28 Ekim 2025 Salı

10:13   MERSIN’DE MEME KANSERINE KARŞı BILINÇLI ADıM: EMEKLI EVLERINDE HAYAT KURTARAN EĞITIM   16:28   BAŞKAN ALI BOLTAÇ’TAN 29 EKIM CUMHURIYET BAYRAMı KAPSAMıNDA GERÇEKLEŞTIRILECEK SEFO KONSERINE DAVET   16:25   TOROSLAR’DA CUMHURIYET DOĞA YÜRÜYÜŞÜ COŞKUYLA GERÇEKLEŞTI   16:21   MEZITLI BELEDIYE BAŞKANı TUNCER’DEN 29 EKIM CUMHURIYET BAYRAMı MESAJı   16:18   MERSIN BÜYÜKŞEHIR, MEME KANSERI FARKıNDALıĞıNA DIKKAT ÇEKTI   11:16   EĞITIMDE SıCAK DESTEK: MERSIN’DE 3 BIN ÖĞRENCIYE HEM KURS HEM ÖĞLE YEMEĞI   22:30   ESKIŞEHIR’DE ÖZGÜR ÖZEL’DEN SERT ÇıKıŞ: “CASUS ARAYACAKSAN, HAIN ARAYACAKSAN ONLARDA ARA”    19:40   “MERSIN GENÇLIK FESTIVALI’NE TEOMAN DAMGASı! MEYDANı İNLETEN GECE…”   19:20   MIMARLıK FESTIVALI ADANA’DA HAYAT BULDU: KÜLTÜR, KENT VE İNSAN BULUŞTU   11:43   “YARGı SOPA OLMAZ, KÜLTÜR YANDAŞLARA TESLIM EDILEMEZ!”   11:36   SEÇER’DEN YENIŞEHIR’DE TARIHI MESAJ: “CHP’LI ÜYELER SOKAKTA VICDANıMıZ OLMALı”   07:23   İMAMOĞLU’NA DESTEK YOLCULUĞU POLIS TARAFıNDAN DURDURULDU   07:12   “AKDENIZ’IN NABZı CHP’DE ATıYOR: SEÇER’DEN BIRLIK, ADALET VE DIRLIK VURGUSU”   10:07   MERSIN GENÇLIĞI BILIMLE, SANATLA VE MÜZIĞIN RITMIYLE BULUŞTU   22:47    “TELE1’I SUSTURAMAZSıNıZ, MILLETI HIÇ!”   20:24   CHP 39. OLAĞAN KURULTAYıNA HAZıR: ÜÇ GÜNLÜK YOL HARITASı AÇıKLANDı   20:16   “CHP’DE DISIPLIN FıRTıNASı: ŞIMŞEK VE BAYDAR’A İHRAÇ”   20:03   MSK, ALIAĞA DEPLASMANıNA HAZıR: HEDEF GALIBIYET SERISI!   15:25   MAZBATASıNı ALAN CHP İSTANBUL İL BAŞKANı ÖZGÜR ÇELIK: BU CEBERUT IKTIDARı HEP BIRLIKTE DEĞIŞTIRECEĞIZ   15:23   EKREM İMAMOĞLU: YOLSUZLUK VE TERÖR SUÇLAMALARıYLA IKNA EDEMEDIĞINIZ AZIZ MILLETI CASUSLUK GIBI AKıL ALMAZ IFTIRA ILE MI IKNA EDECEKSINIZ?  
 
     
   

Mezitli Belediyesi’nden eğitim atağı


Mezitli Belediyesi Bircan Tüfekçioğlu Çocuk Gündüz Bakım Evi’nin yakaladığı başarı nedeniyle harekete geçen Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, yeni okullar açılması için kolları sıvadı. Geçtiğimiz günlerde hayırsever işadamı İhsan Altunören’in annesi Ayla Altunören adına yaptırmak istediği anaokulunun temelinin atılmasının ardından bir müjde daha veren Başkan Tarhan, “İki okulumuz dışında 5 yıl içerisinde en az 5 okul daha yapıp hizmete sunacağız” dedi.

 

Tarih : 30 Nisan 2019 Salı 12:44   Okunma : 2510

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan ikinci görev dönemindeki öncelikli konunun eğitim olduğunu söyledi. Mezitli Belediyesi Bircan Tüfekçioğlu Çocuk Gündüz Bakım Evi’nin yakaladığı başarı ve yoğun ilgi nedeniyle yeni okullar açılacağının müjdesini verdi. Açılacak yeni okulların farklı gelir gruplarına da hizmet verecek şekilde düzenleneceğini ifade eden Başkan Tarhan, “Minik çocuklarımıza çağdaş Atatürkçü eğitim vererek ülkemizin yarınlarının aydınlık olmasının önünü açacağız” dedi.

ÖNCELİKLİ HEDEF EĞİTİM VE KÜLTÜR SANAT

İlk 5 yılda daha çok kadınlara yönelik projelerle öne çıktıklarını ifade eden Başkan Tarhan, “Kadınlara yönelik projelerimiz önümüzdeki dönemde de devam edecek. Ancak biz bu dönem eğitim ve kültür sanat konularına ağırlık vereceğiz. Özellikle geleceğimizi sağlam zeminlere oturtmanın en iyi yolu eğitimden geçmektedir” diye konuştu. Önümüzdeki dönem için özellikle okul öncesi eğitimin önemine dikkat çeken Başkan Tarhan,  bebeklikten başlayarak, 6 yaşına kadar olan eğitime özel önem vereceklerine vurgu yaptı.

5 ANAOKULUNU DAHA EĞİTİME KAZANDIRACAĞIZ

Türkiye’de Belediyenin işlettiği ilk okul olan Bircan Tüfekçioğlu Çocuk Gündüz Bakım Evi’nin büyük başarı kazandığının altını çizen Başkan Tarhan, “180 öğrencilik okulumuz Türkiye’nin en iyi anaokullarından birisi. İkinci olarak da hayırsever işadamımız İhsan Altunören’in annesi Ayla Altunören adına yaptırmak istediği anaokulunun temelini geçtiğimiz günlerde attık. Ama bununla da yetinmeyeceğiz. Görev süremiz boyunca 5 okulumuzu daha hızla yaparak eğitime açacağız” dedi.

ATATÜRKÇÜ ÇAĞDAŞ BİR GELECEK YAŞANACAK

Türkiye’nin çağdaş demokrasi çizgisinde devam etmesinin yolunun Atatürk ilke ve devrimleri ışığında gelecek yetiştirmekten geçtiğini ifade eden Başkan Tarhan, “Çocuklarımızı okul öncesi eğitimden başlayarak Atatürkçü, demokrasiye inanan bireyler olarak yetiştireceğiz. Burada Atatürk ilke ve Cumhuriyet değerlerine bağlı bir eğitim vereceğiz. Biz ana okulunun önemini biliyoruz. Ona göre de hassas davranarak öğretmenlerimizden okul programımıza kadar en ince ayrıntısına kadar dikkat ediyoruz. Eğitime katkıya yönelik diğer faaliyetlerimizi artırarak devam ettireceğiz. Öte yandan, özellikle üniversiteye giden ve barınma sorunu olan kız öğrenciler için de proje yapacağız. Şu anda küçük de olsa bir kız öğrenci evimiz var ama önümüzdeki dönemde acilen kız öğrenci yurdu yapacağız” ifadelerini kullandı.

Paylaş :
Etiketler :  MEZİTLİ BELEDİYESİ, NEŞET TARHAN, BİRCAN TÜFEKÇİOĞLU GÜNDÜZ BAKIMEVİ

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA