: VAHAP SEÇER’IN ‘GÖNÜL KÖPRÜSÜ’ EVLERE MISAFIR OLUYOR!   09:45   DEPO DEĞIL DERT DOLUYOR! MAZOT 61 LIRAYı AŞTı: "ÇIFTÇININ ALıN TERI HORTUMLA ÇEKILIYOR"   09:10   VAHAP SEÇER’DEN KAHRAMAN PILOT İÇIN TAZIYE MESAJı:    08:59   BALıKESIR’DE YASA BOĞAN KAZA! ÖZGÜR ÖZEL’DEN ŞEHIT PILOT İBRAHIM BOLAT İÇIN TAZIYE MESAJı   01:01   SILIFKE’DE RAMAZAN COŞKUSU ZIRVE YAPTı: BAŞKAN SEÇER "BU SOFRALAR MILLETIN EMANETI" DEDI!   22:05   MERSIN’DE ENGEL TANıMAYAN UÇUŞ: ÖZEL ÇOCUKLAR BULUTLARA DOKUNDU!   22:02   MILLI EĞITIM BAKANı YUSUF TEKIN’E SERT TEPKI: "ANAYASA’Yı İHLAL EDIYOR, İSTIFA ETMELI!"   16:27   CHP’NIN 38. OLAĞAN KURULTAYı’NDA USULSÜZLÜK IDDIASıYLA AÇıLAN DAVA, İBB DAVASı ILE BIRLEŞTIRILMEYECEK   16:26   CHP GRUP TOPLANTıSı... ÖZGÜR ÖZEL: “MILLI PARKLARı GIDERAYAK 49 VE 99 YıLLıĞıNA KIRALAMAK IÇIN KANUN TEKLIFI GETIRMIŞLER”   16:25   ULUSLARARASı AF ÖRGÜTÜ TÜRKIYE: "RUSYA’NıN SALDıRıLARıNıN SIVILLER ÜZERINDEKI YıKıCı ETKISININ SÜRÜYOR; ULUSLARARASı TOPLUM, ADALET VE HESAP VEREBILIRLIK KONUSUNDA KARARLı OLMALı"  
 
     
   

GÜRSEL EROL: "CUMHURİYET HALK PARTİSİ`NE HİÇ KİMSE MİLLİYETÇİLİĞİ ÖĞRETEMEZ"


CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, "Her seçim döneminde aynı yalan dolan. Bir tutturmuşlar beka meselesi. Vay efendim `CHP terör örgütleriyle kol kola…` söyledikleri bu. Ben şimdi sorayım Habur kapısında terör örgütü mensupları karşılanıp onların ayağına Türkiye Cumhuriyeti mahkemelerini ayaklarına götürürken CHP mi iktidardı? Hayır, AK Parti iktidardı.  Peki Oslo`da terör örgütlerinin başıyla görüşme yapılırken CHP mi iktidardı? AK Parti iktidardı.  Dolmabahçe sarayında bakanlarla HDP milletvekilleri görüşme yaptığında o bakanlar CHP`nin mi bakanıydı? AK Parti`nin bakanıydı. Barzani Diyarbakır`a geldiğinde miting yaptığında Cumhurbaşkanımız da yanındaydı. Kim Cumhurbaşkanıydı Recep Tayyip Erdoğan… CHP`yi kimse terörle örtüştüremez, CHP`ye hiç kimse milliyetçiliği öğretemez" diye konuştu.

 

Tarih : 10 Mayıs 2023 Çarşamba 18:56   Okunma : 485

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, "Her seçim döneminde aynı yalan dolan. Bir tutturmuşlar beka meselesi. Vay efendim `CHP terör örgütleriyle kol kola…` söyledikleri bu. Ben şimdi sorayım Habur kapısında terör örgütü mensupları karşılanıp Türkiye Cumhuriyeti mahkemelerini onların ayaklarına götürürken CHP mi iktidardı? Hayır, AK Parti iktidardı.  Peki Oslo`da terör örgütlerinin başıyla görüşme yapılırken CHP mi iktidardı? AK Parti iktidardı.  Dolmabahçe sarayında bakanlarla HDP milletvekilleri görüşme yaptığında o bakanlar CHP`nin mi bakanıydı? AK Parti`nin bakanıydı. Barzani Diyarbakır`a geldiğinde miting yaptığında Cumhurbaşkanımız da yanındaydı. Kim Cumhurbaşkanıydı Recep Tayyip Erdoğan… CHP`yi kimse terörle örtüştüremez, CHP`ye hiç kimse milliyetçiliği öğretemez" diye konuştu.

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Kovancılar ilçesine yeniden gelerek bugün seçim çalışması yaptı.

"TERÖR ÖRGÜTLERİNE KARŞI MEYDAN OKUYAN BİR MİLLETVEKİLİYİM"

Gürsel Erol şunları söyledi:

"Her seçim döneminde aynı yalan dolan. Bir tutturmuşlar beka meselesi. Kovancılar`da beka sorunu var mı hayır işsizlik var, pahalılık var. Vay efendim `CHP terör örgütleriyle kol kola…` söyledikleri bu. Ben şimdi sorayım Habur kapısında terör örgütü mensupları karşılanıp Türkiye Cumhuriyeti mahkemelerini onların ayaklarına götürürken CHP mi iktidardı? Hayır, AK Parti iktidardı.  Peki Oslo`da terör örgütlerinin başıyla görüşme yapılırken CHP mi iktidardı? AK Parti iktidardı.  Dolmabahçe sarayında bakanlarla HDP milletvekilleri görüşme yaptığında o bakanlar CHP`nin mi bakanıydı? AK Parti`nin bakanıydı. Barzani Diyarbakır`a geldiğinde miting yaptığında Cumhurbaşkanımız da yanındaydı. Kim Cumhurbaşkanıydı Recep Tayyip Erdoğan. Salih Müslim Türkiye`ye geldiğinde kırmızı halılarla karşılandığında CHP`mi iktidardı? Hayır, AK Parti iktidardı. Şimdi bir yaşanmışlıklar var bir tarafta bilgi kirliliği var. Ben bunları ifade ederken hiçbir şeyden korkmadan ifade ediyorum. Ben TBMM`de en sert, terör örgütlerine karşı meydan okuyan bir milletvekiliyim. Asla bugüne kadar taviz vermedim. Bizim olduğumuz Meclis`te, bizim olduğumuz yerde terör örgütü ile ilgili hiçbir öneri gelemez. Biz orda dik dururuz ve hakkınızı ararız.

"CUMHURİYET HALK PARTİSİ`NE HİÇ KİMSE MİLLİYETÇİLİĞİ ÖĞRETEMEZ"

CHP`yi kimse terörle örtüştüremez, CHP`ye hiç kimse milliyetçiliği öğretemez. CHP`nin milliyetçiliği sokak milliyetçiliği değil, CHP`nin milliyetçiliği salonlarda atılan tezahüratların sloganların, milliyetçiliği değil. CHP`nin milliyetçiliği, insanların yalnızca düşüncelerini sömürmek için söylenen sözler, yapılan milliyetçilik değildir. CHP`nin milliyetçiliği nedir; 1974 yılında Kıbrıs`ta soydaşlarımızı korumak için rahmetli Bülent Ecevit, Türk Silahlı Kuvvetleri`ni Beş Parmak dağlarına indirerek milliyetçilik dersi vermiştir.

"KORKAKLIKLA MİLLETÇİLİK OLMAZ"

Bunlar ne yaptılar, Süleyman Şah`ın türbesini kaçırdılar. Süleyman Şah`ın türbesini kaçırdılar. IŞİD gibi bir terör örgütünün korkusundan orada dalgalanan Türk bayrağını indirdiler. Büyük devlet, büyük kamu binaları olan devlet değildir. Büyük devlet, liderlerinin saltanat içinde yaşadığı devlet değildir. Büyük devlet büyük bütçeleri yöneten devlet değildir. Büyük devlet ulusal değerlerine sahip çıkan, yurttaşlarına, özgürlük hakkı tanıyan, yurttaşlarının refah seviyesini yükselten devlettir. Bunlar bunu bilmeden bunu görmeden bu bilinçle olmadan Süleyman Şah`ın türbesini bile kaçırma ihtiyacı hissetmişlerdir. Eğer o gün CHP iktidarda olsaydı nasıl rahmetli Ecevit Kıbrıs`ın Beş Parmak dağlarına Türk Silahlı Kuvvetleri`ni indirdiyse, inanın binlerce 10 binlerce şehit edilmeyi göze alan Türk askeri Süleyman Şah türbesine sahip çıkardı, kaçırmazdı. Korkaklıkla milliyetçilik olmaz, babayiğitlikle milliyetçilik olur."

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA