5 Ocak 2026 Pazartesi

10:10   MERSIN’DE ÖZEL GEREKSINIMLI BIREYLERE GÜVENLI YAŞAM İÇIN MAHREMIYET EĞITIMI   09:58   TOROSLAR’DA KURTULUŞ KUPASı: SPORUN BAŞKENTI OLMA YOLUNDA TARIHI ADıM   16:35   3 OCAK RUHU MERSIN’DE YANKıLANDı: KURTULUŞUN 104. YıLıNDA BIRLIK, DEMOKRASI VE BARıŞ VURGUSU   15:05   “TOROSLAR’DA 104 YıLLıK ZAFER ADıMLARı: BINLERCE MERSINLI TARIHE YÜRÜDÜ”   22:47   BAŞKAN SEÇER’DEN 3 OCAK MERSIN’IN KURTULUŞ YıL DÖNÜMÜ MESAJı   22:43   BAŞKAN V. ŞENER: “3 OCAK, MILLETIMIZIN BAĞıMSıZLıK İRADESININ BIR SIMGESI”   22:40   CHP MERSIN MILLETVEKILI GÜLCAN KıŞ’TAN 3 OCAK KURTULUŞ GÜNÜ MESAJı   19:31   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN 2025’TE SAĞLıK VE SOSYAL DESTEKTE REKOR HIZMET: DOĞUMDAN YAŞLıLıĞA YANıNıZDA!   19:29   “YENIŞEHIR HALK KART ILE 853 AILEYE DESTEK: ARALıK ÖDEMELERI HESAPLARDA”   18:26   DILEK KAYA İMAMOĞLU: MILLETIMIZ DOĞRUNUN, HAKLıNıN YANıNDA DURMAYA DEVAM EDECEK   15:25   TÜM EMEKLILERIN SENDIKASı, AÇLıK SıNıRı ALTıNDAKI EMEKLI MAAŞLARıNA KARŞı BAKıRKÖY’DEN SES YÜKSELTTI… 82 YAŞıNDAKI EMEKLI: GıDASıZLıKTAN ARTıK SESIMIZ ÇıKMıYOR   15:20   CHP’NIN ÇANKıRı MITINGI… CEMAL ENGINYURT: “KAR DA KıŞ DA OLSA BIZ SÖZ VERDIK; MEYDANLARDAYıZ”   14:18   CHP GENEL BAŞKANı ÖZEL: “KIM FILISTIN IÇIN SES ÇıKARMAK ISTIYORSA IZIN VERSINLER AMA IKILI UYGULAMA DOĞRU DEĞIL, VICDANLARı YARALıYOR”   14:14   ÜMIT ÖZDAĞ: "BAĞ-KUR VE GSS’LILERIN SAĞLıĞA ERIŞIMINI SAĞLAYACAK CUMHURBAŞKANLıĞı KARARNAMESI VAKIT KAYBETMEKSIZIN ÇıKARıLMALıDıR"   13:29   TÜRKIYE KADıN DERNEKLERI FEDERASYONU: 2025 YıLıNDA EN AZ 391 KADıN ÖLDÜRÜLDÜ   13:28   İRAN’DAN ABD BAŞKANı TRUMP’ıN TEHDITLERINE YANıT: ABD’NIN MÜDAHALESI TÜM BÖLGEDE KAOS ANLAMıNA GELIR   13:27   İRAN’DA PROTESTOLAR BÜYÜYOR... PROTESTOCULAR ILE GÜVENLIK GÜÇLERI ARASıNDAKI ÇATıŞMALARDA EN AZ 7 KIŞI ÖLDÜ   13:25   MURAT ÇALıK: ZOR KOŞULLARDA DAHI HATıRLANMAK, DOSTLUĞUN VE DAYANıŞMANıN SıNıR TANıMADıĞıNı BIR KEZ DAHA GÖSTERIYOR   11:40   “MERSIN’IN 104 YıLLıK ONURLU DIRENIŞI: BAŞKAN ÖZYIĞIT’TEN KURTULUŞ MESAJı”   09:40   MERSIN’DE YENI YıL KAYNAR GELENEĞI: 130 BIN BARDAK ŞIFA DAĞıTıLDı!  
 
     
   

Palamut’tan İkinci Yüzyıl Değişim Kurultayı Açıklaması: "Değişim Rüzgarı Türkiye’yi Saracak!"


Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akdeniz İlçe Başkanı Semih Palamut, CHP’nin İkinci Yüzyıl Değişim Kurultayı ile ilgili açıklamalarda bulundu. Başkan Palamut, kurultayın Türkiye’nin geleceği için önemli bir dönüm noktası olduğunu vurgularken, bu değişim rüzgarının Türkiye’yi her anlamda saracağını belirtti.

 

Tarih : 8 Eylül 2024 Pazar 22:38   Okunma : 1987

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akdeniz İlçe Başkanı Semih Palamut, CHP’nin İkinci Yüzyıl Değişim Kurultayı ile ilgili açıklamalarda bulundu. Başkan Palamut, kurultayın Türkiye'nin geleceği için önemli bir dönüm noktası olduğunu vurgularken, bu değişim rüzgarının Türkiye’yi her anlamda saracağını belirtti.

"CHP, Türkiye’nin Değişiminde Başrol Oynayacak"

CHP’nin tarihsel sorumluluğuna dikkat çeken Başkan Semih Palamut, “Cumhuriyet Halk Partisi, kurulduğu günden bu yana Türkiye’nin en köklü siyasi hareketidir. İkinci Yüzyıl Değişim Kurultayı, partimizin vizyonunu yenileyerek geleceğe daha sağlam adımlarla ilerlememizi sağlayacak. Gençlerin, kadınların ve demokratik katılımın ön planda olduğu yeni bir dönemi başlatıyoruz. Bu değişim, sadece partimizi değil, Türkiye’yi de dönüştürecektir” ifadelerini kullandı.

"Halkımız İçin Daha Güçlü Bir CHP"

Kurultayda yapılan tüzük değişikliklerinin, partiyi daha demokratik ve halkla iç içe bir yapıya kavuşturacağını söyleyen Palamut, “Bu kurultay, partimizi halkın taleplerine daha duyarlı hale getiren önemli bir süreçtir. Halkımızla omuz omuza, adil, demokratik ve güçlü bir Türkiye için yola devam ediyoruz. İktidar yolundaki kararlılığımız tamdır” dedi.

"Geleceği Hep Birlikte İnşa Edeceğiz"

Palamut, kurultayın ardından Cumhuriyet Halk Partisi’nin sadece yerel yönetimlerde değil, genel seçimlerde de halkın umudu olmaya devam edeceğini vurguladı. “İkinci Yüzyıl Değişim Kurultayı, partimizin iktidara yürüyüşünün kilometre taşlarından biridir. Hep birlikte daha güzel, adil ve özgür bir Türkiye inşa edeceğiz. Cumhuriyet Halk Partisi, halkın sesi olmaya ve onların taleplerini yerine getirmek için mücadele etmeye devam edecektir” diyerek açıklamasını tamamladı.

 
Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA