29 Haziran 2026 Pazartesi

10:45   CHP’DE MAHKEME RESTI! ÖZGÜR ÖZEL’DEN KEMAL KıLıÇDAROĞLU’NA KARŞı KRITIK KURULTAY HAMLESI   10:02   MERSIN’DE NEFES KESEN DAKIKALAR: SIRENI DUYAN ORAYA KOŞTU!   07:40   SEMIH PALAMUT: HAZINE BORCU ALARM VERIYOR, VATANDAŞıN OMZUNDAKI YÜK KATLANıYOR!   07:20   ANAHTAR PARTI’DEN OSMANIYE’DE GÜÇ GÖSTERISI! GÜR ARSLAN YıKAR’DAN BIRLIK MESAJı   06:10   EKREM İMAMOĞLU’NDAN, HAYATıNı KAYBEDEN CHP’LI BALÇıK IÇIN TAZIYE MESAJı   22:51   KADIR İNANıR’A SON VEDA! CENAZE TÖRENINDE BEKLENMEDIK GERILIM..   22:50   ’MERSIN TıPKı BIR AŞURE GIBI...’ VAHAP SEÇER’DEN TÜRKIYE’YE DAMGA VURACAK ’BARıŞ’ MESAJı!   20:01   TTB’DE SEÇIM YARıŞı BITTI! MERKEZ KONSEYI’NDE DENGELERI DEĞIŞTIREN SONUÇLAR: İŞTE YENI YÖNETIM   18:27   HAMZABEYLI’DE EZBER BOZAN LEZZET ATÖLYESI   23:59   TÜLAY HATIMOĞULLARı’NDAN MECLIS KAPANMADAN ÖNCE KRITIK ÇAĞRı!   10:42   HERKES HAVA DURUMUNA BAKıP EVDE KALıRKEN ONLAR ORAYA AKıN ETTI! ARTVIN’DE MERSIN RÜZGARı ESTI   16:02   NATO, ANKARA ZIRVESI’NDE MILYARLARCA DOLARLıK YENI SAVUNMA SÖZLEŞMELERI AÇıKLAYACAK   15:46   ADANA’DA SUÇ ÖRGÜTLERINE YÖNELIK OPERASYONLARDA 79 KIŞI GÖZALTıNA ALıNDı   15:46   BAKAN MUSTAFA ÇIFTÇI: GEÇICI KORUMA KAPSAMıNDAKI YABANCıLARA ÇALıŞMA IZNI MUAFIYETI GETIRILDI   15:21   YıLDıRıM KAYA: "YUSUF TEKIN, HAYATLARı YARıM BıRAKıLAN ÖĞRENCILERDEN VE ÖĞRETMENLERDEN SıFıR ALMıŞTıR"   15:20   TBMM BAŞKANı KURTULMUŞ, EĞITIM ÖĞRETIM YıLıNıN SONA ERMESI DOLAYıSıYLA MESAJ YAYıMLADı   14:50   ÖZGÜR ÖZEL DIYARBAKıR’DA… CHP GRUP BAŞKANı ÖZEL: “GÜNE BIZE SELAM YOLLAYAN SELAHATTIN DEMIRTAŞ’ıN SELAMıYLA BAŞLADıK”   14:44   GÜRSEL TEKIN: GARIP DEDE CEMEVI’NDE YAŞANAN GÖRÜNTÜLERLE ILGILI 63 CHP ÜYESININ PARTI ÜYELIKLERI TEDBIREN ASKıYA ALıNMıŞTıR   13:49   NATO ZIRVESI ÖNCESI GÖZALTıNA ALıNAN 49 KIŞI DAHA ADLIYEYE SEVK EDILDI   13:47   MANSUR YAVAŞ’TAN AK PARTI’YE GEÇEN BAŞKANLARA ILIŞKIN AÇıKLAMA: "BIZIM BIR KAYBıMıZ YOK"  
 
     
   

GÜLİZAR BİÇER KARACA: "AKP, MİLLETİ AÇLIKLA,YOKSULLUKLA, İŞSİZLİKLE BAŞ BAŞA BIRAKTI"


Denizli`nin Çardak ilçesinde vatandaşlarla bir araya gelen CHP Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca, "AKP, milleti açlıkla, yoksullukla, işsizlikle baş başa bıraktı. İktidarda oldukları dönemde millet için değil, rantçılar için çalışan AKP`nin bu ülkeyi yönetemediği ortadadır” dedi.

 

Tarih : 11 Mayıs 2023 Perşembe 11:08   Okunma : 532

Denizli`nin Çardak ilçesinde vatandaşlarla bir araya gelen CHP Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca, "AKP, milleti açlıkla, yoksullukla, işsizlikle baş başa bıraktı. İktidarda oldukları dönemde millet için değil, rantçılar için çalışan AKP`nin bu ülkeyi yönetemediği ortadadır” dedi.

CHP`nin Denizli`den yeniden milletvekili adayı gösterdiği Gülizar Biçer Karaca, seçim çalışmalarını dün Çardak ilçesinde sürdürdü. Karaca, gerçekleşmeyen iktidar vaatlerinden bıktıklarını söyleyen halkın Millet İttifakı`na büyük desteği ve ilgisi olduğunu dile getirdi. CHP`nin politikalarıyla milletin huzur ve refaha kavuşacağını söyleyen Karaca, "2018-2023 arasında görevde olan iktidarın verdiği 164 vaatten 100`ü gerçekleşmedi ise ülkeyi batıran AKP değilmiş gibi hâlâ nasıl milletten destek isteyebiliyor” diye konuştu.

"AKP`NİN BU ÜLKEYİ YÖNETEMEDİĞİ ORTADADIR"

Gülizar Biçer Karaca, şunları söyledi:

"`Uygulayacağımız kararlı politikalar ile enflasyonu yeniden tek haneye indireceğiz` dediler, gerçekleşmedi. `Dünyanın ilk 10 ekonomisi arasına gireceğiz` dediler, gerçekleşmedi. `Kişi başına düşen milli gelir 25 bin dolar olacak` dediler, gerçekleşmedi. `2023 yılı itibarıyla istihdam oranını yüzde 53`e yükselteceğiz` dediler, gerçekleşmedi. `Kadınların işgücüne katılma oranını yüzde 41 düzeyine çıkaracağız` dediler, gerçekleşmedi. `Yılda en az 1 milyon istihdamla toplamda 5 milyonun üzerinde ek ilave istihdam oluşturacağız` dediler, gerçekleşmedi. `Aile hekimi başına düşen kişi sayısını 2023 yılında yarı yarıya düşüreceğiz. Anne ölüm oranlarını yüz binde 14,7`den 9`a düşüreceğiz` dediler, gerçekleşmedi.

Gerçekleştirmediler, sözlerini tutmadılar. AKP, milleti açlıkla, yoksullukla, işsizlikle baş başa bıraktı. İktidarda oldukları dönemde millet için değil, rantçılar için çalışan AKP`nin bu ülkeyi yönetemediği ortadadır. Bizim buralarda bir laf vardır, sıkça kullanırım ve hemşerilerim sandığa gittiğinde bu sözü hatırlasın isterim. Vaat etmekle vaat tükenmez, yerine getirmekten Hak saklasın."

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA