23 Şubat 2026 Pazartesi

16:03   BERLINALE’DE TARIHI GECE: EMIN ALPER’DEN ÖDÜL KONUŞMASıNDA DEMIRTAŞ VE İMAMOĞLU MESAJı   16:01   FENERBAHÇE BEKO’DAN KUPAYA DAMGA! BEŞIKTAŞ GAİN’I FINALDE FARKLı GEÇTI   14:15    YENIŞEHIR’IN EĞITIM DEVRIMI TÜRKIYE’YE MODEL OLDU: ROTARY’DEN ÖDÜL GELDI   12:25    AKDENIZ BELEDIYE SPOR ŞAMPIYON GIBI! LIDERLIĞI GARANTILEDI, GÖZLER PLAY-OFF’TA   12:20   “BIR GECEDE SERVET DEĞIL, GELECEK KAYBOLDU! GÜLCAN KıŞ AFET BÖLGESINDEN SESLENDI”   12:01   SEMIH PALAMUT KAZANLı’DA AFET BÖLGESINDE: “ÜRETICIMIZIN SESINI ANKARA’YA TAŞıYACAĞıZ”   10:18   ŞEVKIN’DEN ADALET VE EKONOMI ÇıKıŞı: “ADANA AYAĞA KALKACAK, TÜRKIYE DEĞIŞECEK”   10:15   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI’NDEN ANAMUR’A DEV HIZMET HAMLESI: 4 İLÇEYE TEK NOKTADAN ÇÖZÜM   10:14    TALAT DINÇER TBMM’DE İSYAN ETTI: “SERVISCELL DAYATMASı ESNAFı BITIRIR, DERHAL GERI ÇEKILSIN!”   10:11   SEL SONRASı HAREKETE GEÇILDI: AKDENIZ BELEDIYESI’NDEN MILLET BAHÇESI SAHILINE 120 KAMYONLUK TEMIZLIK OPERASYONU   10:10   ÖZGÜR KARABAT: “TÜRKIYE SAVAŞTA DEĞIL AMA UMUT GÖÇ EDIYOR” YOKSULLUKTA AVRUPA’Yı SOLLADıK, GENÇLER ALMANYA YOLUNDA   01:15   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI’NDEN TOROSLAR’DA DEV İFTAR: “EŞIT YURTTAŞLıK SOFRASıNDA BULUŞUYORUZ”   01:08   BAKıRKÖY’DEN GAZZE’YE: “İSRAIL’E TAM AMBARGO” ÇAĞRıSı GECEDE YÜKSELDI   01:05   MERSIN İL MILLÎ EĞITIM MÜDÜRLÜĞÜ’NDEN PALM CITY’DE KÜLTÜR ŞÖLENI   01:03   NAZLıAKA’DAN İKTIDARA SERT ÇıKıŞ: “KADıNLARıN HAYATı PAMUK İPLIĞINE BAĞLı”   01:02   ÖZGÜR ÖZEL’DEN ‘GAZZE BARıŞ KURULU’ ÇıKıŞı: “FILISTIN YOKSA, TÜRKIYE DE OLMAMALı!”   01:01   ÖZGÜR ÖZEL KOCAELI’DE 10 BIN METREKAREYI DOLDURDU: “SANDıĞA SAHIP ÇıKANLAR BURADA”   14:15   CHP AKDENIZ’IN YÜKSELEN İSMI SEMIH PALAMUT’TAN NET MESAJ: “GÜÇLÜ ÖRGÜT, GÜVENLI GELECEK”   12:26   550 KILOMETRELIK TARIH VE DOĞA ROTASı: MERSIN’DE KILIKYA YOLU’NA YOĞUN İLGI   12:15   “ANA DILDE EĞITIM LÜKS DEĞIL, HAKTıR”: 3. ANADILI SEMPOZYUMU’NDAN ANKARA’YA NET MESAJ  
 
     
   

Bülent Arınç`tan AK Parti`nin kuruluş yıl dönümünde ``değişim`` vurgulu mesaj: ``Yaralar pansuman edilecek, kangren olan uzuvlar kesilip atılacaktır``


Eski TBMM Başkanı ve AK Parti kurucularından Bülent Arınç, AK Parti`nin 23`üncü kuruluş yıldönümü için yayınladığı mesajda, "Değişim gerçekleşecektir. Yaralar pansuman edilecek, kangren olan uzuvlar kesilip atılacaktır. AK Parti`nin kutlu yürüyüşü devam edecek, bu tekerlek tümsekte kalmayacaktır. Önümüzdeki kongre yeniden ayağa kalkmanın müjdecisi olacaktır. Bu davaya gönül vermiş herkesi de tüm kırgınlık ve küskünlükleri bir kenara bırakarak bu değişimi hep beraber gerçekleştirmek için bu çatı altına davet ediyorum" ifadelerini kullandı. 

 

Tarih : 14 Ağustos 2024 Çarşamba 11:02   Okunma : 524

(ANKARA)- Eski TBMM Başkanı ve AK Parti kurucularından Bülent Arınç, AK Parti`nin 23`üncü kuruluş yıldönümü için yayınladığı mesajda, "Değişim gerçekleşecektir. Yaralar pansuman edilecek, kangren olan uzuvlar kesilip atılacaktır. AK Parti`nin kutlu yürüyüşü devam edecek, bu tekerlek tümsekte kalmayacaktır. Önümüzdeki kongre yeniden ayağa kalkmanın müjdecisi olacaktır. Bu davaya gönül vermiş herkesi de tüm kırgınlık ve küskünlükleri bir kenara bırakarak bu değişimi hep beraber gerçekleştirmek için bu çatı altına davet ediyorum" ifadelerini kullandı. 

AK Parti 23. kuruluş yıl dönümünü kutluyor.  Eski TBMM Başkanı ve AK Parti kurucularından Bülent Arınç, partisinin kuruluş yıl dönümünde X sosyal medya platformundan yayınladığı mesajında "değişim" vurgusu yaparak, "kırgınlık ve küskünlükleri bir kenara bırakma" çağrısında bulundu. Arınç, şuı ifadeleri kullandı: 

"AK Parti, sistem tarafından dışlanmış Anadolu insanının bir inanmışlar ordusu vücuda getirerek iktidara yürüyüşünün hikayesi olarak başladı. AK Parti`mizin ilk nüvesi olan Erdemliler Hareketi, aziz milletimizin yolsuzluk, yoksulluk ve yasaklara karşı ortaya koyduğu bir mutabakat zeminiydi. Bugünkü yapay ittifaklara nazaran aziz milletimizin istiklal ve istikbal mücadelemizden sonra ortaya koyduğu en büyük, en doğal ittifak oluşumuydu. Anadolu`nun ve Anadolu insanın statükoya başkaldırısı olarak başlayan bu davanın kurucu bir ferdi olmaktan gurur duyuyorum. AK Parti`mizin karşılaştığı tüm zorluklarda inanç ve azimle yanında duranlardan ahirete irtihal edenlere Allah`tan rahmet diliyor, yaşayanlara şükranlarımı sunuyorum. AK Parti`nin en büyük başarısı tüm reformları milletimizden güç alarak hayata geçirmesiydi. `Millet için, milletle beraber` siyaset üreten AK Parti, her girdiği seçimden daha da güçlenerek çıktı. Gerçekleştirdiğimiz reformlarla 3Y ile mücadelede başarıya ulaştık. Avrupa Birliği üyelik sürecinde çokça yol kat ettik. Ülkemize bürokrasi ve mevzuatlar bağlamında rahat bir nefes aldırdık. Toplumsal çatışmayı körükleyen etnik, siyasi ve ekonomik sorunların çözüme kavuşturulması için tarihimizde eşi benzeri olmayan cesur adımlar attık.

"Değişim gerçekleşecektir"

Bugün geldiğimiz noktada, bir takım sıkıntılarımız var. Bazı konularda başarısız olduğumuzu da itiraf etmeliyiz. Bu yüzden milletimiz farklı taleplerde bulunuyor. Son seçim sonuçları da bunu kanıtlamaktadır. Bu talebe doğru cevap verebilecek yegane parti yine AK Parti`dir. Adaleti, refahı ve kalkınmayı tekrar ancak biz sağlayabiliriz. Yurt içinde ve yurt dışında yaptığım gezilerde vatandaşlarımızda bu konuya dair bir karamsarlık görüyorum. Bir televizyon kanalında benzer bir soru üzerine `Bugün de düştüğümüz yerden kalkacağız. Sıkıntılardan kurtulacağız` demiş yurdun dört bir yanından teşekkür, tebrik telefonlarını almıştım. Tekraren söylüyorum; benim bu konuda en ufak bir tereddüdüm dahi yoktur. Değişim gerçekleşecektir. Yaralar pansuman edilecek, kangren olan uzuvlar kesilip atılacaktır. AK Parti`nin kutlu yürüyüşü devam edecek, bu tekerlek tümsekte kalmayacaktır. Önümüzdeki kongre yeniden ayağa kalkmanın müjdecisi olacaktır. Bu davaya gönül vermiş herkesi de tüm kırgınlık ve küskünlükleri bir kenara bırakarak bu değişimi hep beraber gerçekleştirmek için bu çatı altına davet ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle AK Parti`mizin kuruluş yıl dönümünü kutluyor, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan`ın özelinde tüm kurucu kadrolara ve sonrasında görev yapan her bir idareci ve teşkilat mensubumuza emekleri için şükranlarımı sunuyorum."

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA