11 Kasım 2025 Salı

13:34   PERIHAN KOCA: TAPETEN MENSUCAT IŞÇILERININ CANıNDAN OLMASı IÇIN BILINÇLI BIR ŞEKILDE UĞRAŞıLıYOR   13:32   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı SEÇER: "DEMOKRASININ TEMELI OLAN HALK IRADESININ BIR TESCILI OLAN SEÇILMIŞLERIN, GÖREVDEN UZAKLAŞTıRıLMALARıNı DOĞRU BULMUYORUZ"   13:26   BEYAZ SARAY’DA TRUMP – ŞARA ZIRVESI...    13:04   MERSIN BÜYÜKŞEHIR, VELI-ÖĞRENCI-ÖĞRETMEN İLIŞKISINI GÜÇLENDIRIYOR   20:18   VAHAP SEÇER BAŞKANLıĞıNDA MESKİ GENEL KURULU: 8 MADDELIK GÜNDEM KOMISYONA HAVALE EDILDI   19:58   ELEKTRIKLI OTOBÜSLER, FESTIVAL RÜZGARı VE DEMOKRASI MESAJı: MERSIN MECLISI KASıM AYıNDA DOLU DIZGIN   15:24   MERSIN’DE ATATÜRK’E SAYGı: BAŞKAN SEÇER’DEN ANLAMLı KATıLıM   14:55   MERSIN, SATRANÇTA DÜNYA SAHNESINE ÇıKTı: 19 ÜLKE, 406 SPORCU, 905 BIN TL ÖDÜL   14:45   AYM ÜYESI KENAN YAŞAR’DAN HUKUK LITERATÜRÜNE YENI KAVRAM: “MOZAIKLEŞMIŞ ANAYASA İHLALI”   14:20   TARSUS’TA ATATÜRK’E SESSIZ SAYGı: CUMHURIYET MEYDANı’NDA 87. YıL ANMASı   14:08   TOROSLAR’DA 10 KASıM: ATATÜRK’E SONSUZ MINNETLE   15:35    GENÇLER TIYATRO ARACıLıĞıYLA MADDE BAĞıMLıLıĞıNA KARŞı BILINÇLENDI   10:45   TOROSLAR’DA HURMA ŞÖLENI: ÜRETICIYE SAHIP ÇıKMANıN EN GÜZEL HALI   10:45   “ATATÜRK’ÜN IŞıĞıNDA SONSUZ YÜRÜYÜŞ: DR. MÜZEYYEN ŞEVKIN’DEN 87. YıL MESAJı”   09:40   ZEYIT ŞENER’DEN 10 KASıM MESAJı: “CUMHURIYET, MILLETIMIZIN ORTAK ESERIDIR”   09:38   NECMI AĞAOĞLU: “MUTFAKTA YANGıN VAR, ADALET TERAZISI BOZUK!”   04:08   TARSUS’TA LEZZET PATLAMASı: MASTERCHEF ŞEFLERI TARIHI MEYDANDA ŞOV YAPTı   21:18   EĞITIMDE DEVRIM VIZYONU: TARSUS’TAN TÜRKIYE’YE UMUT MESAJı   07:47   TARSUS FESTIVALI’NDE BINLER BULUŞTU: “BU COŞKU TÜRKIYE’YE ÖRNEK OLACAK!”   01:14   ALI MAHIR BAŞARıR TARSUS FESTIVALI’NDE NET KONUŞTU: “BU IKLIMI YARATANLARA HALK SANDıKTA DOKUNACAK!”  
 
     
   

Gül Çiftçi: "Bu soruşturma nedeniyle CHP`nin herhangi bir üyesi geri adım atacak değil"


CHP Genel Başkan Yardımcısı Gül Çiftçi, CHP Genel Başkanı Özgür Özel hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Akın Gürlek`e yönelik sözleri nedeniyle başlatılan soruşturmaya ilişkin olarak, "Buradan CHP, CHP`nin Genel Başkanı Sayın Özgür Özel ya da CHP`nin herhangi bir üyesi geri adım atacak kimseler değillerdir. Bunun üstüne gideceğimize emin olsunlar. Bu soruşturma CHP`nin genel başkanını ya da bir üyesini korkutacak bir soruşturma değildir. Bu bir hakaret değildir. Gerçekleri seçmene, vatandaşa anlatmaktır" ifadesini kullandı.

 

Tarih : 29 Kasım 2024 Cuma 15:35   Okunma : 788

HABER: İLEYDA ÖZMEN / KAMERA: UĞUR DEMİRCİ

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Akın Gürlek`e yönelik sözleri nedeniyle CHP Genel Başkanı Özgür Özel hakkında resen soruşturma başlatıldığını açıkladı. CHP Genel Başkan Yardımcısı Gül Çiftçi konuyu ANKA Haber Ajansı`na değerlendirdi. Çiftçi şöyle konuştu:

"Bu bir hakaret değildir"

"Şöyle söylemek lazım; jet hızıyla başlatılmış bir soruşturma. Tabii soruşturma aslında bize şunu gösteriyor; Sayın Genel Başkanımızın Akın Gürlek ile ilgili söylediği her kelimenin aslında altını doldurur bir soruşturma oldu. Çünkü Akın Gürlek`e şunu söyledi Sayın Genel Başkanımız; önce bir iş yaptırıldı, mükafatlandırıldı bakan yardımcısı yaptırıldı. Sonra bir operasyon yaptırılmak üzere özel görevlendirdi ve İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı yapıldı. Ve aynı operasyonu şu anda yapmakla görevli bir kişiden bahsetti Genel Başkanımız. Tam da bu soruşturma işte bunun gerçek olduğunu gösterdi. Genel Başkanımıza başlatılan soruşturmayı biz de başsavcılık tarafından yapılan açıklamada gördük. Kamu görevlisine hakaret ve terörle mücadele eden kişileri adres göstermek diye gösterildi. Genel Başkanımız terörle mücadele eden bir kimseyi adres göstermedi. Genel Başkanımız Ahmet Özer`e yapılan içi boş soruşturmanın, içi boş tutuklamanın kim tarafından hangi operasyonla yapıldığını anlattı. Zaten kendisinin de daha önce başka başka operasyonlarda neler yaptığını Türkiye Cumhuriyeti`nde yaşayan her vatandaş gördü, bizzat yaşadı. Genel Başkanımız da bunun altını çizdi. Dolayısıyla bu soruşturma aslında Akın Gürlek`in kim olduğunun da göstergesi olan bir soruşturma olduğunu söylemekte fayda var.

"Bu bir hakaret değildir"

Ancak buradan CHP, CHP`nin Genel Başkanı Sayın Özgür Özel ya da CHP`nin herhangi bir üyesi geri adım atacak kimseler değillerdir. Bunu da belirtmek lazım. Bunun üstüne gideceğimize de emin olsunlar. Dolayısıyla bu soruşturma CHP`nin genel başkanını ya da bir üyesini korkutacak bir soruşturma değildir. Bu bir hakaret değildir. Gerçekleri seçmene, gerçekleri vatandaşa anlatmaktır. Türkiye Cumhuriyeti topraklarında yaşayan herkesin bu gerçekleri görmesi için ana muhalefet partisi olarak bize bir görev verildi. 31 Mart seçimlerinin birinci partisi olarak bize bir görev verildi ve biz bu görevi seçmen için, vatandaş için yapıyoruz."

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA