26 Nisan 2024 Cuma

16:40   YENİŞEHİR BELEDİYESİ KAÇAK PEYNİR İMALATHANESİNİ MÜHÜRLEDİ   15:51   GÖKHAN GÜNAYDIN ÇORLU TREN FACİASI DAVASINDA ÜST DÜZEY YÖNETİCİLERE CEZA VERİLMEMESİNE TEPKİ GÖSTERDİ   14:47   EMİR CAN İĞREK`TEN MEZİTLİ 33 SPOR`A TAM DESTEK   13:05   AKDENİZ BELEDİYESİ’NDEN VATANDAŞLARA VERGİ HATIRLATMASI   12:56   GÜLCAN KIŞ: HER 100 ÇOCUKTAN 20’Sİ ÇALIŞIYOR   12:56   ÇORLU DAVASI KARARINDAN SONRA AİLELER: YÜREĞİMİZE SU SERPİLDİ AMA BU DAVA BURADA BİTMEZ. 35 KAMU İHALESİ ALIP PARASINA PARA KATANLARI DA CEZAEVİNE GÖNDERMEDEN RAHAT ETMEYECEĞİZ   12:25   ÇORLU TREN KAZASI DAVASI... ÖZGÜR ÖZEL: “BU BAŞARI, DAYANIŞMA GÖSTERENLERİNDİR. BUNDAN SONRA HEP BERABER OLACAĞIZ”   12:02   ÇORLU DAVASI`NDA HAPİS CEZASI VERİLEN TCDD YÖNETİCİSİ 4 SANIK TUTUKLANDI   11:08   TOROSLAR BELEDİYE BAŞKANI YILDIZ, MAKBULE VE MEHMET ÇİFTİNİN İSTEĞİNE KAYITSIZ KALMADI   10:47   AKP`DEN CHP`YE GEÇEN TAŞOVA BELEDİYESİ`NİN BORCU BELEDİYE BİNASINA ASILDI: 32 MİLYON 715 BİN 775 LİRA   10:33   AKP`DEN DEM PARTİ`YE GEÇEN KARAKOÇAN BELEDİYESİ`NİN 88 MİLYON TL BORCU OLDUĞU AÇIKLANDI   10:15   ODTÜ ÖĞRENCİLERİNİN REKTÖRLÜK ÖNÜNDEKİ OTURMA EYLEMİNE ÇANKAYA BELEDİYE BAŞKANI GÜNER`DEN DESTEK   10:13   GAMZE AKKUŞ İLGEZDİ: "YOKSULLUK GİRDABI ÇOCUKLARIMIZI EĞİTİMDEN KOPARIYOR"   10:11   ÖZGÜR ÖZEL`DEN ÇORLU DAVASI ÖNCESİ AÇIKLAMA: “ÖLENLERİ SUÇLU, SUÇLULARI MASUM GÖSTEREN BİR KARARA KİMSE YELTENMESİN"   10:01   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, FİZİKSEL YETERLİLİK KURSLARIYLA GENÇLERİ SINAVA HAZIRLIYOR    09:25   TARSUS`TA “SANAT GÜZELLEŞTİRİR" KARMA RESİM SERGİSİ   09:23   İSİAS OTEL DAVASI... ACILI BABADAN MAHKEME HEYETİNE ÇAĞRI: "DEVLET GÖREVLİLERİNİN DE BU DAVA DOSYASINA DAHİL EDİLMESİ GEREKİR"   23:21   DENİZ YAVUZYILMAZ: "KUVEYTTÜRK`TE YÖNETİM KURULU ÜYESİ DE OLAN KÜLTÜR VE TURİZM BAKAN YARDIMCISI ALPASLAN`IN TOPLAM MAAŞI 801 BİN TL"   21:29   GEZİ İÇİN ADALET NÖBETİ`NİN İKİNCİ YIL DÖNÜMÜNDE İZMİR`DEN ADALET ÇAĞRISI: "HUKUKSUZLUĞA SON VERİN"   20:21   İYİ PARTİ`NİN 5 OLAĞANÜSTÜ KURULTAYI`NA DELEGELER, İL VE İLÇE YÖNETİCİLERİ İLE ESKİ MİLLETVEKİLLERİ DIŞINDA KATILIMCI ALINMAYACAK  
 
     
   

Başkan Seçer, Mersin’in Suyunu Analiz Etti


Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, MESKİ Merkez Su Analiz Laboratuvarı ile Gezici Su Analiz Laboratuvarı’nı gezerek, incelemelerde bulundu. İçme suyunun analiz edilme yöntemini öğrenen Başkan Seçer, laborant kıyafeti giyerek, Mersin suyunu analiz etti. Seçer, “Böyle bir tesise sahip olmamız Mersin açısından önemli ve güzel. Son derece donanımlı bir laboratuvar. Vatandaşımıza temiz içme suyu ulaştırmak ve vatandaşımızın temiz bir çevrede yaşamasını sağlamak bizim temel görevimiz” dedi.

 

Tarih : 1 Ağustos 2019 Perşembe 12:34   Okunma : 676

Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü’nün Stratejik Plan sunum toplantısı öncesi hem MESKİ Merkez Su Analiz Laboratuvarı’nı, hem de Gezici Su Analiz Laboratuvarı’nı gezerek personelden bilgi aldı. İçme suyunun analiz ediliş yöntemini öğrenen Seçer, iş başına geçerek, Mersin’in suyunu analiz etti. Seçer, “Böyle bir tesise sahip olmamız Mersin açısından önemli ve güzel. Son derece donanımlı bir laboratuvar. Vatandaşımıza temiz içme suyu ulaştırmak ve vatandaşımızın temiz bir çevrede yaşamasını sağlamak bizim temel görevimiz” dedi.

Stratejik Plan sunumuna katılmak üzere MESKİ D1 Su Deposu’na giden Başkan Seçer, sunum öncesi MESKİ Merkez Su Analiz Laboratuvarı ile Gezici Su Analiz Laboratuvarı’nı gezerek incelemelerde bulundu. Yetkili personelden suyun analiz sürecini dinleyen Başkan Seçer, laboratuvar içinde bulunan İçme suyu Analiz Laboratuvar Birimi, Atıksu Analiz Birimi, Geçici Atık Depolama Birimi ve Kimyasal Stok Odası’nda incelemelerde bulundu.

“VATANDAŞIMIZA TEMİZ İÇME SUYU ULAŞTIRMAK BİZİM TEMEL GÖREVİMİZ”

Ziyaret sonrası laboratuvar ile ilgili değerlendirme yapan Seçer, “İlk kez laboratuvarımızı ziyaret ettik. Ekip genç ve zinde. Hepsi çok enerjik. Böyle bir tesise sahip olmamız Mersin açısından önemli ve güzel. Son derece donanımlı bir laboratuvar. Burada çalışan ekibimizle de görüştük. Bilgi donanımları gayet iyi. Vatandaşımıza temiz içme suyu ulaştırmak ve vatandaşımızın temiz bir çevrede yaşamasını sağlamak bizim temel görevimiz” diye konuştu.

Seçer, laboratuvarda yalnızca içme suyu analizinin yapılmadığını, geniş çaplı analizler gerçekleştirildiğini belirterek, “Diğer taraftan sadece temiz içme suyuyla yetinmiyoruz. Atıksu ve kanalizasyonun, doğal kirlenmeden kaynaklı göletlerimizin, denizimizin, serinlemek için girilen havuzların, bunların analizleri burada yapılabiliyor. Bütün bunlar çevre sağlığı açısından son derece önemli.  Bu analizler veri oluşturuyor. Suda herhangi bir olumsuzluk varsa rakamsal olarak bizlere bildiriliyor. Bu işlerde terazi çok hassas olmalı.  Gelen numuneler son derece objektif değerlendirilmeli. Bunlar bizim için çok önemli” dedi.

“PERSONELİMİZ KENDİNİ GÜVENDE HİSSETSİN”

MESKİ Merkez Su Analiz Laboratuvarı nezdinde tüm personele teşekkür eden Seçer,  çalışan liyakatli personelin kendisinin koruması altında olduğunu ifade etti. Başkan Seçer, “Arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum ve kutluyorum. Çünkü çok önemli bir görev yapıyorlar. Bu bilinçle devam edecekler. Artık yeni bir belediye başkanları var. Her yerde söylediğimiz gibi personelimiz kendini güvende hissetsin. Hepsi bizim çocuklarımız, kardeşlerimiz. Hiçbir sorun yok. Yeter ki siyasi değerlendirmelerden uzak görevlerini yapsınlar. Tarafsız olsunlar. İşlerini yapsınlar, aldığı maaşı hak etsinler. Çalışan personelimin hepsi benim korumam altında olacak” diye konuştu.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA