8 Aralık 2025 Pazartesi

19:54   “ADANALı MINIK AREN’IN HAYATTA KALMA MÜCADELESINE DESTEK ÇAĞRıSı”   11:33   DEVA MERSIN İL BAŞKANı: “TEK İMZA ILE DEVLET YAPıSı ÇÖKTÜ”   11:20   MERSIN’DE İĞNEDEN MARKAYA: MERCEK KURSLARı TEKSTIL HAYALLERINI GERÇEĞE DÖNÜŞTÜRÜYOR   11:08   YENIŞEHIRLI KADıNLAR CUMHURIYETIN IŞıĞıNDA GEÇMIŞE VE GELECEĞE SAHIP ÇıKıYOR   10:57   “EKONOMIK ÇÖKÜŞÜN SEMBOLÜ: VATANDAŞıN GÜVERCINLERINE HACIZ”   10:46   MERSIN’DE KADıNLARA GÜÇ VEREN EĞITIM: EVKA PROJESI UFUK AÇTı   17:31   "EMEKLILERIN VE EMEKÇILERIN BÜTÇE HAKKı" MITINGI... ÖZGÜR ÖZEL: "TEK ADAM YINE KAYBEDECEK YINE YURTTAŞ BÜTÇE HAKKıNı SÖKE SÖKE ALACAKTıR"   17:27   DENIZ YÜCEL, CHP SÖZCÜLÜĞÜ GÖREVINI ZEYNEL EMRE’YE DEVRETTI   17:25   CHP PM, ILK TOPLANTıSıNı YAPTı... ÖZGÜR ÖZEL, YENI DÖNEMI "MÜCADELE DÖNEMI" OLARAK TANıMLADı   17:23   "EMEKLILERIN VE EMEKÇILERIN BÜTÇE HAKKı" MITINGI... ŞENAL SARıHAN: "ÜLKENIN YÜZDE 10’UNU DAHI OLUŞTURMAYAN BIR KESIM BIZIM EMEKLERIMIZ ÜZERINDEN YAŞıYOR"   17:08   ÖZGÜR ÖZEL’IN YENI MYK’Sı BELLI OLDU... 11 ISIM KORUNDU, YEDI YENI ISIM EKLENDI   15:30   MERSIN’DE KADıNLAR DEMOKRASI İÇIN BULUŞTU: CHP’DEN EŞIT TEMSIL VURGUSU   14:29   MERSIN’DE KESK’TEN YÖNETICI ZAMMıNA PROTESTO: "ADALETSIZLIĞE KARŞı MÜCADELEYE!"   13:56   FUTBOLDA “BAHIS” SORUŞTURMASıNDA IKINCI OPERASYON... METEHAN BALTACı, MERT HAKAN YANDAŞ, AHMET ÇAKAR VE EŞININ DE ARALARıNDA BULUNDUĞU 35 KIŞI GÖZALTıNA ALıNDı   13:55   ABD, DOĞU PASIFIK’TE BIR TEKNEYI DAHA VURDU: DÖRT KIŞI ÖLDÜ, UYUŞTURUCUYLA MÜCADELE OPERASYONULARıNA YÖNELIK SORULAR ARTıYOR   13:50   CHP’LI AKSAZ ŞAHBAZ: SAĞLıK BILIMLERI ÜNIVERSITESI’NIN ÖĞRETIM ÜYESI ALıMıNA ILIŞKIN HER BIR ILAN, YALNıZCA TEK BIR KIŞININ ÖZGEÇMIŞINE BIREBIR UYACAK BIÇIMDE HAZıRLANMıŞ   13:48   ASU KAYA: BUGÜN, KADıNLARıN SIYASETE EŞIT KATıLıMı IÇIN KARARLıLıKLA ADıM ATMA GÜNÜDÜR   13:46   AYLIN NAZLıAKA: "SIYASETTE KADıN 2025 RAPORU, TÜRKIYE’NIN 185 ÜLKE ARASıNDA 126’NCı SıRAYA GERILEDIĞINI ORTAYA KOYDU"   13:44   MANSUR YAVAŞ’TAN TRT HABER’IN "SU KESINTISI" HABERINE TEPKI   05:11   “MERSIN’DE ‘BIZ DE VARıZ’: ENGELSIZ BIR ŞEHIR İÇIN COŞKULU YÜRÜYÜŞ”  
 
     
   

Mersin Büyükşehir Belediyesi`nden `Çocuklar İçin Yarıyıl Tiyatro Şenliği`


Mersin Büyükşehir Belediyesi, çocukların tatil dönemini verimli ve eğlenceli şekilde geçirebilmeleri amacıyla `Çocuklar İçin Yarıyıl Tiyatro Şenliği` düzenledi. Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu`nun profesyonel sanatçılarının sahne aldığı oyunlar, minik sanatseverlerden tam not aldı. 

 

Tarih : 23 Ocak 2025 Perşembe 09:52   Okunma : 758

Mersin Büyükşehir Belediyesi, yarıyıl tatilinin gelmesiyle birlikte çocuklara karne hediyesi olarak `Çocuklar İçin Yarıyıl Tiyatro Şenliği` düzenledi. Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu`nun profesyonel sanatçılarının sahne aldığı ve Kongre ve Sergi Sarayı`nda gerçekleştirilen tiyatro gösterimleri, ücretsiz bir şekilde 2 gün devam etti. 

Tiyatro oyuncuları, ilk gün, arkadaşlığın, dostluğun, sevginin ve yardımlaşmanın anlatıldığı `Gökkuşağının Altında` oyunu ile sahne alırken; ikinci gün, `İki Bavul Dolusu` adlı oyun ile çocukların karşısına çıktı. Aileleri ile birlikte tiyatro izlemeye gelen çocuklar, oyunları büyük bir keyifle izledi.

"Karne hediyesi olarak yarıyıl şenliği yaparak tiyatroyla buluşturduk"

Mersin Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Ozan Erdönmez, çocuklarla buluşmak amacıyla tiyatro şenliği düzenlediklerini belirterek, "Adını ‘Çocuklar İçin Yarıyıl Tiyatro Şenliği` koyduk. Onlara karne hediyesi olarak yarıyıl şenliği yaparak tiyatroyla buluşturduk ve buluşturmaya da devam edeceğiz. Şenliğin ilk gününde ‘Gökkuşağının Altında`, ikinci gününde ‘İki Bavul Dolusu` adlı çocuk oyunlarımızla küçük hanımlar ve küçük beylerle birlikte olduk" dedi.

"Belediyemize, bizlere böyle bir etkinlik sunduğu için teşekkür ederiz"

Oyunları izleyen çocuklar ve veliler de duydukları memnuniyeti şu sözlerle dile getirdi: 

- Naile Geçgel: "Kızımla birlikte geldim. Her yıl oyunlara katılıyoruz. Çocuk oyunları çok güzel, çok eğlenceli ve çok eğitici oyunlar. Biz yetişkinler de çok eğleniyoruz."

-Hilal Geçgel: "Çok sevdim. Balerini sevdim. Arkadaşlığı anlatıyordu. İzleyince mutlu oldum."

-Seher Şimşek: "Çok güzel bir etkinlikti. Büyükşehir Belediyemize, bizlere böyle bir etkinlik sunduğu için teşekkür ederiz. Eğitici bir oyundu. Çocuklar da çok keyif aldı." 

-Ece Deniz Ay: "Çok komikti. Balerin çok güzeldi. Ben de baleye gidiyorum diye en çok balerinle palyaçoyu sevdim. Arkadaşlığı, dostluğu anlatıyordu." 

"Çocuklarımız bu şekilde kendilerini geliştirmiş olacaklar"

- Aysun Şule Gider Erol: "Biz bu oyunu 15 tatil olmadan önce velilerle birlikte takip ettik. Mezitli`den geldik. Oğlum 4 yaşında. Bu tür aktivitelerden, kültürel etkinliklerden geri kalmasın diye onu bu süreçlere dahil etmeye çalışıyoruz. Biz çok mutluyuz. Büyükşehir`in yaptığı bütün etkinliklere elimizden geldiğince katılmaya çalışıyoruz. Biz çok mutluyuz. Çocuklarımız bu şekilde kendilerini geliştirmiş olacaklar."

-Melek Kaya: "Çok beğendim. Gelecek yaz da bu tür etkinliklerin olmasını isteriz." 

-Selahattin Moroğlu: "Çok güzeldi, eğlenceliydi. İki palyaço arasındaki kavgayı ve dostluğu anlatıyordu."

-Ahmet Arel Boğagil: "Hapşu`yu beğendim. Buraya geldim ve çok eğlendim."

-Beril Öztan: "Oyunu çok beğendim. Pırasa çok güzel oynadı." 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA